Το πρόβλημα με τον Coch (ίσως και με άλλους) δεν είναι ότι πιστεύουν στην ομάδα τους με περίσσια σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πίστη τους δεν συμβαδίζει με την εικόνα της ομάδας τους (του Παναθηναϊκού εν προκειμένω) στη διάρκεια όλης της χρονιάς. Βασίζεται σε μια μεταφυσική υπόθεση ότι ξαφνικά η ομάδα, που μέσα στη χρονιά έχει δείξει ότι παραπατάει, θα γυρίσει ξαφνικά τον διακόπτη και θα μετατραπεί σε leathal weapon.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 12:05 pmΠάντως εγώ λατρεύω τους Μιχάληδες αυτού του κόσμου. Πράσινους, κόκκινους, μπλε δεν έχει σημασία. Είναι υπέροχοι. Πετάς το take σου με περίσσια σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το ντύνεις εκεί και με μπόλικη επιστήμη και αστρολογία. Αν (ή όταν) η πραγματικότητα πάει κοντά στο να σε "επιβεβαιώσει" γίνεσαι ο κουλ σασταλεγάκιας, με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Και αν (ή όταν) φας την κατραπακιά, εξαφανίζεσαι από προσώπου γης.![]()
Περίσσια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου (Ολυμπιακό) έχω κι εγώ και πιστεύω ακράδαντα ότι φέτος ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα, έχοντας παίξει συνολικά το καλύτερο μπάσκετ της λίγκας, με μια απόδοση σταδιακά αυξανόμενη με την πάροδο του χρόνου. Καμιά μεταφυσική στην πίστη μου αυτή, παρά μόνο ψυχρή ανάλυση της εικόνας όλων των ομάδων.
Και ναι, αν την πάρουμε τελικά την κούπα, θα γίνω (για λίγο) κι εγώ σασταλεγάκιας, γιατί από το Γενάρη και μετά έχω δει τα σημάδια που δείχνουν ότι η ομάδα φέτος πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι, τη στιγμή που πολλοί άλλοι ειρωνεύονταν και απαξίωναν.
Αλλά, επίσης, το δηλώνω από τώρα, αν φέτος δεν πάρουμε την κούπα, για μένα αυτό θα είναι αποτυχία (που δεν ήταν τις προηγούμενες φορές) λόγω της τεράστιας διαφοράς που έχουμε από τις άλλες ομάδες (της Φενέρ συμπεριλαμβανομένης).
Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο