Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:13 am

ολοι λένε για Πετρουσεφ παντως. και οτι κανει κινηση ηδη ο ολυμπιακος να τον φερει με προοπτικη να μεινει και του χρονου. Για να δουμε.. ισως κλεισει συντομα

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:22 am

Heisenberg έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 10:16 am
ο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλό. Εχει βάλει predator στο γραφείο του Μπαρτζώκα.
Αυτός για κάθε ένα που πετυχαίνει , χάνει άλλα δέκα. Αποκλείεται να ισχύει και για τους 2 εκτός και αν μιλάμε για ταυτόχρονη αποδέσμευση.

Τον Σίκμα δεν το διώχνεις γιατί πάλι θα έχεις ποσοτικό θέμα στους ψηλούς, τον Μπραζ επίσης δεν τον διώχνεις γιατί του πλήρωσες buyout και είναι πολύ νωρίς για να τον αδειάσει έτσι. Δεν το έχει κάνει με άλλους. Επίσης τον Σακ πάλι δεν τον διώχνεις όταν αποτελεί μέρος του κορμού κ προέρχεται απο τραυματισμό. Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά. Το πολύ πολύ να πάρει έναν ψηλό.

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:26 am

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 11:22 am
Heisenberg έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 10:16 am
ο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλό. Εχει βάλει predator στο γραφείο του Μπαρτζώκα.
Αυτός για κάθε ένα που πετυχαίνει , χάνει άλλα δέκα. Αποκλείεται να ισχύει και για τους 2 εκτός και αν μιλάμε για ταυτόχρονη αποδέσμευση.

Τον Σίκμα δεν το διώχνεις γιατί πάλι θα έχεις ποσοτικό θέμα στους ψηλούς, τον Μπραζ επίσης δεν τον διώχνεις γιατί του πλήρωσες buyout και είναι πολύ νωρίς για να τον αδειάσει έτσι. Δεν το έχει κάνει με άλλους. Επίσης τον Σακ πάλι δεν τον διώχνεις όταν αποτελεί μέρος του κορμού κ προέρχεται απο τραυματισμό. Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά. Το πολύ πολύ να πάρει έναν ψηλό.
καλε ναι. για πλακα το εγραψα. ο κουτελιερης της ιταλιας ειναι αυτος.
φοβερες προσθηκες θα ηταν και οι 2 βεβαια δεν το συζητω.level up

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:28 am

Sokos έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 9:27 am
WALKUP έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 8:49 am

μαζι σου. απλα το βρισκω τουλαχιστον αδικο σε μια ομαδα που εχει 2 χρονια το know how με τιτλους σε ελλαδα και φαιναλ φορ και ξεκινωντας φετος με τοσα προβληματα τραυματισμων και παιχτες που αργησαν να μπουν λογω παγκοσμιου να εχει ρεκορ 5-4 να εχει χασει 2 ματς στο σουτ σε μια τοοοοοσο ανταγωνιστικη λιγκα να ακουγονται και να γραφονται αυτα τα <<μιζερικα>> να το πω κομψα.
παιδια ειναι ουτοπια να θελετε να βγαινουμε καθε χρονο 1οι σε ρεγκουλαρ και να πηγαινουμε καθε χρονο φαιναλ φορ.
παιζουν και οι αλλοι..
λειψανδρεια υπαρχει 100% στο 4-5 αλλα καλμα. και στην τελικη αν καποιος βλεπει αφουγκραζετε ακουει νιωθει την ομαδα περισσοτερο απο τον καθενα ειναι ο κοουτς.
εμεις βλεπουμε 2 ωρες σκαρτα. η λογικη του σας τα λεω κλπ ουτε βοηθαει ουτε νοημα εχει.δεν κανει μεταγραφες απο μπασκετ φορουμ ο κοουτς.
Μια υποσημείωση, το ότι και φέτος θέλουμε final 4 το λένε και τα αδέρφια, δεν το λέμε μόνο εμείς οι τραχανοπλαγιάδες που γράφουμε στο forum. Επίσης το ότι τώρα κατάλαβαν στην ομάδα ότι δεν βγαίνει σεζόν με τόσο λίγους παίκτες μου φαίνεται κάπως κουλό. Πάντως ο Μπαρτζώκας είπε μεν ότι άμεσα δεν θα βοηθήσει κάποιος αν έρθει, αλλά ότι σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει. Με την κατάσταση στο 4-5 βέβαια νομίζω είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσει κάποιος άμεσα. Τέλος, μιας και ο Sikma και κακός σουτέρ είναι από την περιφέρεια και γρήγορος δεν είναι, πιο πιθανό μου φαίνεται να παίζει περισσότερο στο 5 απ' ότι στο 4 και να κινηθούμε για κάποιο αθλητικό 4. Με Sikma + δεινόσαυρο στην πεντάδα νομίζω πάει το spacing για βρούβες.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:32 am

