Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 792
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 27, 2025 9:20 am

tarp7 έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 7:26 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 11:04 pm
δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε παικτη αφου ο μενσα δεν στεκεται ουτε α1,τι θα γινει θα παιζει ο μιλου 30λ?εδω στο τεταρτο ψαχνει το πνευμονι του..ηθελε προσπαθεια αυτο εντωμεταξυ να βρεις καποιον που δεν στεκεται α1..καπου πηρε το ματι μου οτι ο μποζικας τον εφερε και το πηρε πανω του..
Δεν δίνω πολλές πιθανότητες να πάρουμε παίκτη και με τον εισι που έκανε τουρισμό δεν πήραμε παίκτη
Καλή εβδομάδα αρχικά σε όλους……θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε παίκτη ( ίσως και λόγω εγωισμού…..το έχουμε αυτό) και θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε με την όπως φαίνεται ως τώρα ακατανόητη επιλογή του άγουρου Μένσα!!! Αν το καλοσκεφτείς, δεδομένου και του λανθασμένου σχεδιασμού στο 4 , όπου λόγω κοινών χαρακτηριστικών του Σάσα και του Άλεκ δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να πατήσει έστω για κανένα δεκάλεπτο στο 5 αν παραστεί ανάγκη , όπως έχει πχ ο Πάο τον Μήτογλου, σε περίπτωση (χτύπα ξύλο) εμφάνισης τραυματισμού ενός εκ των δύο ψηλών……ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!! Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μας χαμογελάσει η τύχη και όλοι μας τώρα να σταθούμε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και στον προπονητή, που διέρχεται μια περίοδο τραυματισμών και ίσως και ντεφορμαρίσματος……και ας ελπίσουμε το Καλοκαίρι να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και να χτίσουμε ορθολογικά το ρόστερ στους ψηλούς…….γιατί κακά τα ψέματα, Ολυμπιακός και top αθλητικός ψηλός έχει δείξει η ιστορία ότι είναι ΣΥΝΩΝΥΜΑ!!!!!

0
ankostas333

sophomore
Reactions: 92
Αγαπημένη θέση: SG
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 27, 2025 10:25 am

Εγώ αναρρωτιέμαι, πόσο χειρότερος να είναι ο Σπάρταλης;

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Δευ Ιαν 27, 2025 12:01 pm

ankostas333 έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 10:25 am
Εγώ αναρρωτιέμαι, πόσο χειρότερος να είναι ο Σπάρταλης;
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Ιαν 27, 2025 1:04 pm

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... on=2024-25

Δηλώθηκε ο Keenan Evans στο ρόστερ. Όχι ότι θα παίξει άμεσα προφανώς αλλά για να μας δείξουν μάλλον ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1841
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιαν 27, 2025 2:41 pm

Conan1982 έγραψε:

Δηλώθηκε ο Keenan Evans στο ρόστερ. Όχι ότι θα παίξει άμεσα προφανώς αλλά για να μας δείξουν μάλλον ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος.
Θεικό τουί του Έβανς που αποκαλεί τον παπατζή της καρδιάς μας (Adreanni) παπατζή και τρολλ!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1893
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιαν 27, 2025 2:42 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 9:20 am
tarp7 έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 7:26 am

Δεν δίνω πολλές πιθανότητες να πάρουμε παίκτη και με τον εισι που έκανε τουρισμό δεν πήραμε παίκτη
Καλή εβδομάδα αρχικά σε όλους……θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε παίκτη ( ίσως και λόγω εγωισμού…..το έχουμε αυτό) και θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε με την όπως φαίνεται ως τώρα ακατανόητη επιλογή του άγουρου Μένσα!!! Αν το καλοσκεφτείς, δεδομένου και του λανθασμένου σχεδιασμού στο 4 , όπου λόγω κοινών χαρακτηριστικών του Σάσα και του Άλεκ δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να πατήσει έστω για κανένα δεκάλεπτο στο 5 αν παραστεί ανάγκη , όπως έχει πχ ο Πάο τον Μήτογλου, σε περίπτωση (χτύπα ξύλο) εμφάνισης τραυματισμού ενός εκ των δύο ψηλών……ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!! Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να μας χαμογελάσει η τύχη και όλοι μας τώρα να σταθούμε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και στον προπονητή, που διέρχεται μια περίοδο τραυματισμών και ίσως και ντεφορμαρίσματος……και ας ελπίσουμε το Καλοκαίρι να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και να χτίσουμε ορθολογικά το ρόστερ στους ψηλούς…….γιατί κακά τα ψέματα, Ολυμπιακός και top αθλητικός ψηλός έχει δείξει η ιστορία ότι είναι ΣΥΝΩΝΥΜΑ!!!!!
Πολύ νωρίς δεν είναι για να τελειώσουμε (με κεφαλαία), ορέ φίλε;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 27, 2025 4:54 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 2:41 pm
Conan1982 έγραψε:

Θεικό τουί του Έβανς που αποκαλεί τον παπατζή της καρδιάς μας (Adreanni) παπατζή και τρολλ!!
πιο αστειο ηταν που ο ιδιος ο αντριανι ειχε κανει quote μαζι με την τωρινη ''ειδηση'' οτι θα παιξει σε μια βδομαδα το προηγουμενο ''αποκλειστικο'' που ειχε βγαλει που ελεγε το ιδιο ενα μηνα πριν :lol:

Η λογικη λεει οτι θα μπει να παιξει μετα την διακοπη..Γιατι ομως δεν τον ειχαν δηλωσει εξαρχης στο ροστερ αλλα περιμεναν τωρα?Μαλλον λογω συμβολαιου θα ειναι..Υποθετω τωρα ξεκινησε να ειναι σε ισχυ και γιαυτο τον δηλωσαν τωρα.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1232
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 27, 2025 4:55 pm

εντωμεταξυ ο Ανδρεανι λεει οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με Μενσα και θα βγουμε στην αγορα για Σεντερ.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιαν 27, 2025 5:17 pm

Heisenberg έγραψε:
εντωμεταξυ ο Ανδρεανι λεει οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με Μενσα και θα βγουμε στην αγορα για Σεντερ.
Περίεργο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ήθελα να ξερά ποιοι τον επέλεξαν. Ουσιαστικά χάσαμε τον Ράιτ που πρόσφερε και ήταν παίχτης επιπέδου Ευρωλίγκας και πήραμε παίχτη για τις προπονήσεις που δεν μπορεί να σταθεί Ευρωλίγκα.

Αν τραυματιστεί τώρα ένας εκ των Μιλου η Φαλ και χάσει ένα μήνα είμαστε στην ουσία με ένα σέντερ. Δεν μπορεί να σταθεί ο Μένσα.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Ιαν 27, 2025 5:36 pm

O Mένσα σε οσα παιχνίδια τον έχω δει στην άμυνα αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Δεν ξέρει που να σταθεί. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε κάποιες φάσεις πάει να πάρει την αλλαγή χωρίς ουσιαστικά να κάνει ο παίχτης του σκριν , οπότε έμεινε αμαρκάριστος ο αντίπαλος αφού το γκαρντ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα εύκολο καλάθι. Επίσης όσες φορές έχουν επιτεθεί πάνω του συνήθως τελειώνουν τις φάσεις εύκολα.

Μέχρι στιγμής φαίνεται η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να τον αλλάξουμε ακόμα και με κάποιον επιπέδου Έλλις που είχαμε πριν μερικά χρόνια Τουλάχιστον να μπορεί να σταθεί ένα δεκάλεπτο στην Α1 αξιοπρεπώς.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293

Δευ Ιαν 27, 2025 6:13 pm

1. Η αποθεραπεια του Εβανς πηγε κατευχην. Ο παικτης θα μπορουσε να μπει σε προγραμμα προπονησεων που θα μπει ίσως και αυτη την εβδομαδα απο τις αρχες Ιανουαριου αλλα προτιμηθηκε απο το Ιατρικο τιμ της ομαδας να παει πιο συντηρητικα ωστε επιστρεψει σε καλυτερα επιπεδα φυσικης καταστασης πριν μπει σε προπονηση με επαφες. Αυτο μου μεταφερθηκε αυτο σας μεταφερω.
Η ομαδα τον δηλωσε στην ευρωλιγκα μολις τωρα λογω ορου του συμβολαιου του.

2. Ο μενσα στο παιχνιδι με την Αεκ δεν μπορουσε να υποδεχτει την μπαλα στην επιθεση, εδειχνε ενα κλικ πιο αργος σε ολες τις αλλαγες, εφειξε ανευροα και σε κακο συγχρονισμο σε ολες τις περιπτωσεις που πηδηξε για μπλοκ ή για να παρει ριμπαουντ. Εμενα μου φαινεται αδιανοητο αυτον τοννπαικτη να τον εχει δει ο μποζικας απο κοντα και ενω εχει δει αυτα να τον εχουμε παρει με εισηγηση του. Για αυτο θεωρω οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και λογω τρακ καθως ηταν παιχνιδι που ναι μεν παιζόταν ακομη αλλα και οτι δεν μπήκε για υποστηρηκτικο λογο αλλα για μα βοηθησει στην κακη εικονα της αμυνας.Γενικα μου φανηκε πολυ κακη επιλογη παικτη που τετοιον εχω να δω απο την εποχη του Σιμονς

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2118

Δευ Ιαν 27, 2025 6:30 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 6:13 pm
1. Η αποθεραπεια του Εβανς πηγε κατευχην. Ο παικτης θα μπορουσε να μπει σε προγραμμα προπονησεων που θα μπει ίσως και αυτη την εβδομαδα απο τις αρχες Ιανουαριου αλλα προτιμηθηκε απο το Ιατρικο τιμ της ομαδας να παει πιο συντηρητικα ωστε επιστρεψει σε καλυτερα επιπεδα φυσικης καταστασης πριν μπει σε προπονηση με επαφες. Αυτο μου μεταφερθηκε αυτο σας μεταφερω.
Η ομαδα τον δηλωσε στην ευρωλιγκα μολις τωρα λογω ορου του συμβολαιου του.

2. Ο μενσα στο παιχνιδι με την Αεκ δεν μπορουσε να υποδεχτει την μπαλα στην επιθεση, εδειχνε ενα κλικ πιο αργος σε ολες τις αλλαγες, εφειξε ανευροα και σε κακο συγχρονισμο σε ολες τις περιπτωσεις που πηδηξε για μπλοκ ή για να παρει ριμπαουντ. Εμενα μου φαινεται αδιανοητο αυτον τοννπαικτη να τον εχει δει ο μποζικας απο κοντα και ενω εχει δει αυτα να τον εχουμε παρει με εισηγηση του. Για αυτο θεωρω οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και λογω τρακ καθως ηταν παιχνιδι που ναι μεν παιζόταν ακομη αλλα και οτι δεν μπήκε για υποστηρηκτικο λογο αλλα για μα βοηθησει στην κακη εικονα της αμυνας.Γενικα μου φανηκε πολυ κακη επιλογη παικτη που τετοιον εχω να δω απο την εποχη του Σιμονς
Ο Μποζικας δεν πρέπει να ξαναπροτεινει παίκτη μετά από αυτή την επιλογή

0
redcard

senior
Reactions: 775
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιαν 27, 2025 7:43 pm

Heisenberg έγραψε:
Ο Αντρεανι (αν ειναι υπαρκτο προσωπο και δεν ειναι ai bot) σου λεει οτι εξω εχει μερα και κοιτας απο το παραθυρο να σιγουρευτεις.

Υπαρχει απο καπου ενδειξη οτι οντως ψαχνομαστε ή απλα ειναι ο ευσεβης ποθος καποιων απο εμας;

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Ιαν 27, 2025 7:52 pm

redcard έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 7:43 pm
Heisenberg έγραψε:
Ο Αντρεανι (αν ειναι υπαρκτο προσωπο και δεν ειναι ai bot) σου λεει οτι εξω εχει μερα και κοιτας απο το παραθυρο να σιγουρευτεις.

Υπαρχει απο καπου ενδειξη οτι οντως ψαχνομαστε ή απλα ειναι ο ευσεβης ποθος καποιων απο εμας;
Ευσεβής πόθος δικός μας σίγουρα. Μακάρι να είναι και της διοίκησης και του σταφ επίσης - αλλά δεν το νομίζω

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Ιαν 27, 2025 8:02 pm

Ο Μενσα δεν είναι το μόνο πρόβλημα...
Πιο σημαντικό είναι το θέμα στα γκαρντ....Εκεί όλες οι ελπίδες έχουν πέσει στην επιστροφή Έβανς ....Μακάρι το παλληκάρι μετά από ένα χρόνο να κάνει την έκπληξη...
Όπως και να έχει ρε γμτ ξεκινάς τη χρονιά με τεράστιο μπατζετ και φιλοδοξίες και αυτή τη στιγμή είσαι χωρίς Πετρουσεφ και Ραιτ και στα γκαρντ να περιμένεις να κάνει τη διαφορά ένας παίκτης που έρχεται από πολύ ζόρικο τραυματισμό...
Νομίζω κάκιστος σχεδιασμός και δε βρίσκω και το λόγο

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”