GBL: 4η Αγωνιστική - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Οκτ 28, 2024 9:56 pm

Αυτους τους shot clock παλιοτερα τους χάζευα αν και δεν τρελλαινομουν...Δε μου αρεσε το ύφος ειδικα του ενος...
Ξενερωσα οταν πολυ ευγενικά τους ειχα γραψει απο κατω για μια λαθος αναφορα που εκαναν και παρολο που ειχα δικιο μου την επεσαν και οι ιδιοι και οι υποστηρικτες τους...οτι και καλα απο ενα βιντεο 30 λεπτών εγω κρατησα το λαθος κλπ...ξενερωσα γιατι το ειχα γραψει παρα πολυ ευγενικά....

Αν απο οσο διαβαζω εδω δε γουσταρουν τους δεξιούς ε τοτε καλως δε τους βλεπω πλεον... :D :D
Τα δυο παιδια στο courtseatpodcast μου αρεσουν πολυ και βλεπω...Μου αρεσει η αντικειμενικότητα τους,ο απλός τροπος που μιλουν χωρις να το παιζουν ειδήμονες και το χιουμορ τους...εχουν πολυ χιουμορ...

Μου αρεσει πολυ και το εβδομαδιαίο που κανει ο Στέφανου παρεα με το ενα αλλο δημοσιογράφο του Παναθηναικου ...ειναι άνετοι και μου αρεσουν και οι δυο

0
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 197
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Οκτ 28, 2024 10:04 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Οκτ 28, 2024 9:56 pm

Μου αρεσει πολυ και το εβδομαδιαίο που κανει ο Στέφανου παρεα με το ενα αλλο δημοσιογράφο του Παναθηναικου ...ειναι άνετοι και μου αρεσουν και οι δυο
Του Στεφάνου, όντως πολύ καλό. Eurohoops Greece είναι το κανάλι.

Επίσης αρκετά ευχάριστα είναι το The All-Rounders και το Hoops and Odds.

Και για Ολυμπιακούς, το Olyfans Podcast είναι προσωπικό αγαπημένο (βάλε στην αναζήτηση στο youtube ''SotosOlyFans'', μιας και ο αλγόριθμος νομίζει ότι ψάχνεις τις του αρχαιότερου επαγγέλματος xD).

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2439
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Οκτ 28, 2024 11:22 pm

nikkal έγραψε:
Δευ Οκτ 28, 2024 9:44 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Οκτ 28, 2024 8:41 pm

κανονικα οι σοτ κλοκ πρεπει να διαβαζουν τις αναλυσεις του μπασκετφορουμ για να μαθουν μπασκετακι :welcome:
Καλός και χρυσός ο shotclock, αλλά φρασεολογία τύπου "θα βγάλουμε βίντεο για να προτείνουμε λύσεις στον τάδε κοουτς" προσωπικά με χαλαει και στην δικια μου την κοσμοθεωρία δείχνει ανούσια επαρση.
Κάτσε ρε συ, δηλαδή ο Μπαρτζώκας το αλάθητο του Πάπα έχει? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.. δηλαδή εμείς εδώ τι κάνουμε? Δεν γράφουμε τι κριτική μας? Δεν αναλύουμε την άποψη μας για το πως οι ομάδες μας θα παίξουν καλύτερα? Ο καθένας με βάση τις λίγες ή πολλές γνώσεις του. Δεν είπαν ότι θα του στείλουν επιστολή, ένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ θα ανεβάσουν, στη τελική αυτοί ασχολούνται και επαγγελματικά με το μπάσκετ, όχι σαν εμάς εδώ, και θέλουν να αναδείξουν τις θέσεις τους, μπορεί σε κάποιον να αρέσει η μπασκετική τους αντίληψη και να τους προσλάβει σε κάποιο πόστο, ποτέ δεν ξέρεις.

Αν φοβάσαι να θίξεις τα ιερά τοτέμ, τότε δεν πρόκειται να πας μπροστά, αυτό ισχύει για τα πάντα στη ζωή, όχι μόνο για το μπάσκετ. Όσοι αμφισβήτησαν τις αυθεντίες είναι που ευθύνονται για την εξέλιξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κοινωνίας, αλλιώς θα μέναμε στάσιμοι σαν ανθρώπινο είδος, θα αποδεχόμασταν ότι η επικρατέστερη άποψη, αυτά που θεωρούνται σωστά ως τώρα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και άρα δεν θα βελτιωνόμασταν σε τίποτα. Ναι λοιπόν, ο κάθε νικκαλ, ο καθε τζονιπαο και ο κάθε σοτ κλοκ με πολύ δουλειά μπορούν δυνητικά να γίνουν καλύτεροι από τον κάθε Μπαρτζωκα και Αταμαν.

