Mε Μίκι κ χασαν στο 5 θα τραβάμε τα ίδια με φέτος.. Θα έχουμε θέματα απέναντί σε 7 footer. Γενικά πάντως πολύ ωραίο ροστερ αν εξαιρέσεις το 5.. Επίσης θα βάζα Παναγιώτη καλαιτζακη αντί ΒΧ.. Έλεγε ο Ζέρβας ότι ίσως πάει δανεικός κάπου του χρόνου μιας κ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμεναAlexD έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 1:29 amΑν ειναι να παίξουμε πάλι Α1 (μακάρι και το πιστεύω), και αν ΑΝ είναι να ανέβει το μπάτζετ 2μ, το ροστερ το θέλω ως εξής :
1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν
Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.
Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι το ακούω αυτό, ίσως Ούντο τότεAgio96 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 1:34 pmMε Μίκι κ χασαν στο 5 θα τραβάμε τα ίδια με φέτος.. Θα έχουμε θέματα απέναντί σε 7 footer. Γενικά πάντως πολύ ωραίο ροστερ αν εξαιρέσεις το 5.. Επίσης θα βάζα Παναγιώτη καλαιτζακη αντί ΒΧ.. Έλεγε ο Ζέρβας ότι ίσως πάει δανεικός κάπου του χρόνου μιας κ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμεναAlexD έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 1:29 amΑν ειναι να παίξουμε πάλι Α1 (μακάρι και το πιστεύω), και αν ΑΝ είναι να ανέβει το μπάτζετ 2μ, το ροστερ το θέλω ως εξής :
1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν
Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.
Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.
Ο ΒΧ μπορεί και να πρέπει να πάει δανεικός, από την άλλη το ότι δεν έχει παίξει καλά το ακούω λίγο καχύποπτα. Στην φάση που ήταν ο παίχτης το να περιμέναμε πως θα μπει 5'πτα σκόρπια μέσα στην χρονιά και θα παίξει νομίζω είναι ουτοπικό. Για όποιον παίκτη βρεθεί σε αυτήν την θέση πάντως, (όπως και για τα 4ρια έτσι όπως τα έβαλα ή τον Νικολαϊδη/Κόνιαρη) είναι απαραίτητο να παίζουμε Α1 για να μπορέσει να μπει ομαλά.
Ξεκάθαρα.. Για μένα είναι καίριο ζήτημα να παίζουμε α1.. Αν δε παίζουμε πάλι, καλύτερα να φτιάξουμε μια ομάδα με λίγους Έλληνες κ οι υπόλοιποι που δε παίζουν να πάνε κάπου δανεικοί.. Ωστόσο επιβάλλεται να μάστε α1 για να έχουμε κ ξεκάθαρο στόχο.. Η 8αδα από μόνη της αποτελεί έναν μη συμπληρωματικο στόχο.. Αν δε πάρουμε τίτλο ή έστω να τον διεκδικησουμε, δε θα δούμε μεγάλες διαφορές από φέτος κ περσυAlexD έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 2:11 pmΝαι το ακούω αυτό, ίσως Ούντο τότεAgio96 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 1:34 pm
Mε Μίκι κ χασαν στο 5 θα τραβάμε τα ίδια με φέτος.. Θα έχουμε θέματα απέναντί σε 7 footer. Γενικά πάντως πολύ ωραίο ροστερ αν εξαιρέσεις το 5.. Επίσης θα βάζα Παναγιώτη καλαιτζακη αντί ΒΧ.. Έλεγε ο Ζέρβας ότι ίσως πάει δανεικός κάπου του χρόνου μιας κ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα![]()
Ο ΒΧ μπορεί και να πρέπει να πάει δανεικός, από την άλλη το ότι δεν έχει παίξει καλά το ακούω λίγο καχύποπτα. Στην φάση που ήταν ο παίχτης το να περιμέναμε πως θα μπει 5'πτα σκόρπια μέσα στην χρονιά και θα παίξει νομίζω είναι ουτοπικό. Για όποιον παίκτη βρεθεί σε αυτήν την θέση πάντως, (όπως και για τα 4ρια έτσι όπως τα έβαλα ή τον Νικολαϊδη/Κόνιαρη) είναι απαραίτητο να παίζουμε Α1 για να μπορέσει να μπει ομαλά.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
200χιλ ο τζενκινς-350 ο χαρισον -300μακισικ ..Δηλαδη ολη η περιφερεια μας πλυν σλουκα -σπαν(που φετος δεν μπορουσε να βοηθησει και πολυ) δεν κοστιζει ουτε μυριο ...και μετα κατηγορουμε τους παικτες οτι δεν πιασαν και τον μπαρτζωκα οτι δεν κοβει το ματι..Οι ελληνες ρεπορτερ μιλουσαν για 700χιλ λογω τσσκας παντως.
Σημερα αποδειχτηκε και αυτο που λεγαν εξαρχης στο τουιτερ οτι ο παπ χανει την χρονια..το ξεραν οτι χασαμε το βασικο 3ρι μας σε κομβικο σημειο αλλα κινηση για παικτη ουτε για αστειο..Our way και η φετινη χρονια..
Σημερα αποδειχτηκε και αυτο που λεγαν εξαρχης στο τουιτερ οτι ο παπ χανει την χρονια..το ξεραν οτι χασαμε το βασικο 3ρι μας σε κομβικο σημειο αλλα κινηση για παικτη ουτε για αστειο..Our way και η φετινη χρονια..
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν γινεται ενας παικτης με δυο καλες χρονιες eurocup να πηρε 700-800. και ενας παικτης παλι με δυο καλες χρονιες στην ιδια ομαδα και μαλιστα ελληνας σε θεση και με χαρακτηριστικά που δεν εχει αλλος να πηρε περιπου τα μισα!
εδω ο γκεντραιτις με δυο τρομερες σεζον eurocup και μια πολυ καλη ευρωλιγκα, δεν πήρε 800 απο μπασκονια, θα επαιρνε ο χαρισσον που εχει και μικροτερο ταβανι απο γκεντρα;;
δεν ξερω αν πήρε οσα λενε οι τουρκοι, εγω με 450-500 χιλ δολλαρια μαξ τον κοστολογω για καλοκαιρι προηγουμενο
εδω ο γκεντραιτις με δυο τρομερες σεζον eurocup και μια πολυ καλη ευρωλιγκα, δεν πήρε 800 απο μπασκονια, θα επαιρνε ο χαρισσον που εχει και μικροτερο ταβανι απο γκεντρα;;
δεν ξερω αν πήρε οσα λενε οι τουρκοι, εγω με 450-500 χιλ δολλαρια μαξ τον κοστολογω για καλοκαιρι προηγουμενο
-
akistsok199333

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου φαίνεται λίγο απίθανο οι Αφοί να πάρουν παίκτη ο οποίος πρακτικά θα παίξει 8 παιχνίδια (αφού λογικά δύσκολα θα ντεμπουτάρει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ την άλλη εβδομάδα), με την ομάδα σχεδόν αποκλεισμένη και με το κασέ του Ayon. Ναι μεν είναι στα 35 του ο Ayon, αλλά αν ισχύει ότι τον θέλουν και ΤΣΣΚΑ-Εφές, ο Μεξικανός μπορεί να βρει άνετα 300 χιλιάρικα μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν νομίζω ότι θα του τα δώσουμε. Αν τελικά πάρουμε κανέναν παίκτη, μάλλον θα είναι καμία φτηνή λύση των 100-150 χιλιάδων.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα κιόλας η ενίσχυση σε αυτό το σημείο της σεζόν. Μόνο αν έρθει κάποιος με την προοπτική να μείνει και του χρόνου. Αλλά τέτοια εποχή είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια μεταγραφή. Προοπτική για του χρόνου δεν υπάρχει σε αυτή την ηλικία και στόχος ρεαλιστικός δεν υπάρχει για φέτος.
Μια ομάδα που δεν αντικατέστησε το βασικό της 3αρι, όταν από τον Δεκέμβριο ήταν πιθανό να χάσει την χρονιά θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για να πει ότι δεν τερμάτισε 14η αλλά 11η πχ;
Μια ομάδα που δεν αντικατέστησε το βασικό της 3αρι, όταν από τον Δεκέμβριο ήταν πιθανό να χάσει την χρονιά θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για να πει ότι δεν τερμάτισε 14η αλλά 11η πχ;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο