2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Agio96

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 15, 2021 1:34 pm

AlexD έγραψε:
Δευ Φεβ 15, 2021 1:29 am
Αν ειναι να παίξουμε πάλι Α1 (μακάρι και το πιστεύω), και αν ΑΝ είναι να ανέβει το μπάτζετ 2μ, το ροστερ το θέλω ως εξής :

1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν

Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.

Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.
Mε Μίκι κ χασαν στο 5 θα τραβάμε τα ίδια με φέτος.. Θα έχουμε θέματα απέναντί σε 7 footer. Γενικά πάντως πολύ ωραίο ροστερ αν εξαιρέσεις το 5.. Επίσης θα βάζα Παναγιώτη καλαιτζακη αντί ΒΧ.. Έλεγε ο Ζέρβας ότι ίσως πάει δανεικός κάπου του χρόνου μιας κ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Φεβ 15, 2021 2:11 pm

Agio96 έγραψε:
AlexD έγραψε:
Δευ Φεβ 15, 2021 1:29 am
Αν ειναι να παίξουμε πάλι Α1 (μακάρι και το πιστεύω), και αν ΑΝ είναι να ανέβει το μπάτζετ 2μ, το ροστερ το θέλω ως εξής :

1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν

Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.

Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.
Mε Μίκι κ χασαν στο 5 θα τραβάμε τα ίδια με φέτος.. Θα έχουμε θέματα απέναντί σε 7 footer. Γενικά πάντως πολύ ωραίο ροστερ αν εξαιρέσεις το 5.. Επίσης θα βάζα Παναγιώτη καλαιτζακη αντί ΒΧ.. Έλεγε ο Ζέρβας ότι ίσως πάει δανεικός κάπου του χρόνου μιας κ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα
Ναι το ακούω αυτό, ίσως Ούντο τότε :hoho:

Ο ΒΧ μπορεί και να πρέπει να πάει δανεικός, από την άλλη το ότι δεν έχει παίξει καλά το ακούω λίγο καχύποπτα. Στην φάση που ήταν ο παίχτης το να περιμέναμε πως θα μπει 5'πτα σκόρπια μέσα στην χρονιά και θα παίξει νομίζω είναι ουτοπικό. Για όποιον παίκτη βρεθεί σε αυτήν την θέση πάντως, (όπως και για τα 4ρια έτσι όπως τα έβαλα ή τον Νικολαϊδη/Κόνιαρη) είναι απαραίτητο να παίζουμε Α1 για να μπορέσει να μπει ομαλά.

Agio96

senior
Reactions:

Δευ Φεβ 15, 2021 2:24 pm

AlexD έγραψε:
Δευ Φεβ 15, 2021 2:11 pm
Agio96 έγραψε:

Ναι το ακούω αυτό, ίσως Ούντο τότε :hoho:

Ο ΒΧ μπορεί και να πρέπει να πάει δανεικός, από την άλλη το ότι δεν έχει παίξει καλά το ακούω λίγο καχύποπτα. Στην φάση που ήταν ο παίχτης το να περιμέναμε πως θα μπει 5'πτα σκόρπια μέσα στην χρονιά και θα παίξει νομίζω είναι ουτοπικό. Για όποιον παίκτη βρεθεί σε αυτήν την θέση πάντως, (όπως και για τα 4ρια έτσι όπως τα έβαλα ή τον Νικολαϊδη/Κόνιαρη) είναι απαραίτητο να παίζουμε Α1 για να μπορέσει να μπει ομαλά.
Ξεκάθαρα.. Για μένα είναι καίριο ζήτημα να παίζουμε α1.. Αν δε παίζουμε πάλι, καλύτερα να φτιάξουμε μια ομάδα με λίγους Έλληνες κ οι υπόλοιποι που δε παίζουν να πάνε κάπου δανεικοί.. Ωστόσο επιβάλλεται να μάστε α1 για να έχουμε κ ξεκάθαρο στόχο.. Η 8αδα από μόνη της αποτελεί έναν μη συμπληρωματικο στόχο.. Αν δε πάρουμε τίτλο ή έστω να τον διεκδικησουμε, δε θα δούμε μεγάλες διαφορές από φέτος κ περσυ

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Φεβ 15, 2021 4:28 pm

Τα φετινά καραγκιοζιλίκια στο πρωτάθλημα και στο κύπελο νομίζω δικαιώνουν απόλυτα την απόφαση των αγγελόπουλων. δεν νομίζω ότι πρόβλημα είναι ο ρυθμός αλλά η ποιότητα των παικτών μας και η ορθολογικότερη κατανομή του ρόστερ

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Φεβ 16, 2021 12:32 am

reignman έγραψε:
Δευ Φεβ 15, 2021 12:53 am
5 κατοσταρικα εχει τσιμπησει ο χαρισον.
Οι Τούρκοι είχαν γράψει ότι πήρε 400.000 δολάρια, δηλαδή 320 χιλιάρικα ευρώ.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Φεβ 16, 2021 1:13 am

200χιλ ο τζενκινς-350 ο χαρισον -300μακισικ ..Δηλαδη ολη η περιφερεια μας πλυν σλουκα -σπαν(που φετος δεν μπορουσε να βοηθησει και πολυ) δεν κοστιζει ουτε μυριο ...και μετα κατηγορουμε τους παικτες οτι δεν πιασαν και τον μπαρτζωκα οτι δεν κοβει το ματι..Οι ελληνες ρεπορτερ μιλουσαν για 700χιλ λογω τσσκας παντως.

Σημερα αποδειχτηκε και αυτο που λεγαν εξαρχης στο τουιτερ οτι ο παπ χανει την χρονια..το ξεραν οτι χασαμε το βασικο 3ρι μας σε κομβικο σημειο αλλα κινηση για παικτη ουτε για αστειο..Our way και η φετινη χρονια..

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Φεβ 16, 2021 12:09 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 16, 2021 12:32 am
reignman έγραψε:
Δευ Φεβ 15, 2021 12:53 am
5 κατοσταρικα εχει τσιμπησει ο χαρισον.
Οι Τούρκοι είχαν γράψει ότι πήρε 400.000 δολάρια, δηλαδή 320 χιλιάρικα ευρώ.
Δεν το καταλαβαίνω και με εκνευρίζει αυτό το πράγμα, τι πάει να πει οι Τούρκοι έγραψαν αλλά μετά οι Έλληνες έγραψαν κάτι άλλο.. Γιατί δεν υπάρχουν κάπου επίσημα αυτά τα πράγματα;

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΕΤΣΙ;

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Φεβ 16, 2021 1:47 pm

δεν γινεται ενας παικτης με δυο καλες χρονιες eurocup να πηρε 700-800. και ενας παικτης παλι με δυο καλες χρονιες στην ιδια ομαδα και μαλιστα ελληνας σε θεση και με χαρακτηριστικά που δεν εχει αλλος να πηρε περιπου τα μισα!

εδω ο γκεντραιτις με δυο τρομερες σεζον eurocup και μια πολυ καλη ευρωλιγκα, δεν πήρε 800 απο μπασκονια, θα επαιρνε ο χαρισσον που εχει και μικροτερο ταβανι απο γκεντρα;;

δεν ξερω αν πήρε οσα λενε οι τουρκοι, εγω με 450-500 χιλ δολλαρια μαξ τον κοστολογω για καλοκαιρι προηγουμενο

akistsok199333

sophomore
Reactions:

Τρί Φεβ 16, 2021 4:57 pm

Καλα ειναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι δωσαμε στο χαρισον κοντα 800 χιλιαρικα?Αυτα τα λεφτα οι αφοι τα δινουν μονο για ελληνες.Ο χαρισον γυρω στα 500 πηρε

Agio96

senior
Reactions:

Τετ Φεβ 17, 2021 6:27 pm

Έχουμε καμία πληροφορία όσον αφορά το θέμα αγιον ή είναι απλά φήμες που δεν επιβεβαιωνονται;

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Φεβ 17, 2021 7:33 pm

Agio96 έγραψε:
Τετ Φεβ 17, 2021 6:27 pm
Έχουμε καμία πληροφορία όσον αφορά το θέμα αγιον ή είναι απλά φήμες που δεν επιβεβαιωνονται;
Μου φαίνεται λίγο απίθανο οι Αφοί να πάρουν παίκτη ο οποίος πρακτικά θα παίξει 8 παιχνίδια (αφού λογικά δύσκολα θα ντεμπουτάρει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ την άλλη εβδομάδα), με την ομάδα σχεδόν αποκλεισμένη και με το κασέ του Ayon. Ναι μεν είναι στα 35 του ο Ayon, αλλά αν ισχύει ότι τον θέλουν και ΤΣΣΚΑ-Εφές, ο Μεξικανός μπορεί να βρει άνετα 300 χιλιάρικα μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν νομίζω ότι θα του τα δώσουμε. Αν τελικά πάρουμε κανέναν παίκτη, μάλλον θα είναι καμία φτηνή λύση των 100-150 χιλιάδων.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα κιόλας η ενίσχυση σε αυτό το σημείο της σεζόν. Μόνο αν έρθει κάποιος με την προοπτική να μείνει και του χρόνου. Αλλά τέτοια εποχή είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Φεβ 17, 2021 11:42 pm

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια μεταγραφή. Προοπτική για του χρόνου δεν υπάρχει σε αυτή την ηλικία και στόχος ρεαλιστικός δεν υπάρχει για φέτος.

Μια ομάδα που δεν αντικατέστησε το βασικό της 3αρι, όταν από τον Δεκέμβριο ήταν πιθανό να χάσει την χρονιά θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για να πει ότι δεν τερμάτισε 14η αλλά 11η πχ;

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Πέμ Φεβ 18, 2021 1:17 am

O Παπ τι τραυματισμό έχει που χάνει όλη την χρονιά; Για ενα μήνα είχε γραφτεί αρχικά.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Φεβ 18, 2021 9:08 am

Αν ισχύει ότι διαβάζω κάτι έπαθε στον αυχένα στους δίσκους τη σπονδυλικής στήλης.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Φεβ 18, 2021 2:22 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Φεβ 18, 2021 1:17 am
O Παπ τι τραυματισμό έχει που χάνει όλη την χρονιά; Για ενα μήνα είχε γραφτεί αρχικά.
Ο ένας μήνας νομίζω ήδη πλησιάζει τους 2. Κάπου διάβασα και κάποια δήλωση να μην τον περιμένουμε άμεσα. Είχε γραφτεί κιόλας ότι υπάρχει πιθανότητα να αναγκαστεί να χειρουργηθεί. Η σεζόν για μας τελειώνει σε ενάμιση μήνα, οπότε του χρόνου πάλι Παπανικολάου απ' ότι φαίνεται.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”