Δεν ξέρω περισσότερα, αν έκανε ή δεν έκανε. Δεν νομίζω να μπορούσε και να μην το έκανε, όλο στην Ελλάδα είναι στο μεταξύ και όπως λες αυτός πραγματικά δικαιούται και τυπικά και "ουσιαστικά", ας πούμε.N.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 12, 2023 2:13 pmΟι διαδικασίες για την έκδοση του Ελληνικού διαβατηρίου μπορεί να έγιναν (ΜΠΟΡΕΙ) μετά την Βασιλακόπουλου εποχή!
Αν πληρεις τα κριτήρια μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά με πληρεξούσιο δικηγόρο και ας είσαι εκτός Ελλάδος.
Για να λεμέ και του στραβού το δίκαιο πάντως, αν κάποιος πληρούσε τα νόμιμα για την έκδοση Ελληνικού διαβατηρίου είναι ο Ποκουσέφσκι.
Αλήθεια οι μικροί Βουκσεβιτς (άνετα για 4-5 στον Ολυμπιακό) και Στογιακοβιτς έχουν Ελληνικά διαβατήρια (αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν και Εθνική /Ελλάδας αν το επιλέξουν)?
Οι Βουκτσεβιτς έχει και ελληνικό αλλά νομίζω προτιμάει εθνική Σερβίας. Ο Αντρέας έχει ελληνικό και έχει ήδη εκφράσει προτίμηση να παίξει για εμάς, μακάρι.
Assistant δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι. Τόσο καιρό μιλάμε για αυτά τα ονόματα ως πιθανούς στόχους και ρώτησα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχουμε αναφέρει, το αν και ποιος από αυτούς που ανέφερα μπορεί να παίξει πραγματικά είναι άλλη συζήτηση που έχει γίνει αρκετές φορές.