JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Οκτ 28, 2024 11:22 pm
nikkal έγραψε: ↑Δευ Οκτ 28, 2024 9:44 pm
Καλός και χρυσός ο shotclock, αλλά φρασεολογία τύπου "θα βγάλουμε βίντεο για να προτείνουμε λύσεις στον τάδε κοουτς" προσωπικά με χαλαει και στην δικια μου την κοσμοθεωρία δείχνει ανούσια επαρση.
Κάτσε ρε συ, δηλαδή ο Μπαρτζώκας το αλάθητο του Πάπα έχει? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.. δηλαδή εμείς εδώ τι κάνουμε? Δεν γράφουμε τι κριτική μας? Δεν αναλύουμε την άποψη μας για το πως οι ομάδες μας θα παίξουν καλύτερα? Ο καθένας με βάση τις λίγες ή πολλές γνώσεις του. Δεν είπαν ότι θα του στείλουν επιστολή, ένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ θα ανεβάσουν, στη τελική αυτοί ασχολούνται και επαγγελματικά με το μπάσκετ, όχι σαν εμάς εδώ, και θέλουν να αναδείξουν τις θέσεις τους, μπορεί σε κάποιον να αρέσει η μπασκετική τους αντίληψη και να τους προσλάβει σε κάποιο πόστο, ποτέ δεν ξέρεις.
Αν φοβάσαι να θίξεις τα ιερά τοτέμ, τότε δεν πρόκειται να πας μπροστά, αυτό ισχύει για τα πάντα στη ζωή, όχι μόνο για το μπάσκετ. Όσοι αμφισβήτησαν τις αυθεντίες είναι που ευθύνονται για την εξέλιξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κοινωνίας, αλλιώς θα μέναμε στάσιμοι σαν ανθρώπινο είδος, θα αποδεχόμασταν ότι η επικρατέστερη άποψη, αυτά που θεωρούνται σωστά ως τώρα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και άρα δεν θα βελτιωνόμασταν σε τίποτα. Ναι λοιπόν, ο κάθε νικκαλ, ο καθε τζονιπαο και ο κάθε σοτ κλοκ με πολύ δουλειά μπορούν δυνητικά να γίνουν καλύτεροι από τον κάθε Μπαρτζωκα και Αταμαν.
Συμφωνώ πάντως ότι η έπαρση δεν χρειάζεται.
Αδερφέ, έχει τεράστια διαφορά το λέω την άποψη μου για το τάδε θέμα από το κάνω υποδείξεις σε έναν επαγγελματία για αυτό. Ο στόχος είναι διαφορετικος και νομίζω πως αυτό είναι κατανόητο.
Όσον αφορά τα περί αλάθητου παπά κλπ, μάλλον τα τελευταια χρόνια οι περσονες των socila media το διεκδικούν αυτό και όχι οι επαγγελματίες του κάθε χώρου. Ύφος χιλίων καρδιναλίων, άποψη επί πάντως επιστητού κ.λπ. ομορφιές. Και συνήθως δεν ασχολούνται άμεσα με το μπάσκετ αλλα έμμεσα. Κάτι σαν τα μεσημεριανα πάνελ, όπου βιοποριζονται από το προϊόν των άλλων (ήτοι τις λοιπές εκπομπές).
Το γιατί δεν προσπαθούν να μπουν στον αμιγώς επαγγελματικο στίβο του αθλήματος δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Όμως, εκει θα δοκιμαστούν πραγματικα και όχι στα social.
Και η μεγάλη διαφορά με εμάς είναι πως εμείς γράφουμε την άποψη μας από χόμπι, ενώ αυτοί για τα views και κατά συνέπεια το κέρδος. Οπότε δεν θα τους κρίνω όπως εμάς εδώ μέσα.
Δεν θέλω να πείσω κάποιον για όσα γράφω. Την άποψη μου παραθέτω.
Και για να μην παρεξηγηθω διευκρινίζω πως δεν αναφέρομαι μόνο στους συγκεκριμένους. Μιλάω για όλους όσους κάνουν αντίστοιχες εκπομπές, podcasts, vlogs κ.λπ.