Ευχάριστη έκπληξη εκατέρωθεν, με επιθέσεις στα 10-15", αλλα οχι αναρχα, γυρίζει λίγο η μπαλα, αξιοπρεπέστατα σουτ με καλή μηχανική από 16χρονα, γυμνασμενα κορμιά σε σύγκριση με κάτι πατσαδωτά της GBL.
Πολύ φρέσκο και μοντέρνο...
Συντονιστής: Captains

Επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη. Δεν νομίζω πως υπάρχει σύστημα --εκτός από κάποια plays ειδικών καταστάσεων-- να παίρνει τη μπάλα ο Φουρνιέ για την τελική προσπάθεια. Η motion που παίζει ο Ολυμπιακός (όταν την παίζει, όχι πάντα) δεν καταλήγει σε ένα παίκτη, αλλά σε αυτόν που σε κάποια στιγμή θα βρεθεί σε ευνοϊκή θέση, αν δεν είναι σε καλή θέση για προσπάθεια τότε τη δίνει δίπλα, και πάει λέγοντας. Στο τέλος ή θα γίνει προσπάθεια με ευνοϊκές προϋποθέσεις ή αν δεν προλαβαίνουμε θα γίνει σουτ καλό, κακό ή άσχημο, ή θα μας μείνει η μπάλα στα χέρια ή σουτ απελπισίας. Η μπάλα γυροφέρνει μέχρι να βρεθεί ο αδύναμος κρίκος στην αντίπαλη άμυνα.

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για 2 λόγους.Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 4:53 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... s-gouokap/
Καινουργιο συκώτι θα κανουμε ...![]()

Δε χρειάζεται να κοροϊδεύόμαστε, μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο Ουόκαπ έγινε "Ελληνας" είναι για να έχει ένα επιπλέον ελληνικό διαβατήριο ο Ολυμπιακός.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:02 pmΔεν πρόκειται να γίνει τίποτα για 2 λόγους.Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 4:53 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... s-gouokap/
1ον το στηρίζουν ότι ο νόμος προβλέπει την τιμητική πολιτογράφηση για ήδη τετελεσμενες υπηρεσίες: "Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ νομίμως υποστηρίζει ότι η αβέβαιη και δυνητική προσφορά ενός προσώπου στις διακρίσεις της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης δεν συνιστά κατά το άρθρο 13 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας λόγο τιμητικής του πολιτογράφησης, καθότι ο νόμος κάνει λόγο για ΗΔΗ τετελεσμένη προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών στην Χώρα, ώστε να έχει αποδειχθεί σε βάθος χρόνου η συμβολή του στις διακρίσεις της εθνικής ομάδας και να δικαιολογηθεί η κατ’ εξαίρεση απονομή εις αυτόν της ελληνικής ιθαγένειας, ως φόρος τιμής σε αυτή την ΗΔΗ αποδεδειγμένη προσφορά. "
ενώ ο κώδικας ελληνικής ιθαγένειας πρόβλεπει και
"ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας. " οπότε ο νομικός που το εγραψε αποκλείεται να μην το είδε.
και 2ον γιατί ο ίδιος ο κώδικας αναφέρει αυστηρα και περιοριστικά σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η αφαίρεση ιθαγένειας.
Οπότε μόνο για να γίνει φασαρία γίνεται η αίτηση. Η μοναδική περίπτωση είναι να ζητήσει ο ίδιος ο Γουοκαπ εκούσια να του αφαιρεθεί κάτι φυσικά που δεν πρόκειται να γίνει.

Lmfao άλλη δουλειά δεν είχαμε. Λογικά θα αναλάβει ο Μπαλτάκος που φτιάχνει ακόμα τον μυστικό φάκελο για τη διαιτησίαRivers15 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 4:53 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... s-gouokap/

Που κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που λέω εγώ και σε ποιο ακριβώς σημείο κοροϊδεύω; Εξήγησα τι προβλέπει ο νόμος για την τιμητική πολιτογράφηση και γιατί δεν στέκει η αίτηση και ως προς τις προϋποθέσεις ( δεν χρειάζεται να τις έχει προσφέρει ήδη) αλλά και γιατί είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και περιοριστικοί που μπορεί να ανακληθεί η κτήση της Ιθαγένειας. Αν διαφωνείς στην ερμηνεία μου ευχαρίστως να το ακούσω.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:15 pmΔε χρειάζεται να κοροϊδεύόμαστε, μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο Ουόκαπ έγινε "Ελληνας" είναι για να έχει ένα επιπλέον ελληνικό διαβατήριο ο Ολυμπιακός.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:02 pm
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για 2 λόγους.
1ον το στηρίζουν ότι ο νόμος προβλέπει την τιμητική πολιτογράφηση για ήδη τετελεσμενες υπηρεσίες: "Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ νομίμως υποστηρίζει ότι η αβέβαιη και δυνητική προσφορά ενός προσώπου στις διακρίσεις της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης δεν συνιστά κατά το άρθρο 13 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας λόγο τιμητικής του πολιτογράφησης, καθότι ο νόμος κάνει λόγο για ΗΔΗ τετελεσμένη προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών στην Χώρα, ώστε να έχει αποδειχθεί σε βάθος χρόνου η συμβολή του στις διακρίσεις της εθνικής ομάδας και να δικαιολογηθεί η κατ’ εξαίρεση απονομή εις αυτόν της ελληνικής ιθαγένειας, ως φόρος τιμής σε αυτή την ΗΔΗ αποδεδειγμένη προσφορά. "
"ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας. " οπότε ο νομικός που το εγραψε αποκλείεται να μην το είδε.
και 2ον γιατί ο ίδιος ο κώδικας αναφέρει αυστηρα και περιοριστικά σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η αφαίρεση ιθαγένειας.
Οπότε μόνο για να γίνει φασαρία γίνεται η αίτηση. Η μοναδική περίπτωση είναι να ζητήσει ο ίδιος ο Γουοκαπ εκούσια να του αφαιρεθεί κάτι φυσικά που δεν πρόκειται να γίνει.

Εννοώ ότι αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό ο Ουόκαπ και έπαιζε π.χ. σε μας, δε θα έπαιρνε ποτέ ελληνικό διαβατήριο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:24 pmΠου κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που λέω εγώ και σε ποιο ακριβώς σημείο κοροϊδεύω; Εξήγησα τι προβλέπει ο νόμος για την τιμητική πολιτογράφηση και γιατί δεν στέκει η αίτηση και ως προς τις προϋποθέσεις ( δεν χρειάζεται να τις έχει προσφέρει ήδη) αλλά και γιατί είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και περιοριστικοί που μπορεί να ανακληθεί η κτήση της Ιθαγένειας. Αν διαφωνείς στην ερμηνεία μου ευχαρίστως να το ακούσω.

Αυτό είναι άσχετο με το αν μπορεί να ανακληθεί η απόφαση της κτήσης ιθαγένειας όμως. Εγώ λέω ότι έγινε μια αίτηση χωρίς νομικό έρεισμα ως προς το νομικό σκέλος. Διαφωνείς;BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:28 pmΕννοώ ότι αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό ο Ουόκαπ και έπαιζε π.χ. σε μας, δε θα έπαιρνε ποτέ ελληνικό διαβατήριο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:24 pm
Που κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που λέω εγώ και σε ποιο ακριβώς σημείο κοροϊδεύω; Εξήγησα τι προβλέπει ο νόμος για την τιμητική πολιτογράφηση και γιατί δεν στέκει η αίτηση και ως προς τις προϋποθέσεις ( δεν χρειάζεται να τις έχει προσφέρει ήδη) αλλά και γιατί είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και περιοριστικοί που μπορεί να ανακληθεί η κτήση της Ιθαγένειας. Αν διαφωνείς στην ερμηνεία μου ευχαρίστως να το ακούσω.

Θεωρώ ότι έλαβε ελληνικό διαβατήριο χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις ως εξυπηρέτηση στον Ολυμπιακό, αυτή είναι η άποψη μου και την έχω επαναλάβει πολλές φορές. Και εννοείται πως αν ήταν στο χέρι μου, θα του αφαιρούσα το διαβατήριο. Τώρα το ότι με βάση το νόμο η "ελληνοποίηση" του είναι νόμιμη, δεν την κάνει για μένα ηθική.

Αυτο εγινε γιατι την χρονια που η Ομοσπονδια στοχευε να στειλει την εθνικη στους Ολυμπιακους αγωνες ο Σλουκας ειχε διαμυνησει οτι δεν θα παει στη εθνικη και κινδυνευε η εθνικη νακατεβει με μονο πλειμεικερ τον Καλαθη. Ο Γουοκαπ επιλεχθηκε γιατι η Ομοσπονδια δεν ειχε λεφτα πορτοφολι ναπληρωσει παικτη επιπεδου Λαρκιν και ο Γουοκαπ ειχε κανει τοτε φανταστικη χρονια.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:15 pmΔε χρειάζεται να κοροϊδεύόμαστε, μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο Ουόκαπ έγινε "Ελληνας" είναι για να έχει ένα επιπλέον ελληνικό διαβατήριο ο Ολυμπιακός.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:02 pm
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για 2 λόγους.

Πάντως ξέρουμε ότι έγινε πρόταση και στον Γκράντ και στον Ναν αλλά δε θέλαμε εμείς, πιθανώς ούτε και οι παίκτες.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:28 pmΕννοώ ότι αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό ο Ουόκαπ και έπαιζε π.χ. σε μας, δε θα έπαιρνε ποτέ ελληνικό διαβατήριο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 31, 2026 5:24 pm
Που κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που λέω εγώ και σε ποιο ακριβώς σημείο κοροϊδεύω; Εξήγησα τι προβλέπει ο νόμος για την τιμητική πολιτογράφηση και γιατί δεν στέκει η αίτηση και ως προς τις προϋποθέσεις ( δεν χρειάζεται να τις έχει προσφέρει ήδη) αλλά και γιατί είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και περιοριστικοί που μπορεί να ανακληθεί η κτήση της Ιθαγένειας. Αν διαφωνείς στην ερμηνεία μου ευχαρίστως να το ακούσω.