Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιαν 20, 2026 11:12 am

Knoxville έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:57 am
Το πρώτο κομμάτι στο οποίο κάνεις αναφορά δεν νομίζω πως χωρά αμφισβήτησης, εγώ λέω πως ακόμα και να ισχύει οτι μπαίνει σε ομάδικες οριακά ενα οκτάμηνο μετά = θαύμα.
Ο Έβανς ήταν ξεχωριστή περίπτωση. Έπαθε PTS γι αυτό άργησε τόσο. Ο Κροκόδειλος σκιάζεται μόνο τον εαυτό του, θα μπει να παίξει κατευθείαν.
Φέτος σίγουρα δε θα αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ροτέισον. Η ομάδα έχει 2 σούπερ πεντάρια και έναν τρίτο πολύ ανεβασμένο. Επίσης έχει αλλάξει λίγο και τον τρόπο που παίζει. Για του χρόνου βλέπουμε.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 11:13 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 11:08 am
Knoxville έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:57 am
Το πρώτο κομμάτι στο οποίο κάνεις αναφορά δεν νομίζω πως χωρά αμφισβήτησης, εγώ λέω πως ακόμα και να ισχύει οτι μπαίνει σε ομάδικες οριακά ενα οκτάμηνο μετά = θαύμα.
Μα νομίζω και ο Έβανς σε προπονήσεις από Φλεβάρη είχε μπει αν θυμάμαι καλά. Και λέγαμε (έλεγε ο Χριστοφής δλδ) ότι είναι πνευματικό το θέμα του παίκτη. Μη με κάνετε quote μπορεί να θυμάμαι και λάθος .
Ετσι ακριβως !!

Φυσικα για τον Φαλ ημουν πολυ απαισιοδοξος οταν τραυματιστηκε πιστευα οτι δεν θα ξαναπαιξει μπασκετ επιπεδου. Τελικα ισως να μας διαψευσει ο κροκοδειλος

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιαν 20, 2026 11:54 am

Ελπίζω να μην μπει φέτος ο φαλ. Ειδικά αν έχουν βρει οι ψηλοί ρυθμο και ρόλους μέχρι τότε (ελπίζουμε πως έτσι θα είναι). Βέβαια με τον έρωτα που έχει ο κοουτς για τον Γάλλο πολύ αμφιβάλλω

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιαν 20, 2026 12:53 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 11:12 am
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:29 am

Καλημέρα Doc!! Μέχρι την διακοπή της Ευρωλίγκας έχουμε έξη παιχνίδια , εκ των οποίων τα 4 στην έδρα μας! Επειδή και τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε σε αυτή την αλληλουχία παιχνιδιών καθόλου δεν τρομάζουν ( Εφές και Ντουμπάϊ), θεωρώ πως αν επιτευχθεί ένα 5/6 , το τρένο του πλεονεκτήματος θα έχει μπει πλέον στις ράγες!!! Όμως και το 4/6 δεν θα είναι καταστροφικό……είναι όμως το τουλάχιστον απαιτητό για την επερχόμενη εξάδα αγώνων προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ερωτηματικά περί μη παρουσίας σε εξάδες κτλ……. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και θεωρώ ότι μετά την διακοπή και με την επάνοδο του Μόντε αλλά και την μεγαλύτερη προσαρμογή του (παικταρά) Ταιρΐκ , η ομάδα θα μπει φουριόζα στην τελική ευθεία της σεζόν.
- Για τον Σάκη δεν έγραψα όπως βλέπεις, διότι δεν είμαι αισιόδοξος……….έχει ύπουλο τραυματισμό και τον έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από άλλους αθλητές!!! (Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών)
- Το κλίμα αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι ίσως καλύτερο από ποτέ!!! Προφανώς και έχουνε μεσολαβήσει πράγματα, είναι όμως προφανής η μεταστροφή που υπάρχει!
- Κρατάμε ακόμα (πολύ πίσω όμως στην άκρη) την πιθανότητα προσθήκης στο φτερό………λόγω Σάκη και λόγω έρωτα με το Σαν Αντόνιο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιατρέ και στις δύο ομάδες μας σήμερα……….
Οπως τα λες ακριβως ειναι. Αν και πιστευω οτι αν βγαλουμε τη διαβολοβδομαδα με νικες μπορουμε μεχρι κα 6/6 .

Για σημερα μονο 1 ειναι η ομαδα μας. Η αλλη ομαδα εινα συμπαθεια οταν δεν παιζει με τον Ολυμπιακο.
Τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό βρε εννοώ……….άσχετα αν μου γυρνάει τα άντερα η πολιτική διοίκησης του συγκεκριμένου τμήματος!!!

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιαν 20, 2026 1:03 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:07 am
Εγω θα πω η ομαδα παιζει ωραιο Μπασκετ. Αυτο που ηθελαν και οι γκρινιαριδες και οι υπομονετικοι. Ας αφησουμε τα στα λεγα εγω και ας μιλησουμε για μπασκετ και ας απολαυσουμε το momentum.

Για μενα ο καθενας μπορει να εχει την οπτικη του φτανει να την στηριζει σε επιχειρηματα. Και η καταστραφολογια και η αποθεωση βασιζεται σε ακραια συναισθηματα που ομως αυτα θα επρεπε ναπροκαλουν τα θεαματα(τετοιο ειναι και το μπασκετ). Εχω μαθει στη ζωη μου οτι ακομη και απο την πιο ακραια οπτικη εως και την πιο συντηρητικη κρύβεται απο πισω μια μορφη αληθειας και οτι κατι μπορεις να μαθεις και να κερδισεις και στις δυο πλευρες.

Αυτο που δεν διαπραγματευομαι ειναι να μιλας με σεβασμο στο συνομιλητη σου. Και απο τι στιγμη που γραφεις σε ενα ανοικτο φορουμ επιλεγεις οτι ολοι οι συμμετεχοντες ειναι συνομιλητης σου και θα πρεπει να σεβεσαι τα λεγομενα του. Οχι να τα δεχεσαι αλλα να τα σεβεσαι.

Και για να μιλησουμε και για Μπασκετ.

Ο Φαλ προγραμματιζεται να μπει σε ομαδικες προπονησεις τελος Φεβρουαριου. Λετε να προλαβουμε να τον δουμε φετος. Αν τον δουμε φετος εστω και λιγο πιστευω θα ειναι στο ροστερ και του χρονου.

Ο Μακκισικ λογικα θα μπει να παιξει στη διαβολοβδομαδα και αυτο θα κρινει αν θα γινει αλλη κινηση φετος.

Μην παραξενευτειτε να δειτε τον Λαρεντζακη να αρχισει να παιζει και στην ευρωλιγκα. Πληροφοριες λενε οτι υπηρξε θερμο τετ α τετ με τον παικτη και την καραντινα να τελειωνει για εκεινον.

Αυτα καλη σας μερα!!
Γιατι ειχει μπει ο Λαρυ στον παγο? πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εγω νομιζα οτι απλα δεν εμπαινε λογω πληθωρας ροστερ οπως και περυσι.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Τρί Ιαν 20, 2026 1:22 pm

Jeight έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:07 am
Εγω θα πω η ομαδα παιζει ωραιο Μπασκετ. Αυτο που ηθελαν και οι γκρινιαριδες και οι υπομονετικοι. Ας αφησουμε τα στα λεγα εγω και ας μιλησουμε για μπασκετ και ας απολαυσουμε το momentum.

Για μενα ο καθενας μπορει να εχει την οπτικη του φτανει να την στηριζει σε επιχειρηματα. Και η καταστραφολογια και η αποθεωση βασιζεται σε ακραια συναισθηματα που ομως αυτα θα επρεπε ναπροκαλουν τα θεαματα(τετοιο ειναι και το μπασκετ). Εχω μαθει στη ζωη μου οτι ακομη και απο την πιο ακραια οπτικη εως και την πιο συντηρητικη κρύβεται απο πισω μια μορφη αληθειας και οτι κατι μπορεις να μαθεις και να κερδισεις και στις δυο πλευρες.

Αυτο που δεν διαπραγματευομαι ειναι να μιλας με σεβασμο στο συνομιλητη σου. Και απο τι στιγμη που γραφεις σε ενα ανοικτο φορουμ επιλεγεις οτι ολοι οι συμμετεχοντες ειναι συνομιλητης σου και θα πρεπει να σεβεσαι τα λεγομενα του. Οχι να τα δεχεσαι αλλα να τα σεβεσαι.

Και για να μιλησουμε και για Μπασκετ.

Ο Φαλ προγραμματιζεται να μπει σε ομαδικες προπονησεις τελος Φεβρουαριου. Λετε να προλαβουμε να τον δουμε φετος. Αν τον δουμε φετος εστω και λιγο πιστευω θα ειναι στο ροστερ και του χρονου.

Ο Μακκισικ λογικα θα μπει να παιξει στη διαβολοβδομαδα και αυτο θα κρινει αν θα γινει αλλη κινηση φετος.

Μην παραξενευτειτε να δειτε τον Λαρεντζακη να αρχισει να παιζει και στην ευρωλιγκα. Πληροφοριες λενε οτι υπηρξε θερμο τετ α τετ με τον παικτη και την καραντινα να τελειωνει για εκεινον.

Αυτα καλη σας μερα!!
Γιατι ειχει μπει ο Λαρυ στον παγο? πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εγω νομιζα οτι απλα δεν εμπαινε λογω πληθωρας ροστερ οπως και περυσι.
Αλήθεια δεν το είχες καταλάβει; Δεν το λέω ειρωνικά αλλά έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι κάτι έχει συμβεί με τον Λαρε.

Σε πόσα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε πάρει τον Νετζηπογλου αντί του Λαρε , που δεν έχει κανένα νόημα με την εμπειρία που έχει ο καθένας και το πόσο καιρό είναι στην ομάδα. Και ότι δεν τον έβαζε ούτε με σφαίρες να παίξει.

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 1:46 pm

Gkstavros έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 1:22 pm
Jeight έγραψε:

Αλήθεια δεν το είχες καταλάβει; Δεν το λέω ειρωνικά αλλά έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι κάτι έχει συμβεί με τον Λαρε.

Σε πόσα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε πάρει τον Νετζηπογλου αντί του Λαρε , που δεν έχει κανένα νόημα με την εμπειρία που έχει ο καθένας και το πόσο καιρό είναι στην ομάδα. Και ότι δεν τον έβαζε ούτε με σφαίρες να παίξει.
Μα ουτε ο Νετζηπογλου επαιζε ευρωλιγκα οποτε πως θα καταλαβαινα την διαφορα. Επισης δεν παρακολοουθω τις 12αδες εκτος και αν υπαρχει τραυματισμος οποτε δεν το ειχα παρατηρησει

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιαν 20, 2026 2:12 pm

Μα και πέρυσι ελάχιστα έπαιξε ευρωλίγκα ο Γιαννούλης. Έπαιξε συνολικά σε 14 παιχνίδια κανονικής περιόδου με κάνα 7λεπτο μέσο όρο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιαν 20, 2026 2:34 pm

Καλά ο φαλ και να μπει τον Μάρτιο σε προπονήσεις μέχρι να βρει ρυθμό φτάσαμε στο φ4.. δεν έχει λογική να τον βάλουμε στο ροτεισον και να το μπερδέψουμε πάνω στην τελική ευθεία

Με τον λαρε φαίνεται ότι άλλαξε η κατάσταση.Τον έβαλε και με παρτιζαν και στην α1. Καιρός ήταν να λυθεί και αυτό

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 3:01 pm

Ο Λάρε μπορεί να κάνει τα δικά του, αλλά θεωρώ ότι έχει να προσφέρει στην ομάδα. Ίσως όχι σε σταθερό χρόνο και ρόλο, αλλά σε κάποια παιχνίδια μπορεί να δώσει ένα ποιοτικό πεντάλεπτο αν χρειαστεί.

Είναι Έλληνας, είναι καιρό στην ομάδα, έχει καλό σουτ από τα 6.75, θα κάνει τα hustle του στην άμυνα και μπορεί να δώσει και καμιά ασίστ.

Βέβαια την Κυριακή άκουσε κάτι χριστοσταθμίσεις μετά από μια πάσα πίσω από την πλάτη που επιχείρησε :roofl:

Η σεζόν είναι μεγάλη και θα μας χρειαστούν όλοι οι παίκτες πιστεύω.

Ο Φαλ όταν έχεις το τρίο Μιλου-Ταιρικ-Χολ δεν έχει καν νόημα να γίνεται συζήτηση. Από το καλοκαίρι και βλέπουμε…

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 3:11 pm

Θα μιλάμε για έγκλημα αν κρατήσουν τον Φαλ τη νέα σεζόν. Για μένα τελείωσε σαν παίχτης τον ξεζουμισαμε. 34 στα 35 πλέον μετά από τέτοιο τραυματισμό δεν έχει νόημα να μείνει.

Για πιο λόγο να πειράξει κάποιος την 3αδα Μιλου, Τζόουνς, Χολ για του χρόνου? Η θέση αυτή για μένα είναι γεμάτη και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τρί Ιαν 20, 2026 3:16 pm

Ο Λαρεντζάκης πάντα ήταν (και είναι) μια αξιοπρεπής λύση σε ειδικές καταστάσεις.
Είναι όπως εγώ, όταν μαστορεύω στο σπίτι και βλέπω ότι μου λείπει ένα συγκεκριμένο κλειδί και δεν μπορώ να κάνω δουλειά. Και τότε πιάνει το μάτι μου ένα περίεργο μαραφέτι, που δεν είναι ακριβώς κλειδί, αλλά που με αυτό μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με βγάζει από τη δύσκολη θέση. Ο Λάρε είναι ο πασπαρτού της ομάδας στις θέσεις 1-2-3. Πάντα χρειάζεται ένα τέτοιο μαντζαφλάρι σε μια ομάδα!

Ο Φαλ μακάρι να γίνει καλά και να επιστρέψει στη δράση. Αλλά χωρίς να διαταραχθεί η ισορροπία των ψηλών, πάνω που τρομάξαμε να την πετύχουμε. Αν, όταν και όποτε γυρίσει, ας παίρνει χρόνο στην Α1 και βλέπουμε.
Δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε να μιλάμε για "εγκλήματα" χωρίς να έχουμε τίποτα χειροπιαστό. Αν ο παίκτης είναι καλά και συμφέρει οικονομικά την ομάδα, ας τον ανανεώσουν. Δεν τον πληρώνω εγώ. Φτάνει να ξέρουν τι κάνουν.

Pani7.0

junior
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 3:28 pm

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει να προσφέρει ο Λαρεντζάκης που δεν μπορεί ο Νετζήπογλου. Είναι πολύ αργός και χαλάει όλη την κυκλοφορία μπροστά ενώ και πίσω δεν μπορεί να σπάσει κανένα σκριν. Κάνει και τα δικά του τα αψυχολόγητα επίσης.

Μπορεί να γελάμε με τα βρισίδια που του ρίχνει ο Μπαρτζώκας, αλλά στην ουσία έχει δίκιο. Προσωπικά δεν θέλω έναν παίκτη που πάει κόντρα στον ρόλο που του επιβάλει ο προπονητής.

Η ομάδα είναι γεμάτη (ποσοτικά και ποιοτικά) και ακόμα και στην Α1 δεν ξερω πόσο παραπανω ρόλο μπορεί να έχει διότι ακόμα κι εκει η ομάδα πρέπει να παίζει το παιχνίδι της, έστω κι αν ξεκουράζει παίκτες.

Τώρα αν παίζει κάποιον άλλον, ενοποιητικό και "αρχηγικό", ρόλο στα αποδυτήρια και εν γένει στη λειτουργία της ομάδας, τοτε να το συζητήσουμε. Αλλά δεν το γνωρίζω αυτό.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 3:28 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 3:11 pm
Θα μιλάμε για έγκλημα αν κρατήσουν τον Φαλ τη νέα σεζόν. Για μένα τελείωσε σαν παίχτης τον ξεζουμισαμε. 34 στα 35 πλέον μετά από τέτοιο τραυματισμό δεν έχει νόημα να μείνει.

Για πιο λόγο να πειράξει κάποιος την 3αδα Μιλου, Τζόουνς, Χολ για του χρόνου? Η θέση αυτή για μένα είναι γεμάτη και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή
Ο Χολ δεν νομίζω να θέλει να μείνει του χρόνου να κάνει τα ρεπα του Μιλου - Ταιρίκ, ενώ ο Φαλ μένει σαν τρίτος άνετα.

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 3:30 pm

Αν ο Φαλ μπορει να βγαλει ενα 10 στην ευρωπη τον κρατας ως τριτο γιατι σου δινει αλλα πραγματα απο Ταιρικ, Μιλου. Ο Χολ σε σχεση με Ταιρικ δεν εχει πολλα πλεονεκτηματα. Θεωρητικα ο Jones ειναι καλυτερος σε ολα τα οποια κανει καλα ο Χολ+ καλυτερη αμυνα και πασα. Ο Φαλ λογω ιστοριας στην ομαδα δεν νομιζω να εχει προβλημα να μεινει σαν τριτος.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”