Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σέβεσαι τη διαφορετική άποψη. Πας και κανεις επίθεση σε όσους συνοπαδούς σου κάνουν κριτική στην ομάδα σας (γιατί το φόρουμ για σένα υπάρχει μόνο για να λέμε σε όλα μπράβο, εμείς στα τοπικ του παο έχουμε τον billypao που έχει αναλάβει τον ρόλο σου, αλλά αυτός τουλάχιστον είναι ευγενικός και δεν προσβάλει κανέναν). Ακόμα χειρότερα αν κάποιος Παναθηναϊκός ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει κακή κουβέντα για την ομάδα σου, εκεί θα τον κάνεις να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έγραψε το σχόλιο του και είπε... την άποψη του στη τελική.montechristo έγραψε: ↑Τετ Φεβ 19, 2025 8:52 pmΆντε, να απαντήσει λοιπόν ο "συγκεκριμένος" για να μην έχετε παράπονο.
1. Το "αντιμπαρτζωκικό" μέτωπο καλά κρατεί! Και όχι μόνο κρατεί, αλλά ενώνει Παναθηναϊκούς και "Ολυμπιακούς", που σε όλα τρώγονται, αλλά στο μένος τους κατά του Μπαρτζώκα ομονοούν!
2. Σε σχόλιό μου ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται για τη διαδοχή του Μπαρτζώκα, αφού έχει ακόμα δύο χρόνια βάσει συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, και ότι όταν στο μέλλον φύγει απ' την ομάδα κατά τη γνώμη μου οι μόνοι που μπορούν να σταθούν τότε ως προπονητική αξία για προπονητές του Ολυμπιακού, είναι Σφαιρόπουλος, Λάσο και Τρινκιέρι, μου απαντάει ο "Ολυμπιακός" πως χαλιέμαι με την ελευθερία του λόγου και να το προσέξω αυτό.
Τελείως άστοχη απάντηση, αφού στο συγκεκριμένο μου σχόλιο δεν έθιξα καθόλου το δικαίωμα λόγου που έχουμε όλοι, αλλά απλώς είπα τη γνώμη μου για αυτά που διαβάζω.
Φαίνεται πως άλλος χαλιέται με την ελευθερία του δικού μου λόγου.
3. Και καπάκι από πάνω έρχεται και ο Παναθηναϊκός (χωρίς εισαγωγικά αυτός -γνήσιος) και επιβραβεύει τον "Ολυμπιακό" λέγοντας ότι πολύ σωστά τα λέει για τον συγκεκριμένο (την αφεντιά μου). Λες κι εμπόδισα εγώ τους φίλους του ΠΑΟ να εκφράζονται όπως θέλουν και να λένε ό,τι θέλουν. Πότε στέρησα τον Τζόνι από το να πει την άποψή του;
4. Γιατί, λοιπόν, μου την πέσανε αμφότεροι οι ανωτέρω; Τους έπιασε ο δημοκρατικός τους οίστρος και τους στερώ την ελευθερία του λόγου; Δεν νομίζω...
Μάλλον, μόλις τους θύμισα πως ο Μπαρτζώκας θα είναι τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακός, τους έπιασε σύγκρυο. Α, ρε Γιώργαρε, πόνο που έχεις δώσει!!!
Συγκεκριμένα σε εμένα έγραψες πως "μπαίνω στο παιχνίδι" επειδή είπα την άποψη μου, ενώ στον συνοπαδο σου είπες ότι "τσάμπα κουβέντα κάνετε" και ότι δεν είναι πραγματικός Ολυμπιακός. Και στο μεταξύ εγώ έγραψα ότι θα σας κάνει κακό να φύγει ο Μπαρτζώκας, αλλά μετά γράφεις "αα ρε Γιώργο τι πόνο έχεις σκορπίσει", μάλιστα... Ότι θέλει θα γράφει ο καθένας και δεν θα σε ρωτάμε, βασικά εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει καν η άποψη σου, θεωρώ ότι δεν έχεις καθόλου μπασκετικές γνώσεις και ιδανικά θα ήθελα να μην μου απαντάς και καθόλου σε ότι γράφω. Ξαναλέω δεν είσαι ο μόνος τέτοιος εδώ, είναι και ο slowhorse και άλλοι.
Πάντως με βάση το τρόπο γραφής σου, αυτός που δεν αγαπάει την ομάδα του, όπως είπες για κάποιους συμφουρμιτες, αλλά τον οπαδικο εγωισμό του, είσαι μάλλον εσύ και για αυτό δεν επιτρέπεις να πέσει καρφίτσα που να θίγει την ομάδα σου, αυτό λέγεται οπαδισμος.