Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 17, 2023 8:03 am

Είπε και το ευχάριστο ότι από Δευτέρα θα είναι στις προπονήσεις Μιλού και Μακκίσικ, μάθαμε και ότι ο Παπανικολάου παραλίγο να μην παίξει στο ματς.
Παραδέχτηκε ότι η εμπειρία δείχνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερο ρόστερ.
Είπε το προφανές ότι θα μένουν έξω 4 ξένοι κάθε φορά αν φτάσουμε τους 10 παίκτες στην Ελλάδα.
Για τις 2 μεταγραφές δεν είπε νομίζω κάτι διαφορετικό, και στην συνέντευξη ότι είμαστε στην αγορά είπε.
Ότι θα πάρουμε κάποιον μόνο αν μπορεί να βοηθήσει είπε τότε, το ίδιο και τώρα.
Η διαφοροποίηση φυσικά είναι ότι μπορεί να είναι και 2 οι προσθήκες.
Αν οι προσθήκες είναι 2 είναι σίγουρο ότι κοιτάμε και περιφερειακό και ψηλό, μπορεί να μην βρούμε και κανέναν, μπορεί να βρούμε έναν από τους 2.
Εμένα δεν μου φαίνοταν και πολύ αισιόδοξος πάντως ότι θα βρει τον παίκτη που θέλει,

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 17, 2023 8:31 am

Dedalos έγραψε:
Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:56 pm
golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:05 pm

O Κάνααν ήταν βασικό δυάρι στην ομάδα μας πέρυσι που πήγε τελικό και το έχασε στο σουτ. Άρα έχει θέση. Και δεύτερον οι δύο παίκτες που έχεις κράξει περισσότερου απ όλους είναι οι δύο καλύτεροι μας παίκτες φέτος. Επίσης ο προπονητής που κράζεις επίσης συνέχεια, ψηφίστηκε δυο συνεχόμενες χρονιές coy με συντριπτική πλειοψηφία. Συμπέρασμα: δεν καταλαβαίνεις καθόλου μα καθόλου το άθλημα, απλώς παραθέτεις νούμερα (πάντα όπως σε βολεύουν βέβαια). Στο έχω ξαναπεί το να διαβάζεις νούμερα και να τα συγκρινεις είναι κάτι που και ο δίχρονος γιος μου μπορεί να κάνει. Στον αθλητισμό υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Σου παραθέτω μερικούς έτσι στα γρήγορα: πράγματα που δε γράφει η στατιστική (πανανικολάου ακούς??) όπως άμυνα, hustling, ικανότητα στο σου που βάζει εν γένει πίεση σε μία άμυνα και την υποχρεώνει σε βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις κτλ κτλ κτλ. Επίσης είναι αδιανόητο να μη λαμβάνει υπόψιν κάποιος περιβάλλον και το στυλ μιας ομάδας. Δλδ άλλο στυλ έπαιζε η Ούνιξ άλλο ο Οσφπ. Δώστου λίγο χρόνο του έρημου του Κάνααν που τον έβγαλες άχρηστο με το καλήμέρα. Όπως και του Πίτερς. Άστον να παίξει 5 παιχνίδια τον άνθρωπο πάνω από 10 σκόρπια λεπτά και θα δούμε τι ψάρια πιάνει. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε άνθρωπε
Κατα την αποψη σου δε καταλαβαινω το αθλημα. Κατα την αποψη μου εσυ δε καταλαβαινεις το αθλημα.
Ο καναν φετος εχει σχετικα σταθερο σουτ , και αμυνα καλη πανω στη μπαλα . Δε τραυματιζεται κι εχει πολυ καλο κλιμα με τους αλλους παικτες. ΑΛΛΑ δε δημιουργει καθολου ουτε καν εχει καλο χειρισμο της μπαλλας. Αν συνηπηρχε στην πενταδα με ενα τριαρι τυπου γκουντουριτς,κλαιμπερν κτλ δε θα υπηρχε προβλημα. Αλλα μαζι με τον παπ , που οταν κατεβαζει μπαλα σφιγγεται η ψυχη μας, σημαινει οτι η πενταδα εχει μονο ενα χειριστη. Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο ειναι τεραστιο προβλημα.Η ευρολιγκα απαιτει τουλαχιστον 2 ιδανικα 3 χειριστες στο παρκε
Βαλε και τον περιορισμο στους ξενους στην α1, θεωρω το πακετο καναν οχι πληρες.
Ο πιτερς φετος σαρωνει επιθετικα ενω ειναι τιμιος αμυντικα. Εχει βοηθηθει οτι φετος παντα εχει στο 5 ενα τερας. Ενω περυσι μαζι με μπολομποι ειχαμε προβλημα και στο ριμπαουντ και αμυντικα
Ο προπονητης ειναι ταυτοχρονα εξεραιτικος στις μπασκετικες ιδεες , αλλα και ισχυρογνωμων κι αλαζόνας. Αυτος μας πηγε σε 2 φαιναλ φορ με τα προτερηματα του, κι αυτος τα εχασε με τα ελαττωματα του. Προσωπικα δε θα του συγχορησω ποτε την εκδιωξη του αντις λογω προσωπικης αντιπαθειας.
Οι τελευταιες δηλωσεις του δινουν την εντυπωση οτι προτιμα ναχαθει η χρονια παρα να παραδεχθει τα εγκληματα της μεταγραφικης περιοδου
δεδαλε μιλας για εγκλημτα. αυτο απο που προκυπτει? πως γινετε να εβγαλες συμπερασμα χωρις να εχει κριθει το αποτελεσμα?
εχεις παιξει 9 παιχνιδια
εχεισ ρεκορ 5-4 και εχεις 2 ηττες στο σουτ κυριολεκτικα!
εχεις ατυχιες απο την πρωτη μερα τησ προετοιμασιας και δυσκολιες ακομα στο να γινει καλα καλα προπονηση.
τι θα ηταν το ιδανικο για σενα μπορεισ να μασ πεις? 9-0 ή 8-1??
εχασε καποιο τιτλο? αν καταληξει η χρονια χωρισ τιτλο και κακο μπασκετ να ξεκινησουμε συζητηση αλλα τωρα βρισκεις καταλληλη στιγμη να μιζεριαζουμε?
ο πιτερς περσι και ο καναν τουλαχιστον μεχρι φεβρουαριο τι εκαναν? με παπ και καναν δεν πηγες 1 σουτ μακρια απο τιτλο περσι? τι σας πιανει ρε παιδια?
ο σικμα εχει παιξει συνολο φετος 37 λεπτα!!! πως τον κρινουμε???

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 17, 2023 8:39 am

Μπορεί επιφανειακά εγώ και ο Δαίδαλος να φαινόμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά τουλάχιστον καταδείξαμε το σοβαρό πρόβλημα τις λειψανδρείας. Σε ένα που θα συμφωνήσω με τον κόουτς είναι ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη που θα προσφέρει. Απλά ρε κοουτς πιο γρήγορα θα σκάσουν τα παιδιά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
WALKUP

Παρ Νοέμ 17, 2023 8:49 am

kite26 έγραψε:
Μπορεί επιφανειακά εγώ και ο Δαίδαλος να φαινόμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά τουλάχιστον καταδείξαμε το σοβαρό πρόβλημα τις λειψανδρείας. Σε ένα που θα συμφωνήσω με τον κόουτς είναι ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη που θα προσφέρει. Απλά ρε κοουτς πιο γρήγορα θα σκάσουν τα παιδιά.
μαζι σου. απλα το βρισκω τουλαχιστον αδικο σε μια ομαδα που εχει 2 χρονια το know how με τιτλους σε ελλαδα και φαιναλ φορ και ξεκινωντας φετος με τοσα προβληματα τραυματισμων και παιχτες που αργησαν να μπουν λογω παγκοσμιου να εχει ρεκορ 5-4 να εχει χασει 2 ματς στο σουτ σε μια τοοοοοσο ανταγωνιστικη λιγκα να ακουγονται και να γραφονται αυτα τα <<μιζερικα>> να το πω κομψα.
παιδια ειναι ουτοπια να θελετε να βγαινουμε καθε χρονο 1οι σε ρεγκουλαρ και να πηγαινουμε καθε χρονο φαιναλ φορ.
παιζουν και οι αλλοι..
λειψανδρεια υπαρχει 100% στο 4-5 αλλα καλμα. και στην τελικη αν καποιος βλεπει αφουγκραζετε ακουει νιωθει την ομαδα περισσοτερο απο τον καθενα ειναι ο κοουτς.
εμεις βλεπουμε 2 ωρες σκαρτα. η λογικη του σας τα λεω κλπ ουτε βοηθαει ουτε νοημα εχει.δεν κανει μεταγραφες απο μπασκετ φορουμ ο κοουτς.

