Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι ομάδες Ολυμπιακός και ΠΑΟ είναι κανονικά ακριβώς ισοδύναμες! Είναι ποιοι παίχτες θα βρεθούν σε καλό βράδυ κυρίως.. Αν χθες έπαιζε ο Γάλλος και έγραφε τριποντάκια το παιχνίδι θα ήταν σίγουρα για +10. Απλά στα τελευταία ντέρμπι είναι τρομερά αρνητικός.. Χθες δεν ήταν καλοί Σλούκας και Ναν και δεν φάνηκε τόσο καταστροφική η εμφάνιση του.
1
1

-
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συλλυπητήρια φίλε. Υπάρχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο στη σχέση που αναπτύσσουμε με τα ζώα συντροφιάς, συνεπώς η απώλεια τους πολλές φορές είναι εφάμιλλη με αυτήν ενός αγαπημένου μας ανθρώπινου προσώπου. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα. Άντε να βάλω και ευχή για την κατάκτηση της ευρωλίγκας φέτος από την ομάδα μας, έτσι για το έξτρα ψυχολογικό boost!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 amδεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .

0
-
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω και εγώ. Και αν ας πουμέ η διστακτικότητα του Λι είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενη λόγω του ότι είναι καινούριος στην ομάδα, αυτά που έκανε ο Βιλντόζα με το να αλλάζει απόφαση τη τελευταία στιγμή για το που θα στείλει τη μπάλα, πολλές φορές εν μέσω άλματος δικού του, μου ανέβασαν την πίεση κυριολεκτικά.tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 7:23 pmΠολύ σωστή επισήμανση. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω κι εγώ αυτό. Έχουν ήδη χαθεί ματς για αυτό το λόγο..chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:42 amΕίναι ηλίου φαεινοτερον ότι κάποιοι παίκτες τραβάνε κόφτη, επειδή έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι ομαδικοι. Ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις Βιλντοζα και Λι. Δεν είναι πάντα σωστό να ψάχνεις την πάσα. Δηλαδή χθες χάσαμε τουλάχιστον 6-7 φάσεις με παρακινδυνευμένη πάσα προς τον ψηλό μετά το πικ και ενώ ο γκαρντ μπουκαρε στα 4 μέτρα ελευθερος. Θα χαθούν ματς έτσι. Αλλιώς ας παιζει πικ εν ρολ ο Φουρνιε που κατ'εμε έχει καλύτερο vision από όλα τα γκαρντ πλην Γκος-Γουοκαπ. Τι να πω;
Εύχομαι αλήθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να μπορέσουν και οι παίχτες να παίξουν και λίγο παραπάνω με το ένστικτο όταν η εικόνα ενός παιχνιδιού το σηκώνει, γιατί εν πολλοίς θεωρώ ότι αυτό θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τα παιχνίδια του F4, ειδικά με τη φαινομενικά αναπόφευκτη συνάντηση με τους πράσινους στο άμπου ντάμπι.
0
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι μωρέ δυστυχώς πολλές ταυτόχρονα αρνητικές συγκυρίες που έχουνε συμβεί στην περιφερειακή μας γραμμή σε ένα μήνα μέσα ……steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:57 pmΘα συμφωνήσω και εγώ. Και αν ας πουμέ η διστακτικότητα του Λι είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενη λόγω του ότι είναι καινούριος στην ομάδα, αυτά που έκανε ο Βιλντόζα με το να αλλάζει απόφαση τη τελευταία στιγμή για το που θα στείλει τη μπάλα, πολλές φορές εν μέσω άλματος δικού του, μου ανέβασαν την πίεση κυριολεκτικά.
Εύχομαι αλήθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να μπορέσουν και οι παίχτες να παίξουν και λίγο παραπάνω με το ένστικτο όταν η εικόνα ενός παιχνιδιού το σηκώνει, γιατί εν πολλοίς θεωρώ ότι αυτό θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τα παιχνίδια του F4, ειδικά με τη φαινομενικά αναπόφευκτη συνάντηση με τους πράσινους στο άμπου ντάμπι.
-Τραυματίζεται ο Γουόκαπ, οκ λες έχω τον Γκος
- Τραυματίζεται και ο Γκος και μάλιστα μέσα στο παιχνίδι ( δεν προλαβαίνεις να σχεδιάσεις τίποτα)……ενώ ήδη έχει καθυστερήσει και η ένταξη του Evans στην ομάδα και για αυτό πήγες και απόκτησες παίκτη
- Κάνει την (προγραμματισμένη κατ’εμε) κοιλιά του ο Φουρνιέ και
- όλα αυτά σε ματς που αντιμετωπίζεις την καλύτερη περιφερειακή γραμμή της Ευρώπης
…………..Οπότε λογική και η διστακτικότητα και τα λάθη και όλα! Στο φινάλε , δεν παίζαμε με τον Φιλαθλητικό. Επίσης ο Μπαρτζώκας τον Βιλντόζα τον χρησιμοποίησε σήμερα σε τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτό που περίμενε όταν τον αποκτούσε, διότι προφανώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ως αντί- Γκος ή ακόμα και ως Αντί - Γουόκαπ!! Δεν το έχει αυτό…..οπότε δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ενστίκτου ή άλλων καταστάσεων, απλά τύχανε πολλά μαζί ταυτόχρονα στην περιφερειακή μας γραμμή μέσα σε ένα μήνα! Η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι το ευκολότερο πράγμα πάντως……
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Χωρίς Λεσόρ είμαστε στην 3η θέση, δε νομίζω ότι θα το κατάφερνε αυτό κάποια άλλη ομάδα. Επομένως κάτι καλό έχει πετύχει η ομάδα, που δε δικαιολογεί την εμμονή με τους σέντερ και την προσπάθεια να φανεί ότι η ομάδα υστερεί σε αυτή τη θέση.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:43 pmΌλες οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν 2 δυνατά 5αρια που μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής. Μόνο στον Παναθηναϊκό για κάποιο λόγο πρέπει να παίζει 33+ λεπτά ο Λεσορ σε όλα τα ματς και οποιαδήποτε άλλος θα τρώει πάγκο. Επισης φέτος ο Τάις δε θα είχε καθολου ανταγωνισμό για τη θέση του.
2
1
1

Αν καταληξουν 1ος και 3ος δεν θα παιξουν ημιτελικο, μονον τελικο μαζι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 7:15 pm
Ελληνικό ημιτελικό θα έχουμε……αν πάνε βέβαια και οι δυο!
...
Μάλλον πάει κατά 70% στο 3 και κατά 30% ( ίσως είναι και too much) στο 4.
1ος - 4ος ομως παιζουν στα ημιτελικα, με το αλλο ζευγαρι να ειναι 2ος - 3ος.
Ή οποιος παρει τη θεση τους αν χασουν στα play offs.
Το format αυτο ειναι τοσα χρονια. Αν θυμαμαι καλα. μεχρι καποια φαση υποχρεωναν ομαδες απο την ιδια χωρα να παιξουν ημιτελικο ανεξαρτητως καταταξης πριν. Mετα αυτο καταργηθηκε. Δεν ειμαι σιγουρος για την ακριβη σεζον οπου καταργηθηκε, νομιζω 2009...
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Μαρ 15, 2025 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι οκ. Δε διαφωνώ. Τι σχέση έχει με αυτό που συζητάμε, δεν κατάλαβα; Πρέπει να έχεις σέντερ και γι'αυτό αποκτήθηκαν 2. Έστω και χαμηλότερου επιπέδου.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:47 pmΧωρίς Λεσόρ είμαστε στην 3η θέση, δε νομίζω ότι θα το κατάφερνε αυτό κάποια άλλη ομάδα. Επομένως κάτι καλό έχει πετύχει η ομάδα, που δε δικαιολογεί την εμμονή με τους σέντερ και την προσπάθεια να φανεί ότι η ομάδα υστερεί σε αυτή τη θέση.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:43 pm
Όλες οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν 2 δυνατά 5αρια που μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής. Μόνο στον Παναθηναϊκό για κάποιο λόγο πρέπει να παίζει 33+ λεπτά ο Λεσορ σε όλα τα ματς και οποιαδήποτε άλλος θα τρώει πάγκο. Επισης φέτος ο Τάις δε θα είχε καθολου ανταγωνισμό για τη θέση του.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι βρε το ξέρω δεν χρειάζεται να το γράψεις……προέχει να δούμε βήμα βήμα πρώτα τα πράγματα, να δούμε πρώτα τα play offs, ας περιμένουμε να φτάσουν και αν φτάσουν, το ξανασυζητάμε (καθώς έχω ξαναπεί και εξακολουθώ να έχω την διαίσθηση που δεν τεκμηριώνεται μπασκετικά, ότι δεν θα φτάσουν και οι δύο στα Εμιράτα). Η κατάταξη του Πάο όπως την βλέπω είναι τελείως άσχετη με το παραπάνω…….απλά δεν συμφωνούσα ότι κινδυνεύει το πλεονέκτημα έδρας του!!! ……. Και για να το κάνω ακόμα πιο λιανά……..θεωρώ (ατεκμηρίωτα επαναλαμβάνω και καθαρά διαισθητικά) ότι ένας από τους δύο θα αποκλειστεί με πλεονέκτημα έδρας!!! Πιστεύω τώρα να κάλυψα τυχόν απορίες σου……..qspock έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 11:20 pmΑν καταληξουν 1ος και 3ος δεν θα παιξουν ημιτελικο, μονον τελικο μαζι.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 7:15 pm
Ελληνικό ημιτελικό θα έχουμε……αν πάνε βέβαια και οι δυο!
...
Μάλλον πάει κατά 70% στο 3 και κατά 30% ( ίσως είναι και too much) στο 4.
1ος - 4ος ομως παιζουν στα ημιτελικα, με το αλλο ζευγαρι να ειναι 2ος - 3ος.
Ή οποιος παρει τη θεση τους αν χασουν στα play offs.
Το format αυτο ειναι τοσα χρονια.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρκετές ομάδες (υψηλής κλάσης) θα το κατάφερναν…….οι ψηλοί είναι ετερόφωτοι παίκτες και όχι αυτόφωτοι όπως οι περιφερειακοί! Σαφέστατα και είναι τεράστιο πλήγμα η τετράμηνη απουσία του Λεσόρ και πιθανώς με αυτόν να κυνηγούσες ή και να βρισκόσουν στο 1 της κανονικής κατάταξης, αλλά αν (χτύπα ξύλο) σου έλειπε αντίστοιχο χρονικό διάστημα ο Κέντρικ ή ακόμα και ο Γκραντ, πίστεψε με θα ήσουν σε πολύ δυσκολότερη κατάσταση , γιατί αυτή είναι η τωρινή φύση και κυρίαρχη τάση στο παγκόσμιο μπάσκετ, πόσο μάλλον στην ομάδας σου , που είναι ομάδα Αταμάν , δηλαδή στηρίζεται στην πολύ υψηλή κλάση και στο αυτοδημιούργητο των περιφερειακών παικτών της!! Επαναλαμβάνω πριν βιαστείς να απαντήσεις, διότι το έχεις αυτό το κουσούρι, δεν λέω ότι δεν είναι τεράστιο πλήγμα η απουσία του Λεσόρ, αλλά σε ποσότητα συνολικά το κάλυψες (σε ποιότητα δεν γινόταν) και μπορεί να φανεί (αν φανεί ) με συγκεκριμένες μόνο αντίπαλες ομάδες και φυσικά σε best of five σειρά. Σε μονές αγωνιστικές ή πολύ υψηλή ποιότητα που διαθέτεις περιφερειακά σχεδόν κάλυψε την απουσία αυτή!!!BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:47 pmΧωρίς Λεσόρ είμαστε στην 3η θέση, δε νομίζω ότι θα το κατάφερνε αυτό κάποια άλλη ομάδα. Επομένως κάτι καλό έχει πετύχει η ομάδα, που δε δικαιολογεί την εμμονή με τους σέντερ και την προσπάθεια να φανεί ότι η ομάδα υστερεί σε αυτή τη θέση.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 10:43 pm
Όλες οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν 2 δυνατά 5αρια που μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής. Μόνο στον Παναθηναϊκό για κάποιο λόγο πρέπει να παίζει 33+ λεπτά ο Λεσορ σε όλα τα ματς και οποιαδήποτε άλλος θα τρώει πάγκο. Επισης φέτος ο Τάις δε θα είχε καθολου ανταγωνισμό για τη θέση του.
0
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ στις πρώτες γραμμέςJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 6:13 pmΠερισσότερος χαμός έγινε για το χθεσινό αδιάφορο ματς, παρά για τον τελικό του κυπέλλου. Κατά τη γνώμη μου και οι ίδιες οι ομάδες πυροδοτουν τη τοξικότητα, προφανώς τους συμφέρει εμπορικά, πάντως θα μπορούσαν αν ήθελαν να περιορίσουν τον κόσμο από τη τοξικότητα, προφανώς δεν θέλουν. Κατά τη γνώμη μου ήταν απαράδεκτη η χειρονομία του Ναν εν ώρα αγώνα, όπως δεν μαρεσε και μετά το στόρι του Αταμαν, επίσης οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟ, όπως και όλες οι καταγγελίες που κάνει εδώ και έναν χρόνο η ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσαν να γίνονται αθόρυβα και μυστικά για να μην πυροδοτουν αυτό το κλίμα, φυσικά έβαλε και ο Μπαρτζώκας το χεράκι του αφού έλεγε για γκρίνιες Αταμαν όποτε χάνει, λες και εκείνος κάθε φορά αντιμετωπίζει ψύχραιμα τις ήττες της ομάδας του (κι αυτος λεει για διαιτησιες και άστρα). Πολύ ανωριμες συμπεριφορές γενικά και από τους 2 κόουτς, όχι μόνο χθες, αλλά γενικά, φυσικα ολα αυτα γινονται με την ανοχη των προεδρων και των 2 ομάδων. Κατά τα άλλα προσωπικά το trash talking των παιχτών εντος ορίων εγώ το γουστάρω και δεν μου φαίνεται κακό, δηλαδή όπως αρέσει στους ολυμπιακούς το νόημα για τη κλάψα του Σλουκα που έκανε ο Παπανικολάου, έτσι θα αρέσει και στους Παναθηναϊκους αν πάρουμε τη κούπα και τον ρωτήσουμε τώρα ποιος κλαίει, αυτή είναι η πλάκα του παιχνιδιού. Αχαχ τι θα γίνει έτσι και συναντηθούμε στο φαιναλ 4... Από το χθεσινό ματς αν ήμουν Ολυμπιακός πιο πολύ θα με ένοιαζε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γκος παρα η νίκη και σαν Παναθηναϊκός πιο πολύ χάρηκα που βγήκε μπροστά ο Μπραουν και έμειναν όλοι υγιείς, παρά αν έβαζε το τελευταίο ο Σλουκας και χάναμε έναν σημαντικό παιχτη με τραυματισμο. Ήταν εντος προγράμματος για εμάς η χθεσινή, για τη 3η θέση θέλουμε οπωσδήποτε το 3/3 στο ΟΑΚΑ και ιδανικά ένα διπλό σε Μακαμπι ή Μονακο. Αν και ίσως είναι καλύτερα να βγούμε 4οι (με Μονακο 3η) και να βρούμε τη Μπαγερν στα πλειοφ, παρά να βγούμε 3οι και να πετύχουμε καμία Μπαρτσα που δεν μας ταιριάζει.
Απόλυτα
Ευτυχώς που στην Ευρώπη και στις εύρωστες οικονομικά χώρες ασχολούνται και επενδύουν στο ποδόσφαιρο,και έτσι είμαστε(εμείς οι δύο) σε υψηλό επίπεδο στο άθλημα
Αλλιως…
1
1

- CptHarlock
- Reactions: 37
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι σε setting Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός δείχνει ότι τον "έχει" τον Παναθηναϊκό, προφανώς επειδή δεν υπάρχει το κώλυμα της συμμετοχής όλων των ξένων του. Τυχόν δε επιστροφή Γουόκαπ και Ράιτ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα.
Από την άλλη όμως φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό λείπει έντονα μια ένεση ποιότητας στα γκαρντ, ένας παίκτης ακριβώς σαν τον Έβανς δηλαδή. Με τον καλό Έβανς δεν θα δίσταζα να έχριζα από τώρα τον Ολυμπιακό φαβορί για την Ευρωλίγκα, όμως ακόμα και εάν παίξει φέτος δεν φαίνεται ότι θα έχει σοβαρό ρόλο.
Σε σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα μεταξύ των αιωνίων θα έδινα φαβορί 70%-30% τον Ολυμπιακό, αλλά αν τελικά παίξουν στο F4, εκεί οι πιθανότητες θα είναι 55%-45% υπέρ του Παναθηναϊκού.
Από την άλλη όμως φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό λείπει έντονα μια ένεση ποιότητας στα γκαρντ, ένας παίκτης ακριβώς σαν τον Έβανς δηλαδή. Με τον καλό Έβανς δεν θα δίσταζα να έχριζα από τώρα τον Ολυμπιακό φαβορί για την Ευρωλίγκα, όμως ακόμα και εάν παίξει φέτος δεν φαίνεται ότι θα έχει σοβαρό ρόλο.
Σε σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα μεταξύ των αιωνίων θα έδινα φαβορί 70%-30% τον Ολυμπιακό, αλλά αν τελικά παίξουν στο F4, εκεί οι πιθανότητες θα είναι 55%-45% υπέρ του Παναθηναϊκού.
1
1