Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1292
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:04 pm

Εγω παλι θα δεχτω την προειδοποιηση μου καθως οντως μιλησα για διατησια ασχετα αν ο σκοπος μου ηταν αλλος.

Εγω παλι θα επιμεινω οτι το χθεσινο παιχνιδι η μονη αξια του ηταν μια προετοιμασια των ομαδων για αυτ που ακολουθουν και η δοκιμη πραγματων απεναντι στον ισχυροτερο αντιπαλο που θα μπορουσαν να εχουν οι δυο ομαδες με μοναδικο τροπαιο το γοητρο.

Η κλαψα των 2 προπονητων εχει κουρασει. Ο αταμαν οταν χανει τπυ φταιει η διαιτησια και οχι οτι δεν προετοιμασε σωστα την ομαδα του και ο αλλος οτι παιξαμε χωρις τον σεντερ, χωρις τον γουοκαπ , χωρις την μαρια με τα κοκκινα ενω εχει το 1/3 του ροστερ παρκαρισμενο.

Τωρα χωρις να εχω δει την χειρονομια του Ναν προς την εξεδρα αν οντως ισχυει πρεπει να παρεμβει η Λιγκα και να τιμωρηθει παραδειγματικα για δυσφήμιση του προιοντος οπως γινεται στο ΝΒΑ. Και αυτο να γινεται για τον οποιονδηποτε ειτε λεγεται Ναν, Φουρνιε Βεζενκοφ.

3
3 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2382
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:06 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 am
δεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
Συλλυπητήρια, να είσαι γερός να τον θυμάσαι. Η ανιδιοτελής αγάπη που μας δείχνουν τα ζωάκια είναι κάτι το ξεχωριστό, μακάρι και εμείς οι άνθρωποι να ήμασταν έτσι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2443
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:13 pm

Περισσότερος χαμός έγινε για το χθεσινό αδιάφορο ματς, παρά για τον τελικό του κυπέλλου. Κατά τη γνώμη μου και οι ίδιες οι ομάδες πυροδοτουν τη τοξικότητα, προφανώς τους συμφέρει εμπορικά, πάντως θα μπορούσαν αν ήθελαν να περιορίσουν τον κόσμο από τη τοξικότητα, προφανώς δεν θέλουν. Κατά τη γνώμη μου ήταν απαράδεκτη η χειρονομία του Ναν εν ώρα αγώνα, όπως δεν μαρεσε και μετά το στόρι του Αταμαν, επίσης οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟ, όπως και όλες οι καταγγελίες που κάνει εδώ και έναν χρόνο η ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσαν να γίνονται αθόρυβα και μυστικά για να μην πυροδοτουν αυτό το κλίμα, φυσικά έβαλε και ο Μπαρτζώκας το χεράκι του αφού έλεγε για γκρίνιες Αταμαν όποτε χάνει, λες και εκείνος κάθε φορά αντιμετωπίζει ψύχραιμα τις ήττες της ομάδας του (κι αυτος λεει για διαιτησιες και άστρα). Πολύ ανωριμες συμπεριφορές γενικά και από τους 2 κόουτς, όχι μόνο χθες, αλλά γενικά, φυσικα ολα αυτα γινονται με την ανοχη των προεδρων και των 2 ομάδων. Κατά τα άλλα προσωπικά το trash talking των παιχτών εντος ορίων εγώ το γουστάρω και δεν μου φαίνεται κακό, δηλαδή όπως αρέσει στους ολυμπιακούς το νόημα για τη κλάψα του Σλουκα που έκανε ο Παπανικολάου, έτσι θα αρέσει και στους Παναθηναϊκους αν πάρουμε τη κούπα και τον ρωτήσουμε τώρα ποιος κλαίει, αυτή είναι η πλάκα του παιχνιδιού. Αχαχ τι θα γίνει έτσι και συναντηθούμε στο φαιναλ 4... Από το χθεσινό ματς αν ήμουν Ολυμπιακός πιο πολύ θα με ένοιαζε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γκος παρα η νίκη και σαν Παναθηναϊκός πιο πολύ χάρηκα που βγήκε μπροστά ο Μπραουν και έμειναν όλοι υγιείς, παρά αν έβαζε το τελευταίο ο Σλουκας και χάναμε έναν σημαντικό παιχτη με τραυματισμο. Ήταν εντος προγράμματος για εμάς η χθεσινή, για τη 3η θέση θέλουμε οπωσδήποτε το 3/3 στο ΟΑΚΑ και ιδανικά ένα διπλό σε Μακαμπι ή Μονακο. Αν και ίσως είναι καλύτερα να βγούμε 4οι (με Μονακο 3η) και να βρούμε τη Μπαγερν στα πλειοφ, παρά να βγούμε 3οι και να πετύχουμε καμία Μπαρτσα που δεν μας ταιριάζει.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2443
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:26 pm

kojito έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 5:36 pm
Το σχήμα με Μήτογλου στο 5 και Χουάντσο στο 4 αμυντικά μπορεί να είναι αρκετά προβληματικό για τον ΠΑΟ, ειδικά αν ακουμπήσει την μπάλα στον ψηλό του ο Ολυμπιακός, όμως επιθετικά με αυτό γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟ απ'οτι με Gabriel μέσα. Ο Ντίνος μπορεί να ανοίξει λίγο τις άμυνες με τα σουτ ή να τραβήξει το αντίστοιχο πεντάρι του Ολυμπιακού πιο έξω ώστε να βρουν οι συμπαίκτες του χώρο. O Gabriel είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης και καλός στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, αλλά κόντρα στον Fall δεν είχε τύχη.

Στα του Ολυμπιακού, μου έκανε εντύπωση που στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε καθόλου Peters και ελάχιστα Παπανικολάου. Ακόμα κι όταν ο ΠΑΟ έπαιζε με ψηλό σχήμα για κάποια λεπτά (δηλαδή Παπαπέτρου ή Osman στο 3), ο Μπαρτζώκας επέμεινε να παίζει με 3 κόντους. Θα πει κανείς ότι ίσως προσπαθούσε να στοχεύσει στο κάθετο παιχνίδι που έχουν ο McKissic και ο Lee, όμως ο μεν πρώτος ήταν κακός χτες και έπαιρνε μόνο σουτ, ο δε Lee κοιτούσε κυρίως την πάσα. Εκεί ο Ataman το μυρίστηκε αυτό και σωστά έβαλε ψηλά κορμιά στην περιφέρεια με αποτέλεσμα να κλείσουν οι χώροι ή το οπτικό πεδίο για πάσες σε κοψίματα.

Ομολογώ πάντως ότι και εμένα με έχει κουράσει κάπως η συνεχής γκρίνια και των δύο κόουτς. Στα pre-game ή στις χειραψίες όταν τελειώνει το ματς κάθε φορά είναι με χαμόγελα και με ευχές για ηρεμία, επαίνους προς την άλλη ομάδα κτλ., και στις δηλώσεις αμέσως μετά τα ματς ή τις επόμενες μέρες πάντα θα έχουν να πουν κάτι μη αγωνιστικό. Δεν θυμάμαι αυτόν τον 1,5 χρόνο κανένα τους να έχει χάσει η ομάδα του, να έχει επαινέσει τον αντίπαλο και να μείνει εκεί χωρίς να αναφέρει για διαιτησία, απουσίες, πρόγραμμα αγώνων, συνθήκες αγώνα κτλ.
Το σχήμα με Μήτογλου στο "5" δεν είναι τραγικό αμυντικά, αλλά απαιτεί Χουαντσο στο "4" και Οσμαν ή Παπαπέτρου στο "3". Δεν επιτρέπεται να βάζεις τον Ντίνο ως σεντερ, όταν έχεις ταυτόχρονα σχήμα με 3 γκαρντ ή ακόμα χειρότερα και Παπαπέτρου ταυτόχρονα μέσα ως 4αρι. Δηλαδή είναι δεδομένο πως αμυντικά έτσι δεν μπορείς να κόψεις τίποτα. Ο Παπαπέτρου ως 4αρι πρέπει να παίζει αποκλειστικά δίπλα στον Gabriel, όπως και το σχήμα με 3 γκαρντ θέλει πραγματικούς ψηλούς κάτω από τη ρακέτα. Όλος ο Ολυμπιακός χθες ήταν οι Goss και Fall, τοσο επιθετικά, οσο και αμυντικά, ο Vezenkov ήταν απλά ΟΚ για τα δεδομένα του. Από την άλλη για εμάς ήταν πολύ θετικό που βγήκαν μπροστά οι Μήτογλου και Lorenzo, τους χρειαζόμαστε επειγόντως σε αυτό το επίπεδο. Δεν με ανησυχεί η ήττα γιατί δεν νομίζω να υπάρξει ξανά ματς έως το τέλος της σεζόν που θα είναι ταυτόχρονα τόσο άστοχοι οι Σλούκας, Nunn, Juancho και Grant, δηλαδή δεν γίνονται αυτά.

Ο Nunn πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα τα double team μετά το σκριν, όπως και τα νεύρα του όποτε τον παίζουν σκληρά ή τον χρεώνουν πολλά φάουλ. Ο Ataman ήταν εκτός κλίματος στη πρώτη περίοδο, οι αλλαγές που έκανε ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο Nunn είχε 2 φάουλ και ο Osman ήταν ο καλύτερος μας παίχτης και τελικά αλλάζει τον Τούρκο με τον Brown και οχι τον Kendrick. Ταυτόχρονα αλλάζει και τον Juancho με τον Παπαπέτρου καταστρεφοντας την άμυνα μας (δεν γίνεται να λείπουν ταυτόχρονα τα 2 καλά μας forward από το παρκέ).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6615
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:37 pm

ενα τελειως αδιαφορο ματς και απο το τι συνεβει και βαθμολογικα και καθεστε και τσακωνεστε και τρωτε και φαουλ..Φταιει και που ο παο εβγαλε ανακοινωσεις και στορις και ξεσηκωσε τον κοσμο αλλα περιμενα εδω μεσα που μαστε μεγαλοι ανθρωποι να το χαμε παρει καλυτερα.. Το ματς παντως δεν εχει και πολλα να σχολιασεις..στο πρωτο ημιχρονο ο ολυμπιακος ειχε μεγαλη υπεροχη αλλα χωρις να σκοραρει οσο θα επρεπε και μετα που τραυματιστηκε ο γκος ηπιε θαλασσα η ομαδα ..Διαφωνω με οσους λενε οτι αγχωθηκε ο ολυμπιακος στο τελος παλι αφου ολο το 4ο δεκαλεπτο που επαιζε με τον λι δεν μπορουσε να κανει σωστη επιθεση. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που πρεπει να κρατησουν οι 2 ομαδες,μονο την ψυχραιμια τους κατι που δεν φαινεται να γινεται :lol:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 568
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 15, 2025 6:52 pm

Ενδιαφερον το οτι ολοι ειναι απογοητευμενοι μετα απο αυτο το ματς, νικητες και ηττημενοι..

1) Το αποτελεσμα αυτο ξεξαθαρισε βαθμολογικα σε μεγαλο βαθμο την πρωτια. Εδωσε ομως και σε μεγαλο ποσοστο την 2η θεση στη Φενερ...

2) Ο ΠΑΟ θα δωσει μεγαλη μαχη να παρει το πλεονεκτημα. Για να κατακτησει την τριτη θεση, σημαντικο παιχνιδι θα ειναι αυτο στο Μονακο. Αν χασει εκει, κινδυνευει να παει πιο κατω.
Δεδομενου αυτου λοιπον, ο ΠΑΟ ηταν καπως χαλαρος σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι. Θα μπορουσε να παιξει καλυτερα. Δυστυχως, το ενδεχομενο ελληνικου ημιτελικου ειναι ζωντανο και το να δουμε τις 2 ομαδες στον τελικο χανει ποσοστα μετα το αποτελεσμα χτες.

3) Οι προσαρμοσμενες αμυνες των 2 ομαδων που ηταν σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ επιπεδο, ειναι κατι που δεν εχει αναγνωριστει καθολου. Σε αυτο λοιπον οφειλεται το οτι και ο Ναν και ο Φουρνιε δεν απεδωσαν επιθετικα. Θα ξεδιπλωσουν απεναντι στις αλλες ομαδες της Ευρωλιγκας.

4) Ο Ολυμπιακος παρουσιαζεται ιδιαιτερα δυνατος στους ψηλους. Ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Το οτι δεν μπορεσε να ακολουθησει ο ΠΑΟ οφειλεται και στους τραυματισμους αλλα και στο γεγονος οτι ο Αταμαν προτιμαει τον Μητογλου στο 5 ενω εχει αλλες λυσεις. Το σκεπτικο ειναι να τραβηξει εξω τους αντιπαλους δεινοσαυρους, παλι του βγηκε επιθετικα, χανει ομως σε αμυνα στη ρακετα. Κι εκει χτυπησε πολυ εξυπνα ο Ολυμπιακος.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 789
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 6:13 pm
Περισσότερος χαμός έγινε για το χθεσινό αδιάφορο ματς, παρά για τον τελικό του κυπέλλου. Κατά τη γνώμη μου και οι ίδιες οι ομάδες πυροδοτουν τη τοξικότητα, προφανώς τους συμφέρει εμπορικά, πάντως θα μπορούσαν αν ήθελαν να περιορίσουν τον κόσμο από τη τοξικότητα, προφανώς δεν θέλουν. Κατά τη γνώμη μου ήταν απαράδεκτη η χειρονομία του Ναν εν ώρα αγώνα, όπως δεν μαρεσε και μετά το στόρι του Αταμαν, επίσης οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟ, όπως και όλες οι καταγγελίες που κάνει εδώ και έναν χρόνο η ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσαν να γίνονται αθόρυβα και μυστικά για να μην πυροδοτουν αυτό το κλίμα, φυσικά έβαλε και ο Μπαρτζώκας το χεράκι του αφού έλεγε για γκρίνιες Αταμαν όποτε χάνει, λες και εκείνος κάθε φορά αντιμετωπίζει ψύχραιμα τις ήττες της ομάδας του (κι αυτος λεει για διαιτησιες και άστρα). Πολύ ανωριμες συμπεριφορές γενικά και από τους 2 κόουτς, όχι μόνο χθες, αλλά γενικά, φυσικα ολα αυτα γινονται με την ανοχη των προεδρων και των 2 ομάδων. Κατά τα άλλα προσωπικά το trash talking των παιχτών εντος ορίων εγώ το γουστάρω και δεν μου φαίνεται κακό, δηλαδή όπως αρέσει στους ολυμπιακούς το νόημα για τη κλάψα του Σλουκα που έκανε ο Παπανικολάου, έτσι θα αρέσει και στους Παναθηναϊκους αν πάρουμε τη κούπα και τον ρωτήσουμε τώρα ποιος κλαίει, αυτή είναι η πλάκα του παιχνιδιού. Αχαχ τι θα γίνει έτσι και συναντηθούμε στο φαιναλ 4... Από το χθεσινό ματς αν ήμουν Ολυμπιακός πιο πολύ θα με ένοιαζε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γκος παρα η νίκη και σαν Παναθηναϊκός πιο πολύ χάρηκα που βγήκε μπροστά ο Μπραουν και έμειναν όλοι υγιείς, παρά αν έβαζε το τελευταίο ο Σλουκας και χάναμε έναν σημαντικό παιχτη με τραυματισμο. Ήταν εντος προγράμματος για εμάς η χθεσινή, για τη 3η θέση θέλουμε οπωσδήποτε το 3/3 στο ΟΑΚΑ και ιδανικά ένα διπλό σε Μακαμπι ή Μονακο. Αν και ίσως είναι καλύτερα να βγούμε 4οι (με Μονακο 3η) και να βρούμε τη Μπαγερν στα πλειοφ, παρά να βγούμε 3οι και να πετύχουμε καμία Μπαρτσα που δεν μας ταιριάζει.
Η Μπάρτσα πάντως με βάση τα αποτελέσματα του διημέρου και με το πρόγραμμα που έχει ( αν θυμάμαι έχει εκτός μόνο την Φενερ και την Αρμάνι) με 4 νίκες φτάνει τουλάχιστον 5άδα………..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6615
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:06 pm

παντως δεν εχω δει εναν να σχολιαζει για τον μπραουν(μονο τον τζονι απο πανω),εχτες ηταν καθοριστικος για παο νομιζω και αν συνεχισει ετσι θα δωσει και αλλη ποιοτητα στα γκαρντ τους..ο ντινος επισης για καποιο λογο παιζει μονο με μας..λες και του εχουμε κανει κατι :D

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:15 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 6:52 pm
Ενδιαφερον το οτι ολοι ειναι απογοητευμενοι μετα απο αυτο το ματς, νικητες και ηττημενοι..

1) Το αποτελεσμα αυτο ξεξαθαρισε βαθμολογικα σε μεγαλο βαθμο την πρωτια. Εδωσε ομως και σε μεγαλο ποσοστο την 2η θεση στη Φενερ...

2) Ο ΠΑΟ θα δωσει μεγαλη μαχη να παρει το πλεονεκτημα. Για να κατακτησει την τριτη θεση, σημαντικο παιχνιδι θα ειναι αυτο στο Μονακο. Αν χασει εκει, κινδυνευει να παει πιο κατω.
Δεδομενου αυτου λοιπον, ο ΠΑΟ ηταν καπως χαλαρος σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι. Θα μπορουσε να παιξει καλυτερα. Δυστυχως, το ενδεχομενο ελληνικου ημιτελικου ειναι ζωντανο και το να δουμε τις 2 ομαδες στον τελικο χανει ποσοστα μετα το αποτελεσμα χτες.

3) Οι προσαρμοσμενες αμυνες των 2 ομαδων που ηταν σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ επιπεδο, ειναι κατι που δεν εχει αναγνωριστει καθολου. Σε αυτο λοιπον οφειλεται το οτι και ο Ναν και ο Φουρνιε δεν απεδωσαν επιθετικα. Θα ξεδιπλωσουν απεναντι στις αλλες ομαδες της Ευρωλιγκας.

4) Ο Ολυμπιακος παρουσιαζεται ιδιαιτερα δυνατος στους ψηλους. Ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Το οτι δεν μπορεσε να ακολουθησει ο ΠΑΟ οφειλεται και στους τραυματισμους αλλα και στο γεγονος οτι ο Αταμαν προτιμαει τον Μητογλου στο 5 ενω εχει αλλες λυσεις. Το σκεπτικο ειναι να τραβηξει εξω τους αντιπαλους δεινοσαυρους, παλι του βγηκε επιθετικα, χανει ομως σε αμυνα στη ρακετα. Κι εκει χτυπησε πολυ εξυπνα ο Ολυμπιακος.
Ελληνικό ημιτελικό θα έχουμε……αν πάνε βέβαια και οι δυο! Σαφώς και έχουνε την ποιότητα να πάνε, ωστόσο κάτσε να δούμε πόσο υγιής θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα στα πλέι οφ και φυσικά με ποιον θα διασταυρωθεί, διότι όπως αντιλαμβάνεσαι γίνεται του κουτρούλη ο γάμος από το 4-12. Όσο για το άλλο που αναφέρεις, θέμα τετράδας δεν νομίζω να υφίσταται για τον Παναθηναϊκό……χρειάζεται αφενός και εντός έδρα αυτοκτονία ( από ποιόν?) με ταυτόχρονη αφετέρου συναστρία διαφορετικών σπανιοτάτων καταστάσεων!! Μάλλον πάει κατά 70% στο 3 και κατά 30% ( ίσως είναι και too much) στο 4. Το πλεονέκτημα όμως δεν το χάνει, ειδικά με όσα συνέβησαν στα ματς της παρούσης αγωνιστικής με τις ταυτόχρονες ήττες των 3-4-5-6-7 της κατάταξης! Αυτό δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει σε μία αγωνιστική με το νέο format…….Ωστόσο βοήθησε και τους δυό μας τα μάλλα!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:17 pm

shaq7 έγραψε:
παντως δεν εχω δει εναν να σχολιαζει για τον μπραουν(μονο τον τζονι απο πανω),εχτες ηταν καθοριστικος για παο νομιζω και αν συνεχισει ετσι θα δωσει και αλλη ποιοτητα στα γκαρντ τους..ο ντινος επισης για καποιο λογο παιζει μονο με μας..λες και του εχουμε κανει κατι :D
Για τον Λορεντζο έγραψα κι εγώ ότι είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως θετικό απ το ντέρμπι.
Ο Ντίνος ίσως προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή , να μπείτε στο παιχνίδι ... :cool:

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
tarp7

allstar
Reactions: 2115

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:23 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Μαρ 15, 2025 9:42 am
Είναι ηλίου φαεινοτερον ότι κάποιοι παίκτες τραβάνε κόφτη, επειδή έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι ομαδικοι. Ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις Βιλντοζα και Λι. Δεν είναι πάντα σωστό να ψάχνεις την πάσα. Δηλαδή χθες χάσαμε τουλάχιστον 6-7 φάσεις με παρακινδυνευμένη πάσα προς τον ψηλό μετά το πικ και ενώ ο γκαρντ μπουκαρε στα 4 μέτρα ελευθερος. Θα χαθούν ματς έτσι. Αλλιώς ας παιζει πικ εν ρολ ο Φουρνιε που κατ'εμε έχει καλύτερο vision από όλα τα γκαρντ πλην Γκος-Γουοκαπ. Τι να πω;
Πολύ σωστή επισήμανση. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω κι εγώ αυτό. Έχουν ήδη χαθεί ματς για αυτό το λόγο..

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:24 pm

shaq7 έγραψε:
Το είχα γράψει και εγώ που είδα live από μέσα το παιχνίδι και μάλιστα τον χαρακτήρισα συγκλονιστικό μαζί με τον Μήτογλου, αλλά μάλλον μπορεί να είναι σε κάποια από αυτά που σβήστηκαν…..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:41 pm

shaq7 έγραψε:
θα πρεπει να υπαρχει συνεπεια στις καλες εμφανισεις αν ειναι να κανει μια καθε 2μηνο καλα κρασα

μεγαλο λαθος του στην τελευταια φαση που παιρνει το ριμπαουντ και <<κολλαει>> διχως να ξερει τι να κανει,καθεται σταματημενος και περιμενει και τελικα δεν δινει την μπαλα στον ναν που του την ζηταει αλλα στον σλουκα

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Σάβ Μαρ 15, 2025 7:58 pm

Δηλαδή ξημερώνει Σάββατο πρωί, και το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην ζωή σου - γενικά δεν μιλάω συγκεκριμένα - είναι να μπείς στο φόρουμ να "πλακωθείς με τους αιώνιους οπαδους"? Sad ρε φίλε...

3
3 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Σάβ Μαρ 15, 2025 8:06 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 9:52 pm
Elvetos έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 9:49 pm
Eύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπαίνει χωρίς πρέπει/άγχος στο παιχνίδι.
Αν επαληθευονταν τα προγνωστικά σου, θα είχαμε μόνο ήττες μέχρι τώρα στη σεζόν. Και καμία από τις 2 ομάδες δεν μπαίνει με "πρέπει".
Πέφτω μέσα και καμια φορά τελικά...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”