https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 59962.html
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6591
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μιλουτινοφ λενε ειχε προβλημα στο γονατο πριν το φ8 και επαιζε τραυματιας..Δεν μπορω να διανοηθω οτι ισχυει και τον εβαλε μεχρι και με τον παοκ να παιξει..
0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παλι καλα που πηραμε τον Mensahshaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 12:53 amμιλουτινοφ λενε ειχε προβλημα στο γονατο πριν το φ8 και επαιζε τραυματιας..Δεν μπορω να διανοηθω οτι ισχυει και τον εβαλε μεχρι και με τον παοκ να παιξει..

1
1

-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα συμφωνήσω ότι δεν τον έχουμε τον Πάο φέτος όπως είναι αυτή τη στιγμή οι ομάδες. Διαφωνώ για το πέρσι που τον είχαμε ξεκάθαρα γιατί απλά παίζαμε άμυνα πολύ καλύτερη ακόμα και από αυτή μας μας παίζει ο Πάο φέτος στη Γκάμπριελ εποχή.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:20 pmΤα προβλήματα μας είναι 2. Τα χοντρά εννοώ. Πρώτον λείπει ποιότητα στον άσο και δεύτερον λείπει αθλητικότητα από το 4,5. Δεν τον έχουμε τον ΠΑΟ ούτε φέτος.
Βέβαια επαναλαμβάνω ότι με την παρούσα κατάσταση των ομάδων δεν τον έχουμε. Αν επιστρέψει Γουοκαπ και Ραιτ αλλάζει το πράγμα άρδην ακόμα και αν επιστρέψει Λεσόρ. Όλοι κάνουν αβαβά την απουσία του Γουοκαπ και αψηφούν πόσο σημαντικός πυλώνας του Ολυμπιακού είναι.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρα υπεύθυνος που δεν έχουμε αθλητικό ψηλό. Μετά από μέρες ψαξιματος πήγε έφερε έναν απίθανο που δεν κάνει ούτε για Α1.
Αν πάθει κάτι ο Μιλου η ο Φαλ η έχουν κάποια θέμα με ενοχλήσεις κτλ στα κρίσιμα τελειώσαμε. Μένουμε με ένα ψηλό. Έκανε την πιο τραγική επιλογή που μπορούσε να κάνει.
Επίσης καλό θα είναι να διώξει Πίτερς και να πείσει τον πετρούσεφ να επιστρέψει το καλοκαίρι με σοβαρό ρόλο. Δεν γίνεται να μην έχεις παίχτη να παίζει και στο 4 και στο 5. Τα έκανε κουλουβαχατα στο σχηματισμό του ρόστερ.
Αν πάθει κάτι ο Μιλου η ο Φαλ η έχουν κάποια θέμα με ενοχλήσεις κτλ στα κρίσιμα τελειώσαμε. Μένουμε με ένα ψηλό. Έκανε την πιο τραγική επιλογή που μπορούσε να κάνει.
Επίσης καλό θα είναι να διώξει Πίτερς και να πείσει τον πετρούσεφ να επιστρέψει το καλοκαίρι με σοβαρό ρόλο. Δεν γίνεται να μην έχεις παίχτη να παίζει και στο 4 και στο 5. Τα έκανε κουλουβαχατα στο σχηματισμό του ρόστερ.
1
1

-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Σιγά ρε φίλε!! Δηλαδή είναι υπεύθυνος ο Μπαρτζώκας που ο Ραιτ έπαθε αυτό που έπαθε? Είναι υπεύθυνος ο Μπαρτζώκας που ο Μιλουτίνοφ είναι κινούμενο κρέας? Υπεύθυνος θα είναι είναι άμα τον κρατήσει και του χρόνου. Το Μένσα τον πήρε για 3ο όχι για 2ο. Συμφωνώ ότι είναι αποτυχημένη κίνηση και θα το χρεωθεί στην περίπτωση που δεν επιστρέψει ο Ραιτ ή δεν πάρει κάποιον άλλον μέχρι τέλος του μήνα. Τον Πετρουσεφ έπρεπε να έχει κρατήσει αντί για τον Μιλουτίνοφ και όχι τον Πιτερς. Ο Πίτερς έχει στραβά άλλα έχει πολλά καλά και σίγουρα δεν ταιριάζει με όλους του αντιπάλους αλλά μην ξεχνάς ότι ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες περυσι. Και φέτος δεν τα έχει πάει άσχημα.Tsilarxos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 3:15 amΟ Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρα υπεύθυνος που δεν έχουμε αθλητικό ψηλό. Μετά από μέρες ψαξιματος πήγε έφερε έναν απίθανο που δεν κάνει ούτε για Α1.
Στον ΜΠαρτζώκα χρεώνεται στην Ελλάδα η μη ενσωμάτωση του Ντορσευ. Όχι μόνο σε αυτόν βεβαια. Το μεγλαύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο ίδιος ο Ντορσευ.
Να λέει βέβαια κάποιος ότι τα έχει κάνει κουλουβάχατα ένας προπονητής με το ρόστερ του που είναι 1ος στη Euroleague με προοπτική να κάνει κάτω από 10 ήττες στη regular είναι τουλάχιστον υπερφίαλο και profan;vw δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Μπαρτζώκας χρεώνεται την έλλειψη ψυχραιμίας, ψυχολογικής προετοιμασίας και τη στελέχωση του ρόστερ χωρίς σταρ γκαρντ. Μακάρι να τον σώσει ο Έβανς που τον στήριξε. Αλλιώς κατάφερε με τη στελέχωση του ρόστερ να παίζει πάλι σε κρίσιμο αγώνα με 1,5 γκαρντ.. Επίσης η άμυνα του είναι ασύμβατη με τους ψηλούς που έχουμε..
0
-
- Reactions: 1071
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αποτι ειδα σε αρθρο του στεφανου λεει πως πρεπει να δουμε την περιπτωση γουοκαπ γιατι αν ειναι να μεινει καιρο εξω χρειαζομαστε παικτη.. Πηγαιντε παρτε τον μπεβερλι να τελειωνουμε,αυτα με τον χαρακτηρα του τα ακουω βερεσε,εδω που φτασαμε αν δεν παιξει ο γουοκαπ στα πλει οφ και στο φ4 θα παμε για ταφο..και θα πεταχτουν 20εκ στα σκουπιδια.
Ρισκαρουμε την χρονια δηλαδη αν θα πιασει η μεση τον γουοκαπ στο φ4?ετσι και αλλιως δεν θα παιζει ουτε στο 50% και να παιξει.
Και αν δεν ειναι και ο ραιτ το πολυ σε ενα μηνα ετοιμος θελουμε και 5ρι..ο μενσα ας κατσει φροντιστης να δινει τις πετσετες..οποιος τον εφερε θελει οσκαρ.αν ο μιλου επαιζε με την καρδιτσα και τον παοκ τραυματιας ο μπαρτζωκας το χει χασει.
Ρισκαρουμε την χρονια δηλαδη αν θα πιασει η μεση τον γουοκαπ στο φ4?ετσι και αλλιως δεν θα παιζει ουτε στο 50% και να παιξει.
Και αν δεν ειναι και ο ραιτ το πολυ σε ενα μηνα ετοιμος θελουμε και 5ρι..ο μενσα ας κατσει φροντιστης να δινει τις πετσετες..οποιος τον εφερε θελει οσκαρ.αν ο μιλου επαιζε με την καρδιτσα και τον παοκ τραυματιας ο μπαρτζωκας το χει χασει.
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως η ομάδα χρειάζεται γενικότερη βοήθεια στο σταφ και χρειάζεται να έρθει κάποιος άλλος Χεντ κοουτς π.χ. Πασκουάλ; Δεν ξέρω παιδιά, το βάζω στο τραπέζι, χωρίς να θέλω να γίνω επικριτικός και να γίνομαι αυστηρός "στην πρώτη στραβή". Όμως, είναι φυσικό να θέλω σαν φίλαθλος η ομάδα να πηγαίνει καλά και να προοδεύει. Αυτό που παρατηρώ ειναι ένα ταβάνι του τύπου "φτάνω τελικό και μετά καταρρέω". Η ομάδα δεν μπορεί ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά.Ίσως σχετίζεται με τη φυσική κατάσταση, ό,τι και να είναι όμως πρέπει να λυθεί άμεσα. Ναι, υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών, όπως υπήρχε και πέρσυ. Όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν οι δικαιολογίες. Δεν λέω ότι είναι κακός κοουτς, αλλά ίσως να χρειάζεται η ομάδα πλέον κάτι διαφορετικό.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω γιατί λέμε για τον Μπέβερλι, είναι 36-37 χρονών, η εμπειρία του στην Ευρωλίγκα ήταν στο μακρινό παρελθόν και στην Χαποέλ στo Eurocup δεν ήταν καν ο καλύτερος τους γκαρντ αλλά ο Madar στα παιχνίδια που συνυπήρξαν. Ο Madar που ήταν σε Παρτιζάν, Φενέρ και ολίγον Μπάγερν ένας μέτριος ρολίστας. Και θα έρθει ξαφνικά στον Ολυμπιακό, να προσαρμοστεί σε ένα τελείως διαφορετικό μπάσκετ, να παίξει άμυνα όπως έπαιζε όταν ήταν νεαρός και να θυσιαστεί για την ομάδα; Δεν έχει νομίζω κανένα νόημα να τον φέρναμε.
3
3

- karamelitsa
- Reactions: 1096
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ο Γουόκαπ δεν είναι σε θέση να επανέρθει 100% η χρονιά έχει τελειώσει...οπότε η ομάδα πρέπει να το δει άμεσα, ίσως μόνο να δούμε και τον Εβανς μήπως μπορεί να καλύψει το κενό, αν όχι θέλουμε μεταγραφή. Στις άλλες θέσεις μπορείς με κάποιο τρόπο να κάνεις πατέντες, άλλα με τον άσσο δεν γίνεται, το είδαμε και εχτές, έσκασε ο κακομοίρης ο Γκος, πόσο νομίζετε θα αντέξει και αυτός...shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 12:42 pmΑποτι ειδα σε αρθρο του στεφανου λεει πως πρεπει να δουμε την περιπτωση γουοκαπ γιατι αν ειναι να μεινει καιρο εξω χρειαζομαστε παικτη.. Πηγαιντε παρτε τον μπεβερλι να τελειωνουμε,αυτα με τον χαρακτηρα του τα ακουω βερεσε,εδω που φτασαμε αν δεν παιξει ο γουοκαπ στα πλει οφ και στο φ4 θα παμε για ταφο..και θα πεταχτουν 20εκ στα σκουπιδια.
Για τον Μενσά δεν θέλω να σχολιάσω γιατί θα πω χοντράδες....
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- golitog7
- Reactions: 1838
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όπως μετά από κέθε ήττα όπως και αν έρθει αυτή διαβάζουμε τέρατα, έτσι και σήμερα. Τι για κόμπλεξ μπαρτζώκα απέναντι σε "Αταμαν διαβάζω, τι για δύο επίπεδα κάτω ο κόουτς, τι να φύγει και να πάρουμε Πασκουάλ λέει ο άλλος (αυτόν που στον παο παραλίγο να κατέβουν σε συλλαλητήριο για να τον διώξουν). Μάγκες μην είστε αιχμάλωτοι της στιγμής. Για ένα σουτ κρίθηκε το ματς χθες, δεν χάσαμε 20 πόντους. Αν έβαζε ο φουρνιέ το ελέυθερο τρίποντο θα κερδίζαμε εμείς και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω θα ξεκίναγε το παραμύθι αλλιώς (refuse to loose, καταραμένε Αταμάν που μας άφησες χωρίς πεντ'αρι, αποτυχία ο Μπράουν κτλ κτλ). Πως γίνεται ρε μάγκες ΕΝΑ σουτ να αλλάζει την οπτική σας τόσο πολύ? Δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά. Ούτε ο Παπαδογιάννης δεν αλλάζει γνώμη τόσο γρήγορα και εύκολα 
Να σημειώσω ότι στο ματς έλειπε το 70% της περιφέρειας του Οσφπ, δεν είχαμε δλδ αυτή τη φορά τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να απενεργοποιήσουμε την 3guard πεντάδα του Παο. θυμηθείτε λίγο τη συνεισφορά του Βιλντόζα σε αυτό το κομμάτι στο ματς της Euroleague. Γι τον Γουόκαπ και το πόσο σημαντικός είναι όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με το φλόου που της δίνει και τα σκριν στον Σάσα δε θα μιλήσω καν. Επίσης η περιβόητη υπεροχή μας στα 5άρια. Σοβαρά τώρα? Εγώ είδα μία ομάδα με 1 πεντάρι (Φαλ) και μία με ενάμιση (Γκάμπριελ, Μήτογλου). Για Μίλου τα έχω πει εδώ και καιρό ότι δεν είναι πλέον κανονικός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Άλλη συζήτηση αυτή θα επανέρθω πιο κάτω.
Οπότε ρε μάγκες με αυτή την κατάσταση θέλατε όχι απλά να πάρουμε το ματς αλλά να ρίξουμε και 20 πόντους στον Παο για να είστε ευχαριστημένοι. Γιατί ματς που πάει στο σουτ ανάμεσα σε 2 ισοδύναμες ομάδες μπορεί να το χάσεις μπορεί να το κερδίσεις, αλλά επουδενί δεν είναι λόγος για τέτοια γκρίνια και απαξίωση. Παίζουν και οι άλλοι τι να κάνουμε.
Για μένα και δεν το λέω προβοκατόρικα, αν κοιτάξεις με ψυχραιμία το χθεσινό ματς πιο πολύ πρέπει να ανησυχεί ο Παο παρά ο Οσφπ. Το λέω πραγματικά με όλη την ειλικρίνεια μου, με το μάτι στους τελικούς και στα πλει οφ της euroleague.
O Παο κέρδισε θεωρώ και με τη βοήθεια της τύχης χθες (άστοχο του φουρνιέ αλλά και τα λάθη μας στο τέλος) μία ομάδα που ήταν στο 60% της δύναμης της. Δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τον Παο αυτό. Και δεν πιστεύω ότι ο Παο θα ανεβάσει πάααρα πολύ το ταβάνι σε σχέση με εχθές. Προφανώς θα βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά δεν βλέπω κάποια συνταρακτική αλλαγή στον ορίζοντα.
Αυτές οι ήττες μερικές φορές κάνουν καλό, μη βιάζεστε τόσο πολύ να απαξιώσετε τον κόουτς και την ομάδα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Να σημειώσω ότι στο ματς έλειπε το 70% της περιφέρειας του Οσφπ, δεν είχαμε δλδ αυτή τη φορά τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να απενεργοποιήσουμε την 3guard πεντάδα του Παο. θυμηθείτε λίγο τη συνεισφορά του Βιλντόζα σε αυτό το κομμάτι στο ματς της Euroleague. Γι τον Γουόκαπ και το πόσο σημαντικός είναι όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση με το φλόου που της δίνει και τα σκριν στον Σάσα δε θα μιλήσω καν. Επίσης η περιβόητη υπεροχή μας στα 5άρια. Σοβαρά τώρα? Εγώ είδα μία ομάδα με 1 πεντάρι (Φαλ) και μία με ενάμιση (Γκάμπριελ, Μήτογλου). Για Μίλου τα έχω πει εδώ και καιρό ότι δεν είναι πλέον κανονικός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Άλλη συζήτηση αυτή θα επανέρθω πιο κάτω.
Οπότε ρε μάγκες με αυτή την κατάσταση θέλατε όχι απλά να πάρουμε το ματς αλλά να ρίξουμε και 20 πόντους στον Παο για να είστε ευχαριστημένοι. Γιατί ματς που πάει στο σουτ ανάμεσα σε 2 ισοδύναμες ομάδες μπορεί να το χάσεις μπορεί να το κερδίσεις, αλλά επουδενί δεν είναι λόγος για τέτοια γκρίνια και απαξίωση. Παίζουν και οι άλλοι τι να κάνουμε.
Για μένα και δεν το λέω προβοκατόρικα, αν κοιτάξεις με ψυχραιμία το χθεσινό ματς πιο πολύ πρέπει να ανησυχεί ο Παο παρά ο Οσφπ. Το λέω πραγματικά με όλη την ειλικρίνεια μου, με το μάτι στους τελικούς και στα πλει οφ της euroleague.
O Παο κέρδισε θεωρώ και με τη βοήθεια της τύχης χθες (άστοχο του φουρνιέ αλλά και τα λάθη μας στο τέλος) μία ομάδα που ήταν στο 60% της δύναμης της. Δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τον Παο αυτό. Και δεν πιστεύω ότι ο Παο θα ανεβάσει πάααρα πολύ το ταβάνι σε σχέση με εχθές. Προφανώς θα βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά δεν βλέπω κάποια συνταρακτική αλλαγή στον ορίζοντα.
Αυτές οι ήττες μερικές φορές κάνουν καλό, μη βιάζεστε τόσο πολύ να απαξιώσετε τον κόουτς και την ομάδα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
2
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω δεν τον εχω δει στην χαποελ αλλα τετοια εποχη καλυτερο δεν βρισκεις..Δεν γινεται να μην μπορει να παιξει αμυνα αν θελει ο μπεβερλι..επισης ειναι παικτης που δεν θα τα κανει πανω του στα κρισιμα.Και εγω ειμαι της αποψης οτι αν ο γουοκαπ δεν επανερθει τελος η χρονια με μικρο αστερισκο στον εβανς..αλλα τουλαχιστον να πεσεις μαχωμενος φερνοντας οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 1:07 pmΔεν ξέρω γιατί λέμε για τον Μπέβερλι, είναι 36-37 χρονών, η εμπειρία του στην Ευρωλίγκα ήταν στο μακρινό παρελθόν και στην Χαποέλ στo Eurocup δεν ήταν καν ο καλύτερος τους γκαρντ αλλά ο Madar στα παιχνίδια που συνυπήρξαν. Ο Madar που ήταν σε Παρτιζάν, Φενέρ και ολίγον Μπάγερν ένας μέτριος ρολίστας. Και θα έρθει ξαφνικά στον Ολυμπιακό, να προσαρμοστεί σε ένα τελείως διαφορετικό μπάσκετ, να παίξει άμυνα όπως έπαιζε όταν ήταν νεαρός και να θυσιαστεί για την ομάδα; Δεν έχει νομίζω κανένα νόημα να τον φέρναμε.
αθλητικα καλος φαινεται παντως.
0
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να τον έβαλαν τον Γουόκαπ σημαίνει ότι δεν τον έχουν ξεγράψει για την χρονιά. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε την κατάσταση του.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 1:32 pm
εγω δεν τον εχω δει στην χαποελ αλλα τετοια εποχη καλυτερο δεν βρισκεις..Δεν γινεται να μην μπορει να παιξει αμυνα αν θελει ο μπεβερλι..επισης ειναι παικτης που δεν θα τα κανει πανω του στα κρισιμα.Και εγω ειμαι της αποψης οτι αν ο γουοκαπ δεν επανερθει τελος η χρονια με μικρο αστερισκο στον εβανς..αλλα τουλαχιστον να πεσεις μαχωμενος φερνοντας οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα.
Αν έχουμε Γκος, Βιλντόζα, δεν είμαστε τελείως γυμνοί, με το ερωτηματικό του Έβανς.
Για τον Μπέβερλι έχω τις αμφιβολίες μου όχι μόνο για την ικανότητα του να παίξει άμυνα για το αν μετά από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ θα ήθελε να έρθει ως ρολίστας στον Ολυμπιακό. Επίσης στην Χαποέλ τιμωρήθηκε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον Ιτούδη και που ανέβασε διάφορα στα social γι' αυτόν. Μόνο και γι' αυτό φαντάζομαι δεν θα τον υπογράφαμε. Ακούγεται ότι θα βρει και συμβόλαιο στο NBA.
0