Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 20, 2023 7:17 pm

www.sport24.gr/basket/olympiakos-o-achi ... 4.amp.html

Ο Αχιλλέας Δεμέναγας αναλαμβάνει διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος της ομάδας.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Τετ Ιούλ 26, 2023 2:11 pm

https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 26323.html

Το πρωτο που επρεπε να γινει ηταν να βγαλουν αυτα τα απαισια κιτρινα καθισματα και να βαλουν κοκκινα, Θα ηταν πολυ πιο ωραιο. Ελπιζω να το κανουν μεχρι να αρχισει η σεζον

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 26, 2023 3:26 pm

thory έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 2:11 pm
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 26323.html

Το πρωτο που επρεπε να γινει ηταν να βγαλουν αυτα τα απαισια κιτρινα καθισματα και να βαλουν κοκκινα, Θα ηταν πολυ πιο ωραιο. Ελπιζω να το κανουν μεχρι να αρχισει η σεζον
Πρέπει κάτι να γίνει να φύγει ο Ολυμπιακός από το ΣΕΦ. Είναι μάλλον το χειρότερο γήπεδο της Ευρώπης (εκτός από της Μονακό ξέρω γώ που είναι λες και παίζεις στο κλειστό του Βύρωνα) και είναι κρίμα μια τόσο καλή ομάδα να μην έχει ένα μπασκετικό γήπεδο.

Α επίσης πρέπει να παρθούν μέτρα κατά των κάφρων στα courtside seats (και στο ΟΑΚΑ φυσικά).

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Αύγ 01, 2023 7:26 pm

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα στην συνέντευξη είναι το ότι την επόμενη τριετία θα επενδυθούν συνολικά σε ομάδα και οακα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τεράστιο νούμερο που ανατρέπει το status quo των μέχρι τώρα δεδομένων στο Ελληνικό μπάσκετ.

Το ερώτημα είναι, πως θα απαντήσει το αντίπαλο δέος, ο Ολυμπιακός; Θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο; Είναι ακόμα σύγχρονο; Με τον εγχώριο ανταγωνιστή σου να έχει σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ θα μείνεις ανταγωστικος μακροχρόνια; Με το ΝΒΑ να ανεβαζει συνέχεια το σαλαρι καπ και 2 ομάδες να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι πως θα επηρεαστεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα μπάτζετ των ομάδων;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 01, 2023 7:50 pm

Λογικά και εμείς θα ρίξουμε χρήμα στο σεφ και γενικά την όλη εμπειρία να βλέπεις ματς..

Στο μπατζετ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι από το my way και 10εκ βαριά βαριά .. παρότι τα έσοδα αυξάνονται από παντού δεν δείχνει να επηρεάζει το ταβάνι τους. Ειδικά τώρα με τις επιτυχίες το εγώ τους θα χει πάει στον θεό .

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Αύγ 01, 2023 8:23 pm

shaq7 έγραψε:
Λογικά και εμείς θα ρίξουμε χρήμα στο σεφ και γενικά την όλη εμπειρία να βλέπεις ματς..

Στο μπατζετ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι από το my way και 10εκ βαριά βαριά .. παρότι τα έσοδα αυξάνονται από παντού δεν δείχνει να επηρεάζει το ταβάνι τους. Ειδικά τώρα με τις επιτυχίες το εγώ τους θα χει πάει στον θεό .
Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα, αν συνεχίσουν να κερδίζουν όλα καλά και καβάλα στο άλογο. Αν όμως στο πρωτάθλημα επικρατεί ο Παναθηναϊκός και στην Ευρωλίγκα δεν πάνε F4 δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα κρατήσει την ψυχραιμία του.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης (ψηφισμενος 2 χρονιές σερί)

Αν έρθει μια ομάδα και του κάνει μια πρόταση 2-3 εκατομμύρια τι γίνεται;

Νομίζω ότι και οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βρούνε τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους για να αυξηθεί το μπάτζετ του Ολυμπιακου. Κανένας δεν έχει απαίτηση να βάζουν κάθε χρόνο 10 εκατομμύρια από την τσέπη τους, όμως πρέπει να βρούνε τρόπους για να μείνουν ανταγωνιστικοι μακροχρόνια

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 01, 2023 8:35 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 8:23 pm
shaq7 έγραψε:

Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα, αν συνεχίσουν να κερδίζουν όλα καλά και καβάλα στο άλογο. Αν όμως στο πρωτάθλημα επικρατεί ο Παναθηναϊκός και στην Ευρωλίγκα δεν πάνε F4 δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος θα κρατήσει την ψυχραιμία του.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης (ψηφισμενος 2 χρονιές σερί)

Αν έρθει μια ομάδα και του κάνει μια πρόταση 2-3 εκατομμύρια τι γίνεται;

Νομίζω ότι και οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βρούνε τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους για να αυξηθεί το μπάτζετ του Ολυμπιακου. Κανένας δεν έχει απαίτηση να βάζουν κάθε χρόνο 10 εκατομμύρια από την τσέπη τους, όμως πρέπει να βρούνε τρόπους για να μείνουν ανταγωνιστικοι μακροχρόνια
Αυτό είναι για όσους σκέφτονται λογικά .. οι αφοι πιστεύω θα ζήσουν και θα πεθάνουν με το my way .

Ο μπαρτζω πιστεύω είναι στρατιώτης δεν θα φύγει από μόνος του ..

Καλά 2-3εκ θα βάζουν οι αφοι φέτος (και ότι ρίχνουν στο γήπεδο)τα αλλά αν βάλεις εισιτήρια τηλεοπτικά κτλ σίγουρα φτάνουν 8-10εκ

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Αύγ 14, 2023 7:56 pm

Πότε αρχίζει η προετοιμασία αλήθεια;

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Αύγ 14, 2023 8:03 pm

berry έγραψε:
Υπομονή.....

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Αύγ 14, 2023 8:11 pm

berry έγραψε:
Βλέπω ότι η πρώτη προπόνηση του Παναθηναικού είναι 24 Αυγούστου οπότε λογικά κάπου εκεί γύρω; Δεν μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Αύγ 14, 2023 8:46 pm

α γιαυτο εχει τρελαθει να ρθει ο τζειμς θα χει μια βδομαδουλα ακομα διακοπες :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Δευ Αύγ 14, 2023 9:01 pm

Ερωτήσεις που πάντα τις έχω αλλά απαντήσεις δεν μπορώ να βρώ.
Ξεκινάω από την πιο πρόσφατη απορία. Οι αδερφοί με την δήλωση τους στην φιέστα τι ακριβώς επικοινώνησαν στον κόσμο; Πως υπάρχει συμφωνία για την εκμετάλευση και μακροπρόθεσμα για την χρησικτησία του ΣΕΦ; Ήταν δήλωση τύπου: "To θέλουμε, νισάφι πια, να τελειώνει αυτή η ιστορία" ;

Στην περίπτωση που τελικά το ΣΕΦ έχει περάσει στα χέρια του Ολυμπιακού, πως προβλέπεται να αυξηθεί (ουσιαστικά, όχι κατά 300-500 θέσεις) η χωρητικότητα του γηπέδου από την στιγμή που είναι στάδιο, έχει τον στίβο; (δεν ξέρω κι αν στην χώρα υπάρχει μέρος που μπορεί να πάει ο κλειστός στίβος)

Tέλος, ακόμη και αν ο στίβος δεν πρόκειται να φύγει από το ΣΕΦ, προβλέπεται να ανοίξουν οι πτυσσόμενες κερκίδες; Τόσα χρόνια το πρόβλημα ποιο ήταν και δεν άνοιγαν;

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Δευ Αύγ 14, 2023 9:06 pm

Έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση για κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν μπορεί να είναι πολλές αν δεν μεταφερθούν τα τμήματα του στίβου

Αυτά ήταν να πάνε στο σπίτι του στίβου που όμως δεν είναι έτοιμο

Γενικά πιέζουν για 50 χρόνια παραχώρηση κλπ όπως έγινε με ΟΑΚΑ

https://www.sport24.gr/stivos/to-spiti- ... 60747.html

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 14, 2023 10:34 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 9:01 pm
Ερωτήσεις που πάντα τις έχω αλλά απαντήσεις δεν μπορώ να βρώ.
Ξεκινάω από την πιο πρόσφατη απορία. Οι αδερφοί με την δήλωση τους στην φιέστα τι ακριβώς επικοινώνησαν στον κόσμο; Πως υπάρχει συμφωνία για την εκμετάλευση και μακροπρόθεσμα για την χρησικτησία του ΣΕΦ; Ήταν δήλωση τύπου: "To θέλουμε, νισάφι πια, να τελειώνει αυτή η ιστορία" ;

Στην περίπτωση που τελικά το ΣΕΦ έχει περάσει στα χέρια του Ολυμπιακού, πως προβλέπεται να αυξηθεί (ουσιαστικά, όχι κατά 300-500 θέσεις) η χωρητικότητα του γηπέδου από την στιγμή που είναι στάδιο, έχει τον στίβο; (δεν ξέρω κι αν στην χώρα υπάρχει μέρος που μπορεί να πάει ο κλειστός στίβος)

Tέλος, ακόμη και αν ο στίβος δεν πρόκειται να φύγει από το ΣΕΦ, προβλέπεται να ανοίξουν οι πτυσσόμενες κερκίδες; Τόσα χρόνια το πρόβλημα ποιο ήταν και δεν άνοιγαν;
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... -tou-pics/

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Αύγ 15, 2023 11:25 am