Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 19, 2025 9:54 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 8:52 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 7:53 pm

Πολύ σωστά τα λες φίλε για τον συγκεκριμένο. Αλλά δυστυχώς δεν είναι ο μόνος...
Άντε, να απαντήσει λοιπόν ο "συγκεκριμένος" για να μην έχετε παράπονο.

1. Το "αντιμπαρτζωκικό" μέτωπο καλά κρατεί! Και όχι μόνο κρατεί, αλλά ενώνει Παναθηναϊκούς και "Ολυμπιακούς", που σε όλα τρώγονται, αλλά στο μένος τους κατά του Μπαρτζώκα ομονοούν!

2. Σε σχόλιό μου ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται για τη διαδοχή του Μπαρτζώκα, αφού έχει ακόμα δύο χρόνια βάσει συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, και ότι όταν στο μέλλον φύγει απ' την ομάδα κατά τη γνώμη μου οι μόνοι που μπορούν να σταθούν τότε ως προπονητική αξία για προπονητές του Ολυμπιακού, είναι Σφαιρόπουλος, Λάσο και Τρινκιέρι, μου απαντάει ο "Ολυμπιακός" πως χαλιέμαι με την ελευθερία του λόγου και να το προσέξω αυτό.
Τελείως άστοχη απάντηση, αφού στο συγκεκριμένο μου σχόλιο δεν έθιξα καθόλου το δικαίωμα λόγου που έχουμε όλοι, αλλά απλώς είπα τη γνώμη μου για αυτά που διαβάζω.
Φαίνεται πως άλλος χαλιέται με την ελευθερία του δικού μου λόγου.

3. Και καπάκι από πάνω έρχεται και ο Παναθηναϊκός (χωρίς εισαγωγικά αυτός -γνήσιος) και επιβραβεύει τον "Ολυμπιακό" λέγοντας ότι πολύ σωστά τα λέει για τον συγκεκριμένο (την αφεντιά μου). Λες κι εμπόδισα εγώ τους φίλους του ΠΑΟ να εκφράζονται όπως θέλουν και να λένε ό,τι θέλουν. Πότε στέρησα τον Τζόνι από το να πει την άποψή του;

4. Γιατί, λοιπόν, μου την πέσανε αμφότεροι οι ανωτέρω; Τους έπιασε ο δημοκρατικός τους οίστρος και τους στερώ την ελευθερία του λόγου; Δεν νομίζω...
Μάλλον, μόλις τους θύμισα πως ο Μπαρτζώκας θα είναι τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακός, τους έπιασε σύγκρυο. Α, ρε Γιώργαρε, πόνο που έχεις δώσει!!!
Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σέβεσαι τη διαφορετική άποψη. Πας και κανεις επίθεση σε όσους συνοπαδούς σου κάνουν κριτική στην ομάδα σας (γιατί το φόρουμ για σένα υπάρχει μόνο για να λέμε σε όλα μπράβο, εμείς στα τοπικ του παο έχουμε τον billypao που έχει αναλάβει τον ρόλο σου, αλλά αυτός τουλάχιστον είναι ευγενικός και δεν προσβάλει κανέναν). Ακόμα χειρότερα αν κάποιος Παναθηναϊκός ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει κακή κουβέντα για την ομάδα σου, εκεί θα τον κάνεις να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έγραψε το σχόλιο του και είπε... την άποψη του στη τελική.

Συγκεκριμένα σε εμένα έγραψες πως "μπαίνω στο παιχνίδι" επειδή είπα την άποψη μου, ενώ στον συνοπαδο σου είπες ότι "τσάμπα κουβέντα κάνετε" και ότι δεν είναι πραγματικός Ολυμπιακός. Και στο μεταξύ εγώ έγραψα ότι θα σας κάνει κακό να φύγει ο Μπαρτζώκας, αλλά μετά γράφεις "αα ρε Γιώργο τι πόνο έχεις σκορπίσει", μάλιστα... Ότι θέλει θα γράφει ο καθένας και δεν θα σε ρωτάμε, βασικά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει καν η άποψη σου, θεωρώ ότι δεν έχεις καθόλου μπασκετικές γνώσεις και ιδανικά θα ήθελα να μην μου απαντάς και καθόλου σε ότι γράφω. Ξαναλέω δεν είσαι ο μόνος τέτοιος εδώ, είναι και ο slowhorse και άλλοι.

Πάντως με βάση το τρόπο γραφής σου, αυτός που δεν αγαπάει την ομάδα του, όπως είπες για κάποιους συμφουρμιτες, αλλά τον οπαδικο εγωισμό του, είσαι μάλλον εσύ και για αυτό δεν επιτρέπεις να πέσει καρφίτσα που να θίγει την ομάδα σου, αυτό λέγεται οπαδισμος.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Φεβ 19, 2025 10:16 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 9:38 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 9:23 pm
Δείτε την αλήθεια παιδιά. Αν χάσει ο Μπαρτζώκας πρωτάθλημα από τον Αταμάν πάλι ή αν γίνει καμιά στραβη και χάσει τελικό ευρωλίγκας ή κάποια διασταύρωση πιο πριν από τον ΠΑΟ δεν υπάρχει περίπτωση να κοουτσάρει άλλη χρονιά τον Ολυμπιακό. Θα του έχει κόψει το μπάσκετ ο Τούρκος.. Με λίγη δόση καυστικότητας.
Με όλο τον σεβασμό αδερφέ, αλλά μήπως πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς λίγο περισσότερο αυτήν την ομάδα για ότι σου έχει χαρίσει τόσα χρόνια απέναντι σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον, από το να εξαρτάται η αγάπη σου για το αν θα νικήσει τον Παναθηναϊκό??? Να με συγχωρείς αλλά κάποια πράγματα που γράφονται εδώ μέσα (δυστυχώς από συνοπαδούς, καθώς από τους «αντιπάλους» θα το καταλάβαινα), έχουν αρχίσει και κουράζουν αρκετά!!!! …….ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
Το καλό της ομάδας μου θέλω φίλε! Αυτό είναι ΑΓΑΠΗ! Θέλω την επιτυχία μας! Δεν θεοποιω πρόσωπα που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχια

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1903
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Φεβ 19, 2025 10:18 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 9:23 pm
Δείτε την αλήθεια παιδιά. Αν χάσει ο Μπαρτζώκας πρωτάθλημα από τον Αταμάν πάλι ή αν γίνει καμιά στραβη και χάσει τελικό ευρωλίγκας ή κάποια διασταύρωση πιο πριν από τον ΠΑΟ δεν υπάρχει περίπτωση να κοουτσάρει άλλη χρονιά τον Ολυμπιακό. Θα του έχει κόψει το μπάσκετ ο Τούρκος.. Με λίγη δόση καυστικότητας.
Δηλαδή, αν φέτος ο Ολυμπιακός δεν πάρει είτε το πρωτάθλημα είτε την ευρωκούπα, τότε θα του κόψει το μπάσκετ ο Αταμάν;;;

Και, άντε να υποθέσουμε ότι θα γίνει έτσι. Εσύ προσωπικά συμφωνείς με αυτό;
Εγώ δεν συμφωνώ. Και όχι μόνο τώρα που είναι προπονητής ο Μπαρτζώκας. Και με τον Σφαιρόπουλο τα ίδια πίστευα. Είναι ο προπονητής της ομάδας, έχει κάνει καλή δουλειά, αν έλθουν οι τίτλοι, καλώς να έλθουν, αν δεν έλθουν, δεν ήλθαν. Θα στεναχωρηθώ, θα σκάσω, αλλά δεν θέλω να διώξω τον προπονητή που έφτιαξε αυτή την ομάδα με τόσο κόπο 4 χρόνια τώρα. Αν δεν παίζαμε ωραίο μπάσκετ, αν δεν μας σέβονταν όλοι στην Ευρώπη, αν βγαίναμε δυό-τρεις φορές προτελευταίοι στην ευρωλίγκα, θα ήταν διαφορετικά.
Όμως τώρα δεν είναι το κριτήριό μου για την παραμονή του προπονητή η κατάκτηση κάποιου τίτλου. Άλλα είναι τα δικά μου κριτήρια.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

JohnnyPao έγραψε:
montechristo έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 8:52 pm

Άντε, να απαντήσει λοιπόν ο "συγκεκριμένος" για να μην έχετε παράπονο.

1. Το "αντιμπαρτζωκικό" μέτωπο καλά κρατεί! Και όχι μόνο κρατεί, αλλά ενώνει Παναθηναϊκούς και "Ολυμπιακούς", που σε όλα τρώγονται, αλλά στο μένος τους κατά του Μπαρτζώκα ομονοούν!

2. Σε σχόλιό μου ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται για τη διαδοχή του Μπαρτζώκα, αφού έχει ακόμα δύο χρόνια βάσει συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, και ότι όταν στο μέλλον φύγει απ' την ομάδα κατά τη γνώμη μου οι μόνοι που μπορούν να σταθούν τότε ως προπονητική αξία για προπονητές του Ολυμπιακού, είναι Σφαιρόπουλος, Λάσο και Τρινκιέρι, μου απαντάει ο "Ολυμπιακός" πως χαλιέμαι με την ελευθερία του λόγου και να το προσέξω αυτό.
Τελείως άστοχη απάντηση, αφού στο συγκεκριμένο μου σχόλιο δεν έθιξα καθόλου το δικαίωμα λόγου που έχουμε όλοι, αλλά απλώς είπα τη γνώμη μου για αυτά που διαβάζω.
Φαίνεται πως άλλος χαλιέται με την ελευθερία του δικού μου λόγου.

3. Και καπάκι από πάνω έρχεται και ο Παναθηναϊκός (χωρίς εισαγωγικά αυτός -γνήσιος) και επιβραβεύει τον "Ολυμπιακό" λέγοντας ότι πολύ σωστά τα λέει για τον συγκεκριμένο (την αφεντιά μου). Λες κι εμπόδισα εγώ τους φίλους του ΠΑΟ να εκφράζονται όπως θέλουν και να λένε ό,τι θέλουν. Πότε στέρησα τον Τζόνι από το να πει την άποψή του;

4. Γιατί, λοιπόν, μου την πέσανε αμφότεροι οι ανωτέρω; Τους έπιασε ο δημοκρατικός τους οίστρος και τους στερώ την ελευθερία του λόγου; Δεν νομίζω...
Μάλλον, μόλις τους θύμισα πως ο Μπαρτζώκας θα είναι τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακός, τους έπιασε σύγκρυο. Α, ρε Γιώργαρε, πόνο που έχεις δώσει!!!
Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σέβεσαι τη διαφορετική άποψη. Πας και κανεις επίθεση σε όσους συνοπαδούς σου κάνουν κριτική στην ομάδα σας (γιατί το φόρουμ για σένα υπάρχει μόνο για να λέμε σε όλα μπράβο, εμείς στα τοπικ του παο έχουμε τον billypao που έχει αναλάβει τον ρόλο σου, αλλά αυτός τουλάχιστον είναι ευγενικός και δεν προσβάλει κανέναν). Ακόμα χειρότερα αν κάποιος Παναθηναϊκός ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει κακή κουβέντα για την ομάδα σου, εκεί θα τον κάνεις να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έγραψε το σχόλιο του και είπε... την άποψη του στη τελική.

Συγκεκριμένα σε εμένα έγραψες πως "μπαίνω στο παιχνίδι" επειδή είπα την άποψη μου, ενώ στον συνοπαδο σου είπες ότι "τσάμπα κουβέντα κάνετε" και ότι δεν είναι πραγματικός Ολυμπιακός. Και στο μεταξύ εγώ έγραψα ότι θα σας κάνει κακό να φύγει ο Μπαρτζώκας, αλλά μετά γράφεις "αα ρε Γιώργο τι πόνο έχεις σκορπίσει", μάλιστα... Ότι θέλει θα γράφει ο καθένας και δεν θα σε ρωτάμε, βασικά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει καν η άποψη σου, θεωρώ ότι δεν έχεις καθόλου μπασκετικές γνώσεις και ιδανικά θα ήθελα να μην μου απαντάς και καθόλου σε ότι γράφω. Ξαναλέω δεν είσαι ο μόνος τέτοιος εδώ, είναι και ο slowhorse και άλλοι.

Πάντως με βάση το τρόπο γραφής σου, αυτός που δεν αγαπάει την ομάδα του, όπως είπες για κάποιους συμφουρμιτες, αλλά τον οπαδικο εγωισμό του, είσαι μάλλον εσύ και για αυτό δεν επιτρέπεις να πέσει καρφίτσα που να θίγει την ομάδα σου, αυτό λέγεται οπαδισμος.
Εμένα ως προς τί βρε αδερφέ με έβαλες στην διαμάχη σας??? Από που κρίνεις ότι δεν σέβομαι την διαφορετική άποψη??? Σε ποιον έχω κάνει επίθεση??? …….Μάλλον φαντασιώνεσαι εχθρούς αδερφέ, αυτό βλέπω εγώ. Όσο για μπασκετικές γνώσεις που αναφέρεις ( και προσβλητικά αναφέρεσαι σε αυτόν, που υποτίθεται λες ότι σου επιτίθεται, αφού εμμέσως πλην σαφώς τον χαρακτηρίζεις ξέρεις πως……..) αν έχεις την ίδια άποψη περί μπασκετικών απόψεων και για μένα ……..λυπάμαι ΦΑΟΥΛ!!!! Μόνο σε παρακαλώ μην ξανααναφερθείς σε εμένα μέσω τρίτων……….ότι έχεις να πεις καλοπροαίρετα να το συζητήσουμε, αλλιώς τί είχαμε, Τί χάσαμε, δεν ασχολούμαστε ένθεν κειθεν και όλα καλά, εντάξει αδερφέ???? Άλλος πάντως βλέπω να χρησιμοποιεί το φόρουμ ως μέσο αντιπαράθεσης και στο τέλος το παίζει και «θιγμένος» της υπόθεσης!!

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Τετ Φεβ 19, 2025 10:22 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Με όλο τον σεβασμό αδερφέ, αλλά μήπως πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς λίγο περισσότερο αυτήν την ομάδα για ότι σου έχει χαρίσει τόσα χρόνια απέναντι σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον, από το να εξαρτάται η αγάπη σου για το αν θα νικήσει τον Παναθηναϊκό??? Να με συγχωρείς αλλά κάποια πράγματα που γράφονται εδώ μέσα (δυστυχώς από συνοπαδούς, καθώς από τους «αντιπάλους» θα το καταλάβαινα), έχουν αρχίσει και κουράζουν αρκετά!!!! …….ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
Το καλό της ομάδας μου θέλω φίλε! Αυτό είναι ΑΓΑΠΗ! Θέλω την επιτυχία μας! Δεν θεοποιω πρόσωπα που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχια
Κανείς βρε δεν θεοποιεί κανέναν……απλά δεν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε λίγο??? Στην τελική θέλουμε δεν θέλουμε ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, δεν είναι καμία ομαδούλα της σειράς, το σύμπαν πρέπει να μάθουμε ότι δεν περιστρέφεται συνεχώς γύρω μας!!!

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Τετ Φεβ 19, 2025 10:22 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Κανείς βρε δεν θεοποιεί κανέναν……απλά δεν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε λίγο??? Στην τελική θέλουμε δεν θέλουμε ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, δεν είναι καμία ομαδούλα της σειράς, το σύμπαν πρέπει να μάθουμε ότι δεν περιστρέφεται συνεχώς γύρω μας!!!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 19, 2025 10:27 pm

Slow horses 7 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Εμένα ως προς τί βρε αδερφέ με έβαλες στην διαμάχη σας??? Από που κρίνεις ότι δεν σέβομαι την διαφορετική άποψη??? Σε ποιον έχω κάνει επίθεση??? …….Μάλλον φαντασιώνεσαι εχθρούς αδερφέ, αυτό βλέπω εγώ. Όσο για μπασκετικές γνώσεις που αναφέρεις ( και προσβλητικά αναφέρεσαι σε αυτόν, που υποτίθεται λες ότι σου επιτίθεται, αφού εμμέσως πλην σαφώς τον χαρακτηρίζεις ξέρεις πως……..) αν έχεις την ίδια άποψη περί μπασκετικών απόψεων και για μένα ……..λυπάμαι ΦΑΟΥΛ!!!! Μόνο σε παρακαλώ μην ξανααναφερθείς σε εμένα μέσω τρίτων……….ότι έχεις να πεις καλοπροαίρετα να το συζητήσουμε, αλλιώς τί είχαμε, Τί χάσαμε, δεν ασχολούμαστε ένθεν κειθεν και όλα καλά, εντάξει αδερφέ???? Άλλος πάντως βλέπω να χρησιμοποιεί το φόρουμ ως μέσο αντιπαράθεσης και στο τέλος το παίζει και «θιγμένος» της υπόθεσης!!
Δυστυχώς οι mods έσβησαν το τελευταίο σχόλιο σου, όπου μου έκανες επίθεση, όπως και την απάντηση μου σε αυτό. Οπότε δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία να παραθέσω για να δείξω ότι κι εσύ απαξιώνεις και επιτίθεται σε όσους διαφωνείς. Δεχθηκες παρατήρηση παντως. Επίσης αυτό το αστειακι και η παραφιλολογια ότι με έχει στείλει το sdna στο φόρουμ για να σας βάζω φυτιλιές μου φαίνεται παρα πολυ αστεία, αλλά καλό είναι να σταματήσει σιγά σιγά. Είμαι πολύ παλιός στο φορουμ για να περνάνε τέτοια...

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Φεβ 19, 2025 10:37 pm

Εγώ βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Μετράνε οι στιγμές και τα συναισθήματα αλλά το βλέπω ότι είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε την κούπα. Δεν θέλω να μαστε λαβαριακος ούτε πρωταθλητές στα χαμένα φάιναλ 4. Ούτε θέλω να βλέπω να χάνουμε από τα αποδυτήρια κάθε νοκ αουτ

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Τετ Φεβ 19, 2025 10:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 19, 2025 10:27 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Δυστυχώς οι mods έσβησαν το τελευταίο σχόλιο σου, όπου μου έκανες επίθεση, όπως και την απάντηση μου σε αυτό. Οπότε δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία να παραθέσω για να δείξω ότι κι εσύ απαξιώνεις και επιτίθεται σε όσους διαφωνείς. Δεχθηκες παρατήρηση παντως. Επίσης αυτό το αστειακι και η παραφιλολογια ότι με έχει στείλει το sdna στο φόρουμ για να σας βάζω φυτιλιές μου φαίνεται παρα πολυ αστεία, αλλά καλό είναι να σταματήσει σιγά σιγά. Είμαι πολύ παλιός στο φορουμ για να περνάνε τέτοια...
Δεν νομίζω να έχω κάποια προειδοποίηση πάντως……εν αντιθέσει με εσένα που όπως βλέπω έχεις, οκ??Σχετικα με αυτά που γράφεις για τους mods, ναι Με τον Conan συζητήσαμε σε προσωπικά μνμ όπως έπρεπε και να γίνει, εδόθησαν εξηγήσεις και το τι είπαμε μεταξύ μας εν τέλει, δεν νομίζω ότι σε αφορά!!! Άλλη δουλειά εν τω μεταξύ δεν είχα, από το να κάνω σε εσένα επίθεση!! Θίγεσαι πολύ εύκολα αδερφέ και το χειρότερο είναι ότι λες ανακρίβειες και πετάς και βέλη μεταξύ δικαίων και αδίκων……. Είμαι από τους λίγους που και δίνω συγχαρητήρια στον Πάο σε νίκες και δεν μυξοκλαίω όταν χάνω και ψάχνω για δικαιολογίες σε διαιτητές και λοιπά γραφικά !!! ……..ήταν και η τελευταία φορά που σου απάντησα και θα επιθυμούσα να κάνεις και εσύ σε παρακαλώ το ίδιο!!! Και….σταμάτα επιτέλους τις ανακρίβειες!!!! Το ότι είσαι πολύ παλιός στο φόρουμ και να σταματήσουν οι παραφιλολογίες……….με εμένα ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝΕ??? Καλό βράδυ αδερφέ…….πάρτο αλλιώς δεν είμαστε εχθροί!!!

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Τετ Φεβ 19, 2025 10:53 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Εγώ βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Μετράνε οι στιγμές και τα συναισθήματα αλλά το βλέπω ότι είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε την κούπα. Δεν θέλω να μαστε λαβαριακος ούτε πρωταθλητές στα χαμένα φάιναλ 4. Ούτε θέλω να βλέπω να χάνουμε από τα αποδυτήρια κάθε νοκ αουτ
Αναφαίρετο δικαίωμα σου…….αλλα δεν βλέπεις ότι είμαστε, πως να το πω πιο εύπεπτα βρε αδερφέ………και λίγο «γκαντεμόσαυροι»??? Φάγαμε το 23 ένα μανταρίνι του Μέγα ΓΙΟΥΛ που σε νορμάλ συνθήκες δεν μπαίνει, ο Σλούκας χάνει καπάκι ένα πολύ πιο εύκολο σουτ σε σχέση με του Σέρχιο, ήδη έχεις απωλέσει άλλους 3 τελικούς διότι ήσουνα τυπικά φιλοξενούμενος, επίσης δεν έχει τύχει να παίξεις ένα ρημάδι φάιναλ φορ στην έδρα σου, ……..και για κερασάκι έχασες άλλο ένα Ευρωπαϊκό από τον Κορνήλιους τον Τομπσον…….ε είμαστε αδερφέ μου λίγο «γκαντεμοσαυροι»……ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?. :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 374
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 19, 2025 11:01 pm

Slow horses 7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Αναφαίρετο δικαίωμα σου…….αλλα δεν βλέπεις ότι είμαστε, πως να το πω πιο εύπεπτα βρε αδερφέ………και λίγο «γκαντεμόσαυροι»??? Φάγαμε το 23 ένα μανταρίνι του Μέγα ΓΙΟΥΛ που σε νορμάλ συνθήκες δεν μπαίνει, ο Σλούκας χάνει καπάκι ένα πολύ πιο εύκολο σουτ σε σχέση με του Σέρχιο, ήδη έχεις απωλέσει άλλους 3 τελικούς διότι ήσουνα τυπικά φιλοξενούμενος, επίσης δεν έχει τύχει να παίξεις ένα ρημάδι φάιναλ φορ στην έδρα σου, ……..και για κερασάκι έχασες άλλο ένα Ευρωπαϊκό από τον Κορνήλιους τον Τομπσον…….ε είμαστε αδερφέ μου λίγο «γκαντεμοσαυροι»……ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?. :D :D
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Το μανταρίνι του Γιουλ το φάγαμε γιατί πρώτα είχαν προηγηθεί κάμποσες επιθέσεις μας πεταμένες στα σκουπίδια. Και πες ότι αυτό οκ, συνέβη, μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικό στα πόδια των άπειρων που έτρεμαν (πρώτος τελικός για Σάσα κλπ). Το ότι ο Φαλ, ωστόσο, δίνει τον δεξιό διάδρομο στον Γιουλ δείχνει ξεκάθαρη σύγχυση, είτε από πλευράς προπονητή είτε παίκτη. Εν πάσει περιπτώσει, ας μην προβάλλουμε ο,τι μας βολεύει –γκαντεμιά– στην πραγματικότητα για να ευλογησουμε τα γένια μας. Ποια είναι αυτή η πραγματικότητα; Ότι οι σωστές ομάδες, μια στις τρεις τουλάχιστον, μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και καθαρίζουν τα ματς ώστε αυτά, εν συνεχεία, να μη φτάσουν στο σουτ και στα "βαλ' το αγόρι μου" με προσευχές. Ε, λοιπόν, εμείς δεν έχουμε αποδείξει ακόμα ότι είμαστε τέτοια ομάδα, πώς να το κάνουμε δηλαδή.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1707
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Φεβ 19, 2025 11:08 pm

Ο Ολυμπιακός έχει περίπου το ίδιο ποσοστό επιτυχίας με όλες σχεδόν τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στα φάιναλ4. Η περίπτωση του Παναθηναϊκού που ξεχωρίζει είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Σε βάθος χρόνου τα ποσοστά εξισορροπούνται και θα εξισορροπηθούν.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκονται οι ομάδες στα σημαντικά ματς και στα φάιναλ φορ με συνέπεια.

Αυτό το έχει πετύχει ο Μπαρτζώκας με εμφατικό τρόπο τα τρία προηγούμενα χρόνια που κατέβασε φουλ ανταγωνιστικές ομάδες με μπάτζετ τυρόπιτας (8-9 εκατομμύρια) και πάει για το τέταρτο (έστω και διαφορετική επενδυτική λογική φέτος). Καλό είναι να έχουμε υπόψιν ότι αυτό δεν το έχει πετύχει κανένας άλλος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πέρα από αυτό έχει φτιάξει ομάδα που έπαιξε ταυτόχρονα (τη διετία 2021-'22 και 2022-'23) και όμορφο μπάσκετ με πολύ διακριτό στυλ το οποίο σχολιάζει και θαυμάζει όλη η μπασκετική Ευρώπη. Αν βάλουμε στο μικροσκόπιο την εποχή πριν έρθει ο Μπαρτζώκας σεμνά και ταπεινά τον Γενάρη του 2020 και την εποχή μετά, μιλάμε για τη μέρα και τη νύχτα.

Αυτό που έχει πετύχει δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και με κάποιον άλλο προπονητή αντίστοιχης αξίας. Άλλωστε είδαμε και τα χαΐρια από το πέρασμα του Μπλατ στην ομάδα και τα συντρίμμια που άφησε φεύγοντας ή το απίθανο πέρασμα Κεμζούρα που δεν θέλει να θυμάται κανένας μέσα και έξω από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που επιτέλους μετά από χρόνια (από εποχή ξανθού και Ντούντα στα 90ς) έχει βρει έναν προπονητή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να στήσει ανταγωνιστικά ρόστερ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να τα κάνει να παίζουν ωραίο μπάσκετ που γουστάρει ο καθένας και όχι μόνο οι οπαδοι του Ολυμπιακού να πάει στο γήπεδο να το απολαύσει ή να κάτσει ένα βράδι στην τηλεόραση να το δει. Αυτό για μένα είναι το βασικό κριτήριο που δείχνει αν ένας προπονητής είναι πετυχημένος ή όχι. Οι τίτλοι δεν είναι αδιάφοροι, είναι θα έλεγα το κερασάκι στην τούρτα.

Αν δεν υπάρχει τούρτα (ανταγωνιστική ομάδα) δεν υπάρχει και κερασάκι!

10
8 Εικόνα 2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Τετ Φεβ 19, 2025 11:13 pm

nikolakias έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Το μανταρίνι του Γιουλ το φάγαμε γιατί πρώτα είχαν προηγηθεί κάμποσες επιθέσεις μας πεταμένες στα σκουπίδια. Και πες ότι αυτό οκ, συνέβη, μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικό στα πόδια των άπειρων που έτρεμαν (πρώτο f-4 για Σάσα κλπ). Το ότι ο Φαλ, ωστόσο, δίνει τον δεξιό διάδρομο στον Γιουλ δείχνει ξεκάθαρη σύγχυση, είτε από πλευράς προπονητή είτε παίκτη. Εν πάσει περιπτώσει, ας μην προβάλλουμε ο,τι μας βολεύει –γκαντεμιά– στην πραγματικότητα για να ευλογησουμε τα γένια μας. Ποια είναι αυτή η πραγματικότητα; Ότι οι σωστές ομάδες, μια στις τρεις τουλάχιστον, μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και καθαρίζουν τα ματς ώστε αυτά, εν συνεχεία, να μη φτάσουν στο σουτ και στα "βαλ' το αγόρι μου" με προσευχές. Ε, λοιπόν, εμείς δεν έχουμε αποδείξει ακόμα ότι είμαστε τέτοια ομάδα, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Ναι βρε ……του Φαλ ειδικά αυτό που λες που εγκληματικά του έδωσε τον καλό του διάδρομο τον δεξί, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Ισχύει όμως ότι vertigo βρε αδερφέ παθαίνουνε και οι παίκτες και οι προπονητές ( θυμήσου Λάσο στο τελικό του 22 με Εφές) όταν οι παλμοί φτάνουνε στους 200!!! Δεν είναι όλα τα πράγματα στυγνός ρεαλισμός και ειδικά στον αθλητισμό που ένα σουτ σε κάνει αν μπει κορυφαίο και αν δεν μπει μοιραίο!!!! Δεν είμαι από αυτούς πάντως που ευλογούνε τα γένια τους…..έχω πάει σε 8 φάιναλ φορ με την ομάδα, στα τρία νικηφόρα και στα 5 που ήμουνα αστα να πάνε από στεναχώρια ……το ότι είμαστε όμως και « γκαντέμηδες» αδερφέ ΝΑΙ το πιστεύω ακράδαντα!!! Σεβαστή πάντως η άποψη σου, εν μέρει ναι συμφωνώ αλλά δεν την επικροτώ στο σύνολο της, τους λόγους τους ανέφερα παραπάνω…..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τετ Φεβ 19, 2025 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
steph.larry

senior
Reactions: 276
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 19, 2025 11:14 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Φίλε θέλω μόνο να πω πως ενώ συμφωνώ με το γενικότερο νόημα του σχολίου, βρίσκω ένα λάθος στο ύφος του. Πέρα από αυτά που σου παρέθεσε παραπάνω ο slowhorses ως γεγονότα, να προσθέσω ότι είναι μεγάλη παγίδα να υιοθετούμε απαξιωτικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς (λαβαριακός, πρωταθλητές σε F4 χαμένα κτλ) που σερβίρονται από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου και των social. Επηρεάζεται ο τρόπος που σκεφτόμαστε για την ομάδα, οι προσδοκίες που έχουμε κτλ. Δε λέω ότι το κάνεις εσύ, μη το παρεξηγήσεις, δράττομαι απλώς της αφορμής επειδή το είδα στο συγκεκριμένο σχόλιο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1903
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Φεβ 19, 2025 11:27 pm

nikolakias έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Το μανταρίνι του Γιουλ το φάγαμε γιατί πρώτα είχαν προηγηθεί κάμποσες επιθέσεις μας πεταμένες στα σκουπίδια. Και πες ότι αυτό οκ, συνέβη, μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικό στα πόδια των άπειρων που έτρεμαν (πρώτος τελικός για Σάσα κλπ). Το ότι ο Φαλ, ωστόσο, δίνει τον δεξιό διάδρομο στον Γιουλ δείχνει ξεκάθαρη σύγχυση, είτε από πλευράς προπονητή είτε παίκτη. Εν πάσει περιπτώσει, ας μην προβάλλουμε ο,τι μας βολεύει –γκαντεμιά– στην πραγματικότητα για να ευλογησουμε τα γένια μας. Ποια είναι αυτή η πραγματικότητα; Ότι οι σωστές ομάδες, μια στις τρεις τουλάχιστον, μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και καθαρίζουν τα ματς ώστε αυτά, εν συνεχεία, να μη φτάσουν στο σουτ και στα "βαλ' το αγόρι μου" με προσευχές. Ε, λοιπόν, εμείς δεν έχουμε αποδείξει ακόμα ότι είμαστε τέτοια ομάδα, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Έχω κατεβάσει από το πατάρι όλες τις εγκυκλοπαίδειες του μπάσκετ, αλλά αυτόν τον κανόνα δεν τον βρήκα πουθενά, ότι δηλαδή "οι σωστές ομάδες μία στις τρεις μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και καθαρίζουν τα ματς ώστε αυτά εν συνεχεία να μη φτάσουν στο σουτ και στα βαλ' το αγόρι μου με προσευχές".
Μετά το καλοσκέφτηκα και βρήκα ότι μπορεί να έχεις και δίκιο. Οπότε, όταν πήραμε την κούπα το 2012 με τον Ντούντα δεν ήμασταν σωστή ομάδα και τζάμπα πανηγυρίζαμε, η εθνική μας το 1987 δεν ήταν σωστή ομάδα και τζάμπα πανηγυρίζαμε, ένα σωρό ομάδες που νικάνε σε κλειστά παιχνίδια και στον πόντο δεν είναι σωστές ομάδες και τζάμπα πανηγυρίζουνε κλπ κλπ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”