Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 1:59 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:40 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:48 pm

χτες μου ελεγες οτι δεν παω καλα και δεν εχω @@..σημερα φιλε σακ με ολο το σεβασμο??? Τεσπα ας κανω πως δεν συνεβει το χτεσινο...

Το να πει ο μπαρτζωκας οτι σταματαω του χρονου ενω θα φτιαξει ροστερ με 6 νεους παικτες ,ενω θα ειναι στην φιλοσοφια της μοσιον που οπως ειπε δεν αλλαζει παλι δεν ειναι καλο σεναριο..γιατι δεν σταματαει φετος δηλαδη?Οι παικτες που πανε τον μπαρτζωκα αν ειναι ο γουοκαπ που θα πρεπει να παιζει 10λ ο φαλ που πρεπει να παρει δρομο,ο παπ που μεγαλωσε και να συσπειρωθουν κατι εγινε... βεβαια απο αυτους που θα μεινουν δεν νομιζω να τον αντιπαθει κανεις απλα δεν ξερω κατα ποσο τον πιστευουν πλεον..ισως ο σασα να θελει αλλαγη πχ.

H διαφορα με την κλοπ στην λιβερπουλ ειναι οτι κανενας δεν ηθελε να φυγει,ειχε παρει τσαμπιονς λινγκ ,πρωταθλημα κτλ..απλα ο ιδιος ο κλοπ αποφασισε οτι θελει να σταματησει..εδω μιλαμε οτι μπαρτζω απετυχε παταγωδως και αν τον κρατησουμε ειναι γιατι δεν κυκλοφορει κατι καλο στην αγορα η επειδη ειναι οπαδος του ολυμπιακου και τον σεβομαστε.
Είχα πιει τα τσιπούρα μου, αλλά και εσύ στο θέμα Πίτερς το ξεφτιλίζεις το θέμα. Παρένθεση, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να βάζει ένας παίκτης 32 πόντους ακόμα και σε αδιάφορο ματς και εδώ μέσα να μιλάμε γι αυτόν σαν να είναι ο Λαρετζάκης. Τουλάχιστον οι οπαδοί στην κερκίδα έχουν μάτια και βλέπουν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις ότι από τους παλιούς έχουν μείνει πλέον λίγοι στα τελειώματα τους, αλλά δεν παύει να είναι ο κορμός της ομάδας. Φαλ, Ουόκαπ, Παπ, Σάσα και Πίτερς είναι παίκτες του προπονητή (και ας έχει ο τελευταίος παράπονα). Και ο Φουρνιέ τον πάει από ότι φαίνεται.

Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να φύγει, αλλά εφόσον λήγει το συμβόλαιο του το 26’, οι Αγγελόπουλοι δεν θα τον διώξουν, εφόσον υπάρχει έτοιμος και ο αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη γίνει για του χρόνου και έχει παρθεί η απόφαση να γίνει rebuilding του ρόστερ με αυτόν προπονητή.

Ο Σπανουλης παιδί του Μπαρτζώκα είναι, του αρέσει η κίνηση με την μπάλα, στο Περιστέρι είχε φτιάξει ένα μικρό Ολυμπιακό, οκ δεν θα είναι το ιδανικό να έρθει και να φάει στην μούρη επιλογές του προηγούμενου, αλλά θα μπορέσει να βάλει και αυτός τις πινελιές του. Δλδ δεν είναι ότι ο επόμενος προπονητής που θέλουμε είναι στυλ Άταμαν για να σου πω ότι είναι άκυρο να φτιάξει το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπαρτζώκας.

Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι θα πάμε σε δυναμίτη στα γκάρντ και ο Σπανουλης είναι φαν των ΜΑΠ ψηλών.
τα πετυχα τα τσιπουρα δηλαδη..Εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω για τον πιτερς καθε φορα δεν φταιω εγω..
εγω αν δεν υπηρχε ο βεζε και βασικο να τον ειχαμε τον πιτερς δεν με χαλουσε..Καποια δεδομενα απλα για τον πιτερς αναφερω κατα καιρους οπως οτι συνηθως τα καλα του ματς ειναι ενω εχει ληξει ηδη ο αγωνας..σε αυτο μπορει να φταιει ο μπαρτζωκας που τον βαζει περισσοτερο τοτε ξερω γω και οτι δεν μπορει να παιξει στο 3 με τον βεζε στο 4..ειδικα απεναντι σε ομαδα που εχει ντιαλο με μπλοσομγκειμ.

