Εμένα όλα αυτά δεν μου φαίνονται καν σαν άποψη .. θα πρεπε να είναι κοινή λογική
Από τις πιο πετυχημένες χρονιές μας είναι του 12 που είχαμε φέρει κάτι κειλιν λουκας και κάτι άλλους άμπαλους και τελικά μας έκατσαν από το πουθενά ο λο με τον ντορσει
Συντονιστής: Captains

Γιατί το αναφέρεις όλο τον χρόνο ρε φίλε και έχεις γίνει γραφικός (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω). Να πω ότι γραφόταν πρώτη φορά τώρα θα έλεγα ΟΚ, έχει κάποιο νόημα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 7:29 pmΡε σύ ντιμιτζ και γιατί απλά να μην αναφέρουμε την πραγματικότητα; Δηλαδή ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν για σκυλιά αλλά μετά διορθώθηκε και με τύχη και επειδή αναγνώρισαν τα λάθη που δεν είναι εύκολο ; Και ο παο πχ πήγαινε να πάρει εκείνον τον Ουκρανό και από σπόντα πήρε τον ναν .. ενώ στο δύο πήγαινε με τον γκαι ξέρω γώ που μετά σταμάτησε το μπάσκετ ..τον χάλασε κάπου;Δεν είδα πουθενά Παναθηναϊκους να λένε ότι τον ναν είχαν σημαδέψει και κανένας λάθος σχεδιασμός και τέτοια
Εμένα όλα αυτά δεν μου φαίνονται καν σαν άποψη .. θα πρεπε να είναι κοινή λογική

εισαι Θεουλης αδερφε!kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:41 pmΦίλε μου όλα καλά, η ομάδα κέρδισε, λίγο η στέβια νόμιζα θα με κόψει, αλλά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήπια από το μαγικό ματζούνι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μεταμορφώθηκε μέχρι και το Σουτζουκάκι. Το Μετασύμπαν διαμορφώθηκε κατάλληλα, ο Θρύλος κέρδισε και εγώ πήγα στη δουλειά μου το πρωί όρθιος!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:04 pmπαιδια σχολιο του χαρταετου δεν εχω δει ακομα κι ανησυχω, πολυ φοβαμαι οτι εκει στο τριτο δεκαλεπτο αρχισε να πινει σογια -στεβια - κουρκουμα -τζατζικι με τον κουβα για να παν καλα τα γουρια κι ακομα ειναι κλεισμενος στο μπανιο και παλευει με το θεριο ! χαρταετε της καρδιας μας γραψε κατι να μας φυγει η κακια ιδεα...

Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια που γράφουν για τον Έβανς για 58484949494 φορά και για τα εγκλήματα του καλοκαιριού. Και δεν μιλάω για δικά σου σχόλια, τα οποία συνήθως τα διαβάζω με ευχαρίστηση.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 7:50 pmΕγώ ο μόνος λόγος να το γράψω αν βλέπω τίποτα σχόλια α τελικά ήταν λάθος ο σχεδιασμός ε; Δεν ήξερε τελικά ο μπαρτζωκας και τέτοια.. οι γκρινιάρηδες εγώ βλέπω ότι το χουν γυρίσει στην θετικότητα… η άλλη πλευρά σκαλίζει για να αποδείξει πράγματα που θεωρώ ότι μέχρι και ο μπαρτζωκας τα παραδέχτηκε αλλιώς δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά ..
Τουλάχιστον εγώ αν δεν δω αφορμή δεν θα αναφερθώ γιατί δεν βλέπω τον λόγο.. βασικά ούτε που τριγκαριζομαι και απαντάω υπάρχει λόγος αλλά τεσπα

ναι αλλα που ειναι?kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:53 pmΚάλλιστα θα μπορούσαμε να εστιάσουμε στο ελληνικό στοιχείο που το έχουμε ανάγκη. Τέλος τα αμερικάνικα γέρικα άλογα, χρειαζόμαστε ελληνικό ταλέντο και άμεσα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:49 pm
Και για Μορρις και για Ταιρικ τα χαμε πει πολυ πριν το Στεφανου. Για τον Ταιρικ εγω τουλαχιστον το ειχα γραψει οτι εμαθα πληροφορια κατι ωρες πριν το βγαλει ο Στεφανου(αν και το μετεφερα οτι δεν το πιστεψα) ως θεωρια οχι οτι γινονται συζητησεις. Για Μορρις ειχα γραψει οτι κλεισαμε παικτη και οτι θα βγει μεσα στη βδομαδα και τελικα βγηκε το ιδιο βραδυ. Για μπατλερ οτι γινοταν συζητηση το ειχα πει ηδη κανα 15νθημερο πριν.
Γενικα οι πραγματικα ινσαιντερ γιατι και εγω απο τετοιον τα εμαθα(πραγματικο οχι αυτους του τουιτερ) μια χαρα τα ξερανε. Για τζοσεφ νομιζω οι παντες πιαστηκαν στον υπνο. Γιατι το σκηνικο εγινε μεσα σε 2-3 ωρες και ενω ο παικτης θα κατεληγε στον Αρη.
Δεν εχει νοημα να παρουμε παικτη στο φτερο οντως φετος εφοσον ο Σακ ειναι καλα και ενω και ο Νιλικινια μπορει να δωσει λυσεις αμυντικα εκει. Αν αποκτηθει παικτης θα ειναι ξεκαθαρα για του χρονου με την προοπτικη απλα να μην χαθει η ευκαιρια.

Ειλικρινά, υπάρχει έστω ενα πρότζεκτ που μπορείς να πεις "χμμμ ίσως (για ίσως λεμε) αυτός αξίζει να ασχοληθω;"

Αυτο που κρινεται στο τελος ειναι να παρεις τις κουπες..τωρα αν ειχες κανει καλο σχεδιασμο το καλοκαιρι ποιος χεστηκε..προσωπικα εγω που εχω κραξει ποσους μηνες τον μπαρτζωκα οτι τα ελουσε τωρα που τα διορθωσε χεστηκα τι εκανε ..εμενα με νοιαζει να βλεπω μια καλη ομαδα,με ωραιο μπασκετακι που να παει να παιξει στα ισια το φ4 και οχι να χασει στα πρωτα 10λ.. Ε πλεον ο μπαρτζωκας τα εφτιαξε ολα αυτα και δεν βλεπω κανεναν να γκρινιαζει στην ουσια..Μαλιστα αν το σηκωσει μεσα στο οακα και ισοβειο συμβολαιο να του δωσουν κανενας δεν θα διαμαρτυρηθει.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 7:58 pmΈχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια που γράφουν για τον Έβανς για 58484949494 φορά και για τα εγκλήματα του καλοκαιριού. Και δεν μιλάω για δικά σου σχόλια, τα οποία συνήθως τα διαβάζω με ευχαρίστηση.
Δηλαδή, οκ, το αναλύσαμε, πόσο άλλο πια; Υπάρχει κάποιος που είναι σόφρων στο μυαλό που να μην παραδέχεται ότι έγιναν λάθη;
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι και τον Χολ τον κράζαμε πάρα πολλοί χρήστες. Τελικά ήταν καλή μεταγραφή ή κακή; Θα κριθεί σαν δεύτερος ή σαν τρίτος; Άσε σου απαντάω εγώ..αν κριθεί σαν τρίτος θα είναι τοπ μεταγραφή, ενώ σαν δεύτερος όχι.
Επισης, αν είχαμε πάρει Οτούρου δεν θα είχαμε πάρει τώρα Ταιρικ και πάει λέγοντας.
Τι θέλω να πω; Ότι η μεταγραφική περίοδος είναι μια δυναμική διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κρίνεται είναι η τελική εικόνα το ρόστερ και όχι τι έγινε πριν 8 μήνες.
Και ο ΠΑΟ πχ έπρεπε να πάρει μια (μεταγραφική) απόφαση για το αν θα κρατήσει τον Τούρκο. Ε θα κριθεί γι αυτό στο τέλος και αυτός.

Έχεις πολύ δίκιο σε όσα λες. Παρ' όλα αυτά, το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει να ξεκοκαλίσουμε κάθε πιθανή περίπτωση παίκτη και να μη χαθεί κανείς σημαντικός.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 8:12 pmΕιλικρινά, υπάρχει έστω ενα πρότζεκτ που μπορείς να πεις "χμμμ ίσως (για ίσως λεμε) αυτός αξίζει να ασχοληθω;"
Στην Ελλάδα σίγουρα όχι. Ο Καραγιαννιδης με δουλειά θα γίνει επαρκής χαμαλής, αλλα στον Ολυμπιακό που θέλει κούπα δεν χωράει. Oδε Καρακωστας είναι για bcl αν βελτιωθεί.
Γενικά δυστυχώς δεν έχουμε πολυτέλεια να δουλέψουμε πρότζεκτ. Εγώ θα μπορούσα να δεκτώ 4-5 ήττες για ενα πραγματικά καλο πρότζεκτ αλλα δεν έχει τέτοια.
Μόνο εκτός Ευρώπης. Άποψη λχ για Σουλη δεν εχω αλλα αν και 2.09-2.10 τα νούμερα στο NCAA δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Ο Ζουγρης ερωτηματικό. Κι ο Χιτικούδης δεν μ γεμίζει το ματι
Βλέπετε έστω ενα Euroleague material?
ΥΓ ο Αβδαλας ειναι πράσινος δεν πιανεται

Εισαι ηρωας .Για καλο και για κακο φωναξε μεχρι την επομενη αγωνιστικη το συνεργειο να εισαι καλλυμενος μην τρεχεις τελευταια στιγμηkite26 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:41 pmΦίλε μου όλα καλά, η ομάδα κέρδισε, λίγο η στέβια νόμιζα θα με κόψει, αλλά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήπια από το μαγικό ματζούνι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μεταμορφώθηκε μέχρι και το Σουτζουκάκι. Το Μετασύμπαν διαμορφώθηκε κατάλληλα, ο Θρύλος κέρδισε και εγώ πήγα στη δουλειά μου το πρωί όρθιος!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:04 pmπαιδια σχολιο του χαρταετου δεν εχω δει ακομα κι ανησυχω, πολυ φοβαμαι οτι εκει στο τριτο δεκαλεπτο αρχισε να πινει σογια -στεβια - κουρκουμα -τζατζικι με τον κουβα για να παν καλα τα γουρια κι ακομα ειναι κλεισμενος στο μπανιο και παλευει με το θεριο ! χαρταετε της καρδιας μας γραψε κατι να μας φυγει η κακια ιδεα...