https://www.sdna.gr/mpasket/1416864_agg ... odeymeni-i
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, μάλιστα, κρυπτόμενος πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ξαναδές το, η Εθνική δεν έκανε καν έφεση όπως κάνει νομοτελειακά σε κάθε απόφαση. Ένας μόνο υπάλληλος της εθνικής προσπάθησε να κάνει το σωστό. Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι", ειδικά όταν για 2-3 χιλιάρικα βγαίνουν στο σφυρί απο τα funds σπίτια συνταξιούχων ή ανέργων πολύτεκνων και καρκινοπαθών. Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:51 pmότι έγινε δίκη το 2021 και βγήκε απόφαση κατά της Εθνικής λέει, όχι ότι δε θέλει να τα διεκδικήσει.kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:35 pm
Αυτό είναι το βίντεο, και ναι με τον ΔΠΓ είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις απόλυτα τι λέει... όμως αυτή τη φορά στο τέλος κάνει την έκπληξη και καταλήγει κάπου
!!! Συγκεκριμένα λέει για τις οφειλές και το δάνειο που με κάποιο τρόπο η Εθνική ΔΕΝ θέλει να το διεκδικήσει από την Χαλυβουργική ενώ βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες για μερικά χιλιάρικα. Εδώ έχει ένα δίκιο ο ΔΠΓ, να τα λέμε σωστά. Εγώ ξέρετε πόσο ΔΕΝ τον έχω σε εκτίμηση, αλλά εδώ αδερφέ, δίκιο έχει κι ας οι προθέσεις του έχουν να κάνουν με την αντιπαλότητα του με τους Αφους.
θα έχει ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ευχαριστώ πολύ που λες ότι προσπαθώ να ξεπλύνω τους Αγγελόπουλους!kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:58 pmΞαναδές το, η Εθνική δεν έκανε καν έφεση όπως κάνει νομοτελειακά σε κάθε απόφαση. Ένας μόνο υπάλληλος της εθνικής προσπάθησε να κάνει το σωστό. Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι", ειδικά όταν για 2-3 χιλιάρικα βγαίνουν στο σφυρί απο τα funds σπίτια συνταξιούχων ή ανέργων πολύτεκνων και καρκινοπαθών. Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:51 pm
ότι έγινε δίκη το 2021 και βγήκε απόφαση κατά της Εθνικής λέει, όχι ότι δε θέλει να τα διεκδικήσει.
θα έχει ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης.
να το ξαναδώ δεν αντέχω, αυτό που κατάλαβα είναι ότι έγινε δίκη, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δε μπορεί να πάρει τα χρήματα η Εθνική και η τελευταία δεν έκανε έφεση.
ούτε το σκεπτικό της απόφασης γνωρίζω (γι' αυτό έγραψα ότι θα έχει ενδιαφέρον), ούτε γιατί δεν έγινε έφεση και σίγουρα δε πήρα θέση "υπέρ των πλουσίων" στο ποστ μου ούτε υπέρ των Αγγελόπουλων.
τα δεδομένα όπως κατάλαβα ότι τα παρουσίασε ο κ. Δημήτρης ανέφερα μόνο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που γράφω : "Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.", τώρα αν θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το σύνολο, πάω πάσο, εγώ δεν το έκανα.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:05 pmευχαριστώ πολύ που λες ότι προσπαθώ να ξεπλύνω τους Αγγελόπουλους!kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:58 pm
Ξαναδές το, η Εθνική δεν έκανε καν έφεση όπως κάνει νομοτελειακά σε κάθε απόφαση. Ένας μόνο υπάλληλος της εθνικής προσπάθησε να κάνει το σωστό. Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι", ειδικά όταν για 2-3 χιλιάρικα βγαίνουν στο σφυρί απο τα funds σπίτια συνταξιούχων ή ανέργων πολύτεκνων και καρκινοπαθών. Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.
να το ξαναδώ δεν αντέχω, αυτό που κατάλαβα είναι ότι έγινε δίκη, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δε μπορεί να πάρει τα χρήματα η Εθνική και η τελευταία δεν έκανε έφεση.
ούτε το σκεπτικό της απόφασης γνωρίζω (γι' αυτό έγραψα ότι θα έχει ενδιαφέρον), ούτε γιατί δεν έγινε έφεση και σίγουρα δε πήρα θέση "υπέρ των πλουσίων" στο ποστ μου ούτε υπέρ των Αγγελόπουλων.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
έγραψες αυτό "Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι". " κάνοντας quote το ποστ μου, είμαι Ολυμπιακός, δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα.kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:10 pmΕίναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που γράφω : "Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.", τώρα αν θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το σύνολο, πάω πάσο, εγώ δεν το έκανα.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:05 pm
ευχαριστώ πολύ που λες ότι προσπαθώ να ξεπλύνω τους Αγγελόπουλους!
τέλος πάντων δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν και ειναι οφτοπικ, αυτο που προσωπικα δυσκολευομαι να κατανοησω και δε νομιζω οτι θα παρω ποτε μου απαντηση ειναι για ποιο λογο να υπαρχει τοσο αδιανοητη ενταση και αναβρασμος σε ολες τις βαθμιδες ενος οργανισμου που μολις πριν εναμιση χρόνο κατεκτησε Ευρωπαικο τιτλο - εντελως ανελπιστο κιολας βασει των αμεσως προηγουμενων σαιζον του. Οι τιτλοι ειναι σαν το σεξ, το κανεις/εχεις και ηρεμεις, εδω δεν βλεπω σημαδια ηρεμιας ουτε στο ελαχιστο (δεν αναφερομαι φυσικα στο φορουμ). Εν τω μεταξυ η ομαδα συνεχιζει απο τοτε με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απ' ο,τι στο παρελθον που σημαινει οτι οι πιθανοτητες να παρει και 8ο και 9ο τιτλο αυξανονται ραγδαια.
Ως φιλος του Ολυμπιακου π.χ., θα πω οτι μετα το Conference στο ποδοσφαιρο γεμισα και δε με νοιαζει να δω ποδοσφαιρικο τιτλο τα επομενα 10 χρονια.
Στον μπασκετικο Παναθηναικο το γιατι -παρα την Ευρωλιγκα- υπαρχει αυτη η πολεμικη διαθεση απο τους παντες κατα παντων και με το παραμικρο, σορρυ, αλλα δε βγαζει νοημα.
Ως φιλος του Ολυμπιακου π.χ., θα πω οτι μετα το Conference στο ποδοσφαιρο γεμισα και δε με νοιαζει να δω ποδοσφαιρικο τιτλο τα επομενα 10 χρονια.
Στον μπασκετικο Παναθηναικο το γιατι -παρα την Ευρωλιγκα- υπαρχει αυτη η πολεμικη διαθεση απο τους παντες κατα παντων και με το παραμικρο, σορρυ, αλλα δε βγαζει νοημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Τετ Απρ 01, 2026 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το έχει ανεβάσει και το SDNA από το πρωί, παραδόξως!yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:57 pm«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, μάλιστα, κρυπτόμενος πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».
Πάντως έχουν μπει σε μια γραφική τοξική διαμάχη και οι 2 πλευρές, που δεν βγάζει πουθενά. Τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο, και είχε βγει ο ΔΠΓ και έλεγε ότι Τελεσιδίκησε απόφαση δικαστηρίου, και οι Αφοί ήταν συκοφάντες. Ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις. Είναι λυπηρό για το μπάσκετ αυτή η κατάσταση.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανενα flame. Απαντω στις διαμαρτυριες. και χαλαω χρονο για τα ποστ μου και οχι μονο δεν σε ενδιαφερει αλλα υπαρχει και παρατηρηση να μεινω ΟΝ TOPIC ΣΤΟ OFF TOPIC.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:15 pmreignman και BillyPao το πινγκ πονγκ αυτής της σελίδας το έσβησα,δε πάω πιο πίσω.
Μείνετε on topic αποφύγετε τα flame και τα της διαιτησίας
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έναν "αόριστο" πληθυντικό χρησιμοποιώ, όπως όταν μιλάμε γενικά, βάζοντας σε πρώτο πληθυντικό και μένα μέσα. Όπως όταν λέμε ότι κάτι που είναι προφανές. Δεν έγραψα "έβγαλες λάδι", έγραψα "μην βγάζουμε λάδι". Είναι απλό.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:13 pmέγραψες αυτό "Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι". " κάνοντας quote το ποστ μου, είμαι Ολυμπιακός, δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα.kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:10 pm
Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που γράφω : "Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.", τώρα αν θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το σύνολο, πάω πάσο, εγώ δεν το έκανα.
τέλος πάντων δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε![]()
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Ούτε κι εγώ ξέρω που αποσκοπεί η κίνηση αυτή όπως και κανείς άλλωστε. Εικασίες κάνουμε και κριτική με βάση αυτά που καταλαβαίνουμε.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 3:36 pmEεπειδη αυτή είναι κίνηση Μπαλτακου ξεκάθαρα δε ξέρω αν απλά αποσκοπεί στο θυμικο του κόσμου.Κι επειδή γίνεται 3 έτη μετά,για κάτι που έχει ήδη γίνει κι έχει παράξει αποτελέσματα (και δε παιζει ο Μπαλτακος να μη ξερει οτι θα παρει χρονο)εγώ δε νομίζω πως ο σκοπός είναι αυτός. Εγώ νομίζω πως στην άπειρο ελάχιστη (και αν) πιθανότητα να αφαιρεθεί η υπηκοότητα, ο Παναθηναϊκός θέλει να προσβάλλει τα αποτελέσματα αυτά
Ωστόσο όταν κάνεις μία κίνηση σίγουρα δεν έχεις στο μυαλό σου την απειροελάχιστη πιθανότητα επιτυχίας αλλά τις άμεσα θετικές συνέπειες αυτής. Το μόνο λοιπόν διακύβευμα σε σχέση με τις ρεαλιστικές πιθανότητες είναι η δημιουργία εντυπώσεων καθώς η δικαιολόγηση της ύπαρξης μπαλτάκου μέσω του θορύβου που δημιουργεί με αυτήν την κίνηση.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
φυσικα και εκει αποσκοπει οπως ολα οσα κανει ο δγbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 3:36 pmEεπειδη αυτή είναι κίνηση Μπαλτακου ξεκάθαρα δε ξέρω αν απλά αποσκοπεί στο θυμικο του κόσμου.
πρεπει να φανει οτι ασχολειτε με αυτα τα θεματα λιολιους διαιτησιες ελληνοποιησεις
αν δεν το κανει θα τον λενε αλαφουζο και αυτο του καθεται βαρυ
στη ταμπακιερα ομως δεν μπορει να κανει τιποτα παραπανω απτο να γαυγιζει στα σοσιαλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Απρ 01, 2026 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο είναι κατι που κυνηγούσαμε σαν ελληνικό ποδόσφαιρο επι 65 χρόνια που παίζουμε στη Ευρώπη...redcard έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:13 pmΑν και ειναι οφτοπικ, αυτο που προσωπικα δυσκολευομαι να κατανοησω και δε νομιζω οτι θα παρω ποτε μου απαντηση ειναι για ποιο λογο να υπαρχει τοσο αδιανοητη ενταση και αναβρασμος σε ολες τις βαθμιδες ενος οργανισμου που μολις πριν εναμιση χρόνο κατεκτησε Ευρωπαικο τιτλο - εντελως ανελπιστο κιολας βασει των αμεσως προηγουμενων σαιζον του. Οι τιτλοι ειναι σαν το σεξ, το κανεις/εχεις και ηρεμεις, εδω δεν βλεπω σημαδια ηρεμιας ουτε στο ελαχιστο (δεν αναφερομαι φυσικα στο φορουμ). Εν τω μεταξυ η ομαδα συνεχιζει απο τοτε με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απ' ο,τι στο παρελθον που σημαινει οτι οι πιθανοτητες να παρει και 8ο και 9ο τιτλο αυξανονται ραγδαια.
Η Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό έχει καταντήσει σαν το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο είναι διεκδικητής, γεγονός που φέρνει αλαζονία. Και ο Ολυμπιακός στο ποδοσφαίρο κάνει σαν τρελός για το πρωτάθλημα.
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 9:16 pmΤο έχει ανεβάσει και το SDNA από το πρωί, παραδόξως!yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 01, 2026 8:57 pm«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, μάλιστα, κρυπτόμενος πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».
Πάντως έχουν μπει σε μια γραφική τοξική διαμάχη και οι 2 πλευρές, που δεν βγάζει πουθενά. Τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο, και είχε βγει ο ΔΠΓ και έλεγε ότι Τελεσιδίκησε απόφαση δικαστηρίου, και οι Αφοί ήταν συκοφάντες. Ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις. Είναι λυπηρό για το μπάσκετ αυτή η κατάσταση.
Τοξική σίγουρα.
Γραφική πάντως είναι η προσέγγιση με τα βίντεο που δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει επιχειρηματολογία και στοιχεία που παρατίθενται, γιατί άλλωστε είναι και επιδίωξη του ανθρώπου αυτού να εστιάσουμε περισσότερο στο ύφος του και το θέατρο που παίζει παρά σε αυτά που λέει.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο