Οκ…..αν δεν διαβλέπεις πρόβλημα, τότε όλα καλά! Εγώ έχω διαφορετική άποψη πάντως…….με τον Μπιρούντις και τον Ράιτ παίζανε στο 5 και με τον Σλήβα στο 4!!! Δεν το λες και και σούπερ τρίο!!!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:36 pmΟταν η αντίπαλη ομάδα τα σπάει ε λογικό δεν είναι να πάρει και πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως ταυτόχρονα και εμείς πολλά αμυντικά? Αν τα έβαζαν δεν θα είχαν τόσα επιθετικά ριμπάουντ...στην τελική σαν σύνολο 5 ριμπάουντ πήραν παραπάνω..Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:28 pm
Με όλο τον σεβασμό, αλλά όταν σου παίρνει η αντίπαλη ομάδα 25 ανανεώσεις κατοχών από επιθετικά ριμπάουντ ……δεν μπορούμε να λέμε ότι Χολ και Σάσα ήταν έστω ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ!!!! Πλην Μιλουτίνοφ στους ψηλούς γίνεται πάρτυ, μην κοιτάς που βρεθήκανε οι Λιθουανοί σε πολύ άσχημη επιθετικά ημέρα
Πάντα με εκτίμηση……..
Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να μην τον βάλει ;.Σε ένα λεπτό τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση. Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας που τραυματίστηκε. Θα μπορούσε να το πάθει και στο πρωτάθλημαDimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:40 pmΜήπως για αυτό δεν έπρεπε να τον βάλει με Ζαλγκίρις;Sharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:33 pmΤο ξέρω ότι συζητήσεις περί γκίνιας, μεταφυσικού και ριζικού αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.
Αλλά ρε σεις το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι απίστευτα καταραμένο ώρες ώρες. Εχουμε ζήσει απώλειες τίτλων που σου αφήνουν τραύμα για το υπόλοιπο της ζωής σου (1994, 2023).
Εχουμε ζήσει παικταράδες που ήρθαν από ΝΒΑ και σακατεύτηκαν πριν προλάβεις να τους δεις να παίζουν ένα επίσημο (Ματσιγιάουσκας).
Και φυσικά το αποψινό του Έβανς που ρε π..στη μου δεν γίνεται ούτε σε ταινία Χόλυγουντ.
Να επιστρέφει παίκτης μετά από τραυματισμό, να αφήνει υποσχέσεις στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα. Να μπαίνει στον πρώτο του αγώνα Ευρωλίγκας και να σείεται το ΣΕΦ. Και λίγες φάσεις μετά να τραυματίζεται αγωνιζόμενος έναντι της παλιάς του ομάδας με την οποία είχε τους άλλους δύο τραυματισμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τετ Νοέμ 12, 2025 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο ακριβως... αν παγωσαμε στην θεα του Evans να ειναι κατω στο παρκε και να φωναζει no way εγω και εσυ... ας φανταστουμε πως νιωθουν οι συναδελφοι του... και ειδικα οι συμπαικτες του που ηταν καθε μερα μαζι του through thick and thin... που τον εβλεπαν να ταλαιπωρητε, να σηκωνει πολυκατοικιες και ολο το γολγοθα που τραβουσε στο δρομο της επιστροφης... για να πεσει κατω ολο αυτο το επιχειρημα σαν χαρτινος πυργος σε ανυποπτη φαση.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:30 pmΠιστεύω σχεδόν κανείς δεν είδε το ματς ουσιαστικάSokos έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:24 pmΑπό την ώρα του τραυματισμού παίζει να μην έχω παρακολουθήσει ούτε φάση, ενώ βλέπω το ματς υποτίθεται.
Ούτε να κράξω για την πεντάδα με τους ασουτους δεν έχω κουράγιο.
Δεν ξέρω τι κουράγιο θα βρει και η ομάδα να παίξει άλλο ένα ημίχρονο. Φαίνονται όλοι μουδιασμένοι.
Να σαι ταλαντούχος, να σαι δουλευταράς, αλλά να μην μπορεί το σώμα σου… Πόσο κρίμα τόσο ωραίος παίκτης (και μάπας να ταν κρίμα θα ταν εννοείται)…
Βγάζει τόσο έντονα D. Rose vibes που δεν γίνεται να σε επηρεάσει σαν οπαδό , πόσο μάλλον τα παιδιά της ομάδας που είναι αθλητές και είχαν κάθε μέρα τον Κιναν μαζί τους
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:40 pmΜήπως για αυτό δεν έπρεπε να τον βάλει με Ζαλγκίρις;Sharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:33 pmΤο ξέρω ότι συζητήσεις περί γκίνιας, μεταφυσικού και ριζικού αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.
Αλλά ρε σεις το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι απίστευτα καταραμένο ώρες ώρες. Εχουμε ζήσει απώλειες τίτλων που σου αφήνουν τραύμα για το υπόλοιπο της ζωής σου (1994, 2023).
Εχουμε ζήσει παικταράδες που ήρθαν από ΝΒΑ και σακατεύτηκαν πριν προλάβεις να τους δεις να παίζουν ένα επίσημο (Ματσιγιάουσκας).
Και φυσικά το αποψινό του Έβανς που ρε π..στη μου δεν γίνεται ούτε σε ταινία Χόλυγουντ.
Να επιστρέφει παίκτης μετά από τραυματισμό, να αφήνει υποσχέσεις στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα. Να μπαίνει στον πρώτο του αγώνα Ευρωλίγκας και να σείεται το ΣΕΦ. Και λίγες φάσεις μετά να τραυματίζεται αγωνιζόμενος έναντι της παλιάς του ομάδας με την οποία είχε τους άλλους δύο τραυματισμούς.

Μάγκες έχουμε τη ξενερα μας, μην έχουμε και τα ΜΗΠΩΣΕΠΡΕΠΕΝΑ τωρα. 2 αιώνες περιμέναμε
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε και πώς κερδίσαμε τότε 20 πόντους αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στο 4-5? Μην ξεχνάμε ότι το ριμπάουντ δεν είναι θέμα μόνο των ψηλών άλλα όλης της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε μια χαρά στους ψηλούς και βάση απόδοσης στην θέση 5 μέχρι τώρα είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρωλίγκα. Εκει που έχουμε θέμα είναι στις θέσεις 1 και 3....που στο 3 ο Φουρνιέ σέρνεται, ο Γούορντ είναι στην καλύτερη μέτριος και ο Πάπ μάλλον τελειώνει φέτος την καριέρα του....ε για την θέση 1 τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές και δεν τα ξαναλέω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:42 pmΟκ…..αν δεν διαβλέπεις πρόβλημα, τότε όλα καλά! Εγώ έχω διαφορετική άποψη πάντως…….με τον Μπιρούντις και τον Ράιτ παίζανε στο 5 και με τον Σλήβα στο 4!!! Δεν το λες και και σούπερ τρίο!!!karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 11:36 pm
Οταν η αντίπαλη ομάδα τα σπάει ε λογικό δεν είναι να πάρει και πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως ταυτόχρονα και εμείς πολλά αμυντικά? Αν τα έβαζαν δεν θα είχαν τόσα επιθετικά ριμπάουντ...στην τελική σαν σύνολο 5 ριμπάουντ πήραν παραπάνω..
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood: