Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:54 pm

δυστυχως αυτο που φανηκε στην τιβι αυτο ηταν τελικα :sad:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:57 pm

Παίκτης Κίναν Έβανς τέλος... Η ομάδα έκανε ότι ήταν δυνατό για να τον επαναφέρει στα παρκέ, καλό είναι να προχωρήσει και να μην ασχοληθεί άλλο. Αντίστοιχης ποιότητας παίκτη είναι δύσκολο να βρει τώρα, οπότε αυτό που πρέπει να αναζητήσει είναι έναν συνδυασμό καλής δημιουργίας και άμυνας για να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα υπάρχοντα επιθετικά της όπλα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 12, 2025 11:58 pm

Πολυ στενοχωρηθηκα.
Περιμενε και περιμεναμε ολοι να επιστρεψει μετα απο 1.50 χρονο.
Και στον πρωτο ευρωπαικο του αγωνα ρηξη αχιλειου...
Δεν υπαρχουν αυτα παιδια, δεν γινονται ουτε στο σινεμα...
Λυπαμαι πολυ τοση προσπαθεια κ δουλεια που εριξε να γυρισει το παιδι, γ@μηθηκαν ολα μεσα σε 1.50 λεπτο... Κριμα!

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:00 am

Προς τους γιατρούς του φόρουμ.

Πώς γίνεται ένας παίκτης που έχει όλη την προσοχή του ιατρικού team, με όλη την τεχνολογία να παρακολουθεί σχεδόν κάθε μέρα, κάθε εκατοστό όλων των μυών του , που έχει γυμναστει όσο κανέναν άλλον παίκτη στην ομάδα, να τραυματίζεται σε ανύποπτη φάση σε αγώνα σαν να ήταν "αγυμναστος"δεν ;

Δεύτερη ερώτηση γιατί οι περισσότεροι τραυματισμοί τέτοιου είδους γίνονται σε αγώνα και όχι στις προπονήσεις ;;

Διάβασα με ενδιαφέρον τις προηγούμενες απαντήσεις σας.

Είναι λυπηρό ότι συμβαίνει , δεν υπάρχουν λόγια.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:01 am

Πόσο κρίμα ρε φίλε... :sad:
Περαστικά στον άνθρωπο και το μπάσκετ ας περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:04 am

Dimmitz έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:46 pm
tarp7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:43 pm

Γιατί να μην τον βάλει ;.Σε ένα λεπτό τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση. Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας που τραυματίστηκε. Θα μπορούσε να το πάθει και στο πρωτάθλημα
Για το προληπτικό της υπόθεσης λέω. Πόσο διαβολική σύμπτωση να συμβεί αυτό εναντίον της Ζαλγκίρις με την προϊστορία που έχει ο παίκτης;
Η ολη φαση με τον Evans και το χρονικο των τραυματισμων του ειναι ξεκαθαρα στα επιπεδα του you can't make this shit up σεναριου.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:05 am

Είμαι ακόμα σε άρνηση, δεν μπορεί να δεχθεί ο εγκέφαλος μου ότι το παιδί έπαθε 3 συνεχόμενους career ending τραυματισμους

δεν θυμάμαι τίποτα παρόμοιο γενικά και αόριστα

Παίχτης που ξεχώριζε σα τη μύγα έτοιμος να ανέβει επίπεδο και παθαίνει σε 2 χρόνια Αχίλλειο δεξί ρήξη επιγονατίδιου τένοντα αριστερό και αχιλλειο αριστερό

Και για να γίνει ακόμα χειρότερο, σηκώνεται να μπει μέσα και τρέμει το γήπεδο από επευφημίες

Εύχομαι ολόψυχα να βρει τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψει σε ανθρώπινο επίπεδο

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
belalik

Honorary
Reactions:

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:06 am

πολυ ατυχος.. κριμα.

και φαινοταν τουμπανο σωματικα, δηλαδη (και απο τα συμφραζομενα, και απο την προσεκτικη και αργη επανενταξη του) φαινοταν πως δουλεψε πολυ το σωμα του, δηλαδη, χωρις να ξερω προφανως, φαινεται σα να εκανε 100% αυτα που πρεπει να κανει καποιος (φουλ ενδυναμωση κλπ) ..

και ξαφνικα ενας τοσο προπονημενος ανθρωπος 27 ετων, κανει ενα πισω βημα και κοβεται ενας τενοντας? .. δεν ειμαι γιατρος, δεν ξερω, αλλα φαινεται πραγματικα φοβερο.

δεν ειναι καποια φαση με ασχημο χτυπημα, ή προσγειωση, ή κατι εντονο τελοσπαντων, ουτε ειχε συνεχομενα παιχνιδια, δυσκολη σεζον πισω του κλπ, τα οποια λεπτα που επαιξε στην Α1 δεν μπορει να επαιξαν τοσο αποφασιστικο ρολο ..

τι να πω, απιστευτη ατυχια πιστευω πως ειναι, ή ο ανθρωπος εχει καποιο ζητημα στο σωμα του και δυστυχως ειναι επιρρεπης.