3
3 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:00 am

Ελπίζω κοουτς μετά από πολύ ψάξιμο μην καταλήξεις πάλι σε παίχτη που θα προσφέρει όπως ο Σικμα και ο Μπραζντεκις. Γιατί είχες όλο το χρόνο το καλοκαίρι να κάνεις της κινήσεις σου. Και βλέπουμε ότι τουλάχιστον 2 από αυτές έχουν αποτύχει παταγωδώς. Το να βρεις κάποιον να προσφέρει περισσότερο από τον Σικμα δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:20 am

Αυτός που πήρε η Ουλμ πως μας φαίνεται για αψηλός;

https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... on/012604/

Δεν σουτάρει πολύ, ούτε τόσο καλά παρά το 41% που έχει μέχρι στιγμής στο Γιουροκαπ, αλλά είναι πολύ αθλητικός, θα είναι εξαιρετικός σε άμυνες με αλλαγές, είναι φοβερός στο ριμπάουντ, στο να τρέχει το γήπεδο και επιθετικά στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Σε κάτι παλιά σκαουτ ριπορτ που βρήκα, αυτό που εντυπωσιάζει λέει τους σκαουτ τότε είναι το πόσο καλά βλέπει γήπεδο και την πάσα. Δεν είναι τόσο καλός ριμ προτέκτορας γιατί δεν πηδαει γρήγορα και καλά.

Έχει δηλαδή πράγματα που μας λείπουν και που μπορούν ίσως να μπουν πιο εύκολα/γρήγορα στο σύστημα, δύο πράγματα να κάνει καλά μπορεί να μπει από το πρώτο ματς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:27 am

WALKUP έγραψε:
kite26 έγραψε:
μαζι σου. απλα το βρισκω τουλαχιστον αδικο σε μια ομαδα που εχει 2 χρονια το know how με τιτλους σε ελλαδα και φαιναλ φορ και ξεκινωντας φετος με τοσα προβληματα τραυματισμων και παιχτες που αργησαν να μπουν λογω παγκοσμιου να εχει ρεκορ 5-4 να εχει χασει 2 ματς στο σουτ σε μια τοοοοοσο ανταγωνιστικη λιγκα να ακουγονται και να γραφονται αυτα τα <<μιζερικα>> να το πω κομψα.
παιδια ειναι ουτοπια να θελετε να βγαινουμε καθε χρονο 1οι σε ρεγκουλαρ και να πηγαινουμε καθε χρονο φαιναλ φορ.
παιζουν και οι αλλοι..
λειψανδρεια υπαρχει 100% στο 4-5 αλλα καλμα. και στην τελικη αν καποιος βλεπει αφουγκραζετε ακουει νιωθει την ομαδα περισσοτερο απο τον καθενα ειναι ο κοουτς.
εμεις βλεπουμε 2 ωρες σκαρτα. η λογικη του σας τα λεω κλπ ουτε βοηθαει ουτε νοημα εχει.δεν κανει μεταγραφες απο μπασκετ φορουμ ο κοουτς.
Μια υποσημείωση, το ότι και φέτος θέλουμε final 4 το λένε και τα αδέρφια, δεν το λέμε μόνο εμείς οι τραχανοπλαγιάδες που γράφουμε στο forum. Επίσης το ότι τώρα κατάλαβαν στην ομάδα ότι δεν βγαίνει σεζόν με τόσο λίγους παίκτες μου φαίνεται κάπως κουλό. Πάντως ο Μπαρτζώκας είπε μεν ότι άμεσα δεν θα βοηθήσει κάποιος αν έρθει, αλλά ότι σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει. Με την κατάσταση στο 4-5 βέβαια νομίζω είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσει κάποιος άμεσα. Τέλος, μιας και ο Sikma και κακός σουτέρ είναι από την περιφέρεια και γρήγορος δεν είναι, πιο πιθανό μου φαίνεται να παίζει περισσότερο στο 5 απ' ότι στο 4 και να κινηθούμε για κάποιο αθλητικό 4. Με Sikma + δεινόσαυρο στην πεντάδα νομίζω πάει το spacing για βρούβες.

0
WALKUP

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:36 am

Sokos έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 9:27 am
WALKUP έγραψε:

παιζουν και οι αλλοι..
Μια υποσημείωση, το ότι και φέτος θέλουμε final 4 το λένε και τα αδέρφια, δεν το λέμε μόνο εμείς οι τραχανοπλαγιάδες που γράφουμε στο forum. Επίσης το ότι τώρα κατάλαβαν στην ομάδα ότι δεν βγαίνει σεζόν με τόσο λίγους παίκτες μου φαίνεται κάπως κουλό. Πάντως ο Μπαρτζώκας είπε μεν ότι άμεσα δεν θα βοηθήσει κάποιος αν έρθει, αλλά ότι σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει. Με την κατάσταση στο 4-5 βέβαια νομίζω είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσει κάποιος άμεσα. Τέλος, μιας και ο Sikma και κακός σουτέρ είναι από την περιφέρεια και γρήγορος δεν είναι, πιο πιθανό μου φαίνεται να παίζει περισσότερο στο 5 απ' ότι στο 4 και να κινηθούμε για κάποιο αθλητικό 4. Με Sikma + δεινόσαυρο στην πεντάδα νομίζω πάει το spacing για βρούβες.
παντα θελουμε φαιναλ φορ. και παντα θελουμε πρωταθλημα και κυπελλο.
δεν ξεκιναμε για να βγουμε 2οι πουθενα. το θεμα δεν ειναι τι θελουμε ή τι στοχους εχουμε.
στην πραξη ειναι αδυνατον να εισαι παντα πρωτος οταν υπαρχει τοσο μεγαλος ανταγωνισμος.
ειναι οπτικη. ο αντεντοκουμπο ειπε οτι δεν ειναι αποτυχια 9 απο τα 15 χρονια που παιζεις αν παρεισ 6 πρωταθληματα . καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν.
δλδ ο σλουκας που εχει παρει 3 και εχει χασει αλλα 10 για καποιος εχει τρομερη καριερα αλλοσ μπορει να πει οτι ειναι λουζερ.
δεν ειναι τραχανοπλαγιας καποιος που θελει να κερδιζει η ομαδα του. απλα το παθος για νικη δεν τον κανει και γνωστη για να κανει υποδειξεις στους επαγγελματιες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2047
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:49 am

AlexD έγραψε:

Δεν σουτάρει πολύ, ούτε τόσο καλά παρά το 41% που έχει μέχρι στιγμής στο Γιουροκαπ, αλλά είναι πολύ αθλητικός, θα είναι εξαιρετικός σε άμυνες με αλλαγές, είναι φοβερός στο ριμπάουντ, στο να τρέχει το γήπεδο και επιθετικά στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Σε κάτι παλιά σκαουτ ριπορτ που βρήκα, αυτό που εντυπωσιάζει λέει τους σκαουτ τότε είναι το πόσο καλά βλέπει γήπεδο και την πάσα. Δεν είναι τόσο καλός ριμ προτέκτορας γιατί δεν πηδαει γρήγορα και καλά.

Έχει δηλαδή πράγματα που μας λείπουν και που μπορούν ίσως να μπουν πιο εύκολα/γρήγορα στο σύστημα, δύο πράγματα να κάνει καλά μπορεί να μπει από το πρώτο ματς.
Για 4ο-5ο ψηλό δεν χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω από αυτά που προσφέρει ο συγκεκριμένος, κατά την ταπεινή μου άποψη

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:53 am

AlexD έγραψε:

georbap έγραψε:
Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:16 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 6:31 pm
Μισ που είμαστε σε μεταγραφική διάθεση πως θα σας φαινόταν ο Trevion Williams; 23 ετών, παίζει στην Ουλμ και στο Eurocup είναι 5άρι που παίζει και ως τεσσάρι, δυστυχώς δεν έχει πολύ καλό τρίποντο. ταιριάζει στο στυλ της ομάδας καθώς είναι αρκετά έξυπνος μπασκετικά, καλός πασέρ, μπορεί να παίξει ως πλειμέικερ ρακέτας, έχει καλά κοψίμακα και κινήσεις χωρίς την μπάλα προς το καλάθι, δυνατός και μαχητικός στα ριμπάουντ χωρίς προοπτική για NBA. Πιθανόν να μην μπορεί να προσφέρει άμεσα, δεν είναι ο παικταράς που ψάχνουμε αλλά μπορεί να καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ, να δώσει λεπτά στο 4 και γιατί όχι να δείξει αν μπορεί να σταθεί και την επόμενη χρονιά.

Edit: Τώρα έψαχνα αν έχει προταθεί ξανά στο φόρουμ ο συγκεκριμένος και με πρόλαβε ο georbap μόλις την προηγούμενη μέρα! Όπως κατάλαβες Γιώργο εμένα μου έκανε το κλικ. :)

Ναι φίλε conan , μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση με αστερίσκο ότι δεν έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο , βέβαια και στο Eurocap για πρώτη σεζόν πετάει ως ώρας.
Δεδομένου ότι σε μας θα ερχόταν ως 3ο πεντάρι αλλά και για βοήθειες στο 4 , δεν θα χρειαζόταν να πέσει αμέσως στα βαθιά και θα είχε τον απαιτούμενο χρόνο να προσαρμοστεί.
Νομίζω είναι οικονομική λύση , με μελλοντική προοπτική που σε πρώτη φάση θα λύσει το ποσοτικό θέμα στους ψηλούς.
Προσωπικά προτιμώ αυτή την περίπτωση παίκτη αλλά δεν γνωρίζω με πόσα και αν θα τον έδιναν , όπως επίσης δεν ξέρω αν ο ίδιος ο παίκτης θα ερχόταν σε αυτή την φάση ως ρολίστας στον Ολυμπιακό.
Για κάποιον λόγο τον ανακαλύπτουμε ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. :D
Είναι της μοίρας φαίνεται να έρθει μόλις τον ανακαλύψει και ο κοουτς, σε άλλα μέλη βέβαια δεν αρέσει.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Νοέμ 17, 2023 10:04 am

Το οτι ομολογησε και ο μπαρτζωκας για την λειψανδρια και για προσθηκη μεχρι και 2 παικτων απλως επιβεβαιωνει οσους φωναζαμε γι αυτο. Οποτε μιζερο δεν ηταν καθολου απο μερους μας.
Ηταν τρανταχτο αλλωστε. και κυριως γιατι βλεπαμε οτι Σικμα και Μπραζ δεν ηταν καλες επιλογες εξαρχης.
και εξακολουθουν να μην ειναι. παροτι ο Σικμα μπορει να βοηθησει.αλλα ως τελευταιος ψηλος μονο.
Κι εγω θεωρω ετσι οπως τα πε ο Κοουτς παμε για ρολιστες για να κλεισουν τρυπες. μην περιμενουμε καποια τρανταχτη μεταγραφη εκτος και αν βρεθει καποιος που να κανει κλικ στον Μπαρτζωκα.(και ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι αυτο),
Θεωρω με ενα καλο βασικο 4αρι(οχι ρολιστα) που να ακουμπαει λιγο και το 5 μπορει ο πιτερς να παει και στο 3 που μονο τον Παπ εχουμε αξιοπιστο εκει. τωρα για την περιφερεια εγω θα εφερνα σκορερ στην θεση του Μπραζ αλλα επειδη δεν προκειται να πουλησει την επιλογη του ο Κοουτς οικονομικα δεν μας παιρνει να παρουμε κατι ακριβο ενω εχουμε δωσει τοσα χρηματα για τον λιθουανο. δεν ξερω αν παρει αλλο γκαρντ. αν παρει κανενας free agent 30φευγαρης απο ευρωλιγκα θα ειναι για να δινει ανασες.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Νοέμ 17, 2023 10:16 am

ο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλό. Εχει βάλει predator στο γραφείο του Μπαρτζώκα.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Νοέμ 17, 2023 10:24 am

Τώρα το είδα ρε γμτ, εντάξει έχει ήδη προταθεί λοιπόν, λογικο με τα νούμερα που κάνει και θα τον έχει δει και ο κόουτς :D

Σε τρίτο χειριστή αν θέλει κάτι σειφ σε μπακαπ που δεν θα ανακατέψει την ομάδα και δεν θα έχει απαιτήσεις αργότερα, δήλωσε πρόσφατα παρόν ο Ντιλέινι σε συνέντευξη που είπε ότι δεν έχει σταματήσει το μπάσκετ μεν, αλλά θα ήθελε να βρει συμπληρωματικό ρόλο και να κλείσει την καριέρα του. Αν είναι όντως έστω λίγο σε νορμάλ κατάσταση μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα από το DNP του Πάπας, ο ίδιος είπε επίσης ότι όνειρο του θα ήταν να τελειώσει την καριέρα του σε ομάδα του κόουτς Μπι. crown.gif

Κάνε γρήγορα κόουτς, θα πήγαινε και στην Αρμάνι είπε! :D

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Νοέμ 17, 2023 10:49 am

https://www.sport24.gr/opinions/giannis ... 18511.html
Το δίδυμο Φαλ-Πίτερς οργίασε, ο Κάναν σουτάρει άψογα, ο Ολυμπιακός πέτυχε δευτερη νίκη μέσα σε τρεις μέρες και ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για την ηρεμία που επανέρχεται και τον Φίλιπ Πετρούσεβ που όπως λέγεται ετοιμάζει βαλίτσες για να κάνει τη διαδρομή Σακραμέντο-Πειραιάς. Πολύ καλή μεταγραφή αν μπορέσουμε να τον πάρουμε.

Να πάρουμε πρώην παίκτες και που έχουν να παίξουν και καιρό σαν το μπλακ και το ντιλέινι δεν νομίζω θα μας βοηθήσουν κάπου. Το θέμα είναι να πάρουμε παίκτες που θα μπορούν άμεσα να παίξουν

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Παρ Νοέμ 17, 2023 11:07 am

AlexD έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί αλλά από τα βίντεο και τα stats του φαίνεται αυτό που λέμε παίκτης Μπαρτζώκα.
Έχει καλές κινήσεις στο low post , καλές θέσεις στα ριμπάουντ, παίζει καλή άμυνα λόγω αθλητικότητας και όπως σωστά επισημαίνεις βλέπει πολύ καλά το γήπεδο για ψηλός.
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν τον έχει λοκάρει ο Μπαρτζώκας και θεωρώ θα ήταν μικρό το ρίσκο εφόσον την δεδομένη στιγμή ψάχνουμε κυρίως να ενισχύσουμε την frontline ποσοτικά.
Βέβαια δεν γνωρίζω αν υπάρχει η κατάλληλη φόρμουλα για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, ούτε αν ο παίκτης θέλει να φύγει από κάπου που ως τώρα πρωταγωνιστεί για να γίνει μέλος του rotation στον Ολυμπιακό.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”