Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 30, 2026 7:29 pm

Ρε σύ ντιμιτζ και γιατί απλά να μην αναφέρουμε την πραγματικότητα; Δηλαδή ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν για σκυλιά αλλά μετά διορθώθηκε και με τύχη και επειδή αναγνώρισαν τα λάθη που δεν είναι εύκολο ; Και ο παο πχ πήγαινε να πάρει εκείνον τον Ουκρανό και από σπόντα πήρε τον ναν .. ενώ στο δύο πήγαινε με τον γκαι ξέρω γώ που μετά σταμάτησε το μπάσκετ ..τον χάλασε κάπου;Δεν είδα πουθενά Παναθηναϊκους να λένε ότι τον ναν είχαν σημαδέψει και κανένας λάθος σχεδιασμός και τέτοια

Εμένα όλα αυτά δεν μου φαίνονται καν σαν άποψη .. θα πρεπε να είναι κοινή λογική

Από τις πιο πετυχημένες χρονιές μας είναι του 12 που είχαμε φέρει κάτι κειλιν λουκας και κάτι άλλους άμπαλους και τελικά μας έκατσαν από το πουθενά ο λο με τον ντορσει

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 7:42 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 7:29 pm
Ρε σύ ντιμιτζ και γιατί απλά να μην αναφέρουμε την πραγματικότητα; Δηλαδή ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν για σκυλιά αλλά μετά διορθώθηκε και με τύχη και επειδή αναγνώρισαν τα λάθη που δεν είναι εύκολο ; Και ο παο πχ πήγαινε να πάρει εκείνον τον Ουκρανό και από σπόντα πήρε τον ναν .. ενώ στο δύο πήγαινε με τον γκαι ξέρω γώ που μετά σταμάτησε το μπάσκετ ..τον χάλασε κάπου;Δεν είδα πουθενά Παναθηναϊκους να λένε ότι τον ναν είχαν σημαδέψει και κανένας λάθος σχεδιασμός και τέτοια

Εμένα όλα αυτά δεν μου φαίνονται καν σαν άποψη .. θα πρεπε να είναι κοινή λογική
Γιατί το αναφέρεις όλο τον χρόνο ρε φίλε και έχεις γίνει γραφικός (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω). Να πω ότι γραφόταν πρώτη φορά τώρα θα έλεγα ΟΚ, έχει κάποιο νόημα.

Όταν, όμως, είναι η 15η φορά που αναφέρεται από τους ίδιους χρήστες και, μάλιστα, τώρα που το timing είναι τελείως off και η ομάδα έχει διορθωθεί τα λάθη της και αποτυπώνεται αυτό και στο παρκέ..

Το να ξαναγράφεται αυτό 16η φορά και μάλιστα σε αυτό το timing για πες μου εσύ τι ακριβώς εξυπηρετεί;

Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω. :peace:

Επίσης, σε αυτο που λέω ότι το αποτέλεσμα μετράει που είναι το περίεργο;

Έτσι δεν θα κριθεί και η ομάδα στο τέλος; Από το αν θα πάρει την κούπα; Θα βγει κανείς να πει ότι παίζαμε ωραίο μπάσκετ, ή ότι νικήσαμε την Μπάρτσα 29/1, ή ότι βγήκαμε πρώτοι στην ρέγκουλαρ;

Αφου δεν το δέχεστε αυτό σαν επιχείρημα..το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και με το ρόστερ, αυτό που έλεγα δηλαδή όλο το φθινόπωρο (περιμένετε να δούμε το ρόστερ πλήρες και μετά να κρίνουμε).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 7:50 pm

Εγώ ο μόνος λόγος να το γράψω αν βλέπω τίποτα σχόλια α τελικά ήταν λάθος ο σχεδιασμός ε; Δεν ήξερε τελικά ο μπαρτζωκας και τέτοια.. οι γκρινιάρηδες εγώ βλέπω ότι το χουν γυρίσει στην θετικότητα… η άλλη πλευρά σκαλίζει για να αποδείξει πράγματα που θεωρώ ότι μέχρι και ο μπαρτζωκας τα παραδέχτηκε αλλιώς δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά ..

Τουλάχιστον εγώ αν δεν δω αφορμή δεν θα αναφερθώ γιατί δεν βλέπω τον λόγο.. βασικά ούτε που τριγκαριζομαι και απαντάω υπάρχει λόγος αλλά τεσπα

Αμα η ομάδα πετύχει τους στόχους της δεν νομίζω κανέναν να τον νοιάξει πως έγινε..

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 7:52 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:41 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:04 pm
παιδια σχολιο του χαρταετου δεν εχω δει ακομα κι ανησυχω, πολυ φοβαμαι οτι εκει στο τριτο δεκαλεπτο αρχισε να πινει σογια -στεβια - κουρκουμα -τζατζικι με τον κουβα για να παν καλα τα γουρια κι ακομα ειναι κλεισμενος στο μπανιο και παλευει με το θεριο ! χαρταετε της καρδιας μας γραψε κατι να μας φυγει η κακια ιδεα...
Φίλε μου όλα καλά, η ομάδα κέρδισε, λίγο η στέβια νόμιζα θα με κόψει, αλλά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήπια από το μαγικό ματζούνι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μεταμορφώθηκε μέχρι και το Σουτζουκάκι. Το Μετασύμπαν διαμορφώθηκε κατάλληλα, ο Θρύλος κέρδισε και εγώ πήγα στη δουλειά μου το πρωί όρθιος!
εισαι Θεουλης αδερφε!

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιαν 30, 2026 7:57 pm

Δεν έχει σημασία αν έγιναν ή όχι λάθη το καλοκαίρι (που έγιναν), σημασία έχει ότι κάπως τα λύσαμε τα θέματα. Από εκει και πέρα μετράει τι θα κάνουμε φέτος...αν πάρουμε την κούπα όλα θα είναι καλά!! Αν όχι θα αρχίσει πάλι η μουρμούρα για το τι έφταιξε, για λάθη και το τι μεταγραφές πρέπει να γίνουν.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 7:58 pm

shaq7 έγραψε:
Εγώ ο μόνος λόγος να το γράψω αν βλέπω τίποτα σχόλια α τελικά ήταν λάθος ο σχεδιασμός ε; Δεν ήξερε τελικά ο μπαρτζωκας και τέτοια.. οι γκρινιάρηδες εγώ βλέπω ότι το χουν γυρίσει στην θετικότητα… η άλλη πλευρά σκαλίζει για να αποδείξει πράγματα που θεωρώ ότι μέχρι και ο μπαρτζωκας τα παραδέχτηκε αλλιώς δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά ..

Τουλάχιστον εγώ αν δεν δω αφορμή δεν θα αναφερθώ γιατί δεν βλέπω τον λόγο.. βασικά ούτε που τριγκαριζομαι και απαντάω υπάρχει λόγος αλλά τεσπα
Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια που γράφουν για τον Έβανς για 58484949494 φορά και για τα εγκλήματα του καλοκαιριού. Και δεν μιλάω για δικά σου σχόλια, τα οποία συνήθως τα διαβάζω με ευχαρίστηση.

Δηλαδή, οκ, το αναλύσαμε, πόσο άλλο πια; Υπάρχει κάποιος που είναι σόφρων στο μυαλό που να μην παραδέχεται ότι έγιναν λάθη;

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι και τον Χολ τον κράζαμε πάρα πολλοί χρήστες. Τελικά ήταν καλή μεταγραφή ή κακή; Θα κριθεί σαν δεύτερος ή σαν τρίτος; Άσε σου απαντάω εγώ..αν κριθεί σαν τρίτος θα είναι τοπ μεταγραφή, ενώ σαν δεύτερος όχι.

Επισης, αν είχαμε πάρει Οτούρου δεν θα είχαμε πάρει τώρα Ταιρικ και πάει λέγοντας.

Τι θέλω να πω; Ότι η μεταγραφική περίοδος είναι μια δυναμική διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κρίνεται είναι η τελική εικόνα το ρόστερ και όχι τι έγινε πριν 8 μήνες.

Και ο ΠΑΟ πχ έπρεπε να πάρει μια (μεταγραφική) απόφαση για το αν θα κρατήσει τον Τούρκο. Ε θα κριθεί γι αυτό στο τέλος και αυτός.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 7:59 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:53 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:49 pm

Και για Μορρις και για Ταιρικ τα χαμε πει πολυ πριν το Στεφανου. Για τον Ταιρικ εγω τουλαχιστον το ειχα γραψει οτι εμαθα πληροφορια κατι ωρες πριν το βγαλει ο Στεφανου(αν και το μετεφερα οτι δεν το πιστεψα) ως θεωρια οχι οτι γινονται συζητησεις. Για Μορρις ειχα γραψει οτι κλεισαμε παικτη και οτι θα βγει μεσα στη βδομαδα και τελικα βγηκε το ιδιο βραδυ. Για μπατλερ οτι γινοταν συζητηση το ειχα πει ηδη κανα 15νθημερο πριν.

Γενικα οι πραγματικα ινσαιντερ γιατι και εγω απο τετοιον τα εμαθα(πραγματικο οχι αυτους του τουιτερ) μια χαρα τα ξερανε. Για τζοσεφ νομιζω οι παντες πιαστηκαν στον υπνο. Γιατι το σκηνικο εγινε μεσα σε 2-3 ωρες και ενω ο παικτης θα κατεληγε στον Αρη.

Δεν εχει νοημα να παρουμε παικτη στο φτερο οντως φετος εφοσον ο Σακ ειναι καλα και ενω και ο Νιλικινια μπορει να δωσει λυσεις αμυντικα εκει. Αν αποκτηθει παικτης θα ειναι ξεκαθαρα για του χρονου με την προοπτικη απλα να μην χαθει η ευκαιρια.
Κάλλιστα θα μπορούσαμε να εστιάσουμε στο ελληνικό στοιχείο που το έχουμε ανάγκη. Τέλος τα αμερικάνικα γέρικα άλογα, χρειαζόμαστε ελληνικό ταλέντο και άμεσα.
ναι αλλα που ειναι?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Ιαν 30, 2026 8:12 pm

kite26 έγραψε:
Κάλλιστα θα μπορούσαμε να εστιάσουμε στο ελληνικό στοιχείο που το έχουμε ανάγκη. Τέλος τα αμερικάνικα γέρικα άλογα, χρειαζόμαστε ελληνικό ταλέντο και άμεσα.
Ειλικρινά, υπάρχει έστω ενα πρότζεκτ που μπορείς να πεις "χμμμ ίσως (για ίσως λεμε) αυτός αξίζει να ασχοληθω;"

Στην Ελλάδα σίγουρα όχι. Ο Καραγιαννιδης με δουλειά θα γίνει επαρκής χαμαλής, αλλα στον Ολυμπιακό που θέλει κούπα δεν χωράει. Oδε Καρακωστας είναι για bcl αν βελτιωθεί.

Γενικά δυστυχώς δεν έχουμε πολυτέλεια να δουλέψουμε πρότζεκτ. Εγώ θα μπορούσα να δεκτώ 4-5 ήττες για ενα πραγματικά καλο πρότζεκτ αλλα δεν έχει τέτοια.

Μόνο εκτός Ευρώπης. Άποψη λχ για Σουλη δεν εχω αλλα αν και 2.09-2.10 τα νούμερα στο NCAA δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Ο Ζουγρης ερωτηματικό. Κι ο Χιτικούδης δεν μ γεμίζει το ματι

Βλέπετε έστω ενα Euroleague material?

ΥΓ ο Αβδαλας ειναι πράσινος δεν πιανεται

Dimitris82

Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Πριντεζης

Παρ Ιαν 30, 2026 8:18 pm

Αν οντως ισχυει αυτο,δλδ 3αρι σημαινει πως τον εχει ξεγραψει τον μακκισικ η εχει σκοπο ο ιδιος να τα παρατησει

Dimitris82

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Πριντεζης

Παρ Ιαν 30, 2026 8:19 pm

Αν οντως ισχυει αυτο,δλδ 3αρι σημαινει πως τον εχει ξεγραψει τον μακκισικ η εχει σκοπο ο ιδιος να τα παρατησει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 8:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 7:58 pm
shaq7 έγραψε:
Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια που γράφουν για τον Έβανς για 58484949494 φορά και για τα εγκλήματα του καλοκαιριού. Και δεν μιλάω για δικά σου σχόλια, τα οποία συνήθως τα διαβάζω με ευχαρίστηση.

Δηλαδή, οκ, το αναλύσαμε, πόσο άλλο πια; Υπάρχει κάποιος που είναι σόφρων στο μυαλό που να μην παραδέχεται ότι έγιναν λάθη;

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι και τον Χολ τον κράζαμε πάρα πολλοί χρήστες. Τελικά ήταν καλή μεταγραφή ή κακή; Θα κριθεί σαν δεύτερος ή σαν τρίτος; Άσε σου απαντάω εγώ..αν κριθεί σαν τρίτος θα είναι τοπ μεταγραφή, ενώ σαν δεύτερος όχι.

Επισης, αν είχαμε πάρει Οτούρου δεν θα είχαμε πάρει τώρα Ταιρικ και πάει λέγοντας.

Τι θέλω να πω; Ότι η μεταγραφική περίοδος είναι μια δυναμική διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κρίνεται είναι η τελική εικόνα το ρόστερ και όχι τι έγινε πριν 8 μήνες.

Και ο ΠΑΟ πχ έπρεπε να πάρει μια (μεταγραφική) απόφαση για το αν θα κρατήσει τον Τούρκο. Ε θα κριθεί γι αυτό στο τέλος και αυτός.
Αυτο που κρινεται στο τελος ειναι να παρεις τις κουπες..τωρα αν ειχες κανει καλο σχεδιασμο το καλοκαιρι ποιος χεστηκε..προσωπικα εγω που εχω κραξει ποσους μηνες τον μπαρτζωκα οτι τα ελουσε τωρα που τα διορθωσε χεστηκα τι εκανε ..εμενα με νοιαζει να βλεπω μια καλη ομαδα,με ωραιο μπασκετακι που να παει να παιξει στα ισια το φ4 και οχι να χασει στα πρωτα 10λ.. Ε πλεον ο μπαρτζωκας τα εφτιαξε ολα αυτα και δεν βλεπω κανεναν να γκρινιαζει στην ουσια..Μαλιστα αν το σηκωσει μεσα στο οακα και ισοβειο συμβολαιο να του δωσουν κανενας δεν θα διαμαρτυρηθει.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Ιαν 30, 2026 8:30 pm

Ουτε ο Λιοτοπουλος εχει δειξει κατι φοβερο καινδεν καταλαβαινω γιατιεχει διαφημιστει τοσο.

Ο Πουλακιδας δεν ξερω αν λεει.

Ο Στογιακοβιτς μενει αν διαλεξει Ελλαδα.

Τιποτα μονο Αβδαλας συμφωνω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 8:41 pm

o βουκσεβιτς ειναι καλο διαβατηριο και ο στογιακοβιτς..και ελλαδα να μην διαλεξουν νομιζω ετσι και αλλιως μπορουνε να παιξουνε ως ελληνες..καλα δεν νομιζω οτι θα ρθουν αλλα κουβεντα να γινεται.

ελαχιστα τον εχω δει τον λιοτοπουλο αλλα καλος μου φανηκε.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιαν 30, 2026 8:54 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 8:12 pm
kite26 έγραψε:
Ειλικρινά, υπάρχει έστω ενα πρότζεκτ που μπορείς να πεις "χμμμ ίσως (για ίσως λεμε) αυτός αξίζει να ασχοληθω;"

Στην Ελλάδα σίγουρα όχι. Ο Καραγιαννιδης με δουλειά θα γίνει επαρκής χαμαλής, αλλα στον Ολυμπιακό που θέλει κούπα δεν χωράει. Oδε Καρακωστας είναι για bcl αν βελτιωθεί.

Γενικά δυστυχώς δεν έχουμε πολυτέλεια να δουλέψουμε πρότζεκτ. Εγώ θα μπορούσα να δεκτώ 4-5 ήττες για ενα πραγματικά καλο πρότζεκτ αλλα δεν έχει τέτοια.

Μόνο εκτός Ευρώπης. Άποψη λχ για Σουλη δεν εχω αλλα αν και 2.09-2.10 τα νούμερα στο NCAA δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Ο Ζουγρης ερωτηματικό. Κι ο Χιτικούδης δεν μ γεμίζει το ματι

Βλέπετε έστω ενα Euroleague material?

ΥΓ ο Αβδαλας ειναι πράσινος δεν πιανεται
Έχεις πολύ δίκιο σε όσα λες. Παρ' όλα αυτά, το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει να ξεκοκαλίσουμε κάθε πιθανή περίπτωση παίκτη και να μη χαθεί κανείς σημαντικός.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 9:52 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:41 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 6:04 pm
παιδια σχολιο του χαρταετου δεν εχω δει ακομα κι ανησυχω, πολυ φοβαμαι οτι εκει στο τριτο δεκαλεπτο αρχισε να πινει σογια -στεβια - κουρκουμα -τζατζικι με τον κουβα για να παν καλα τα γουρια κι ακομα ειναι κλεισμενος στο μπανιο και παλευει με το θεριο ! χαρταετε της καρδιας μας γραψε κατι να μας φυγει η κακια ιδεα...
Φίλε μου όλα καλά, η ομάδα κέρδισε, λίγο η στέβια νόμιζα θα με κόψει, αλλά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήπια από το μαγικό ματζούνι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μεταμορφώθηκε μέχρι και το Σουτζουκάκι. Το Μετασύμπαν διαμορφώθηκε κατάλληλα, ο Θρύλος κέρδισε και εγώ πήγα στη δουλειά μου το πρωί όρθιος!
Εισαι ηρωας .Για καλο και για κακο φωναξε μεχρι την επομενη αγωνιστικη το συνεργειο να εισαι καλλυμενος μην τρεχεις τελευταια στιγμη :wink:
Εικόνα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”