Για μενα ο πιτερς κιολας αν και δεν του αξιζει καθολου πρεπει να φυγει δυστυχως..Πισω απο τον βεζε πρεπει να ρθει καποιο ντουκι αθλητικο..αποφαση που πρεπει να παρθει με βαρια καρδια αλλα πρεπει να γινει,εκτος και φυγει μιλου φαλ και παρουμε 3 ντανστον στο 5 και στον ασσο δεν παρουμε τον μισιτς ξερω γω αλλα καποιον ντουκι και εκει.

ο μπαρτζωκας θα παραιτηθει..ειναι πολυ περηφανος ανθρωπος δεν θα κανει τετοια καραγκιοζιλικια..Η που θα μεινει με ανανεωση συμβολαιου να παει κοντρα σε ολους πιστευοντας οτι θα τα καταφερει η που θα φυγει κυριος.

Εντωμεταξυ λετε αρκετοι θα μεινει ο μπαρτζωκας και η επομενη χρονια θα ειναι μεταβατικη..Αμα ερθει μισιτς γουορντ και κανα 2 ντουκια ψηλοι παλι το ροστερ μας θα ναι στα φαβορι για ευρωλιγκα..Η πιεση θα ειναι αν οχι χειροτερη,ιδια με την φετινη..η μονη διαφορα ειναι οτι στο φ4 κανενας δεν θα πιστευει οτι θα την παρουμε και ολοι θα ψαχνουμε με ποιον τροπο θα την χασουμε παλι

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 2:01 pm

Rice έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:50 pm
Εμένα τα 4-5m για τον Μισιτς μου φαίνονται υπερβολικά τώρα άλλοι τα δίνουν και αυτοί θα αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Με τις ανανεώσεις εγώ πιστεύω ότι καλά κάνουν και περιμένουν το τέλος της χρονιάς.Πέρσι που βιαστήκαμε να ανανεώσουμε Φαλ και Πίτερς την πατήσαμε.Τον Πίτερς όχι αγωνιστικά αλλά γιατί ήρθε ο Σασα και γιατί είχαμε και Πετρουσεφ που μετά δεν χωρούσε.

Μόνο εγώ ήθελα να παραμείνει ο Ράιτ για τρίτος σέντερ?
Ο Ράιτ είναι μεγάλη παιχτούρα, έβαλε χτες σβηστά 19 ποντάκια. Το πρόβλημα με τον Ράιτ είναι ότι είναι περίπτωση Μπίλι Χερναγκόμεζ, ότι βάζει μπροστά τα τρώει πίσω. Δεν μπορεί να παίξει κανένα είδος άμυνας και δεν κάνει καθόλου καλό δίδυμο με Σάσα. Με Πετρούσεφ ήταν ιδανικό φιτ, αλλά με Σάσα 4 και Ράιτ 5 δεν υπάρχει σωτηρία.

0
redcard

senior
Reactions: 762
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Μάιος 26, 2025 2:03 pm

Σας εχει τυχει να βλεπετε εναν παιχτη και να λετε "αυτον δεν μπορω να τον φανταστω με τιποτα με τα χρωματα της ομαδας μου"; Σαν να μη κολλαει σαν εικονα;

Οχι να βασιζεται σε αντικειμενικα δεδομενα ομως, απλα ως αισθηση, ως ενστικτο.

Αυτο ειχα παθει με τον Τζεημς (που υποτιθεται οτι ειχε πλησιασει 2-3 φορες), αυτο ειχα παθει με τον Μιροτιτς (εκει ευτυχως), αυτο εχω παθει τωρα και με τον Μισιτς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 26, 2025 2:07 pm

redcard έγραψε:
Σας εχει τυχει να βλεπετε εναν παιχτη και να λετε "αυτον δεν μπορω να τον φανταστω με τιποτα με τα χρωματα της ομαδας μου"; Σαν να μη κολλαει σαν εικονα;

Αυτο ειχα παθει με τον Τζεημς (που υποτιθεται οτι ειχε πλησιασει 2-3 φορες), αυτο ειχα παθει με τον Μιροτιτς (εκει ευτυχως), αυτο εχω παθει τωρα και με τον Μισιτς.
Ου ενα σωρο . Πχ ντορσει απο την φετινη ομαδα . Ολοι θα εχουν καποιους κατα νου .

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 2:08 pm

redcard έγραψε:

τον τζειμς ουτε εγω το εβλεπα δυστυχως σε εσας αφου ειναι γνωστο οτι ειναι ακραιος φραγκοφονιας οποτε θα επρεπε να παρει κανα 3αρι τον χρονο και εκεινη την εποχη δεν επαιζαν τετοια λεφτα στην ομαδα σας

τον μιροτιτς επισης δεν τον εβλεπα λογω αυτων που γραφονταν οτι θα ερθει με μια τυροπιτα και ενα μιλκο απλα γιατι εχει σαν φαντασιωση να παιξει στα συστηματα του μπαρτζωκα
οταν διαβαζεις τετοια ειναι τελειωμενη ιστορια

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Δευ Μάιος 26, 2025 2:08 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:59 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:40 pm

Είχα πιει τα τσιπούρα μου, αλλά και εσύ στο θέμα Πίτερς το ξεφτιλίζεις το θέμα. Παρένθεση, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να βάζει ένας παίκτης 32 πόντους ακόμα και σε αδιάφορο ματς και εδώ μέσα να μιλάμε γι αυτόν σαν να είναι ο Λαρετζάκης. Τουλάχιστον οι οπαδοί στην κερκίδα έχουν μάτια και βλέπουν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις ότι από τους παλιούς έχουν μείνει πλέον λίγοι στα τελειώματα τους, αλλά δεν παύει να είναι ο κορμός της ομάδας. Φαλ, Ουόκαπ, Παπ, Σάσα και Πίτερς είναι παίκτες του προπονητή (και ας έχει ο τελευταίος παράπονα). Και ο Φουρνιέ τον πάει από ότι φαίνεται.

Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να φύγει, αλλά εφόσον λήγει το συμβόλαιο του το 26’, οι Αγγελόπουλοι δεν θα τον διώξουν, εφόσον υπάρχει έτοιμος και ο αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη γίνει για του χρόνου και έχει παρθεί η απόφαση να γίνει rebuilding του ρόστερ με αυτόν προπονητή.

Ο Σπανουλης παιδί του Μπαρτζώκα είναι, του αρέσει η κίνηση με την μπάλα, στο Περιστέρι είχε φτιάξει ένα μικρό Ολυμπιακό, οκ δεν θα είναι το ιδανικό να έρθει και να φάει στην μούρη επιλογές του προηγούμενου, αλλά θα μπορέσει να βάλει και αυτός τις πινελιές του. Δλδ δεν είναι ότι ο επόμενος προπονητής που θέλουμε είναι στυλ Άταμαν για να σου πω ότι είναι άκυρο να φτιάξει το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπαρτζώκας.

Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι θα πάμε σε δυναμίτη στα γκάρντ και ο Σπανουλης είναι φαν των ΜΑΠ ψηλών.
τα πετυχα τα τσιπουρα δηλαδη..Εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω για τον πιτερς καθε φορα δεν φταιω εγω..
εγω αν δεν υπηρχε ο βεζε και βασικο να τον ειχαμε τον πιτερς δεν με χαλουσε..Καποια δεδομενα απλα για τον πιτερς αναφερω κατα καιρους οπως οτι συνηθως τα καλα του ματς ειναι ενω εχει ληξει ηδη ο αγωνας..σε αυτο μπορει να φταιει ο μπαρτζωκας που τον βαζει περισσοτερο τοτε ξερω γω και οτι δεν μπορει να παιξει στο 3 με τον βεζε στο 4..ειδικα απεναντι σε ομαδα που εχει ντιαλο με μπλοσομγκειμ.

Για μενα ο πιτερς κιολας αν και δεν του αξιζει καθολου πρεπει να φυγει δυστυχως..Πισω απο τον βεζε πρεπει να ρθει καποιο ντουκι αθλητικο..αποφαση που πρεπει να παρθει με βαρια καρδια αλλα πρεπει να γινει,εκτος και φυγει μιλου φαλ και παρουμε 3 ντανστον στο 5 και στον ασσο δεν παρουμε τον μισιτς ξερω γω αλλα καποιον ντουκι και εκει.

ο μπαρτζωκας θα παραιτηθει..ειναι πολυ περηφανος ανθρωπος δεν θα κανει τετοια καραγκιοζιλικια..Η που θα μεινει με ανανεωση συμβολαιου να παει κοντρα σε ολους πιστευοντας οτι θα τα καταφερει η που θα φυγει κυριος.

Εντωμεταξυ λετε αρκετοι θα μεινει ο μπαρτζωκας και η επομενη χρονια θα ειναι μεταβατικη..Αμα ερθει μισιτς γουορντ και κανα 2 ντουκια ψηλοι παλι το ροστερ μας θα ναι στα φαβορι για ευρωλιγκα..Η πιεση θα ειναι αν οχι χειροτερη,ιδια με την φετινη..η μονη διαφορα ειναι οτι στο φ4 κανενας δεν θα πιστευει οτι θα την παρουμε και ολοι θα ψαχνουμε με ποιον τροπο θα την χασουμε παλι
Γενικά συμφωνώ πάνω κάτω στα περισσότερα. Θα μάθουμε τι ισχύει μετά τους τελικούς.

