εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβο παντως δεν ειναι κοινο θνητο εστιατοριοgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 4:27 pmΆσχετο εντελώς αλλά έχει φάει κανείς στο εστιατόριο του Αλέκου? Αν πήγε κανένας να μας δώσει ένα μίνι ριπόρτ τύπου Αθηνόραμα για τιμές ποιότητα κτλ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 21, 2026 2:56 pmΓια μία ακόμα φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο «Αλέκος» άκουσε το όνομά του από το ερυθρόλευκο κοινό που γέμισε το ΣΕΦ πριν την ποδοσφαιρική «μάχη». Μία σχέση εκτίμησης, αμφίδρομη.
«Άνοιξα ένα εστιατόριο εδώ για κάποιο λόγο. Δεν ήταν μία ενέργεια, ξέρεις, ούτε για μένα ούτε μόνο για την ομάδα ή το μπάσκετ. Το έκανα επειδή οι άνθρωποι εδώ με αγαπούν και με στηρίζουν, και το κάνουν εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Αυτός είναι ο τρόπος μου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα μείνω εδώ, είτε για λίγους μήνες ακόμα είτε για περισσότερα χρόνια. Να αφήσω το αποτύπωμά μου και να αφήσω κάτι για να το απολαμβάνουν, ακόμα κι όταν δεν θα είμαι εδώ.»
Το έχω στα to do μου όταν γυρίσω Αθήνα.
παντως οι δηλωσεις του παλιοτερα ηταν ποσο εχει βολευτει η οικογενεια του και ποσο θελει να ανανεωσει..βεβαια τοτε επαιζει 25λ και οργιαζε..τωρα μαλλον δεν ειναι για να μεινει..νομιζω και για την ομαδα δεν ειναι καλο να μεινει ο πιτερς παροτι ειναι παικταρας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο