Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 12, 2023 3:26 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 2:13 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 1:49 pm

Οι διαδικασίες για την έκδοση του Ελληνικού διαβατηρίου μπορεί να έγιναν (ΜΠΟΡΕΙ) μετά την Βασιλακόπουλου εποχή!
Αν πληρεις τα κριτήρια μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά με πληρεξούσιο δικηγόρο και ας είσαι εκτός Ελλάδος.
Για να λεμέ και του στραβού το δίκαιο πάντως, αν κάποιος πληρούσε τα νόμιμα για την έκδοση Ελληνικού διαβατηρίου είναι ο Ποκουσέφσκι.

Αλήθεια οι μικροί Βουκσεβιτς (άνετα για 4-5 στον Ολυμπιακό) και Στογιακοβιτς έχουν Ελληνικά διαβατήρια (αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν και Εθνική /Ελλάδας αν το επιλέξουν)?
Δεν ξέρω περισσότερα, αν έκανε ή δεν έκανε. Δεν νομίζω να μπορούσε και να μην το έκανε, όλο στην Ελλάδα είναι στο μεταξύ και όπως λες αυτός πραγματικά δικαιούται και τυπικά και "ουσιαστικά", ας πούμε.

Οι Βουκτσεβιτς έχει και ελληνικό αλλά νομίζω προτιμάει εθνική Σερβίας. Ο Αντρέας έχει ελληνικό και έχει ήδη εκφράσει προτίμηση να παίξει για εμάς, μακάρι.

Assistant δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι. Τόσο καιρό μιλάμε για αυτά τα ονόματα ως πιθανούς στόχους και ρώτησα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχουμε αναφέρει, το αν και ποιος από αυτούς που ανέφερα μπορεί να παίξει πραγματικά είναι άλλη συζήτηση που έχει γίνει αρκετές φορές.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 12, 2023 4:36 pm

AlexD έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 2:13 pm

Οι διαδικασίες για την έκδοση του Ελληνικού διαβατηρίου μπορεί να έγιναν (ΜΠΟΡΕΙ) μετά την Βασιλακόπουλου εποχή!
Αν πληρεις τα κριτήρια μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά με πληρεξούσιο δικηγόρο και ας είσαι εκτός Ελλάδος.
Για να λεμέ και του στραβού το δίκαιο πάντως, αν κάποιος πληρούσε τα νόμιμα για την έκδοση Ελληνικού διαβατηρίου είναι ο Ποκουσέφσκι.

Αλήθεια οι μικροί Βουκσεβιτς (άνετα για 4-5 στον Ολυμπιακό) και Στογιακοβιτς έχουν Ελληνικά διαβατήρια (αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν και Εθνική /Ελλάδας αν το επιλέξουν)?
Δεν ξέρω περισσότερα, αν έκανε ή δεν έκανε. Δεν νομίζω να μπορούσε και να μην το έκανε, όλο στην Ελλάδα είναι στο μεταξύ και όπως λες αυτός πραγματικά δικαιούται και τυπικά και "ουσιαστικά", ας πούμε.

Οι Βουκτσεβιτς έχει και ελληνικό αλλά νομίζω προτιμάει εθνική Σερβίας. Ο Αντρέας έχει ελληνικό και έχει ήδη εκφράσει προτίμηση να παίξει για εμάς, μακάρι.

Assistant δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι. Τόσο καιρό μιλάμε για αυτά τα ονόματα ως πιθανούς στόχους και ρώτησα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχουμε αναφέρει, το αν και ποιος από αυτούς που ανέφερα μπορεί να παίξει πραγματικά είναι άλλη συζήτηση που έχει γίνει αρκετές φορές.
Δεν τσαντιστηκα ρε συ αλλα εφθασε μεσα Σεπτεμβρη και ακομα μιλαμε για Καλαθηδες και Χατζηδακηδες.......δεν υπαρχουν διαθεσιμοι Ελληνες ή αυτοι που υπαρχουν ειναι μη διαθεσιμοι ή ανεπαρκεις......ας το δεχθουμε να τελειωνουμε.....πηραμε Τανουλη,εχουμε και Αμποσι δε γινεται να παρουμε και χψ Χατδιδακηδες--Βουκτσεβιδηδες να μαθουν μπασκετ στου κασιδι το κεφαλι........
Ολυμπιακος ειμαστε με 2 σερι φαιναλ--4....δεν ειμαστε πχ Αλμπα να γινουμε φυτωριο νεων ταλεντων....

0
AlexD

nba

Τρί Σεπ 12, 2023 5:09 pm

assistant77 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Δεν τσαντιστηκα ρε συ αλλα εφθασε μεσα Σεπτεμβρη και ακομα μιλαμε για Καλαθηδες και Χατζηδακηδες.......δεν υπαρχουν διαθεσιμοι Ελληνες ή αυτοι που υπαρχουν ειναι μη διαθεσιμοι ή ανεπαρκεις......ας το δεχθουμε να τελειωνουμε.....πηραμε Τανουλη,εχουμε και Αμποσι δε γινεται να παρουμε και χψ Χατδιδακηδες--Βουκτσεβιδηδες να μαθουν μπασκετ στου κασιδι το κεφαλι........
Ολυμπιακος ειμαστε με 2 σερι φαιναλ--4....δεν ειμαστε πχ Αλμπα να γινουμε φυτωριο νεων ταλεντων....
Εντάξει ρε φίλε, εντάξει. Σε καταλαβαίνω και η αλήθεια είναι ότι μετά τον Σικμα έτσι και αλλιώς συζητάμε τα ίδια και τα ίδια σε λούπα.

Χωρίς να θέλω να σε τσαντίσω, υπάρχουν ρεπορτάζ που μιλάνε για αναζήτηση διαβατηρίου, επιλογές που εξετάζονται κτλ.
Μπορεί βέβαια να κάνουν λάθος και να μείνει η ομάδα όπως είναι + τον 8ο ξένο.

Έτσι και αλλιώς το πρόβλημα στα διαβατήρια εντοπίζεται στους ψηλούς. Στα εγχώρια δίνεις ρόλο στον Λούντζη που ξέρεις ότι μπορεί ή/και τον Πάπας αν βγει και έτσι πρέπει να γίνει κιόλας. Στους ψηλούς όμως αν δεν μπορέσει φέτος ο Τανουλης υπάρχει ένα θεματακι.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει η σκέψη να τον δώσει μετά την προετοιμασία δανεικό έναν χρόνο σε ομάδα που θα του δώσει ρόλο με σκοπό να πάρει κάποιον που θεωρεί πιο έτοιμο για φέτος (Βουκτσεβιτς).
Αν δεν είναι πιο έτοιμος ο Βου (είτε επειδή δεν είναι ο ίδιος, είτε επειδή ο Τανουλης είμαι πιο έτοιμος από όσο φαίνεται) , δεν έχει και νόημα η συζήτηση.

Τέλος πάντων, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα λογικά και θα λυθούν οι απορίες :D

0
AlexD

nba

Τρί Σεπ 12, 2023 5:18 pm

Ο Αντρεάνης πάντως έγραψε για τον Μπραζντέικις ότι προτάθηκε σε εμάς και άλλες δύο ομάδες της ευρωλιγκας αλλά οι πληροφορίες του λένε πως ο κόουτς προτιμάει κάποιον από το ΝΒΑ τον οποίο περιμένει.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 314
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Σεπ 12, 2023 5:27 pm

assistant77 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Καλά τώρα συγκρίνεις τον Βουκσεβιτς με τον Τανουλη και τον Αμποσι ??? δεν εχω κατι με τα παιδιά και τους εύχομαι και στο ΝΒΑ, αλλά δεν βλέπω τώρα την σύγκρισή ειδικά στην πιθανή τους εξέλιξη!!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 5ο ψηλό που ιδανικά θα παίζει 4 και 5 !! έχεις να προτείνεις κάποιον καλύτερο με Ελληνικό διαβατήριο?

Από ότι θυμάμαι κάποιοι «εξπερ» του μπάσκετ λέγανε τα ιδιά και για τον Μιλουτινοφ όταν τον έφερε ο Σφαιρόπουλος για τρίτο ψηλό (μικρός και ότι χάλαγε θέση ξένου και ότι δεν είμαστε ομάδα να γίνουμε φυτώριο νέων ταλέντων... :@#$: )… ο Βουκσεβιτς θα παίζει και με Ελληνικό διαβατήριο γιάτι τωρα δεν εχουμε την πολυτέλεια για ξένο παίχτη.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Σεπ 12, 2023 5:54 pm

Γουόκαπ,Παιχτούρα,Παπ,Πίτερς,Μίλου είναι δυνατή πεντάδα. Για μένα χάνει σε αθλητικότητα και ποιότητα στο 4 μόνο.

0
N.I.2022

a1greece

Τρί Σεπ 12, 2023 6:13 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 11:43 am
Είχε μετά και δεύτερο τραυματισμό. Αν δεν βγάλει και άλλους τραυματισμούς είναι απίθανο μην πάρει επέκταση στο συμβόλαιο ή να μην βρει άλλο ως ελεύθερος. Είναι 21 ετών μόνο, είναι ψηλός, βελτίωσε το τρίποντο του, δεν νομίζω ότι θα έρθει στα μέρη μας σύντομα τουλάχιστον.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Τρί Σεπ 12, 2023 6:37 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Γουόκαπ,Παιχτούρα,Παπ,Πίτερς,Μίλου είναι δυνατή πεντάδα. Για μένα χάνει σε αθλητικότητα και ποιότητα στο 4 μόνο.
Νομίζω στο 4 βασικός και τα περισσότερα λεπτά θα τα παίζει ο σικμα. Μπορεί να μην είναι αθλητικός αλλά θα δώσει πολλά πράγματα.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Σεπ 12, 2023 6:46 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 5:27 pm
assistant77 έγραψε:

Καλά τώρα συγκρίνεις τον Βουκσεβιτς με τον Τανουλη και τον Αμποσι ??? δεν εχω κατι με τα παιδιά και τους εύχομαι και στο ΝΒΑ, αλλά δεν βλέπω τώρα την σύγκρισή ειδικά στην πιθανή τους εξέλιξη!!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 5ο ψηλό που ιδανικά θα παίζει 4 και 5 !! έχεις να προτείνεις κάποιον καλύτερο με Ελληνικό διαβατήριο?

Από ότι θυμάμαι κάποιοι «εξπερ» του μπάσκετ λέγανε τα ιδιά και για τον Μιλουτινοφ όταν τον έφερε ο Σφαιρόπουλος για τρίτο ψηλό (μικρός και ότι χάλαγε θέση ξένου και ότι δεν είμαστε ομάδα να γίνουμε φυτώριο νέων ταλέντων... :@#$: )… ο Βουκσεβιτς θα παίζει και με Ελληνικό διαβατήριο γιάτι τωρα δεν εχουμε την πολυτέλεια για ξένο παίχτη.
Eιδα σχεδον ολα τα παιχνιδια της Παρτιζαν περσι......στα πιο πολλα ηταν μεταξυ dnp και εξεδρας....στα λιγα που επαιξε(τον εβαζε κι ελαχιστα βεβαια ο Ζοτς)δεν εκανε τιποτα ......αν ηταν τοσο καλος να σταθει σαν 5ος ψηλος δε θα επενδυε πανω του η Ρεαλ που εχει και και τα δικαιωματα του ή ο μυρωδιας ο Ζοτς;;;;;;;;;;.......
α)δε θεωρω οτι ειναι εφικτο να τον αποκτησουμε για αρκετους λογους.....
β)δε θεωρω οτι μπορει να σταθει σαν 5ος ψηλος σε ομαδα πρωταγωνιστρια της ευρωλιγκας οπως εμεις.........
γ)μπορει ο Τανουλης;;;;;;;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.......γι αυτο εχω πει παμπολλες φορες τους τελευταιους 2 μηνες οτι δε βγαινει χρονια με 4 ψηλους......μαλιστα την προηγουμενη βδομαδα που ειπε ο Μπαρτζωκας οτι θα παρει παιχτη εγω ειπα οτι στη θεση του θα επαιρνα καποιον για βασικο 4αρι με αθλητικοτητα και σκορ........

Μεταγραφη--Πητερς
Σικμα
Φαλ--Μιλου.

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece

Τρί Σεπ 12, 2023 6:55 pm

thory έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 6:37 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Νομίζω στο 4 βασικός και τα περισσότερα λεπτά θα τα παίζει ο σικμα. Μπορεί να μην είναι αθλητικός αλλά θα δώσει πολλά πράγματα.
Ο Πίτερς μπορεί να παίζει και στο τρία !! Αλλά χρειαζόμαστε ακόμα ένα ψηλό που να μπορεί να παίζει στο 4 και στο 5 !!

Ακόμα ο σκόρερ που θα πάρουμε καλύτερα θα είναι να παίζει στο 2-3 !
Δεν το ξανά σκεπτόμαστε για Μπέικον??
Μπορεί να θέλει να κάνει δυνατή επανεκκίνηση στην καριέρα του και μετά το οικογενειακό του πρόβλημα να δει τα πράγματα αλλιώς και θα του δώσουμε και το καλύτερό κίνητρο.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Σεπ 12, 2023 7:51 pm

Ας γράψω κι εγώ τη βλακεία μου, ακόμα τζάμπα είναι 😜

Olympiacos BC 2026-27:

Λούντζης - Walkup
Ντόρσι
Ποκουσέφσκι - Ρογκαβόπουλος
Βεζενκοφ - Βούκσεβιτς
Μιλουτίνοφ - Τανούλης

8 ελληνικά διαβατήρια, ίσως και 9.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Σεπ 12, 2023 8:17 pm

Ο Ολυμπιακός κάνει μια άκρως περίεργη off season.

Καταρχήν παίρνω σαν δεδομένο ότι θα πάρει παίκτη όπως είπε ο κόουτς, περίπου στο εκατομμύριο γι αυτό και περιμένει, αν διέθετε παραπάνω ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει ήδη.

Έχασε λοιπόν δυο κομβικους παίκτες μεν, από την άλλη θα έχει πάρει 4 αυξάνοντας παράλληλα το μπάτζετ.

Όμως πάλι δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι η ομάδα θα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι καθώς στους ψηλούς φαίνεται να υπάρχει κενό (ο Μιλου έχει βγάλει ήδη μικροτραυματισμο και διαχρονικά χάνει κάποια ματς στην χρονιά) ενώ στην περιφέρεια λείπει ο ηγέτης που θα βάλει την μπάλα στο πλεκτό όταν καίει.

Παράλληλα μου φαίνεται ότι έχει χειροτερεύσει στο σουτ καθώς πλην Καναάν και Πιτερς δεν βρίσκω άλλον συνεπή σουτέρ στο ρόστερ.

Περιμένω με μεγάλη περιέργεια να δω τον παίκτη που θα επιλέξει ο Μπαρτζωκας που αποδεδειγμένα έχει μάτι στις μεταγραφές, όμως σίγουρα θα χρειαστεί προσαρμογή αφού χάνει την προετοιμασία που εξελίσσεται.

Έχω ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια να δω τον Ολυμπιακό καθώς δεν θα με εκπλήξει ούτε αν ξεκινήσει την σεζόν με 6-0 ούτε με 0-6

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba

Τρί Σεπ 12, 2023 9:18 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 7:51 pm
Ας γράψω κι εγώ τη βλακεία μου, ακόμα τζάμπα είναι 😜

Olympiacos BC 2026-27:

Λούντζης - Walkup
Ντόρσι
Ποκουσέφσκι - Ρογκαβόπουλος
Βεζενκοφ - Βούκσεβιτς
Μιλουτίνοφ - Τανούλης

8 ελληνικά διαβατήρια, ίσως και 9.
Χαχαχαχαχα βλέπεις Ντόρα εσύ :D

Αυτό το Ντορσι δεν το κάνουμε από φέτο να χωρέσει και ο αψηλος που λέει ο ασισταντ;

Πέρα από την πλάκα, αν είναι να έρθει μόνο ένας παίχτης, όντως αποκλείεται να είναι ο χειριστής που ήθελε κάποτε, αναγκαστικά θα πάει σε κάτι πιο αψηλό και δυνατό προς 3-4-5, στο πολύ αχνό το 5 αλλά σα το σπορ εμ εμ, σε στυυυυυυλ... αθλητικό.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τρί Σεπ 12, 2023 9:27 pm

Ωραία τα λέτε αλλά παίκτες που κάνουν διαφορά λιγοστεύουν

Και είναι πολύ συγκεκριμένοι

Μπάρτον σιγά μην ερθει Ευρώπη
Ριβερς
Ναν
Ντεϊβις
Γουορεν (δεν αποκλείεται μετά τους τραυματισμους)
Τζαμαϊκαλ.Γκριν για 4-5

Μαγκρουντερ πιο προσιτός αλλά όχι σουπερ καμικάζι. Ίσως σου βγει Χιγκινς ομως

Γκάμπριελ τα ίδια στο 4αρο

Αυτοί είναι

Διαλλιεεεχτεεεεεε

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3355
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Σεπ 12, 2023 9:36 pm

berry έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 9:27 pm
Ωραία τα λέτε αλλά παίκτες που κάνουν διαφορά λιγοστεύουν

Και είναι πολύ συγκεκριμένοι

Μπάρτον σιγά μην ερθει Ευρώπη
Ριβερς
Ναν
Ντεϊβις
Γουορεν (δεν αποκλείεται μετά τους τραυματισμους)
Τζαμαϊκαλ.Γκριν για 4-5

Μαγκρουντερ πιο προσιτός αλλά όχι σουπερ καμικάζι. Ίσως σου βγει Χιγκινς ομως

Γκάμπριελ τα ίδια στο 4αρο

Αυτοί είναι

Διαλλιεεεχτεεεεεε
Γιατί μου ξεχνάς τον Nowell; Ελεύθερο είναι ακόμα το παιδί, εγώ σ' αυτόν έχω καταλήξει, μένει μόνο να συμφωνήσει ο... Μπαρτζώκας και να τα σκάσουν οι Αφοί.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”