Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 19, 2026 7:02 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:59 pm
Jeight έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:42 pm
"δεν εχω καμια προσδοκια για φετος, θα παρακολουθω τα παιχνιδια χωρις αγχος (τοτε δεν εισαι Ολυμπιακος κατ εμε),
lfmao ρε μπαγασα.
Μπασκετικος Ολυμπιακος και χωρις αγχος ειναι μονο ο Δαλαι λαμα και αυτος στον τελικο του 23 την εσπασε την τηλεοραση....

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 19, 2026 7:20 pm

Πολύ ωραία, ας πάρουμε μερικά πρόσφατα σχόλια σαν case study.
Jeight έγραψε:
Ειναι αστειο να διαβαζουμε για "καλοπροαιρετη κριτικη" για εκφρασεις τυπου "η φετινη χρονια ειναι χαμενη, εγω προσωπικα δεν τρεφω καμια ελπιδα", "αντε να κανουμε υπομονη να ερθει ο Σπανουλης", "εφοσον η διοικηση δεν μπορεσε να κλεισει Μισιτς εγω ξεγραφω την φετινη χρονια", "δεν εχω καμια προσδοκια για φετος, θα παρακολουθω τα παιχνιδια χωρις αγχος (τοτε δεν εισαι Ολυμπιακος κατ εμε), "δεν θα παμε ουτε φ4".
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 4:54 pm
Το "δεν πάμε πουθενά με τον Χολ" ή αντίστοιχα σε μας "δεν πάμε πουθενά με τον Ομέρ" δεν είναι κριτική, γιατί δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα σε αυτή την πρόταση που να δικαιολογεί αυτή την άποψη. Κριτική είναι να λες π.χ. ότι πιστεύεις πως ο Χ παίκτης πρέπει να παίζει λιγότερο γιατί έχει αμυντικές αδυναμίες και εκτίθεται. Επίσης η κριτική πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε μια κατάσταση, π.χ. απουσίες, κούραση κλπ. και όχι να γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία παράμετρος.
glenrice90 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:58 pm
Περικλή έκανες ποστ σα τα παρακάτω όλο το φθινόπωρο και το Δεκέμβρη, και ζητάς και τα ρέστα επειδή το μομεντουμ αλλαξε
Κοινό στοιχείο στις απαντήσεις αυτές είναι ότι απομονώνονται μεμονωμένες φράσεις ή μεμονωμένα ποστ για να κριθεί συνολικά η κριτική ως "μια στιγμή παραφροσύνης" (<3). Δημιουργείται έτσι ένα αφήγημα τύπου "είχατε άδικο, είχαμε δίκιο", χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το πλαίσιο μέσα στο οποίο ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα.

Η κριτική στο φόρουμ δεν γίνεται σε κενό. Δεν είναι (συνήθως) μία γραμμή, ούτε δηλώσεις χωρίς παρελθόν. Ένας που θα γράψει "δεν πάμε πουθενά με τον Ομέρ" μπορεί να το κάνει μετά από εβδομάδες συζήτησης για αμυντικές αδυναμίες, ρόλο, matchups, χρήση από τον προπονητή. Η φράση αυτή δεν εμφανίζεται μία μέρα από το πουθενά. Είναι συμπύκνωση μιας ήδη υπάρχουσας θέσης.

Όταν λοιπόν αποκόπτουμε αυτή τη φράση από το ιστορικό της και την παρουσιάζουμε σαν συναισθηματική έκρηξη, δεν κάνουμε καν κριτική της κριτικής (που θα μπορούσε να είναι δεκτή στο σωστό πλαίσιο). Αποστειρώνουμε τον λόγο και διαγράφουμε τη συνέχεια για να κερδίσουμε το συμπέρασμα. Όπως έχω πει δεν προσάπτω δόλο σε αυτούς που το κάνουν. Εννοώ δεν πάνε συνειδητά να αφαιρέσουν το context ώστε να βγουν από πάνω. Απλά είναι δύσκολος ο ουσιαστικός διάλογος και δεν ξέρουν όλοι να συμμετέχουν.

Εδώ μπαίνει και το θέμα της μνήμης του φόρουμ. Για να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση, πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συλλογική μνήμη. Δεν γίνεται κάθε κουβέντα να ξεκινάει από το μηδέν, ούτε κάθε φράση να απαιτεί πλήρη επανάληψη όλων των προηγούμενων επιχειρημάτων για να θεωρηθεί "νόμιμη". Δεν γίνεται κάθε φορά που θέλω να πω ότι ο Αταμάν φαίνεται να μην κάνει σωστά την δουλειά του να πρέπει να αναφέρω όοοοολα όσα έχει κάνει σωστά, όοοοο,τι στραβό έχει τύχει στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο, και όοοοοο,τι δικαιολογία μπορώ να βρω ώστε να κερδίσω το "δικαίωμα" να μιλήσω αρνητικα.

Διότι btw το αποτέλεσμα είναι μια περίεργη κατάσταση στην οποία όποιος έχει γράψει εκτενώς, αναλυτικά και επίμονα, κινδυνεύει εκ των υστέρων να κριθεί από μία πρόταση. Αντίθετα, όποιος έχει πετάξει κανά δύο ατάκες (συνήθως επιπέδου χαχαχουχα-Σεφερλής), μπορεί εύκολα να εμφανιστεί ως "δικαιωμένος" επειδή απλώς δεν άφησε ίχνη. Ε με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι αξιολόγηση επιχειρημάτων. Δεν είναι διάλογος όπως πρέπει να γίνεται. Είναι απλά διαχείριση εντυπώσεων και οδηγεί αναπόφευκτα σε φτωχότερο φόρουμ.

Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 19, 2026 8:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:14 pm
Να προσθέσω και την ψυχολογική κατάσταση του κοουτς, εγώ όταν τον είχα δει τον Σεπτέμβριο στα φιλικά να είναι σε τρομερή πίεση,.να τα βάζει με διαιτητές,θεούς και δαίμονες είχα πει ως εδώ είναι, για το καλό της ομάδας και του ίδιου πρέπει να αποχώρησει. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε αλλά φέτος μου φαίνεται πιο ήρεμος.
Εδώ έκανε χαβαλέ εν ώρα παιχνιδιού με τον Ward προχτές……αδιανόητο για Μπι!!! Έχεις δίκιο πάντως σε αυτό που επισημαίνεις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 8:07 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 8:01 pm
Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:14 pm
Να προσθέσω και την ψυχολογική κατάσταση του κοουτς, εγώ όταν τον είχα δει τον Σεπτέμβριο στα φιλικά να είναι σε τρομερή πίεση,.να τα βάζει με διαιτητές,θεούς και δαίμονες είχα πει ως εδώ είναι, για το καλό της ομάδας και του ίδιου πρέπει να αποχώρησει. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε αλλά φέτος μου φαίνεται πιο ήρεμος.
Εδώ έκανε χαβαλέ εν ώρα παιχνιδιού με τον Ward προχτές……αδιανόητο για Μπι!!! Έχεις δίκιο πάντως σε αυτό που επισημαίνεις.
Ο Ward το ξεκίνησε, αλλά και ο Μπι δεν μάσησε, έσκασε το γελάκι του. Ενδεικτικό του καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Και ο Ward ωραίο τυπακι, έχει δηλώσει ότι θα πέθαινε για τον Μπι. Θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα αυτός.

Όντως στην αρχή της σεζόν έβλεπες τον κόουτς τρελαμένο και φαινόταν και στον τρόπο που απαντούσε στους δημοσιογράφους.

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 19, 2026 8:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 7:20 pm
Πολύ ωραία, ας πάρουμε μερικά πρόσφατα σχόλια σαν case study.
Jeight έγραψε:
Ειναι αστειο να διαβαζουμε για "καλοπροαιρετη κριτικη" για εκφρασεις τυπου "η φετινη χρονια ειναι χαμενη, εγω προσωπικα δεν τρεφω καμια ελπιδα", "αντε να κανουμε υπομονη να ερθει ο Σπανουλης", "εφοσον η διοικηση δεν μπορεσε να κλεισει Μισιτς εγω ξεγραφω την φετινη χρονια", "δεν εχω καμια προσδοκια για φετος, θα παρακολουθω τα παιχνιδια χωρις αγχος (τοτε δεν εισαι Ολυμπιακος κατ εμε), "δεν θα παμε ουτε φ4".
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 4:54 pm
Το "δεν πάμε πουθενά με τον Χολ" ή αντίστοιχα σε μας "δεν πάμε πουθενά με τον Ομέρ" δεν είναι κριτική, γιατί δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα σε αυτή την πρόταση που να δικαιολογεί αυτή την άποψη. Κριτική είναι να λες π.χ. ότι πιστεύεις πως ο Χ παίκτης πρέπει να παίζει λιγότερο γιατί έχει αμυντικές αδυναμίες και εκτίθεται. Επίσης η κριτική πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε μια κατάσταση, π.χ. απουσίες, κούραση κλπ. και όχι να γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία παράμετρος.
glenrice90 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 6:58 pm
Περικλή έκανες ποστ σα τα παρακάτω όλο το φθινόπωρο και το Δεκέμβρη, και ζητάς και τα ρέστα επειδή το μομεντουμ αλλαξε
Κοινό στοιχείο στις απαντήσεις αυτές είναι ότι απομονώνονται μεμονωμένες φράσεις ή μεμονωμένα ποστ για να κριθεί συνολικά η κριτική ως "μια στιγμή παραφροσύνης" (<3). Δημιουργείται έτσι ένα αφήγημα τύπου "είχατε άδικο, είχαμε δίκιο", χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το πλαίσιο μέσα στο οποίο ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα.

Η κριτική στο φόρουμ δεν γίνεται σε κενό. Δεν είναι (συνήθως) μία γραμμή, ούτε δηλώσεις χωρίς παρελθόν. Ένας που θα γράψει "δεν πάμε πουθενά με τον Ομέρ" μπορεί να το κάνει μετά από εβδομάδες συζήτησης για αμυντικές αδυναμίες, ρόλο, matchups, χρήση από τον προπονητή. Η φράση αυτή δεν εμφανίζεται μία μέρα από το πουθενά. Είναι συμπύκνωση μιας ήδη υπάρχουσας θέσης.

Όταν λοιπόν αποκόπτουμε αυτή τη φράση από το ιστορικό της και την παρουσιάζουμε σαν συναισθηματική έκρηξη, δεν κάνουμε καν κριτική της κριτικής (που θα μπορούσε να είναι δεκτή στο σωστό πλαίσιο). Αποστειρώνουμε τον λόγο και διαγράφουμε τη συνέχεια για να κερδίσουμε το συμπέρασμα. Όπως έχω πει δεν προσάπτω δόλο σε αυτούς που το κάνουν. Εννοώ δεν πάνε συνειδητά να αφαιρέσουν το context ώστε να βγουν από πάνω. Απλά είναι δύσκολος ο ουσιαστικός διάλογος και δεν ξέρουν όλοι να συμμετέχουν.

Εδώ μπαίνει και το θέμα της μνήμης του φόρουμ. Για να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση, πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συλλογική μνήμη. Δεν γίνεται κάθε κουβέντα να ξεκινάει από το μηδέν, ούτε κάθε φράση να απαιτεί πλήρη επανάληψη όλων των προηγούμενων επιχειρημάτων για να θεωρηθεί "νόμιμη". Δεν γίνεται κάθε φορά που θέλω να πω ότι ο Αταμάν φαίνεται να μην κάνει σωστά την δουλειά του να πρέπει να αναφέρω όοοοολα όσα έχει κάνει σωστά, όοοοο,τι στραβό έχει τύχει στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο, και όοοοοο,τι δικαιολογία μπορώ να βρω ώστε να κερδίσω το "δικαίωμα" να μιλήσω αρνητικα.

Διότι btw το αποτέλεσμα είναι μια περίεργη κατάσταση στην οποία όποιος έχει γράψει εκτενώς, αναλυτικά και επίμονα, κινδυνεύει εκ των υστέρων να κριθεί από μία πρόταση. Αντίθετα, όποιος έχει πετάξει κανά δύο ατάκες (συνήθως επιπέδου χαχαχουχα-Σεφερλής), μπορεί εύκολα να εμφανιστεί ως "δικαιωμένος" επειδή απλώς δεν άφησε ίχνη. Ε με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι αξιολόγηση επιχειρημάτων. Δεν είναι διάλογος όπως πρέπει να γίνεται. Είναι απλά διαχείριση εντυπώσεων και οδηγεί αναπόφευκτα σε φτωχότερο φόρουμ.
Τι μια στιγμή παραφροσύνης βρε Νικόλα, το 90% ήταν reactive posts μετά από ήττες, που γράφτηκαν με Τζόνι κοκκινο μισοτελειωμένο δίπλα, και ντουμ μεταλ στα ηχεια. Δεν είναι τώρα η ώρα να αποστειρωσουμε τη κουβέντα και να το δούμε ακαδημαϊκά το πράγμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιοι χρήστες να ρίχνουν έναν υπνακο μετά από ήττες της ομάδας , και την επόμενη μέρα, sober και διαυγείς πλεον, να κάνουν το ποστακι τους (όπως κάνουν αρκετοί)

Προσωπικά χέστηκα ποιοι είναι υπέρ του Μπαρτζώκα και ποιοι κατά, κι άμα τα γκαρντ μας κάνουν κλπ, δε θα σκάσω κιολας. Γνώμες είναι αυτά. Αλλά μπορώ να διακρίνω ποτέ κάποιος ποσταρει για να ισοπεδώσει και να ξεχαρμανιασει, και πότε κριτικαρει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Δευ Ιαν 19, 2026 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιαν 20, 2026 9:37 am

Καλημέρα παιδιά, βλέπω έχει δημιουργηθεί ένα θέμα εκεί που δεν έπρεπε να υπάρχει. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μοιράζουμε προειδοποιήσεις, φάουλ, αποκλεισμούς κλπ. για ότι έχει ειπωθεί ως τώρα και επίσης είναι λεπτή η γραμμή του τι πρέπει να αφήνουμε και τι όχι. Όμως το λήγουμε εδώ και βάζουμε κανόνες (όχι ότι δεν έχουν ειπωθεί κατά καιρούς αλλά έστω.) Όποιος το συνεχίσει να μην έχει παράπονο μετά αν διαγραφούν τα ποστ του και πέσει κάποιου είδους τιμωρία.
Knoxville έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 3:36 pm
Οφείλω να ομολογήσω ότι κάθεται πολύ άσχημα στο μάτι να βλέπεις Χ αριθμό ανθρώπων να κάνουν κριτική (θετική και αρνητική) για τους παίκτες, τον προπονητή και τον τρόπο που παίζουν, ακόμα και για τα διοικητικά και μεταγραφικά θέματα... και να βλέπεις ένα σχετικά μικρό γκρουπάκι ανθρώπων να κάνει κριτική στους συνφορουμήτες για την κριτική την οποία ασκούν.

Εάν δε η κριτική που ασκούν δεν ακολουθεί την γραμμή αυτού του μικρού γκρουπ... αντιμετωπίζονται ως εχθροί του κράτους...
Με κάτι αλλοπρόσαλλα σχόλια γεμάτα ειρωνία, τύπου για μεταγραφές "οπαδών", για Βαλκανίλα και Ελληνάρες και άλλα τέτοια τσιτάτα...

Θέλω να γράψω νηφάλια αλλα δυσκολεύομαι να βρω λέξεις που να μην θεωρηθούν προσβλητικές οπότε θα το λήξω το μήνυμα κάπως απότομα εδώ.

Ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να δουν λίγο τι θα γίνει? Εάν υπάρχουν κανόνες να τηρούνται και αν δεν υπάρχουν ίσως θα έπρεπε να θεσπιστούν?
Συμφωνώ με τον Knoxville. Οπότε σας παρακαλώ να κοπεί άμεσα αυτό το συνήθειο.
Το να ασκείται κριτική σε κάτι που είπε ο άλλος είναι αποδεκτό.
Το να ασκείται κριτική γιατί κάποιος είπε κάτι δεν είναι.
Το να την λες στους άλλους επειδή είπαν κάτι και τώρα αισθάνεσαι δικαιωμένος επίσης δεν είναι.
Το να ασκείς κριτική στους άλλους επειδή ...ασκούν κριτική και πάει λέγοντας δεν είναι.
Σχολιάζουμε και λέμε γνώμες και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, δεν σημαίνει ότι ότι λέμε το λέμε και έχουμε πάντα δίκιο και πρέπει να απολογούμαστε αν πέσουμε έξω.
Ομοίως όμως μια αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, είχε γίνει κουραστική σε ένα βαθμό η γκρίνια χωρίς επιχειρήματα.
Ξεκλειδώνει το ποστ με την ευχή να μην χρειαστεί να κλειδωθεί ξανά.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 10:07 am

Εγω θα πω η ομαδα παιζει ωραιο Μπασκετ. Αυτο που ηθελαν και οι γκρινιαριδες και οι υπομονετικοι. Ας αφησουμε τα στα λεγα εγω και ας μιλησουμε για μπασκετ και ας απολαυσουμε το momentum.

Για μενα ο καθενας μπορει να εχει την οπτικη του φτανει να την στηριζει σε επιχειρηματα. Και η καταστραφολογια και η αποθεωση βασιζεται σε ακραια συναισθηματα που ομως αυτα θα επρεπε ναπροκαλουν τα θεαματα(τετοιο ειναι και το μπασκετ). Εχω μαθει στη ζωη μου οτι ακομη και απο την πιο ακραια οπτικη εως και την πιο συντηρητικη κρύβεται απο πισω μια μορφη αληθειας και οτι κατι μπορεις να μαθεις και να κερδισεις και στις δυο πλευρες.

Αυτο που δεν διαπραγματευομαι ειναι να μιλας με σεβασμο στο συνομιλητη σου. Και απο τι στιγμη που γραφεις σε ενα ανοικτο φορουμ επιλεγεις οτι ολοι οι συμμετεχοντες ειναι συνομιλητης σου και θα πρεπει να σεβεσαι τα λεγομενα του. Οχι να τα δεχεσαι αλλα να τα σεβεσαι.

Και για να μιλησουμε και για Μπασκετ.

Ο Φαλ προγραμματιζεται να μπει σε ομαδικες προπονησεις τελος Φεβρουαριου. Λετε να προλαβουμε να τον δουμε φετος. Αν τον δουμε φετος εστω και λιγο πιστευω θα ειναι στο ροστερ και του χρονου.

Ο Μακκισικ λογικα θα μπει να παιξει στη διαβολοβδομαδα και αυτο θα κρινει αν θα γινει αλλη κινηση φετος.

Μην παραξενευτειτε να δειτε τον Λαρεντζακη να αρχισει να παιζει και στην ευρωλιγκα. Πληροφοριες λενε οτι υπηρξε θερμο τετ α τετ με τον παικτη και την καραντινα να τελειωνει για εκεινον.

Αυτα καλη σας μερα!!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιαν 20, 2026 10:20 am

Christofis έγραψε:

Ο Φαλ προγραμματιζεται να μπει σε ομαδικες προπονησεις τελος Φεβρουαριου. Λετε να προλαβουμε να τον δουμε φετος. Αν τον δουμε φετος εστω και λιγο πιστευω θα ειναι στο ροστερ και του χρονου.

Ο Μακκισικ λογικα θα μπει να παιξει στη διαβολοβδομαδα και αυτο θα κρινει αν θα γινει αλλη κινηση φετος.

Μην παραξενευτειτε να δειτε τον Λαρεντζακη να αρχισει να παιζει και στην ευρωλιγκα. Πληροφοριες λενε οτι υπηρξε θερμο τετ α τετ με τον παικτη και την καραντινα να τελειωνει για εκεινον.

