Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 789
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Άσχετο τελείως, αλλά να λέγεται……..την τελευταία διετία μακράν τα πιο συναρπαστικά και «μπασκετικά» παιχνϊδια σε όλη την Ευρώπη, τα δίνει το ζευγάρι Ερυθρός Αστέρας με Παρτίζαν!! Τι παιχνιδάρα ήταν ο χθεσινός τους τελικός πάλι…….με τεράστιους από την μια τον Κάρλικ Τζόουνς και τον Φίλιππο από την άλλη!!!
1
1

- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε, αν τυχόν, λέμε αν τυχόν παίξει όπως μπορεί, θα "κλείσουν σπίτια" (μπασκετικά πάντα, μην παρεξηγηθούμε). Εννοώ, πώς κανείς δεν την περιμένει από εκεί τη δουλειά. Ούτε ο σημερινός αντίπαλος, ούτε κανείς! Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τον Μπράουν. Οπότε, ναι, μπορεί να φαντάζει τελειωμένος, αλλά αν πρόσεξες στάθηκε αρκετά καλά σε κάποια ματς της Α1. Αν τυχόν κάνει κανένα ξέσπασμα και θυμηθεί ποιος είναι, θα γίνει μπασκετικός χαμούλης:)golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 3:11 pmΓια φουρνιέ το πιστεύω και εγώ. Και για Πίτερς πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλο παιχνίδι. Από τον ΠΑΟ περιμένω Οσμαν και Σλουκα κατά βάση. Τώρα για Ντορσευ που λες δεν το πολυπιστεύω. Είναι σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα ο τύπος.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 1:55 pmΑναμένω πολύ μεγάλο παιχνίδι από Φουρνιέ απόψε, ο οποίος θα τραβήξει και τους υπόλοιπους. Και θα σας εξηγήσω το γιατί. Γιατί, ο Έβαν έχει μάθει στην πίεση και στους μεγάλους αγώνες και αυτό αρχίζει και το μεταλαμπαδεύει και στους συμπαίκτες του. Κάτι από μενταλιτέ Σπανούλη δηλαδή. Θα τα καταφέρει η ομάδα μας αδέρφια, βέβαια θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Υπόψιν, ο Λάρρυ θα είναι σημείο αναφοράς ΚΑΙ σήμερα!
Να τολμήσω να προβλέψω και κάτι, ο Ντόρσεϊ όχι μόνο θα παίξει, θα είναι και θετικός όσο παίξει!
Overall δίνω ένα 55-45 υπέρ ΠΑΟ για πολλούς λόγους. Δε συμμερίζομαι τις στοιχηματικες αποδόσεις και τσίμπησα ήδη τον ασσο του ΠΑΟ. Ε αν στραβώσει και το χάσω, κομμάτια να γίνει θα το αντέξω…
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1292
- Προειδοποιήσεις:
1
- montechristo
- Reactions: 1891
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός.
Και οι δύο ομάδες με ελλείψεις.
Όμως, οι ελλείψεις του Ολυμπιακού στη θέση 1 θα φανούν μόνο για όση ώρα δεν θα είναι στο παρκέ ο Γκος.
Οπότε, για μένα, όλο το θέμα είναι: α) αν ο Γκος αντέξει σωματικά να παίξει για 30+ λεπτά, αφού μιλάμε για 3ο ματς μέσα σε 4 μέρες, β) αν δεν φορτωθεί γρήγορα με φάουλ.
Πρόβλεψη: 60-40 νίκη Ολυμπιακού.
Και οι δύο ομάδες με ελλείψεις.
Όμως, οι ελλείψεις του Ολυμπιακού στη θέση 1 θα φανούν μόνο για όση ώρα δεν θα είναι στο παρκέ ο Γκος.
Οπότε, για μένα, όλο το θέμα είναι: α) αν ο Γκος αντέξει σωματικά να παίξει για 30+ λεπτά, αφού μιλάμε για 3ο ματς μέσα σε 4 μέρες, β) αν δεν φορτωθεί γρήγορα με φάουλ.
Πρόβλεψη: 60-40 νίκη Ολυμπιακού.
2
1
1

-
- Reactions: 1292
- Προειδοποιήσεις:
1
Μαλλον λιγουρα ηταν αυτη η αισθησηChristofis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 3:33 pmΚαι εγω πιστευω θα παιξει ο ντορσει σημερα χωρις λογο ομως απλα σαν αισθηση

0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εγώ απαισιόδοξος είμαι, όχι τόσο από το σημερινό όσο από το προηγούμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και από την κάκιστη κατάσταση των σέντερ μας θα πρόσθετα. Στον άσσο θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερο από το βιλντοζα αλλά κι αυτό έχει θέματα τραυματισμώνTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:31 pmΓενικά η ομάδα θέλει κάποιο φρεσκάρισμα σε τομέα ποιότητας στα γκαρντ. ίσως μπορεί να το δώσει ο Έβανς αν μπορεί να παίξει μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο. Αν δεν παίξει φέτος ο Έβανς πιστεύω είναι μεγάλο λάθος το ότι αποκτήθηκε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολλά με λίγα και ο Βιλντόζα φίλε. Στον ΠΑΟ ήταν ακόμα πιο ανύπαρκτος. Νομίζω είναι παίχτης για ομάδες χωρίς να έχουν στόχο την κούπα τύπου Μπασκόνια.. Οι ψηλοί μας μπορούν να σκοράρουν σχεδόν μόνο με έτοιμα καλάθια αλλά δεν έχουμε τέτοιους γκαρντ να πασάρουν έτσι πέρα του Φουρνιέ που κάπως το κατέχει και στον τομέα δημιουργίας. Νομίζω θα τα χάσουμε όλα φέτος γιατί και στην άμυνα και στο ριμπάουντ νομίζω είμαστε νωθροί. Δηλαδή το άγχος που έχουμε στην επίθεση σε ματς τελικούς δεν μπορούμε να το ισορροπήσουμε ούτε με απορσπάλαστη άμυνα μέχρι να βρούμε ψυχολογία.tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:38 pmΚαι εγώ απαισιόδοξος είμαι, όχι τόσο από το σημερινό όσο από το προηγούμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και από την κάκιστη κατάσταση των σέντερ μας θα πρόσθετα. Στον άσσο θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερο από το βιλντοζα αλλά κι αυτό έχει θέματα τραυματισμώνTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:31 pmΓενικά η ομάδα θέλει κάποιο φρεσκάρισμα σε τομέα ποιότητας στα γκαρντ. ίσως μπορεί να το δώσει ο Έβανς αν μπορεί να παίξει μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο. Αν δεν παίξει φέτος ο Έβανς πιστεύω είναι μεγάλο λάθος το ότι αποκτήθηκε.
0
-
- Reactions: 789
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Η έλλειψη αθλητικότητας στους ψηλούς είναι……ποιότητα στην περιφέρεια έχεις!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:20 pmΤα προβλήματα μας είναι 2. Τα χοντρά εννοώ. Πρώτον λείπει ποιότητα στον άσο και δεύτερον λείπει αθλητικότητα από το 4,5. Δεν τον έχουμε τον ΠΑΟ ούτε φέτος.
0
-
- Reactions: 537
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ σε ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Μπαρτζώκα και αυτό είναι η επιμονή του να παίζουμε αποκλειστικά και μόνο άμυνα με αλλαγές, ενώ έχουμε παίκτες που εμφανώς δεν μπορούν να το υποστηρίξουν.
Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές φέτος έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει "άντε πάλι" όταν ο εκάστοτε αντίπαλος κοντός, με το πρώτο σκριν, βρίσκει απέναντι του, τον Μιλουτίνοφ, τον Φαλ, τον Βεζένκοφ και τον Πίτερς και φυσικά τους περνάει στα πόδια δημιουργώντας ανισορροπία.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει ο κόουτς παίζοντας αυτή την άμυνα με αυτούς τους παίκτες. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι από την στιγμή που δεν θέλει να αλλάξει την αμυντική προσέγγιση θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας σοβαρός αθλητικός σέντερ, όμως αντ' αυτού αποκτήθηκε ο Μένσα...
Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές φέτος έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει "άντε πάλι" όταν ο εκάστοτε αντίπαλος κοντός, με το πρώτο σκριν, βρίσκει απέναντι του, τον Μιλουτίνοφ, τον Φαλ, τον Βεζένκοφ και τον Πίτερς και φυσικά τους περνάει στα πόδια δημιουργώντας ανισορροπία.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει ο κόουτς παίζοντας αυτή την άμυνα με αυτούς τους παίκτες. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι από την στιγμή που δεν θέλει να αλλάξει την αμυντική προσέγγιση θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας σοβαρός αθλητικός σέντερ, όμως αντ' αυτού αποκτήθηκε ο Μένσα...
0