Συμφωνώ πάντως ότι η έπαρση δεν χρειάζεται.

2
2 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Δευ Οκτ 28, 2024 11:47 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Οκτ 28, 2024 11:22 pm
nikkal έγραψε:
Δευ Οκτ 28, 2024 9:44 pm

Καλός και χρυσός ο shotclock, αλλά φρασεολογία τύπου "θα βγάλουμε βίντεο για να προτείνουμε λύσεις στον τάδε κοουτς" προσωπικά με χαλαει και στην δικια μου την κοσμοθεωρία δείχνει ανούσια επαρση.
Κάτσε ρε συ, δηλαδή ο Μπαρτζώκας το αλάθητο του Πάπα έχει? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.. δηλαδή εμείς εδώ τι κάνουμε? Δεν γράφουμε τι κριτική μας? Δεν αναλύουμε την άποψη μας για το πως οι ομάδες μας θα παίξουν καλύτερα? Ο καθένας με βάση τις λίγες ή πολλές γνώσεις του. Δεν είπαν ότι θα του στείλουν επιστολή, ένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ θα ανεβάσουν, στη τελική αυτοί ασχολούνται και επαγγελματικά με το μπάσκετ, όχι σαν εμάς εδώ, και θέλουν να αναδείξουν τις θέσεις τους, μπορεί σε κάποιον να αρέσει η μπασκετική τους αντίληψη και να τους προσλάβει σε κάποιο πόστο, ποτέ δεν ξέρεις.

Αν φοβάσαι να θίξεις τα ιερά τοτέμ, τότε δεν πρόκειται να πας μπροστά, αυτό ισχύει για τα πάντα στη ζωή, όχι μόνο για το μπάσκετ. Όσοι αμφισβήτησαν τις αυθεντίες είναι που ευθύνονται για την εξέλιξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κοινωνίας, αλλιώς θα μέναμε στάσιμοι σαν ανθρώπινο είδος, θα αποδεχόμασταν ότι η επικρατέστερη άποψη, αυτά που θεωρούνται σωστά ως τώρα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και άρα δεν θα βελτιωνόμασταν σε τίποτα. Ναι λοιπόν, ο κάθε νικκαλ, ο καθε τζονιπαο και ο κάθε σοτ κλοκ με πολύ δουλειά μπορούν δυνητικά να γίνουν καλύτεροι από τον κάθε Μπαρτζωκα και Αταμαν.

Συμφωνώ πάντως ότι η έπαρση δεν χρειάζεται.
Αδερφέ, έχει τεράστια διαφορά το λέω την άποψη μου για το τάδε θέμα από το κάνω υποδείξεις σε έναν επαγγελματία για αυτό. Ο στόχος είναι διαφορετικος και νομίζω πως αυτό είναι κατανόητο.
Όσον αφορά τα περί αλάθητου παπά κλπ, μάλλον τα τελευταια χρόνια οι περσονες των socila media το διεκδικούν αυτό και όχι οι επαγγελματίες του κάθε χώρου. Ύφος χιλίων καρδιναλίων, άποψη επί πάντως επιστητού κ.λπ. ομορφιές. Και συνήθως δεν ασχολούνται άμεσα με το μπάσκετ αλλα έμμεσα. Κάτι σαν τα μεσημεριανα πάνελ, όπου βιοποριζονται από το προϊόν των άλλων (ήτοι τις λοιπές εκπομπές).
Το γιατί δεν προσπαθούν να μπουν στον αμιγώς επαγγελματικο στίβο του αθλήματος δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Όμως, εκει θα δοκιμαστούν πραγματικα και όχι στα social.
Και η μεγάλη διαφορά με εμάς είναι πως εμείς γράφουμε την άποψη μας από χόμπι, ενώ αυτοί για τα views και κατά συνέπεια το κέρδος. Οπότε δεν θα τους κρίνω όπως εμάς εδώ μέσα.
Δεν θέλω να πείσω κάποιον για όσα γράφω. Την άποψη μου παραθέτω.
Και για να μην παρεξηγηθω διευκρινίζω πως δεν αναφέρομαι μόνο στους συγκεκριμένους. Μιλάω για όλους όσους κάνουν αντίστοιχες εκπομπές, podcasts, vlogs κ.λπ.

5
5 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 29, 2024 12:15 am

mathematician ολα καλα :) απλα δεν μπορουσα να σβησω το ποστ μου!
ειμαστε μια ομαδα γινονται παρεξηγησεις. Ολα καλα παιδια προχωραμε μπροστα :sorry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Οκτ 29, 2024 11:27 am

villiskabas έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 12:15 am
mathematician ολα καλα :) απλα δεν μπορουσα να σβησω το ποστ μου!
ειμαστε μια ομαδα γινονται παρεξηγησεις. Ολα καλα παιδια προχωραμε μπροστα :sorry:
Θες να στο σβησω?
(για να μη μας φερει γρουσουζια, οχι τιποτα αλλο)

edit Χα, το εσβησα. Καμμια εκπληξη οτι η πρωτη μου πραξη ως μοντ εγινε επειδη ειμαι αθεραπευτα προληπτικος

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Οκτ 29, 2024 1:10 pm

Μιας και ανέφερα κι εγώ shot clock, να πω ότι δεν πιστεύω πως έχουν στο μυαλό τους ότι ο Μπαρτζώκας θα δει το βίντεο τους και θα βρει το άγιο δισκοπότηρο που θα τον οδηγήσει στην κούπα. Ίσα ίσα πολλές φορές αστειεύονται οτι προφανώς και δεν βλέπει shot clock o B (ούτε οποιοσδήποτε άλλος κόουτς) και δεν περιμένει να του δώσουν αυτοί την λύση. Τώρα τα άλλα που αναφέρθηκαν για δεξιούς κτλ δεν τα χω δει για να τα κρίνω, μου ακούγονται κάπως άκομψα.

Ένα σχόλιο για τον Μπαρτζώκα, το ότι έχει βγει προπονητής της χρονιάς δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη και ότι θα παραμείνει για πάντα σε τοπ επίπεδο. Ας ρωτήσουμε και τον Messina, που κι αυτός νομίζω είχε βγει κάποτε προπονητής της χρονιάς αλλά εδώ και χρόνια η δουλειά που παρουσιάζει είναι για γέλια (ή για κλάματα) και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το άθλημα. Εννοείται πως δεν θεωρώ πως ο Β είναι στη φάση του Έκτορα, απλά θέλω να τονίσω πως οι προηγούμενες αποδόσεις (και επιδόσεις) δεν διασφαλίζουν και τις μελλοντικές.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2439
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Οκτ 29, 2024 6:59 pm

Επειδη λέμε για τους shot clock, είχε ενδιαφέρον το σημερινό τους live, νομίζω εκεί στη 1 ώρα και κάτι, κάποιος τους είπε οτι εχουν έπαρση και είναι ντροπή να κάνουν προτάσεις σε προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας και απάντησαν πάνω κάτω αυτά που έλεγα εγώ χθες, ότι δεν πιστεύουν στις αυθεντίες, ούτε στο ότι κάποιος εχει το αλάθητο. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του και η αντίληψη του για το μπασκετ θα κριθεί απτο κόσμο. Σε επόμενο σχόλιο στο ίδιο λάιβ γίναμε και famous, καθώς ένας τύπος τους έγραψε ότι αυτή η κριτική που τους γίνεται για την έπαρση ξεκίνησε από το basketforum, σε αυτό απάντησαν πως δεν ξέρουν τι είναι το basketoforum και πως πολλές φορές διάφορες ομάδες και media τους ζητάνε προτάσεις παιχτών στο τσαμπέ.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2253
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Οκτ 29, 2024 7:36 pm

εδώ κολλάει το gifακι με τον κύριο Αυγολέμονο "ΑΑΑΑΑΑΣΕ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ" που θα μας πουν ότι δεν ξέρουν το μπασκετφορουμ

ρε άντε απο δω, σεταμας ναουμ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6591
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Οκτ 29, 2024 7:56 pm

εγω συνηθως διαφωνουσα στα μισα απο αυτα που λεγαν οι σοτ κλοκ,μαλιστα μου φαινοντουσαν οτι γλειφαν πολυ τις ελληνικες ομαδες για να παρουν ακολουθους αλλα τελευταια συμφωνω στα παντα με αυτα που λεει αυτος που εχει το σκυλακι..Γιαυτο και τους ειχα ανεβασει και ενα βιντεο τελευταια εδω μεσα.

και ο μονεκε κανει πολυ ωραια αναλυση σε μια εκπομπη που κανει με τον αμερικανο..ειναι και ο ωραιος τυπος χαβαλεδιαρης.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Οκτ 29, 2024 8:04 pm

Συγκριτικά πάντως με τους Shot Clock και τους κάθε Shot Clock, ο Δημήτρης Κατσιώνης είναι πολύ πιο καταρτισμένος και γνώστης.

Πλέον ασχολείται κι επαγγελματικά με το αντικείμενο αυτό. Όσο κι αν δεν γουστάρω τον ιστότοπό του (Hoopfellas) που έχει καταντήσει χειρότερο και από SDNA, άλλο τόσο σεβασμό έχω σε αυτόν που κάνει φουλ αντικειμενικές και ωραίες αναλύσεις αν και δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του στα πράσινα.

3
3 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6591
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Οκτ 29, 2024 8:07 pm

καλα ναι ο χουπφελας πρεπει να ειναι ο μονος με πραγματικες γνωσεις στην ελλαδα που βγαζει βιντεο..Παλια δεν ηταν τοσο αντικειμενικος και τον ειχα παρεξηγησει αλλα πλεον τις βλεπω τις εκπομπες του πολυ συχνα αφου το εχει αλλαξει..και για στοιχημα τα λεει ωραια.

2
2 Εικόνα
Sasad

Reactions: 5

Τρί Οκτ 29, 2024 9:21 pm

Νεος εδω! Δεν ηξερα το basketforum και ηρθα απο το live του Shot Clock. Δεν περιμενα τόσο Hate βεβαια για τα παιδια, ειδικα απο τη στιγμη που ο ενας απο τους δυο σίγουρα είναι σχετικός με το αθλημα (τον ξερω απο την ΕΚΑΣΘ, αλλά έχω δει ότι τις προαλλες ηταν σε ενα σεμιναριο της Ευρωλιγκας, εχει και κατι δημοσιευσεις πάνω σε advanced analytics, είχαν κάνει σχετικό βίντεο)

Γενικά, η φάση στην Ελλάδα έχει γεμίσει ξερόλες, αλλά πρώτη φορά κάποιοι σχετικοί αναλύουν το παιχνίδι, με τα καλά και τα στραβά τους - οκ είναι και ο Hoopfellas, αλλά προσωπικά το σοτ κλοκ το βλεπω σαν αναβαθμιση και εξηγουν καλυτερα το τι παιζει και εχουν περισσοτερη λεπτομερεια.

Με την άνοδο του μπάσκετ στη χώρα είναι λογικό να αναδειχθούν με άλλους τρόπους διάφοροι, έξω από τα media, οποτε αυτο ειναι μαλλον καλο. Οι σοτ κλοκ και ο baskethead ( οποιος ειναι επισης Ελληνας!)είναι ενα επιπεδο πανω απο τους υπολοιπους και το οτι συνεργαζονται δειχνει και πραγματα.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Οκτ 30, 2024 10:15 am

Sasad έγραψε:
Τρί Οκτ 29, 2024 9:21 pm
Νεος εδω! Δεν ηξερα το basketforum και ηρθα απο το live του Shot Clock. Δεν περιμενα τόσο Hate βεβαια για τα παιδια
Καθόλου hate, απεναντίας πολλοί από εδώ τους παρακολουθούν κι έχουν εκφραστεί με καλά λόγια για τα παλικάρια. Τώρα αν σε μερικά ποστ έχουν λάβει κριτική, είναι αναμενόμενο.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Οκτ 30, 2024 10:49 am

Πάντως παιδιά εγώ τους βαριέμαι όλους αυτούς με τα βίντεο, δεν κρίνω το αν το ξέρουν, αν είναι καλοί κλπ, αλλά δεν μπορώ να χάσω μισή και μια ώρα ακούγοντας όλους αυτούς τους πλατιασμούς, το θέμα το έχω γενικά με τα podcasts που τα περισσότερα πλατιάζουν, προτιμώ ιστοσελίδες όπως το basketballguru τώρα, το ageofbasketball παλιότερα,, το hoopfellas όταν παλιά κάθονταν και έγραφαν. τα θέλω γραπτά να τα διαβάσω να τα καταλάβω και αν έχουν και κανένα βιντεάκι οκ. Δυστυχώς είναι κουραστικότερο και λιγότερο προσοδοφόρο αν κάποιοι σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα απ' αυτό οπότε όλο και σπανίζουν τα γραπτά.

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”