Αυτα καλη σας μερα!!
Μου φαίνεται, τελείως απίθανο, να δούμε τον Φαλ, έχουμε το παράδειγμα του Έβανς, και έχουμε μετά τον Φαλ που μετά από μικρότερους τραυματισμούς έκανε πόσο καιρό να επανέλθει σε καλή κατάσταση πέρυσι βλέπαμε πόσο διστακτικός ήταν στις διεκδικήσεις των ριμπάουντ. Θα επιστρέψει σε αυτήν την ηλικία, με αυτό το σκαρί τόσο γρήγορα; Ακόμα κι έτσι τι πιθανότητες θα είχε να είναι επιδραστικός αυτό τον 1-2 μήνες που θα προλάβαινε να παίξει;
Για την 12άδα τώρα, αν δεν έχουμε απουσίες θα έχουμε στους ψηλούς: Hall, Jones, Milu, Sasha, Piters. Θα έχουμε σίγουρα στην περιφέρεια: Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσει, Γουόρντ, Παπανικολάου. Περισσεύουν 2 θέσεις για 3: Λάρε, Μακκίσικ, Ντιλικινά.
Δεν ξέρω πόσο είναι πιθανόν να προτιμήσει τον Λαρενζτάκη από τον Ντιλικινά σε αυτό το στάδιο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 10:29 am

Christofis έγραψε:
Εγω θα πω η ομαδα παιζει ωραιο Μπασκετ. Αυτο που ηθελαν και οι γκρινιαριδες και οι υπομονετικοι. Ας αφησουμε τα στα λεγα εγω και ας μιλησουμε για μπασκετ και ας απολαυσουμε το momentum.

Για μενα ο καθενας μπορει να εχει την οπτικη του φτανει να την στηριζει σε επιχειρηματα. Και η καταστραφολογια και η αποθεωση βασιζεται σε ακραια συναισθηματα που ομως αυτα θα επρεπε ναπροκαλουν τα θεαματα(τετοιο ειναι και το μπασκετ). Εχω μαθει στη ζωη μου οτι ακομη και απο την πιο ακραια οπτικη εως και την πιο συντηρητικη κρύβεται απο πισω μια μορφη αληθειας και οτι κατι μπορεις να μαθεις και να κερδισεις και στις δυο πλευρες.

Αυτο που δεν διαπραγματευομαι ειναι να μιλας με σεβασμο στο συνομιλητη σου. Και απο τι στιγμη που γραφεις σε ενα ανοικτο φορουμ επιλεγεις οτι ολοι οι συμμετεχοντες ειναι συνομιλητης σου και θα πρεπει να σεβεσαι τα λεγομενα του. Οχι να τα δεχεσαι αλλα να τα σεβεσαι.

Αυτα καλη σας μερα!!
Καλημέρα Doc!! Μέχρι την διακοπή της Ευρωλίγκας έχουμε έξη παιχνίδια , εκ των οποίων τα 4 στην έδρα μας! Επειδή και τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε σε αυτή την αλληλουχία παιχνιδιών καθόλου δεν τρομάζουν ( Εφές και Ντουμπάϊ), θεωρώ πως αν επιτευχθεί ένα 5/6 , το τρένο του πλεονεκτήματος θα έχει μπει πλέον στις ράγες!!! Όμως και το 4/6 δεν θα είναι καταστροφικό……είναι όμως το τουλάχιστον απαιτητό για την επερχόμενη εξάδα αγώνων προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ερωτηματικά περί μη παρουσίας σε εξάδες κτλ……. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και θεωρώ ότι μετά την διακοπή και με την επάνοδο του Μόντε αλλά και την μεγαλύτερη προσαρμογή του (παικταρά) Ταιρΐκ , η ομάδα θα μπει φουριόζα στην τελική ευθεία της σεζόν.
- Για τον Σάκη δεν έγραψα όπως βλέπεις, διότι δεν είμαι αισιόδοξος……….έχει ύπουλο τραυματισμό και τον έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από άλλους αθλητές!!! (Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών)
- Το κλίμα αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι ίσως καλύτερο από ποτέ!!! Προφανώς και έχουνε μεσολαβήσει πράγματα, είναι όμως προφανής η μεταστροφή που υπάρχει!
- Κρατάμε ακόμα (πολύ πίσω όμως στην άκρη) την πιθανότητα προσθήκης στο φτερό………λόγω Σάκη και λόγω έρωτα με το Σαν Αντόνιο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιατρέ και στις δύο ομάδες μας σήμερα……….

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τρί Ιαν 20, 2026 10:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιαν 20, 2026 10:34 am

Όντως πολύ περίεργο το νέο για τον Φαλ.

Μου φαίνεται οριακά σενάριο επιστημονικής φαντασίας ένας 33χρονος, 2,18, 125-130 κιλά άνθρωπος που είχε τον ίδιο τραυματισμό με έναν 28χρονο, αθλητικό, γυμνασμένο (τότε) Έβανς, να μπει σε ομαδικές προπονήσεις 8 μήνες μετά, τη στιγμή που στον Έβανς πήρε 17.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 10:49 am

Knoxville έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:34 am
Όντως πολύ περίεργο το νέο για τον Φαλ.

Μου φαίνεται οριακά σενάριο επιστημονικής φαντασίας ένας 33χρονος, 2,18, 125-130 κιλά άνθρωπος που είχε τον ίδιο τραυματισμό με έναν 28χρονο, αθλητικό, γυμνασμένο (τότε) Έβανς, να μπει σε ομαδικές προπονήσεις 8 μήνες μετά, τη στιγμή που στον Έβανς πήρε 17.
Εντάξει τώρα……και αυτό να γίνει που το θεωρώ impossible, δεν είναι δυνατόν Μάρτιο μήνα να αποτελέσει ενεργό μέρος του υφιστάμενου rotation!! Προφανώς, θα εκτιμηθεί αν μπορεί υπό προϋποθέσεις να βοηθήσει την επόμενη σεζόν!!! Σιγά μην κάτσει ο Μπι τώρα, που του βγήκε η πίστη εδώ και ένα τρίμηνο( σε εισαγωγικά) να βρει ένα λειτουργικό σχήμα, να κάτσει να βασιστεί πάλι στις από μέσα προς τα έξω δράσεις που προσφέρει ο Φαλ………θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία!!! Δεν γίνονται αυτά, απλά αν, ξαναλέω αν …….ειναι σε θέση να αγωνιστεί θα πάρει κάποια λεπτά με ορίζοντα την πρόβλεψη που θα γίνει για την επόμενη περίοδο!!!

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιαν 20, 2026 10:57 am

Το πρώτο κομμάτι στο οποίο κάνεις αναφορά δεν νομίζω πως χωρά αμφισβήτησης, εγώ λέω πως ακόμα και να ισχύει οτι μπαίνει σε ομάδικες οριακά ενα οκτάμηνο μετά = θαύμα.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 11:07 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:20 am
Christofis έγραψε:

Αυτα καλη σας μερα!!
Μου φαίνεται, τελείως απίθανο, να δούμε τον Φαλ, έχουμε το παράδειγμα του Έβανς, και έχουμε μετά τον Φαλ που μετά από μικρότερους τραυματισμούς έκανε πόσο καιρό να επανέλθει σε καλή κατάσταση πέρυσι βλέπαμε πόσο διστακτικός ήταν στις διεκδικήσεις των ριμπάουντ. Θα επιστρέψει σε αυτήν την ηλικία, με αυτό το σκαρί τόσο γρήγορα; Ακόμα κι έτσι τι πιθανότητες θα είχε να είναι επιδραστικός αυτό τον 1-2 μήνες που θα προλάβαινε να παίξει;
Για την 12άδα τώρα, αν δεν έχουμε απουσίες θα έχουμε στους ψηλούς: Hall, Jones, Milu, Sasha, Piters. Θα έχουμε σίγουρα στην περιφέρεια: Γουόκαπ, Φουρνιέ, Ντόρσει, Γουόρντ, Παπανικολάου. Περισσεύουν 2 θέσεις για 3: Λάρε, Μακκίσικ, Ντιλικινά.
Δεν ξέρω πόσο είναι πιθανόν να προτιμήσει τον Λαρενζτάκη από τον Ντιλικινά σε αυτό το στάδιο.
Και μενα μου φανεται απιθανο να μπει ομως αυτα λενε οι πληροφοριες οτι μαξιμου μεσα Μαρτιου θα εινα μερος της ομαδας. Δεν πιστευω οτι θα παιξει αλλα δεν το θεωρω και απιθανο με αυτα που μου ειπανε οτι αν ειναι καλα να τον δουμε Α1 αν μας παιρνει με τις αλλαγες τωμ ξενων για καποια παιχνιδια. Παντως αν γινει αυτο το θεωρω σιγουρο οτι θα εινα στο ροστερ του χρονου.

Προφανως και δεν θα μπει αντι του Νιλικινια αλλα οταν χρειαστει να μπει 12αδα δεν θεωρω οτι θα εινα DNP οπως μεχρι προτεινως. Επισης το θεμα του Σαξ ειναι περιπλοκοτερο απο οτι αφεθηκε να εννοηθεί απο την ομαδα

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιαν 20, 2026 11:08 am

Knoxville έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:57 am
Το πρώτο κομμάτι στο οποίο κάνεις αναφορά δεν νομίζω πως χωρά αμφισβήτησης, εγώ λέω πως ακόμα και να ισχύει οτι μπαίνει σε ομάδικες οριακά ενα οκτάμηνο μετά = θαύμα.
Μα νομίζω και ο Έβανς σε προπονήσεις από Φλεβάρη είχε μπει αν θυμάμαι καλά. Και λέγαμε (έλεγε ο Χριστοφής δλδ) ότι είναι πνευματικό το θέμα του παίκτη. Μη με κάνετε quote μπορεί να θυμάμαι και λάθος .

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 20, 2026 11:12 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Ιαν 20, 2026 10:29 am
Christofis έγραψε:

Αυτα καλη σας μερα!!
Καλημέρα Doc!! Μέχρι την διακοπή της Ευρωλίγκας έχουμε έξη παιχνίδια , εκ των οποίων τα 4 στην έδρα μας! Επειδή και τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε σε αυτή την αλληλουχία παιχνιδιών καθόλου δεν τρομάζουν ( Εφές και Ντουμπάϊ), θεωρώ πως αν επιτευχθεί ένα 5/6 , το τρένο του πλεονεκτήματος θα έχει μπει πλέον στις ράγες!!! Όμως και το 4/6 δεν θα είναι καταστροφικό……είναι όμως το τουλάχιστον απαιτητό για την επερχόμενη εξάδα αγώνων προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ερωτηματικά περί μη παρουσίας σε εξάδες κτλ……. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και θεωρώ ότι μετά την διακοπή και με την επάνοδο του Μόντε αλλά και την μεγαλύτερη προσαρμογή του (παικταρά) Ταιρΐκ , η ομάδα θα μπει φουριόζα στην τελική ευθεία της σεζόν.
- Για τον Σάκη δεν έγραψα όπως βλέπεις, διότι δεν είμαι αισιόδοξος……….έχει ύπουλο τραυματισμό και τον έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από άλλους αθλητές!!! (Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών)
- Το κλίμα αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι ίσως καλύτερο από ποτέ!!! Προφανώς και έχουνε μεσολαβήσει πράγματα, είναι όμως προφανής η μεταστροφή που υπάρχει!
- Κρατάμε ακόμα (πολύ πίσω όμως στην άκρη) την πιθανότητα προσθήκης στο φτερό………λόγω Σάκη και λόγω έρωτα με το Σαν Αντόνιο
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιατρέ και στις δύο ομάδες μας σήμερα……….
Οπως τα λες ακριβως ειναι. Αν και πιστευω οτι αν βγαλουμε τη διαβολοβδομαδα με νικες μπορουμε μεχρι κα 6/6 .

Για σημερα μονο 1 ειναι η ομαδα μας. Η αλλη ομαδα εινα συμπαθεια οταν δεν παιζει με τον Ολυμπιακο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”