Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 25, 2023 11:55 pm

berry έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:42 pm
Του χρόνου εμφάνιση με.τον Πύργο του Σκυλιτση

City edition κι ετς

Τι ροζ μωρέ; εμείς ειμεθα κουτσαβακηδες
Ε το σκέφτηκα γιατί είναι σχετικά κοντά στο κόκκινο και υπάρχουν ομάδες που το έχουν κάνει (η Ιντερ Μαιαμι όπως είπα) αλλά και η Μπάρτσα πριν κάποιο καιρό (αλλά παραήταν νέον). Θα ήταν ενδιαφέρον να έχει κάτι καινούριο η alternate εμφάνιση. Δεν είναι άσχημη ιδέα η city edition. Πχ ο ΠΑΟ κάτι πήγε να κάνει με την γαλάζια αλλά ήταν αρκετά meh η εκτέλεση. Τεσπα, οι ομάδες μοιάζουν σιγά σιγά να ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα του μάρκετινγκ οπότε ελπίζω ότι θα δούμε όμορφες προσπάθειες εν καιρώ.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Σεπ 26, 2023 2:54 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:52 pm
ειναι ενα παλικαρι στο τουιτερ παντως που κανει πολυ καλυτερες εμφανισεις απο τις εταιριες..

η gsa πχ τωρα αντι να βγαλει καρμπον την ιδια μαυρη φανελα με περσι δεν μπορουσε να φτιαξει μια τετοια?
και η ασπρη ειναι recolored ανακυκλωση η μαυρη με τις "ριγες" (με το κρυφο μνμ ντε) που ειχαμε το 20-21

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 26, 2023 3:20 am

Εμένα μου αρέσουν οι φανέλες που έχουν πολλές ομάδες στο nba, μονόχρωμες, απλές λιτές και με vintage χαρακτηριστικά ειδικά στις γραμματοσειρές.
Αυτά τα πολύχρωμα φρου φρου που απεικονίζουν πόλεις μνημεία και δεν ξέρω γω τι άλλο τα θεωρώ πολύ κιτς.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Σεπ 26, 2023 10:15 am

thory έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 3:20 am
Εμένα μου αρέσουν οι φανέλες που έχουν πολλές ομάδες στο nba, μονόχρωμες, απλές λιτές και με vintage χαρακτηριστικά ειδικά στις γραμματοσειρές.
Αυτά τα πολύχρωμα φρου φρου που απεικονίζουν πόλεις μνημεία και δεν ξέρω γω τι άλλο τα θεωρώ πολύ κιτς.
Ωραίες είναι οι απλές αλλά είναι και κάποιες, (και) vintage όπως λες, που είναι αναγνωρισμένες ως τρομερές από μεγάλη μερίδα κόσμου. Οκ η Αγία τριάδα Μπουλς, Λεικερς, Σελτικς, με τις κλασσικές, απλές φανέλες δεν σπάει, αλλά δες πχ των Raptors late 90s, Nuggets 80s, Suns 90s, Miami Vice City, Grizzles την πρώτη, Pistons 90φευγα, Nets τέλη 70, Magic 90s. Κι εγώ είμαι φαν της πιο απλής αλλά εδώ κι εκεί θα μπορούσαν οι ομάδες να πειραματίζονται με κάτι λίγο πιο καινούριο.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Σεπ 26, 2023 10:20 am

Για το my style rocks είστε εδώ όλοι.

Δηλώνω χωρίς ντροπή πως ΟΛΕΣ μου οι μπλούζες είναι ίδιες. Πάω κάθε ενάμησι χρόνο στο sfaira με 4,99 παίρνω 15 μπλουζάκια που δεν τα δοκιμάζω καν. Λέω στην πωλήτρια βάλε "15 μπλουζάκια XL 42 regular fit όσο πιο πολλά χρώματα έχετε" και γεια σας. Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια (δε χωράνε και στο σάκο παραπάνω), όταν χαλάσουν (στατιστικώς 5-8 μήνες) παίρνω άλλα, τα τρέχοντα 19,99€ από intersport. Από τις 4 βερμούδες που έχω (όλες με ατελείωτα φερμουάρ να χωράει διαβατήριο σε τουλάχιστον 3 τσέπες) οι 3 είναι εικοσαετίας, φυσικά όλες ίδια μάρκα. Είμαι ο πιο κακοντυμένος Έλληνας (αν όχι άνθρωπος, κατά την κοπέλα μου), όλες μου οι κάλτσες είναι ίδιες μαύρες, έχω 4 παντελόνια, τα 2 από το 2007.

Αλλά ΤΟΣΟ άσχημη φανέλα σαν του λουκουματζίδικου ούτε εγώ δεν τη φοράω ρε παιδιά.

Όσα έγραψα είναι ακριβή και γνωρίζω γράμματα (καλά, όχι και τέλεια).

5
5 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 26, 2023 12:25 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:20 am
Για το my style rocks είστε εδώ όλοι.

Δηλώνω χωρίς ντροπή πως ΟΛΕΣ μου οι μπλούζες είναι ίδιες. Πάω κάθε ενάμησι χρόνο στο sfaira με 4,99 παίρνω 15 μπλουζάκια που δεν τα δοκιμάζω καν. Λέω στην πωλήτρια βάλε "15 μπλουζάκια XL 42 regular fit όσο πιο πολλά χρώματα έχετε" και γεια σας. Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια (δε χωράνε και στο σάκο παραπάνω), όταν χαλάσουν (στατιστικώς 5-8 μήνες) παίρνω άλλα, τα τρέχοντα 19,99€ από intersport. Από τις 4 βερμούδες που έχω (όλες με ατελείωτα φερμουάρ να χωράει διαβατήριο σε τουλάχιστον 3 τσέπες) οι 3 είναι εικοσαετίας, φυσικά όλες ίδια μάρκα. Είμαι ο πιο κακοντυμένος Έλληνας (αν όχι άνθρωπος, κατά την κοπέλα μου), όλες μου οι κάλτσες είναι ίδιες μαύρες, έχω 4 παντελόνια, τα 2 από το 2007.

Αλλά ΤΟΣΟ άσχημη φανέλα σαν του λουκουματζίδικου ούτε εγώ δεν τη φοράω ρε παιδιά.

Όσα έγραψα είναι ακριβή και γνωρίζω γράμματα (καλά, όχι και τέλεια).
Εσένα πρέπει να σε φιμώσουμε, τι είναι αυτά που λες. Θα διασπείρεις το αντικαπιταλιστικό μικρόβιο. Χελόου, πως θα πάει ο κόσμος μπροστά αν δεν καταναλώνουμε/αγοράζουμε?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τρί Σεπ 26, 2023 12:32 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:52 pm
ειναι ενα παλικαρι στο τουιτερ παντως που κανει πολυ καλυτερες εμφανισεις απο τις εταιριες..

η gsa πχ τωρα αντι να βγαλει καρμπον την ιδια μαυρη φανελα με περσι δεν μπορουσε να φτιαξει μια τετοια?
Ο συγκεκριμένος κάνει φανταστική δουλειά. Νομίζω είπε χθες ότι αυτός έχει σχεδιάσει και τη νέα φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Δυστυχώς (και το λέω γνωρίζοντας το προσωπικά) η ΚΑΕ έχει πάει να ξεκινήσει ενδιαφέροντα projects με γραφίστες που κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά έχει αφήσει πολλά στη μέση και δεν το προσέγγισε εξίσου επαγγελματικά με εκείνους.

2
2 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
tarp7

allstar
Reactions: 2002

Τρί Σεπ 26, 2023 5:47 pm

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Σεπ 26, 2023 6:27 pm

tarp7 έγραψε:
Πως τον σφάζει έτσι με το γάντι τον Σλούκα; Μια που αναφέρεται μόνο στον Σάσα και την αξία του, μια που τον λέει στην ουσία εγωιστή και τελειώνει με αυτό το ξερό "Όχι" όταν τον ρωτάνε αν μίλησαν μετά το τέλος της χρονιάς.
Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:36 pm

εμένα με παραξενεύει και με στεναχωρεί η σιωπηρή αποδοχή του κοουτς σε όλο αυτό. Σα να παραδέχεται ότι είναι τελευταία χρονιά
εικασίες προφανώς , μπορεί να τα @#$#@ ολα και να τον κάνουμε λάβαρο :P
Ίσα, ίσα που εγώ νομίζω ότι έχει βρει την Ιθάκη του. Έχει το ελεύθερο να πλάσει την ομάδα όπως την ονειρεύεται, δεν πήρε καν Έλληνες που δεν του έκαναν απλώς για να συμπληρώσει το ρόστερ, παίρνει παίκτες βάσει των χαρακτηριστικών που θέλει, η ομάδα ανανεώνει όλους όσους θέλει ο Μπαρτζώκας (εντάξει ο Σάσα εξαιρείται), απαλλάχτηκε όσο βαρύ και αν ακούγεται για 2 θρύλους της ομάδας μας από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη στην συνέχεια. από τον Σλούκα φέτος (αυτόν για όχι καθαρά αγωνιστικούς λόγους). Σε ελάχιστες ομάδες θα έβρισκε τέτοιες συνθήκες και πίστη στο πλάνο, σε ακόμα λιγότερες με μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Εντάξει είναι προφανές ότι αν είχε περισσότερα χρήματα θα είχε περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές, αλλά θα είχε και το λευκό να φτιάξει την ομάδα όπως αυτός θέλει; Εγώ δεν νομίζω ότι ο κόουτς το βλέπει σαν αποδοχή ήττας αλλά σαν πρόκληση. Δεν λέω ότι θα πετύχουμε και φέτος (γιατί τις άλλες 2 χρονιές εγώ τις θεωρώ επιτυχημένες), τίποτα δεν είναι χωρίς ρίσκο, αλλά με το δεδομένο μπάτζετ νομίζω ότι και φέτος θα δούμε απολαυστικό μπάσκετ.

6
6 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 26, 2023 6:35 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 6:27 pm
tarp7 έγραψε:
Πως τον σφάζει έτσι με το γάντι τον Σλούκα; Μια που αναφέρεται μόνο στον Σάσα και την αξία του, μια που τον λέει στην ουσία εγωιστή και τελειώνει με αυτό το ξερό "Όχι" όταν τον ρωτάνε αν μίλησαν μετά το τέλος της χρονιάς.
Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:36 pm

εμένα με παραξενεύει και με στεναχωρεί η σιωπηρή αποδοχή του κοουτς σε όλο αυτό. Σα να παραδέχεται ότι είναι τελευταία χρονιά
εικασίες προφανώς , μπορεί να τα @#$#@ ολα και να τον κάνουμε λάβαρο :P
Ίσα, ίσα που εγώ νομίζω ότι έχει βρει την Ιθάκη του. Έχει το ελεύθερο να πλάσει την ομάδα όπως την ονειρεύεται, δεν πήρε καν Έλληνες που δεν του έκαναν απλώς για να συμπληρώσει το ρόστερ, παίρνει παίκτες βάσει των χαρακτηριστικών που θέλει, η ομάδα ανανεώνει όλους όσους θέλει ο Μπαρτζώκας (εντάξει ο Σάσα εξαιρείται), απαλλάχτηκε όσο βαρύ και αν ακούγεται για 2 θρύλους της ομάδας μας από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη στην συνέχεια. από τον Σλούκα φέτος (αυτόν για όχι καθαρά αγωνιστικούς λόγους). Σε ελάχιστες ομάδες θα έβρισκε τέτοιες συνθήκες και πίστη στο πλάνο, σε ακόμα λιγότερες με μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Εντάξει είναι προφανές ότι αν είχε περισσότερα χρήματα θα είχε περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές, αλλά θα είχε και το λευκό να φτιάξει την ομάδα όπως αυτός θέλει; Εγώ δεν νομίζω ότι ο κόουτς το βλέπει σαν αποδοχή ήττας αλλά σαν πρόκληση. Δεν λέω ότι θα πετύχουμε και φέτος (γιατί τις άλλες 2 χρονιές εγώ τις θεωρώ επιτυχημένες), τίποτα δεν είναι χωρίς ρίσκο, αλλά με το δεδομένο μπάτζετ νομίζω ότι και φέτος θα δούμε απολαυστικό μπάσκετ.
Προσωπική άποψη πως ο μόνος που μπορεί σίγουρα να κερδίσει τον Μπαρτζώκα είναι ο ίδιος ο εγωισμός του και για εκεί πάει το πράγμα θαρρώ .

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Σεπ 26, 2023 6:39 pm

HackerBaby έγραψε:

Προσωπική άποψη πως ο μόνος που μπορεί σίγουρα να κερδίσει τον Μπαρτζώκα είναι ο ίδιος ο εγωισμός του και για εκεί πάει το πράγμα θαρρώ .
Πως το εννοείς όμως; Ότι θα έπρεπε να πάει πιο σίγουρα στο ρόστερ; Τι επιλογές είχε; Με δεδομένο το μπάτζετ έπρεπε να κάνει επιλογές και τις έκανε. Αν αναφέρεσαι στον Σλούκα και ότι θα έπρεπε να του μιλήσει, να κάνει υποχωρήσεις ή να του δώσει διαβεβαιώσεις προϋποθέτει ότι όντως τον ήθελε στην ομάδα, κάτι για το οποίο δεν είμαι και σίγουρος ότι ισχύει.

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 26, 2023 10:52 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 6:39 pm
HackerBaby έγραψε:

Πως το εννοείς όμως; Ότι θα έπρεπε να πάει πιο σίγουρα στο ρόστερ; Τι επιλογές είχε; Με δεδομένο το μπάτζετ έπρεπε να κάνει επιλογές και τις έκανε. Αν αναφέρεσαι στον Σλούκα και ότι θα έπρεπε να του μιλήσει, να κάνει υποχωρήσεις ή να του δώσει διαβεβαιώσεις προϋποθέτει ότι όντως τον ήθελε στην ομάδα, κάτι για το οποίο δεν είμαι και σίγουρος ότι ισχύει.
Εγω πιστευω οτι τον ηθελε αλλα στη σωστη τιμη και με το σωστο ρολο.........ειδικα για το τελευταιο δε θα κανε εξαιρεσεις για κανεναν θεωρω,οχι για το Σλουκα...

3
3 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τρί Σεπ 26, 2023 11:36 pm

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 899

Τετ Σεπ 27, 2023 8:13 am

austerity_blues έγραψε:
Είχε και συνέχεια βέβαια όλο αυτό.
Σύμφωνα με τον ΔΠΓ έρχεται νέο "πάρκινγκ" για τον προκλητικό Μπαρτζώκα, αν και πάλι κατά τον ίδιο είναι πιο πιθανό το σενάριο ότι δεν στηρίχτηκε σκόπιμα με μεταγραφές από την διοίκηση αφού ήδη έχει συμφωνηθεί η έλευση Ιτούδη στον Ολυμπιακό με συνοδεία Παπαγιάννη μάλιστα. (Jurasic Park θα γίνει το ΣΕΦ με τόσους δεινόσαυρους)
Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και επιθυμούμε διακαώς τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος και την αποφυγή παντός είδους πόλωσης.
Περίμενα ότι θα κρατούσε λίγο παραπάνω (μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν τουλάχιστον) αυτή η απροσδόκητη προσπάθεια για ομόνοια και συνοχή αλλά τελικά μπαίνουμε γρήγορα στο κλίμα που τελικά θα επικρατήσει.
https://www.google.com/amp/s/www.sporti ... toudi/amp/

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Σεπ 27, 2023 8:55 am

georbap έγραψε:
Τετ Σεπ 27, 2023 8:13 am
austerity_blues έγραψε:
Είχε και συνέχεια βέβαια όλο αυτό.
Σύμφωνα με τον ΔΠΓ έρχεται νέο "πάρκινγκ" για τον προκλητικό Μπαρτζώκα, αν και πάλι κατά τον ίδιο είναι πιο πιθανό το σενάριο ότι δεν στηρίχτηκε σκόπιμα με μεταγραφές από την διοίκηση αφού ήδη έχει συμφωνηθεί η έλευση Ιτούδη στον Ολυμπιακό με συνοδεία Παπαγιάννη μάλιστα. (Jurasic Park θα γίνει το ΣΕΦ με τόσους δεινόσαυρους)
Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και επιθυμούμε διακαώς τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος και την αποφυγή παντός είδους πόλωσης.
Περίμενα ότι θα κρατούσε λίγο παραπάνω (μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν τουλάχιστον) αυτή η απροσδόκητη προσπάθεια για ομόνοια και συνοχή αλλά τελικά μπαίνουμε γρήγορα στο κλίμα που τελικά θα επικρατήσει.
https://www.google.com/amp/s/www.sporti ... toudi/amp/
H προσπάθεια για ομόνοια από πού προέκυψε? Στη συνέντευξη ΔΓ που έλεγε τον Μπαρτζωκα μικρό άνθρωπο;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”