Sokos έγραψε:

Μια υποσημείωση, το ότι και φέτος θέλουμε final 4 το λένε και τα αδέρφια, δεν το λέμε μόνο εμείς οι τραχανοπλαγιάδες που γράφουμε στο forum. Επίσης το ότι τώρα κατάλαβαν στην ομάδα ότι δεν βγαίνει σεζόν με τόσο λίγους παίκτες μου φαίνεται κάπως κουλό. Πάντως ο Μπαρτζώκας είπε μεν ότι άμεσα δεν θα βοηθήσει κάποιος αν έρθει, αλλά ότι σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει. Με την κατάσταση στο 4-5 βέβαια νομίζω είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσει κάποιος άμεσα. Τέλος, μιας και ο Sikma και κακός σουτέρ είναι από την περιφέρεια και γρήγορος δεν είναι, πιο πιθανό μου φαίνεται να παίζει περισσότερο στο 5 απ' ότι στο 4 και να κινηθούμε για κάποιο αθλητικό 4. Με Sikma + δεινόσαυρο στην πεντάδα νομίζω πάει το spacing για βρούβες.
Ο Μπαρτζώκας αν και προφανώς γνωρίζει ότι χρειάζονται μεγάλα ρόστερ για να ανταπεξέλθει μια ομάδα ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι της φιλοσοφίας του κλειστού rotation.
Είχε την τύχη 2 συνεχόμενα χρόνια να βγάζει ελάχιστους τραυματισμούς και ίσως πόνταρε σε αυτό.
Πίστεψέ με , αν ο Ολυμπιακός δεν είχε τις φετινές συνεχόμενες αναποδιές δεν θα συζητούσε καν για προσθήκη , όχι από εγωισμό αλλά όπως προείπα λόγω φιλοσοφίας.
Είναι προπονητής που βασίζει σχεδόν εξ ολοκλήρου το παιχνίδι της ομάδας του στην τακτική και τα συστήματα και γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να περάσει τις ιδέες του σε ένα πιο "μαζεμένο" ποσοτικά ρόστερ και εκεί κρύβεται και το νόημα όταν λέει ότι δεν πιστεύει πως μπορεί να έρθει κάποιος και να βοηθήσει άμεσα.
Αν λοιπόν τώρα ψάχνει για παίκτη είναι γιατί δεν έχουν σταματημό οι τραυματισμοί και όχι γιατί δεν πιστεύει σε αυτό που έχτισε το καλοκαίρι.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 17, 2023 12:35 pm

tarp7 έγραψε:
Sokos έγραψε:

Ψάξε λίγο και το βίντεο με τα αδέρφια που λένε ότι στόχος είναι η κορυφή και το Βερολίνο.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Νοέμ 17, 2023 12:53 pm

Σε προχωρημένες επαφές με τον Πετρούσεφ γράφουν.
Γίνεται λίγο βαριά η γραμμή ψηλών με Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ αλλά κατά τα λοιπά είναι αυτό που λείπει για να πάει ο Σίκμα 5ος ψηλός και να μην βαφτίζονται ο Σίκμα 5 και ο Παπ 4 όταν λείπει ο Φαλ ή ο Μιλουτίνογ.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Νοέμ 17, 2023 12:54 pm

Θα πω κάτι...Για Μπραζ κάποιοι εδώ μέσα θα αναθεωρήσουν. Είναι καλός παίκτης, απλά σιγά σιγά όταν ξεψαρώσει θα δείξει ποιος είναι; Πού το ξέρω ε; Φαίνεται η ποιότητα του παίχτη, θα δείτε.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 17, 2023 1:03 pm

georbap έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 11:32 am
Sokos έγραψε:

Ο Μπαρτζώκας αν και προφανώς γνωρίζει ότι χρειάζονται μεγάλα ρόστερ για να ανταπεξέλθει μια ομάδα ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι της φιλοσοφίας του κλειστού rotation.
Είχε την τύχη 2 συνεχόμενα χρόνια να βγάζει ελάχιστους τραυματισμούς και ίσως πόνταρε σε αυτό.
Πίστεψέ με , αν ο Ολυμπιακός δεν είχε τις φετινές συνεχόμενες αναποδιές δεν θα συζητούσε καν για προσθήκη , όχι από εγωισμό αλλά όπως προείπα λόγω φιλοσοφίας.
Είναι προπονητής που βασίζει σχεδόν εξ ολοκλήρου το παιχνίδι της ομάδας του στην τακτική και τα συστήματα και γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να περάσει τις ιδέες του σε ένα πιο "μαζεμένο" ποσοτικά ρόστερ και εκεί κρύβεται και το νόημα όταν λέει ότι δεν πιστεύει πως μπορεί να έρθει κάποιος και να βοηθήσει άμεσα.
Αν λοιπόν τώρα ψάχνει για παίκτη είναι γιατί δεν έχουν σταματημό οι τραυματισμοί και όχι γιατί δεν πιστεύει σε αυτό που έχτισε το καλοκαίρι.
Ο Μπαρτζώκας πέρα από τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν προπόνητης και παλιότερα σε μας αλλά και σε άλλες ομάδες και σε όλες τις περιπτώσεις είχε θέματα τραυματισμών. Το περασμά του απο την Βαρκελώνη ίσως να ταν πολύ διαφορετικό αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς. Εφόσον λοιπόν έχει καεί η γούνα του θα ταν τουλάχιστον αφελές από την πλευρά του να πιστεύει ότι δεν θα τραυματιστεί κανείς και ότι επιβαρύνοντας τους υπόλοιπους δεν παίρνει έξτρα ρίσκο. Ίσως να άργησε να καταλάβει πόσο μεγάλο ρίσκο. Δεν θα πει κανείς ότι έπαψε να πιστεύει σε αυτό που έχτισε αν κάνει κάποιες διορθώσεις. Ίσα ίσα είναι προτέρημα κι όχι ελάττωμα το να αναγνωρίζεις τι χρειάζεται βελτίωση και να προσπαθείς να το διορθώσεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Νοέμ 17, 2023 1:09 pm

Sokos έγραψε:
Ψάξε λίγο και το βίντεο με τα αδέρφια που λένε ότι στόχος είναι η κορυφή και το Βερολίνο.
Δεν είναι μομφή για σένα αλλά θα είχαμε γλυτώσει πολύ γκρίνια αν δεν είχε κάνει εκείνες τις δηλώσεις όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Εντάξει πάνω στην χαρά σου είναι αλλά αφού δεν σκοπεύεις να αυξήσεις δραματικά το μπάτζετ τι κάνεις τέτοιες δηλώσεις και δημιουργείς προσδοκίες; Και πάλι θα πουλούσαν τα διαρκείας δεν ξέρω γιατί τις έκανε.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Νοέμ 17, 2023 1:18 pm

Sokos έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Το έχω δει το βίντεο έτσι είναι, αλλά ο προπονητής της ομάδας λέει άλλα . Ίσως ήταν άστοχες οι δηλώσεις των αφών, γιατί ο μπαρτζώκας και σ άλλες δηλώσεις του λέει ότι είναι επιτυχία να μπει η ομάδα στα πλέυ οφ.

Γνώμη μου οι ελληνικές ομάδες δεν μπορεί να έχουνε στόχο κάθε χρόνο να είναι στο φάιναλ 4 εφόσον δεν μπορούν να έχουν μπάτζετ πάνω από 20εκ σταθερά κάθε χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Νοέμ 17, 2023 2:08 pm

Με πετρουσεφ έχετε περισσότερες πιθανότητες πλέον να μπείτε 8αδα, καλή μεταγραφή για την εποχή, αν γίνει !

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2047
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Νοέμ 17, 2023 2:26 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 11:13 am
ολοι λένε για Πετρουσεφ παντως. και οτι κανει κινηση ηδη ο ολυμπιακος να τον φερει με προοπτικη να μεινει και του χρονου. Για να δουμε.. ισως κλεισει συντομα
Πόσες και πόσες τα ακούσαμε αυτά φέτος

Εννοείται μου αρέσει η προοπτική να πάρουμε Πετρουσεφ αλλά πλέον δεν δίνω σημασία σε κανένα ο,τι και να λέει αν δεν δω ανακοίνωση

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Παρ Νοέμ 17, 2023 2:34 pm

Re paidia ποιος Πετρουσεφ. Όλοι λένε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμβούν κάποια πρωτοφανή πράγματα στα διαδικαστικά από μεριάς NBA. Εκτός ξέρω γω αν ο πρόεδρος των Kings είναι γαύρος από κούνια.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Djole77

Reactions: 36
Αγαπημένη θέση: SF

Παρ Νοέμ 17, 2023 3:00 pm

Soupamantar έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 2:08 pm
Με πετρουσεφ έχετε περισσότερες πιθανότητες πλέον να μπείτε 8αδα, καλή μεταγραφή για την εποχή, αν γίνει !
Ευχαριστούμε :banana:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”