οπως και να χει, η ζωη συνεχιζεται, πολυ κριμα για τον ανθρωπο, ειναι πραγματικα ατυχος και ιδιαιτερα συμπαθης, αλλα η ζωη ειναι σκληρη και πολλοι ανθρωποι καθημερινα αντιμετωπιζουν ιδιαιτερα δυσκολα ζητηματα υγειας. μακαρι να το αντιμετωπισει με επιτυχια, πρωτα ψυχολογικα, και για το μπασκετ, ερχεται σε δευτερη μοιρα..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:08 am

εγω νομιζω οτι ο ανθρωπος εχει καποιο προβλημα με τους μυς τενοντες και δεν μπορουν να αντεξουν την παραμικρη καταπονηση
και να μπει να παιξει μετα απο 1 - 1.5 χρονο παλι κατι θα κοψει απλα ειναι θεμα χρονο ποτε θα το παθει

δεν μπορω να ξερω γιατι συμβαινει αυτο ισως κατι γενετικο ισως καποια φαρμακα που του εχουν καταστρεψει το συστημα

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Christofis έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:53 pm
:sad:

Τελος ο εβανς. Μακαρι το παιδι να γυρισει στην ζωη του οσο πιο δυνατος γινεται αλλα η μπασκετικη ζωη του μαλλον τελειωσε.

Το κακο με την Ζαλγκιρις τριτωσε δυστυχως.

Μετα απο 4 αποτυχημενα φαιναλ φορ δεν εχω απογοητευτει περισσοτερο απο οτι αυτητην στιγμη
Eιναι ο 5ος τραυματισμος παικτη που παιζει σε ομαδα που αγαπαω και στηριζω και με εκανε να παγωσω... να νιωσω κενος.

Κατα χρονολογικη σειρα

Macijauskas
Βασιλοπουλος
D. Rose
Young
Evans

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:10 am

3 μερες ηταν η χαρα μας φετος..παει ο εβανς δεν προκειται να ξαναπαιξει τουλαχιστον ευρωλιγκα..παει και η χρονια για τον ολυμπιακο..του χρονου παλι.

Χωρις να ειμαι γιατρος δεν φαινεται ΄΄ατυχια΄΄ το να παθαινεις αχιλλειο,κομμενη επιγονατιδα και ξανα αχιλλειο..μαλιστα ολα χωρις επαφη..Οι συνδεσμοι του για καποιο λογο παρεδωσαν πνευμα..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:11 am

reignman έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τετ Νοέμ 12, 2025 11:53 pm
:sad:

Τελος ο εβανς. Μακαρι το παιδι να γυρισει στην ζωη του οσο πιο δυνατος γινεται αλλα η μπασκετικη ζωη του μαλλον τελειωσε.

Το κακο με την Ζαλγκιρις τριτωσε δυστυχως.

Μετα απο 4 αποτυχημενα φαιναλ φορ δεν εχω απογοητευτει περισσοτερο απο οτι αυτητην στιγμη
Eιναι ο 5ος τραυματισμος παικτη που παιζει σε ομαδα που αγαπαω και στηριζω και με εκανε να παγωσω... να νιωσω κενος.

Κατα χρονολογικη σειρα

Macijauskas
Βασιλοπουλος
D. Rose
Young
Evans
χακετ οχι?σαν τωρα το θυμαμαι το γλιστρημα σε ληγμενο ματς με την νταρουσαφακα(η καποια αλλη παρομοια)

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:12 am

Σήμερα είδαμε μια πολύ θλιβερή ιστορία μπροστά στα μάτια μας. Δεν θέλω να ξέρω πως θα νιώθει αυτή τη στιγμή ο Κίναν. Αλλά το να βλέπεις ένα ολόκληρο γήπεδο που σε βλέπει ουσιαστικά για πρώτη φορά να φωνάζει το όνομα σου και ένα λεπτό μετά να πέφτεις κάτω. Σε ανύποπτο χρόνο. Με έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό. Τρίτο τα τελευταία τρία χρόνια. Πόσο κρίμα ρε Κίναν...

Ξέρω έχουν συμβεί χειρότερα πράγματα στη ζωή και σε αθλητές και σε μη. Αλλά δεν παύει να είναι σπαρακτικό. Μακάρι να χει την υγεία του ο άνθρωπος και να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και τον κάνει χαρούμενο. Αν ο ίδιος θέλει να είναι το μπάσκετ αυτό μακάρι να το καταφέρει. Θέλει τεράστια δύναμη ψυχής.

Προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι μεταγραφές, τα ρόστερ, οι σχεδιασμοί. Χάρηκα πολύ που τον είδα να επιστρέφει την Κυριακή και εκείνος μάλλον το χάρηκε 100 φορές περισσότερο. Μαύρισε η ψυχή μου να τον βλέπω κάτω σήμερα και φοβάμαι ότι εκείνου μαύρισε 100 φορές περισσότερο. Νομίζω ότι η λέξη τραγωδία που χρησιμοποίησε ο Μιλου ταιριάζει απόλυτα στη σημερινή μέρα.

Μακάρι να μείνει δυνατό το παλικάρι και να έχει τη στήριξη όλου του οργανισμού. Για οτιδήποτε άλλο σήμερα πραγματικά λυπάμαι που το λέω αλλά χέστηκα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:12 am

Πώς γίνεται να παθαίνει ρίξη Αχιλλείου ουσιαστικά ΠΕΡΠΑΤΩΝΑΣ??? Σοβαρά μιλώντας ,γιατρός δεν είμαι. Αλλά πώς γίνεται ??? Τόσο καιρό στις προπονήσεις γιατί δε το πάθαινε και το έπαθε σήμερα ? Είναι δυνατόν ??? Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν πρέπει να πάρει θέση ?

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:13 am

Oι ορθοπεδικές μου γνώσεις δεν είναι βαθιές.

Ένα γενικότερο φίλαθλο σχόλιο ότι μάλλον κάποια σώματα είναι πιο ευπαθή στη σωματική κατάχρηση του πρωταθλητισμού. Ειδικά οι ρήξεις στον Αχίλλειο φαίνονται τραυματισμοί που συμβαίνουν αναπάντεχα αλλά μάλλον έχει να κάνει με συσσωρευμένη φθορά σε πιο ευάλωτα κορμιά/τένοντες κλπ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”