GBL: 4η Αγωνιστική - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1824
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 30, 2024 11:40 am

Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 8:04 pm
Συγκριτικά πάντως με τους Shot Clock και τους κάθε Shot Clock, ο Δημήτρης Κατσιώνης είναι πολύ πιο καταρτισμένος και γνώστης.

Πλέον ασχολείται κι επαγγελματικά με το αντικείμενο αυτό. Όσο κι αν δεν γουστάρω τον ιστότοπό του (Hoopfellas) που έχει καταντήσει χειρότερο και από SDNA, άλλο τόσο σεβασμό έχω σε αυτόν που κάνει φουλ αντικειμενικές και ωραίες αναλύσεις αν και δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του στα πράσινα.
Δεν φταίει ο Τζιμ γι αυτό ρε συ. Μπορείς να μείνεις μόνο στα κείμενα και να αγνοήσεις τα κάφρικα σχόλια. Ο Τζιμ είναι παναθηναικός αλλά κλάιν. Μακράν ο πιο αντικειμενικός και ενοείται ο πιο καταρτισμένος (βασικά ο μοναδικός).
Τα υπόλοιπα pod casts ανακυκλώνουν τις ίδιες επιφανειακές παπάτζες.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 30, 2024 11:47 am

Φταίει γιατί αφήνει μερικούς οχετούς να γράφουν σχόλια επιπέδου SDNA αντί να τα περιορίζει.
Ενώ το moderation, ας το πω σεμνά, είναι μάλλον πιο ευαίσθητο απέναντι σε σχολιαστές «κόκκινων» προτιμήσεων.

Το ότι έχουν μείνει μόνο 2-3 Ολυμπιακοί να σχολιάζουν έρχεται απλά προς επίρρωση των παραπάνω που γράφω.

Όπως κι αν έχει, έχω σταματήσει εδώ και κάμποσο να ασχολούμαι με τα σχόλια εκεί πέρα και διαβάζω τα άρθρα του ή βλέπω τα βίντεο στο YouTube γιατί όπως προείπα, κάνει πολύ ωραίες αναλύσεις.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Sasad

Reactions: 5

Τετ Οκτ 30, 2024 2:07 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 11:40 am
Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 8:04 pm
Συγκριτικά πάντως με τους Shot Clock και τους κάθε Shot Clock, ο Δημήτρης Κατσιώνης είναι πολύ πιο καταρτισμένος και γνώστης.

Πλέον ασχολείται κι επαγγελματικά με το αντικείμενο αυτό. Όσο κι αν δεν γουστάρω τον ιστότοπό του (Hoopfellas) που έχει καταντήσει χειρότερο και από SDNA, άλλο τόσο σεβασμό έχω σε αυτόν που κάνει φουλ αντικειμενικές και ωραίες αναλύσεις αν και δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του στα πράσινα.
Δεν φταίει ο Τζιμ γι αυτό ρε συ. Μπορείς να μείνεις μόνο στα κείμενα και να αγνοήσεις τα κάφρικα σχόλια. Ο Τζιμ είναι παναθηναικός αλλά κλάιν. Μακράν ο πιο αντικειμενικός και ενοείται ο πιο καταρτισμένος (βασικά ο μοναδικός).
Τα υπόλοιπα pod casts ανακυκλώνουν τις ίδιες επιφανειακές παπάτζες.
O Jim δεν ειναι Παναθηναικός. Έχει εργαστεί στον Παναθηναικό, αλλα δεν ειναι ΠΑΟ σαν φιλαθλος -ουτε ΟΣΦΠ. Τωρα, το "ο μονος καταρτισμενος" ειναι πληρως αυθαιρετο, τουλαχιστον απο προπονητικη σκοπια θα πω, οτι το shot clock δινει περισσοτερα insights για το παιχνίδι. Ο Jim δίνει μια πιο scouting - είναι πχ καλύτερος στην ανάλυση προφιλ παικτών, αλλά όχι τόσο στο τί συμβαίνει στα ματς. Τελος παντων, εγω τους βλεπω και τους δυο, γιατί όντως κάνουν κάτι διαφορετικό & όντως αναλύουν το παιχνίδι και οι γνώσεις και των δύο καναλιών κινούνται πολύ πάνω από το μέσο όρο σε σχέση με τα media, με άλλα κανάλια στο yt ή με τον κόσμο του μπάσκετ στη χώρα (βλ. Μπόγρης)

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Οκτ 30, 2024 4:32 pm

Καλά μην τρελαθούμε, ο Μπογρης έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλότατο επίπεδο και αν θέλει σου κάνει ανάλυση εις βάθος.

Από το να μιλάει με φουλ τεχνικούς όρους όμως που, κακά τα ψέματα, θα ενδιέφεραν το 10% του κοινού προτιμάει την πλάκα και το χαβαλέ. Δεν είναι κατακριτέο.

3
3 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Οκτ 30, 2024 4:55 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Φταίει γιατί αφήνει μερικούς οχετούς να γράφουν σχόλια επιπέδου SDNA αντί να τα περιορίζει.
Ενώ το moderation, ας το πω σεμνά, είναι μάλλον πιο ευαίσθητο απέναντι σε σχολιαστές «κόκκινων» προτιμήσεων.

Το ότι έχουν μείνει μόνο 2-3 Ολυμπιακοί να σχολιάζουν έρχεται απλά προς επίρρωση των παραπάνω που γράφω.

Όπως κι αν έχει, έχω σταματήσει εδώ και κάμποσο να ασχολούμαι με τα σχόλια εκεί πέρα και διαβάζω τα άρθρα του ή βλέπω τα βίντεο στο YouTube γιατί όπως προείπα, κάνει πολύ ωραίες αναλύσεις.
O Hoopfellas έχει καταφέρει το εκπληκτικό αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί ο χώρος σχολιασμού στο σάιτ του σε οπαδικό βόθρο τύπου SDNA, ενώ έχει βάλει φίλτρο προέγκρισης (από τον ίδιο προφανώς) των σχολίων. Είναι 100% υπεύθυνος για το χάλι, το εγκρίνει ο ίδιος κι ας παριστάνει στις προσωπικές του αναρτήσεις-παρεμβάσεις τον μετριοπαθή και τεχνικά καταρτισμένο σχολιαστή.

3
3 Εικόνα
Sasad

Reactions: 5

Τετ Οκτ 30, 2024 6:28 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:32 pm
Καλά μην τρελαθούμε, ο Μπογρης έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλότατο επίπεδο και αν θέλει σου κάνει ανάλυση εις βάθος.

Από το να μιλάει με φουλ τεχνικούς όρους όμως που, κακά τα ψέματα, θα ενδιέφεραν το 10% του κοινού προτιμάει την πλάκα και το χαβαλέ. Δεν είναι κατακριτέο.
Η αλήθεια είναι ότι το να έχει παίξει κάποιος μπάσκετ ή όχι δεν είναι κριτήριο για το τι καταλαβαίνει, πόσο σκέφτεται το άθλημα κ.α. Υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες που δεν αντιλήφθηκαν ποτέ στοιχειωδώς την τακτική (δε θυμάμαι ποιος κοουτς είχε πει ότι ο Derrick Williams δεν μπορούσε να θυμάται πάνω από 3 plays 😂 όσο ήταν στο ΝΒΑ ή αρκεί κανείς να δει ένα ματς του Jimmer πχ) και από την άλλη υπάρχουν κορυφαίοι προπονητές που δεν έχουν παίξει παρά μόνο Τοπικό (Αταμάν) ή ούτε καν τοπικό (Τρινκιερι).

Η μελέτη του αθλήματος και η ανάλυση του είναι άλλο πράγμα. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που αντιλαμβάνονται το άθλημα καλύτερα από τον Zach Lowe (για όσους διάβαζαν Grantland, όχι μετά στο ESPN), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ήταν καλός προπονητής.

Οι παίκτες είναι για να παίζουνε. Οι προπονητές για να προπονουν. Οι αναλυτές για να αναλύουν. Και οι δημοσιογράφοι για ρεπορτάζ. Πολλές φορές βέβαια οι ρόλοι χάνονται τόσο στην Ελλάδα, όσο φυσικά και παντού. Το να έχει καποιος εμπειρία μέσα από το γηπεδο/αποδυτήρια κλπ σίγουρα ειναι θετικό σε σχέση με τους άλλους, αλλά όσοι μπορούν να τα συνδυάσουν (σε όποιο βαθμό)έχουν κάτι να δώσουν.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 336
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Νοέμ 03, 2024 3:28 pm

Εκτός 12 αδας ο Vildoza για τον ΟΣΦΠ απέναντι στην ΑΕΚ (προτιμήθηκε ο Goss από τον coach Μπαρτζωκα)
Εκτός 12 αδας ο Lessort για τον Παναθηναϊκό (για λόγους ξεκούρασης σύμφωνα με το ρεπορτάζ ) από τον coach Αταμαν για τον αγώνα με τον Προμηθέα (στη θέση του ο Yertseven σε σχέση με την 12αδα που κατέβασε ο ΠΑΟ την προηγούμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ)

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα αγωνιστούν για τριτη φορά την φετινή χρόνια (μετά το Super cup και το πρωτάθλημα Ελλάδας) για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Κυρ Νοέμ 03, 2024 5:49 pm

Ό γκος ότι να ναι. Απορώ γιατί μένει ακομη μέσα

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 837
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Νοέμ 06, 2024 1:24 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:

O Hoopfellas έχει καταφέρει το εκπληκτικό αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί ο χώρος σχολιασμού στο σάιτ του σε οπαδικό βόθρο τύπου SDNA, ενώ έχει βάλει φίλτρο προέγκρισης (από τον ίδιο προφανώς) των σχολίων. Είναι 100% υπεύθυνος για το χάλι, το εγκρίνει ο ίδιος κι ας παριστάνει στις προσωπικές του αναρτήσεις-παρεμβάσεις τον μετριοπαθή και τεχνικά καταρτισμένο σχολιαστή.
Για μετριοπαθής δεν ξέρω....τεχνικά καταρτισμένος είναι φίλε μου... Δεν τον παριστάνει...ξέρει το άθλημα στις βαθύτερες πτυχές του, τόσο στα της αυτής της πλευράς, όσο και στα της απέναντι...

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Τετ Νοέμ 06, 2024 2:15 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:49 am
Πάντως παιδιά εγώ τους βαριέμαι όλους αυτούς με τα βίντεο, δεν κρίνω το αν το ξέρουν, αν είναι καλοί κλπ, αλλά δεν μπορώ να χάσω μισή και μια ώρα ακούγοντας όλους αυτούς τους πλατιασμούς, το θέμα το έχω γενικά με τα podcasts που τα περισσότερα πλατιάζουν, προτιμώ ιστοσελίδες όπως το basketballguru τώρα, το ageofbasketball παλιότερα,, το hoopfellas όταν παλιά κάθονταν και έγραφαν. τα θέλω γραπτά να τα διαβάσω να τα καταλάβω και αν έχουν και κανένα βιντεάκι οκ. Δυστυχώς είναι κουραστικότερο και λιγότερο προσοδοφόρο αν κάποιοι σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα απ' αυτό οπότε όλο και σπανίζουν τα γραπτά.
Η αλήθεια είναι οτι τα περισσότερα pods πλατιάζουν. Αισθάνομαι οτι θα μπορούσαν όλες λίγο πολύ οι εκπομπες να είναι πιο λακωνικές. Για αυτό τον λόγο απο shot-clock βλέπω κάποια βίντεο που δεν μου φαίνονται μεγάλα. Βέβαια απο την άλλη παρακολουθω και τα live του hand of god, που είναι μεγάλα μεν, αλλά δεν είναι κουραστικά γιατί στην μπασκετική ανάλυση δεν μπαίνει στην διαδικασία των adv.stats και δεν με κουράζει. Γενικά καλό είναι να υπάρχει ποικιλία να καλύπτονται όλα τα γούστα.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τετ Νοέμ 06, 2024 4:17 pm

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Νοέμ 06, 2024 2:15 pm
Conan1982 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:49 am
Πάντως παιδιά εγώ τους βαριέμαι όλους αυτούς με τα βίντεο, δεν κρίνω το αν το ξέρουν, αν είναι καλοί κλπ, αλλά δεν μπορώ να χάσω μισή και μια ώρα ακούγοντας όλους αυτούς τους πλατιασμούς, το θέμα το έχω γενικά με τα podcasts που τα περισσότερα πλατιάζουν, προτιμώ ιστοσελίδες όπως το basketballguru τώρα, το ageofbasketball παλιότερα,, το hoopfellas όταν παλιά κάθονταν και έγραφαν. τα θέλω γραπτά να τα διαβάσω να τα καταλάβω και αν έχουν και κανένα βιντεάκι οκ. Δυστυχώς είναι κουραστικότερο και λιγότερο προσοδοφόρο αν κάποιοι σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα απ' αυτό οπότε όλο και σπανίζουν τα γραπτά.
Η αλήθεια είναι οτι τα περισσότερα pods πλατιάζουν. Αισθάνομαι οτι θα μπορούσαν όλες λίγο πολύ οι εκπομπες να είναι πιο λακωνικές. Για αυτό τον λόγο απο shot-clock βλέπω κάποια βίντεο που δεν μου φαίνονται μεγάλα. Βέβαια απο την άλλη παρακολουθω και τα live του hand of god, που είναι μεγάλα μεν, αλλά δεν είναι κουραστικά γιατί στην μπασκετική ανάλυση δεν μπαίνει στην διαδικασία των adv.stats και δεν με κουράζει. Γενικά καλό είναι να υπάρχει ποικιλία να καλύπτονται όλα τα γούστα.
Εγώ τα βάζω το μεσημέρι για να με πάρει ο ύπνος

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Τετ Νοέμ 06, 2024 8:25 pm

Airman έγραψε:
βήματα εκτός φάσης έγραψε:

Για μετριοπαθής δεν ξέρω....τεχνικά καταρτισμένος είναι φίλε μου... Δεν τον παριστάνει...ξέρει το άθλημα στις βαθύτερες πτυχές του, τόσο στα της αυτής της πλευράς, όσο και στα της απέναντι...
Το οτι ξερει πολυ μπασκετ προφανως και φαινεται. Για μενα το οτι ειναι ειδημονας και αυθεντια οπως πρσπαθουν να τον παρουσιασουβ καποιοι στο φορουμ προφανως και δεν ειναι καθως σε πολλα πραγματα λεει σαχλαμαρες για να μην χρησιμοποιησω βαρυτερες εκφρασεις. Το οτι καποιος ειναι ενας καλος αναλυτης ή ξερει μπασκετ δεν πρεπει να το θεοποιουμε κιολας επειδη σε αυτη τη χωρα ο καθενας που ξερει τι χρωμα εχει η μπαλα το παιχει και μπασκετικος αναλυτης και δημοσιογραφος.

Δηλαδη αν το μετρο συγκρισης ειναι ξενοι και δη αμερικανοι αναλυτες ειδικα σε μπασκετ θα ειναι πιο ευκολο να αντιληφθει καποιος αυτο που εννοω. Παντως σε συγκριση με το τι κυκλοφορει ναινο Hoopfellas ειναι οαση στην πλειοψηφια των περιπτωσεων

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 837
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Νοέμ 06, 2024 10:39 pm

Christofis έγραψε:
Airman έγραψε:

Το οτι ξερει πολυ μπασκετ προφανως και φαινεται. Για μενα το οτι ειναι ειδημονας και αυθεντια οπως πρσπαθουν να τον παρουσιασουβ καποιοι στο φορουμ προφανως και δεν ειναι καθως σε πολλα πραγματα λεει σαχλαμαρες για να μην χρησιμοποιησω βαρυτερες εκφρασεις. Το οτι καποιος ειναι ενας καλος αναλυτης ή ξερει μπασκετ δεν πρεπει να το θεοποιουμε κιολας επειδη σε αυτη τη χωρα ο καθενας που ξερει τι χρωμα εχει η μπαλα το παιχει και μπασκετικος αναλυτης και δημοσιογραφος.

Δηλαδη αν το μετρο συγκρισης ειναι ξενοι και δη αμερικανοι αναλυτες ειδικα σε μπασκετ θα ειναι πιο ευκολο να αντιληφθει καποιος αυτο που εννοω. Παντως σε συγκριση με το τι κυκλοφορει ναινο Hoopfellas ειναι οαση στην πλειοψηφια των περιπτωσεων
Φίλε μου, εγώ δεν είπα ούτε ότι είναι καλός άνθρωπος, ούτε ότι δεν είναι οπαδός, ούτε εξέτασα αν είναι καλός χριστιανός ή όχι... Δεν ανέλυσα το πνευματικό του υπόβαθρο...είπα ότι ο άνθρωπος γνωρίζει το άθλημα, ξέρει κάτι παραπάνω από τα βασικά και το επίπεδό του είναι πάνω από αυτά που αντιλαμβάνεται ο μέσος φίλαθλος...Δεν είναι Χατζηγιώργης με χιτσκοκικό φινάλε, ούτε Ιωάννου με μακρινά ριμπάουντ και ελευθερες βολές από καλή θέση... Ούτε ανέφερα φυσικά ότι πρέπει να τον θεοποιήσεις ή να τον συγκρίνεις με αναλυτές από USA....

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Πέμ Νοέμ 07, 2024 6:50 am

Airman έγραψε:
Τετ Νοέμ 06, 2024 10:39 pm
Christofis έγραψε:

Φίλε μου, εγώ δεν είπα ούτε ότι είναι καλός άνθρωπος, ούτε ότι δεν είναι οπαδός, ούτε εξέτασα αν είναι καλός χριστιανός ή όχι... Δεν ανέλυσα το πνευματικό του υπόβαθρο...είπα ότι ο άνθρωπος γνωρίζει το άθλημα, ξέρει κάτι παραπάνω από τα βασικά και το επίπεδό του είναι πάνω από αυτά που αντιλαμβάνεται ο μέσος φίλαθλος...Δεν είναι Χατζηγιώργης με χιτσκοκικό φινάλε, ούτε Ιωάννου με μακρινά ριμπάουντ και ελευθερες βολές από καλή θέση... Ούτε ανέφερα φυσικά ότι πρέπει να τον θεοποιήσεις ή να τον συγκρίνεις με αναλυτές από USA....
Εγω δεν σχολιασα κατι απο αυτα που λες. Ειπα οτι ξερει μπασκετ αλλα δεν ειναι αλανθαστος ασχετα αν καποιοι εδω μεσα(και δεν αναφερθηκα σε σενα)τον εχουν θεοποιησει και θεωρουν οτι, οτι και να πει και να σχολιασει ειναι σωστος. Και οτι σε συγκριση με αλλους ξενους αναλυτες ειναι μετριος. Περισσοτερο συμφωνησα παρα διαφωνησα μαζι σου

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”