Λέτε να φύγει το καλοκαίρι;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 2:56 pmΓια μία ακόμα φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο «Αλέκος» άκουσε το όνομά του από το ερυθρόλευκο κοινό που γέμισε το ΣΕΦ πριν την ποδοσφαιρική «μάχη». Μία σχέση εκτίμησης, αμφίδρομη.
«Άνοιξα ένα εστιατόριο εδώ για κάποιο λόγο. Δεν ήταν μία ενέργεια, ξέρεις, ούτε για μένα ούτε μόνο για την ομάδα ή το μπάσκετ. Το έκανα επειδή οι άνθρωποι εδώ με αγαπούν και με στηρίζουν, και το κάνουν εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Αυτός είναι ο τρόπος μου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα μείνω εδώ, είτε για λίγους μήνες ακόμα είτε για περισσότερα χρόνια. Να αφήσω το αποτύπωμά μου και να αφήσω κάτι για να το απολαμβάνουν, ακόμα κι όταν δεν θα είμαι εδώ.»
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ομάδα δεν νομίζω ότι κάνει μεγάλη διαφορά με αυτή τη γραμμή ψηλών που έχουμε.
Όποιο τεσσάρι και να έρθει δεν θα είναι για πάνω από 10 λεπτά. Να δέρνει σαν τον Μπλόσομγκειμ και να έχει και καλό τρίποντο είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Αν ο Πίτερς το πάρει απόφαση ότι θα παίζει σκάρτα δεκάλεπτα και τα ρεπα του Σάσα ας μείνει. Η ομάδα δεν θεωρώ ότι επηρεάζεται ουσιαστικά πάντως.
Γενικώς δεν πιστεύω ότι το τεσσάρι που θα έρθει (για τον χρόνο συμμετοχής) θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα από τον Αλέκο στο χρόνο που θα παίζει, έστω και στην άμυνα.
Όποιο τεσσάρι και να έρθει δεν θα είναι για πάνω από 10 λεπτά. Να δέρνει σαν τον Μπλόσομγκειμ και να έχει και καλό τρίποντο είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Αν ο Πίτερς το πάρει απόφαση ότι θα παίζει σκάρτα δεκάλεπτα και τα ρεπα του Σάσα ας μείνει. Η ομάδα δεν θεωρώ ότι επηρεάζεται ουσιαστικά πάντως.
Γενικώς δεν πιστεύω ότι το τεσσάρι που θα έρθει (για τον χρόνο συμμετοχής) θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα από τον Αλέκο στο χρόνο που θα παίζει, έστω και στην άμυνα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν μπορεί……..θα αγιάσουμε ρε γαμώτο μου εφέτος , που θα πάει!!!
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να δεχτώ τα αρνητικά που έχει ο Πίτερ , ότι είναι ίδιος με τον Σάσα , δεν είναι αθλητικός κτλ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 4:38 pmεχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβο παντως δεν ειναι κοινο θνητο εστιατοριο
παντως οι δηλωσεις του παλιοτερα ηταν ποσο εχει βολευτει η οικογενεια του και ποσο θελει να ανανεωσει..βεβαια τοτε επαιζει 25λ και οργιαζε..τωρα μαλλον δεν ειναι για να μεινει..νομιζω και για την ομαδα δεν ειναι καλο να μεινει ο πιτερς παροτι ειναι παικταρας.
Πιστεύεις όμως ότι αν φύγει ο Πίτερ θα φέρουμε κάποιον που θα παίζει τα 5 λεπτά που θα αφήνει ο Σάσα (εφόσον μείνει και ο Μπαρτζώκας) και θα έχει το ίδιο επίπεδο/απόδοση ;
Για εμένα πρέπει να μείνει χωρίς συζήτηση, αυτά που κάνει στον χρόνο που τα κάνει , δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να τα κάνει. Πάντα με δεδομένο ότι έχουμε Βεζενκοφ των 35 λεπτών και Μπαρτζώκα για κοουτς.
Και εννοείται είναι φουλ επαγγελματίας και δεν γκρινιάζει ποτέ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιαυτο και δεν θα φερεις καποιον να παιζει μονο πισω απο τον σασα αλλα και πισω απο γουορντ.ενας μπονγκα θα επαιζε 20-25λ και θα εδινε πολλα περισσοτερα στην ομαδα.ο αλεκος οσο παιζει 10λ δεν προσφερει τιποτα παντως,ουτε ρυθμο εχει για να σκοραρει ουτε στην αμυνα κανει κατι.Προφανως αν ειναι να χανει ματς ο σασα ο πιτερς ειναι 2 σκαλια πανω απο τον μπονγκα αλλα ο σασας δεν χανει συχνα ματς.φτου φτου.Gkstavros έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 5:22 pmΝα δεχτώ τα αρνητικά που έχει ο Πίτερ , ότι είναι ίδιος με τον Σάσα , δεν είναι αθλητικός κτλ.
Πιστεύεις όμως ότι αν φύγει ο Πίτερ θα φέρουμε κάποιον που θα παίζει τα 5 λεπτά που θα αφήνει ο Σάσα (εφόσον μείνει και ο Μπαρτζώκας) και θα έχει το ίδιο επίπεδο/απόδοση ;
Για εμένα πρέπει να μείνει χωρίς συζήτηση, αυτά που κάνει στον χρόνο που τα κάνει , δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να τα κάνει. Πάντα με δεδομένο ότι έχουμε Βεζενκοφ των 35 λεπτών και Μπαρτζώκα για κοουτς.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Bρε παικταράς είναι, μπορεί να είναι και ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη ( με τον Ομπστ παρέα) , ωστόσο δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε καλύτερο fit στην θέση 4 , καθόσον είναι σχεδόν ίδιου τύπου παίκτης με τον Σάσα, με τον Σάσα φυσικά πιο ολοκληρωμένο! Ο παίκτης που θα συμπληρώσει τον Σάσα είναι παίκτης που να «δέρνει» , να μπορεί να ανέβει και στο 5 για ένα διάστημα ( αν τυχόν απαιτηθεί αναλόγως σχημάτων) και εκτός από αυτά να διαθέτει και έστω ένα αξιόλογο σουτάκι σε stretch καταστάσεις!! Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες!!! Άλλωστε για το καλοκαίρι και μετά μιλάμε!!!
Υγ: Δεν αμφισβητεί ΚΑΝΕΙΣ μας θεωρώ την παικτική αξία του Αλέκου……το fit που προσφέρει στην ομάδα προσωπικά εγώ αμφισβητώ!! Και προφανώς είναι κάτι που τώρα δεν δύναται να αλλάξει, για το καλοκαίρι μιλάω πάντα…….
Υγ: Δεν αμφισβητεί ΚΑΝΕΙΣ μας θεωρώ την παικτική αξία του Αλέκου……το fit που προσφέρει στην ομάδα προσωπικά εγώ αμφισβητώ!! Και προφανώς είναι κάτι που τώρα δεν δύναται να αλλάξει, για το καλοκαίρι μιλάω πάντα…….
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να φέρουμε ένα 3-4 τότε , οκ , καλό σαν ιδέα. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι μπορούν να καλύψουν την θέση έτσι και να είναι μέσα στους στόχους μας. Μπορεί ο μπονγκα αν και δεν έχω εικόνα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 5:28 pmγιαυτο και δεν θα φερεις καποιον να παιζει μονο πισω απο τον σασα αλλα και πισω απο γουορντ.ενας μπονγκα θα επαιζε 20-25λ και θα εδινε πολλα περισσοτερα στην ομαδα.ο αλεκος οσο παιζει 10λ δεν προσφερει τιποτα παντως,ουτε ρυθμο εχει για να σκοραρει ουτε στην αμυνα κανει κατι.Προφανως αν ειναι να χανει ματς ο σασα ο πιτερς ειναι 2 σκαλια πανω απο τον μπονγκα αλλα ο σασας δεν χανει συχνα ματς.φτου φτου.Gkstavros έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 5:22 pm
Να δεχτώ τα αρνητικά που έχει ο Πίτερ , ότι είναι ίδιος με τον Σάσα , δεν είναι αθλητικός κτλ.
Ιδικά και μετά τα εγκλήματα του καλοκαιριού, συγκεκριμένα στον άσσο , φοβάμαι το τι θα φέρουμε. Ενώ καλός ή κακος με τον Αλέκο ξέρεις τι παίρνεις 100% με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Επίσης είναι αδυναμία μου ο Αλέκος , δεν το κρύβω εξάλλου και δεν θέλω να φύγει
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλαμε κάποιον να πάρει τον ρόλο του Κώστα τώρα που πήγε δανεικός στον Άρη έτσι για το γούρι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 5:21 pmνα πουμε τοτε για την μεταγραφη νιλικινα που ο μανατζερ του πρεπει να παρει βραβειο εξαπατησης..ο τυπος πηρε απο την παρτιζαν 3εκ για 2 χρονια και μετα μας τον φορτωσε με αλλα 2εκ εμας.Μιλαμε για ηθοποιο που παριστανει τον μπασκετμπολιστα και ανα 2 ματς νιωθει σφιξεις και μενει 4 εξω.
Είναι που είναι παλτό, είναι και πολυτραυματίας, νομίζω ξεπέρασε σε προσδοκίες και την μεταγραφή του Μπραζτεικις. Μεταγραφικό βατόμουρο της σεζόν σίγουρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο