shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 12:48 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:40 am
Φίλε Shaq με όλο το σεβασμό υπάρχει και άλλη οπτική γωνία στο ζήτημα προπονητή. Αν ο Μπαρτζώκας έχει προαποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του το 2026 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μείνει μέχρι το 2026), τότε δεν τίθεται θέμα δίωξίματος ή ότι απλά θα κοουτσάρει μεταβατικά μια σεζόν για να έρθει ο Σπανουλης. Αντίθετα, αν το ανακοινώσει στους παιχτες ότι θα είναι η τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια συσπείρωση και οι παίκτες να τα δωσουν όλα για τον κόουτς του χρόνου. Παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Φαλ, ο Παπ (που θα είναι η τελευταία του χρόνια), ακόμα και ο Φουρνιέ που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς είναι δεμένοι μαζί του, έχουν περάσει πολλά και θα θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους.
Βλέπω δλδ κάτι παρομοιο με αυτό που έγινε με τον Κλοπ στην Liverpool. Αν ξέρεις ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία και ότι θα αποσυρθείς το 26´, ότι και να γίνει, δεν έχεις τόσο την πίεση των αποτελεσμάτων να κρέμεται από πάνω σου. Αντίθετα, ξέροντας ότι είναι η τελευταία σου σεζόν αφενός θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά για τον επόμενο και αφετέρου το απολαμβάνεις περισσότερο χωρίς το ίδιο άγχος.
χτες μου ελεγες οτι δεν παω καλα και δεν εχω @@..σημερα φιλε σακ με ολο το σεβασμο??? Τεσπα ας κανω πως δεν συνεβει το χτεσινο...
Το να πει ο μπαρτζωκας οτι σταματαω του χρονου ενω θα φτιαξει ροστερ με 6 νεους παικτες ,ενω θα ειναι στην φιλοσοφια της μοσιον που οπως ειπε δεν αλλαζει παλι δεν ειναι καλο σεναριο..γιατι δεν σταματαει φετος δηλαδη?Οι παικτες που πανε τον μπαρτζωκα αν ειναι ο γουοκαπ που θα πρεπει να παιζει 10λ ο φαλ που πρεπει να παρει δρομο,ο παπ που μεγαλωσε και να συσπειρωθουν κατι εγινε... βεβαια απο αυτους που θα μεινουν δεν νομιζω να τον αντιπαθει κανεις απλα δεν ξερω κατα ποσο τον πιστευουν πλεον..ισως ο σασα να θελει αλλαγη πχ.
H διαφορα με την κλοπ στην λιβερπουλ ειναι οτι κανενας δεν ηθελε να φυγει,ειχε παρει τσαμπιονς λινγκ ,πρωταθλημα κτλ..απλα ο ιδιος ο κλοπ αποφασισε οτι θελει να σταματησει..εδω μιλαμε οτι μπαρτζω απετυχε παταγωδως και αν τον κρατησουμε ειναι γιατι δεν κυκλοφορει κατι καλο στην αγορα η επειδη ειναι οπαδος του ολυμπιακου και τον σεβομαστε.
Είχα πιει τα τσιπούρα μου, αλλά και εσύ στο θέμα Πίτερς το ξεφτιλίζεις το θέμα. Παρένθεση, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να βάζει ένας παίκτης 32 πόντους ακόμα και σε αδιάφορο ματς και εδώ μέσα να μιλάμε γι αυτόν σαν να είναι ο Λαρετζάκης. Τουλάχιστον οι οπαδοί στην κερκίδα έχουν μάτια και βλέπουν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.
Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις ότι από τους παλιούς έχουν μείνει πλέον λίγοι στα τελειώματα τους, αλλά δεν παύει να είναι ο κορμός της ομάδας. Φαλ, Ουόκαπ, Παπ, Σάσα και Πίτερς είναι παίκτες του προπονητή (και ας έχει ο τελευταίος παράπονα). Και ο Φουρνιέ τον πάει από ότι φαίνεται.
Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να φύγει, αλλά εφόσον λήγει το συμβόλαιο του το 26’, οι Αγγελόπουλοι δεν θα τον διώξουν, εφόσον υπάρχει έτοιμος και ο αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη γίνει για του χρόνου και έχει παρθεί η απόφαση να γίνει rebuilding του ρόστερ με αυτόν προπονητή.
Ο Σπανουλης παιδί του Μπαρτζώκα είναι, του αρέσει η κίνηση με την μπάλα, στο Περιστέρι είχε φτιάξει ένα μικρό Ολυμπιακό, οκ δεν θα είναι το ιδανικό να έρθει και να φάει στην μούρη επιλογές του προηγούμενου, αλλά θα μπορέσει να βάλει και αυτός τις πινελιές του. Δλδ δεν είναι ότι ο επόμενος προπονητής που θέλουμε είναι στυλ Άταμαν για να σου πω ότι είναι άκυρο να φτιάξει το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπαρτζώκας.
Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι θα πάμε σε δυναμίτη στα γκάρντ και ο Σπανουλης είναι φαν των ΜΑΠ ψηλών.