Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 01, 2026 9:13 pm

kein έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 9:10 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 9:05 pm

ευχαριστώ πολύ που λες ότι προσπαθώ να ξεπλύνω τους Αγγελόπουλους!

να το ξαναδώ δεν αντέχω, αυτό που κατάλαβα είναι ότι έγινε δίκη, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δε μπορεί να πάρει τα χρήματα η Εθνική και η τελευταία δεν έκανε έφεση.

ούτε το σκεπτικό της απόφασης γνωρίζω (γι' αυτό έγραψα ότι θα έχει ενδιαφέρον), ούτε γιατί δεν έγινε έφεση και σίγουρα δε πήρα θέση "υπέρ των πλουσίων" στο ποστ μου ούτε υπέρ των Αγγελόπουλων.

τα δεδομένα όπως κατάλαβα ότι τα παρουσίασε ο κ. Δημήτρης ανέφερα μόνο.
Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που γράφω : "Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.", τώρα αν θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το σύνολο, πάω πάσο, εγώ δεν το έκανα.
έγραψες αυτό "Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι". " κάνοντας quote το ποστ μου, είμαι Ολυμπιακός, δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα.

τέλος πάντων δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε :)

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Αν και ειναι οφτοπικ, αυτο που προσωπικα δυσκολευομαι να κατανοησω και δε νομιζω οτι θα παρω ποτε μου απαντηση ειναι για ποιο λογο να υπαρχει τοσο αδιανοητη ενταση και αναβρασμος σε ολες τις βαθμιδες ενος οργανισμου που μολις πριν εναμιση χρόνο κατεκτησε Ευρωπαικο τιτλο - εντελως ανελπιστο κιολας βασει των αμεσως προηγουμενων σαιζον του. Οι τιτλοι ειναι σαν το σεξ, το κανεις/εχεις και ηρεμεις, εδω δεν βλεπω σημαδια ηρεμιας ουτε στο ελαχιστο (δεν αναφερομαι φυσικα στο φορουμ). Εν τω μεταξυ η ομαδα συνεχιζει απο τοτε με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απ' ο,τι στο παρελθον που σημαινει οτι οι πιθανοτητες να παρει και 8ο και 9ο τιτλο αυξανονται ραγδαια.

Ως φιλος του Ολυμπιακου π.χ., θα πω οτι μετα το Conference στο ποδοσφαιρο γεμισα και δε με νοιαζει να δω ποδοσφαιρικο τιτλο τα επομενα 10 χρονια.

Στον μπασκετικο Παναθηναικο το γιατι -παρα την Ευρωλιγκα- υπαρχει αυτη η πολεμικη διαθεση απο τους παντες κατα παντων και με το παραμικρο, σορρυ, αλλα δε βγαζει νοημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Τετ Απρ 01, 2026 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 01, 2026 9:15 pm

reignman και BillyPao το πινγκ πονγκ αυτής της σελίδας το έσβησα,δε πάω πιο πίσω.
Μείνετε on topic αποφύγετε τα flame και τα της διαιτησίας

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2026 9:16 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 8:57 pm
«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, μάλιστα, κρυπτόμενος πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».

https://www.sdna.gr/mpasket/1416864_agg ... odeymeni-i
Το έχει ανεβάσει και το SDNA από το πρωί, παραδόξως!
Πάντως έχουν μπει σε μια γραφική τοξική διαμάχη και οι 2 πλευρές, που δεν βγάζει πουθενά. Τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο, και είχε βγει ο ΔΠΓ και έλεγε ότι Τελεσιδίκησε απόφαση δικαστηρίου, και οι Αφοί ήταν συκοφάντες. Ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις. Είναι λυπηρό για το μπάσκετ αυτή η κατάσταση.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 9:15 pm
reignman και BillyPao το πινγκ πονγκ αυτής της σελίδας το έσβησα,δε πάω πιο πίσω.
Μείνετε on topic αποφύγετε τα flame και τα της διαιτησίας
Κανενα flame. Απαντω στις διαμαρτυριες. και χαλαω χρονο για τα ποστ μου και οχι μονο δεν σε ενδιαφερει αλλα υπαρχει και παρατηρηση να μεινω ΟΝ TOPIC ΣΤΟ OFF TOPIC.

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2026 9:23 pm

yawn.brigade έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 9:10 pm

Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που γράφω : "Η χαλυβουργική κάνει ότι κάνει κάθε πλούσιος που έχει άκρες, προσπαθεί να καιροσκοπήσει. Ποσώς με ενδιαφέρει να την έχει Παναθηναικός, Ολυμπιακός ή άλλος πρόεδρος. Δεν θα το ξεπλύνω.", τώρα αν θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το σύνολο, πάω πάσο, εγώ δεν το έκανα.
έγραψες αυτό "Μην βγάζουμε τώρα λάδι τους Πλούσιους επειδή είναι "δικοί μας και σκάρτους αν είναι των "απέναντι". " κάνοντας quote το ποστ μου, είμαι Ολυμπιακός, δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα.

τέλος πάντων δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε :)
Έναν "αόριστο" πληθυντικό χρησιμοποιώ, όπως όταν μιλάμε γενικά, βάζοντας σε πρώτο πληθυντικό και μένα μέσα. Όπως όταν λέμε ότι κάτι που είναι προφανές. Δεν έγραψα "έβγαλες λάδι", έγραψα "μην βγάζουμε λάδι". Είναι απλό.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 01, 2026 9:45 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 3:36 pm
Eεπειδη αυτή είναι κίνηση Μπαλτακου ξεκάθαρα δε ξέρω αν απλά αποσκοπεί στο θυμικο του κόσμου.Κι επειδή γίνεται 3 έτη μετά,για κάτι που έχει ήδη γίνει κι έχει παράξει αποτελέσματα (και δε παιζει ο Μπαλτακος να μη ξερει οτι θα παρει χρονο)εγώ δε νομίζω πως ο σκοπός είναι αυτός. Εγώ νομίζω πως στην άπειρο ελάχιστη (και αν) πιθανότητα να αφαιρεθεί η υπηκοότητα, ο Παναθηναϊκός θέλει να προσβάλλει τα αποτελέσματα αυτά
Ούτε κι εγώ ξέρω που αποσκοπεί η κίνηση αυτή όπως και κανείς άλλωστε. Εικασίες κάνουμε και κριτική με βάση αυτά που καταλαβαίνουμε.
Ωστόσο όταν κάνεις μία κίνηση σίγουρα δεν έχεις στο μυαλό σου την απειροελάχιστη πιθανότητα επιτυχίας αλλά τις άμεσα θετικές συνέπειες αυτής. Το μόνο λοιπόν διακύβευμα σε σχέση με τις ρεαλιστικές πιθανότητες είναι η δημιουργία εντυπώσεων καθώς η δικαιολόγηση της ύπαρξης μπαλτάκου μέσω του θορύβου που δημιουργεί με αυτήν την κίνηση.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Απρ 01, 2026 9:48 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 3:36 pm
Eεπειδη αυτή είναι κίνηση Μπαλτακου ξεκάθαρα δε ξέρω αν απλά αποσκοπεί στο θυμικο του κόσμου.
φυσικα και εκει αποσκοπει οπως ολα οσα κανει ο δγ
πρεπει να φανει οτι ασχολειτε με αυτα τα θεματα λιολιους διαιτησιες ελληνοποιησεις
αν δεν το κανει θα τον λενε αλαφουζο και αυτο του καθεται βαρυ

στη ταμπακιερα ομως δεν μπορει να κανει τιποτα παραπανω απτο να γαυγιζει στα σοσιαλ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Απρ 01, 2026 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 01, 2026 9:49 pm

redcard έγραψε:
Αν και ειναι οφτοπικ, αυτο που προσωπικα δυσκολευομαι να κατανοησω και δε νομιζω οτι θα παρω ποτε μου απαντηση ειναι για ποιο λογο να υπαρχει τοσο αδιανοητη ενταση και αναβρασμος σε ολες τις βαθμιδες ενος οργανισμου που μολις πριν εναμιση χρόνο κατεκτησε Ευρωπαικο τιτλο - εντελως ανελπιστο κιολας βασει των αμεσως προηγουμενων σαιζον του. Οι τιτλοι ειναι σαν το σεξ, το κανεις/εχεις και ηρεμεις, εδω δεν βλεπω σημαδια ηρεμιας ουτε στο ελαχιστο (δεν αναφερομαι φυσικα στο φορουμ). Εν τω μεταξυ η ομαδα συνεχιζει απο τοτε με πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απ' ο,τι στο παρελθον που σημαινει οτι οι πιθανοτητες να παρει και 8ο και 9ο τιτλο αυξανονται ραγδαια.

Ως φιλος του Ολυμπιακου π.χ., θα πω οτι μετα το Conference στο ποδοσφαιρο γεμισα και δε με νοιαζει να δω ποδοσφαιρικο τιτλο τα επομενα 10 χρονια.

Στον μπασκετικο Παναθηναικο το γιατι -παρα την Ευρωλιγκα- υπαρχει αυτη η πολεμικη διαθεση απο τους παντες κατα παντων και με το παραμικρο, σορρυ, αλλα δε βγαζει νοημα.
Γιατί το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο είναι κατι που κυνηγούσαμε σαν ελληνικό ποδόσφαιρο επι 65 χρόνια που παίζουμε στη Ευρώπη...
Η Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό έχει καταντήσει σαν το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο είναι διεκδικητής, γεγονός που φέρνει αλαζονία. Και ο Ολυμπιακός στο ποδοσφαίρο κάνει σαν τρελός για το πρωτάθλημα.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 01, 2026 9:51 pm

kein έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 8:57 pm
«Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, μάλιστα, κρυπτόμενος πίσω από εταιρίες «φαντάσματα».

https://www.sdna.gr/mpasket/1416864_agg ... odeymeni-i
Πάντως έχουν μπει σε μια γραφική τοξική διαμάχη και οι 2 πλευρές, που δεν βγάζει πουθενά. Τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο, και είχε βγει ο ΔΠΓ και έλεγε ότι Τελεσιδίκησε απόφαση δικαστηρίου, και οι Αφοί ήταν συκοφάντες. Ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις. Είναι λυπηρό για το μπάσκετ αυτή η κατάσταση.

Τοξική σίγουρα.
Γραφική πάντως είναι η προσέγγιση με τα βίντεο που δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει επιχειρηματολογία και στοιχεία που παρατίθενται, γιατί άλλωστε είναι και επιδίωξη του ανθρώπου αυτού να εστιάσουμε περισσότερο στο ύφος του και το θέατρο που παίζει παρά σε αυτά που λέει.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Απρ 01, 2026 9:52 pm

Τελικά μάλλον μας χαρίζει την πρωτιά η Φενέρ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2026 9:57 pm

kraftf έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 9:51 pm
kein έγραψε:

Τοξική σίγουρα.
Γραφική πάντως είναι η προσέγγιση με τα βίντεο που δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει επιχειρηματολογία και στοιχεία που παρατίθενται, γιατί άλλωστε είναι και επιδίωξη του ανθρώπου αυτού να εστιάσουμε περισσότερο στο ύφος του και το θέατρο που παίζει παρά σε αυτά που λέει.
Η ουσία είναι ότι αυτό βλάπτει το μπάσκετ.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 01, 2026 10:48 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 8:54 pm
η εθνικη πως βρεθηκε με περιουσια? Το δανειο παλι πως θα το διεκδικησει η εοκ? Αυτοι διναν δανειο στους μεγιστανες η το αναποδο?εχω καψει φλατζα :lol:
Για την τραπεζα μιλαει οχι την εθνικη ελλαδος. Σακ σοβαρεψου :!:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 01, 2026 10:51 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 10:48 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 01, 2026 8:54 pm
η εθνικη πως βρεθηκε με περιουσια? Το δανειο παλι πως θα το διεκδικησει η εοκ? Αυτοι διναν δανειο στους μεγιστανες η το αναποδο?εχω καψει φλατζα :lol:
Για την τραπεζα μιλαει οχι την εθνικη ελλαδος. Σακ σοβαρεψου :!:
α οκ εβγαλε νοημα τωρα..που να παει το μυαλο μου στην τραπεζα οταν το μπιφ ειναι με τον λιολιο..αρα ξεκινησε και αλλο μπιφ με εθνικη τραπεζα ταυτοχρονα :lol:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Απρ 02, 2026 12:53 am

οταν παιρνεις σημειωσεις για πρωτη φορα στην εξεταστικη και δεν ξερεις τι σου γινεται

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”