Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 2018
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Κι όμως έχει δίκιο ο Γιώργης, είναι στα όρια του copyright infringement:berry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 7:52 pmΖουλιαρη
Και οι 3 θαυμάσιες
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 87633.html

6
6

- nikolas_asteri
- Reactions: 3240
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία η άσπρη με αυτές τις ρίγες.berry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 7:52 pmΖουλιαρη
Και οι 3 θαυμάσιες
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 87633.html
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2304
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2304
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6884
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι ειδικα η ριγωτη ειναι πολυ ωραια.. Δεν νομιζω οτι οι αθλητες θα χουν διαφορετικες φανελες αλλα εγω το ειπα για τον κοσμο που τις αγοραζει.. ειμαστε ριγμενοι σε ποιοτητα.. βεβαια πχ στον παναθηναικο βγαλαν κατι κακασχημες της αντιντας οποτε δεν ξερω τι ειναι χειροτεροCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 10:24 pmΆλλο εμείς οι πλεμπαίοι άλλο οι αθλητές, εύχομαι
οι φανέλες μου άρεσαν πολύ

1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3240
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μαύρο είναι λίγο πολυπαιγμένο για alternate εμφάνιση πιστεύω. Θα έπρεπε να βάλουν κόκκινες ρίγες, κατευθείαν από τη goat φανέλα των Μπουλςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 10:47 pmναι ειδικα η ριγωτη ειναι πολυ ωραια.. Δεν νομιζω οτι οι αθλητες θα χουν διαφορετικες φανελες αλλα εγω το ειπα για τον κοσμο που τις αγοραζει.. ειμαστε ριγμενοι σε ποιοτητα.. βεβαια πχ στον παναθηναικο βγαλαν κατι κακασχημες της αντιντας οποτε δεν ξερω τι ειναι χειροτεροCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 10:24 pm
Άλλο εμείς οι πλεμπαίοι άλλο οι αθλητές, εύχομαι
οι φανέλες μου άρεσαν πολύ![]()

0

- shaq7
- Reactions: 6884
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ετσι ηταν η φανελα πριν 2-3 χρονια..μαυρη με ριγες κοκκινες που γραφουν together we fight..Η πιο ωραια φανελα που χουν βγαλει αυτη εχω του σπανουλη υπογεγραμμενηnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 11:15 pmΤο μαύρο είναι λίγο πολυπαιγμένο για alternate εμφάνιση πιστεύω. Θα έπρεπε να βάλουν κόκκινες ρίγες, κατευθείαν από τη goat φανέλα των Μπουλςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 10:47 pm
ναι ειδικα η ριγωτη ειναι πολυ ωραια.. Δεν νομιζω οτι οι αθλητες θα χουν διαφορετικες φανελες αλλα εγω το ειπα για τον κοσμο που τις αγοραζει.. ειμαστε ριγμενοι σε ποιοτητα.. βεβαια πχ στον παναθηναικο βγαλαν κατι κακασχημες της αντιντας οποτε δεν ξερω τι ειναι χειροτερο![]()
Θα μπορούσε να παίξει λίγο με το ροζ ο Ολυμπιακός (αλά Ιντερ Μαιάμι) αλλά προβλέπω καζούρα από αδαείς.

Αυτη η μαυρη ειναι αδιαφορη αλλα καναν αυτη την πανεντα με τις ριγες στην ασπρη..
Ροζ δεν υπαρχει περιπτωση σε ελληνικη ομαδα και ειδικα σε μας που υπαρχει συνθημα που λενε ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα κτλ κτλ.. Βασικα δεν θυμαμαι αν λεει κατι αλλο πιο υβριστικο,δεν εχω προθεση παντως να προκαλεσω καποιον παναθηναικο που θα το δει

Γενικα παντως εμεις μονο ασπρη κοκκινη μπλε μαυρη θυμαμαι να εχουμε.. ωραιο θα ταν να παιξουμε και κανα αλλο χρωματακι και οχι ολο τα ιδια και τα ιδια.
1
1

Από αυτά που λένε τα παιδιά για την ποιότητα της GSA, εγώ κατάλαβα ότι στο πρώτο πλύσιμο σε θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών, η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 11:15 pm...Θα μπορούσε να παίξει λίγο με το ροζ ο Ολυμπιακός (αλά Ιντερ Μαιάμι) αλλά προβλέπω καζούρα από αδαείς.
6
6

- berry
- Reactions: 2018
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Του χρόνου εμφάνιση με.τον Πύργο του Σκυλιτση
City edition κι ετς