Ο Πίτερς δεν πρέπει να φύγει για κανένα λόγο, τέτοιο φονικό σουτ δεν βρίσκεις. Μόνο και μόνο να είναι μέσα βοηθάει το spacing της ομάδας άπειρα.

Ο Σάσα του χρόνου δεν πρέπει να παίζει πάνω από 22-25 λεπτά μέσα στην ρέγκουλαρ. Παίρνεις ένα αθλητικό 4αρο πεντάρι, ward στο τρία και ένα αθλητικό μαύρο σκυλί στον άσο και είσαι καλυμμένος.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague

Δευ Μάιος 26, 2025 2:16 pm

Ο βεζενκοφ επαιζε τριαντα με την καρδιτσα και το μαρουσι ..
Δεν προκειται να γινει παρουσια μπαρτζωκα .

Με σπανουλη που θελει αμυνα απ ολους η καποιον αλλο αμυντικογενη προπονητη ( πχ σαρας ... ) ο σασα θα παλευε για να κερδισει το 20λεπτο .

Οποτε πανω απο φαλ γουολκαπ μακισικ αυτος που θελει περισσοτερο απ ολους να μεινει ο κοουτς b ειναι ο ιδιος ο βεζενκοφ .

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:33 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:17 pm
Εγώ πάντως θα σας το χαλάσω λίγο …….Με ξέρετε ότι δεν ανήκω ούτε στους insiders , ούτε στους Σταλεγάκηδες!!! Όταν κάτι είναι guarantee όμως, σας το λέω:
1) Σας είχα πει εδώ και ένα δίμηνο για Ward??? Έγινε…..
2) Σας έχω πει για το Σεφ??? Θα είχε γίνει εδώ και ένα δίμηνο, αλλά ο Μεγάλος θέλει και την ΚΑΕ και με μπροστάρη τον γνωστό αυτοδιοικητικό κάνει να μην πω τι…..θα γίνει όμως η παραχώρηση και μάλιστα σύντομα!!!!
Να ξέρετε λοιπόν ότι με τον Μίσιτς το θέμα δεν είναι ούτε καν σε φιλολογικό επίπεδο, διότι ο ΜΠΙ έχει υποβάλλει ήδη την παραίτηση του αλλά προσπαθούν οι πρόεδροι να του αλλάξουν άποψη!!! Φαβορί μέχρι στιγμής για τον Βάσα είναι πρώτα η Φενερμπαχτσέ και μετά η Παρτίζαν, πράγματα που είμαι σίγουρος δεν τα διαβάσατε από κανέναν!!! Ο ίδιος όμως σε ένα κουαρτέτο κολοτούμπας και αλισβερισίου που έγινε στα Η.Α.Ε μεταξύ των ατζέντηδων, είπε μπροστά σε πράσινους δημοσιογράφους, που ως συνήθως κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, ότι επιθυμεί η νέα του ομάδα να φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!!! Τα συμπεράσματα δικά σας……..
δηλαδη η παρτιζαν θα δωσει 4+εκατ τον χρονο στο μισιτς?
η θα κανει εκτωση κανα 2.5 για να παιξει τα συστηματα του ζελικο?
Βρε Τουλουμπα…….δεν ξέρεις ότι η Παρτίζαν και ο Ερυθρός παίρνουν ετήσια χρηματοδότηση από το Σερβικό Υπουργείο αθλητισμού??? Που κάθε χρόνο είναι και αυξανόμενο??? Με τον Μίροτιτς προ 3 ετίας που τα βρίσκανε τα φράγκα με την δική σου λογική?.?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 2:17 pm

Περσι ο φουρνιε αρεσε σε μενα και 2-3 εδω μεσα..μιλαμε τωρα για παικτη που χει βγαλει 150εκ στο ΝΒΑ..κανονικα ουτε στα ονειρα μας θα ερχοταν τετοιος παικτης..ολοι μεναν οτι επειδη δεν ειχε ρολο στο ΝΒΑ οτι ειναι ξοφλημενος και μαλιστα πολλοι κοιταγαν τα στατιστικα και τον βγαζαν ΑΣΟΥΤΟ..τον φουρνιε :roofl:

Φετος μιλαμε για τον μισιτς..ο καλυτερος ασσος που χει δει η ευρωπη τα τελευταια 5-10 χρονια..Εφυγε για το ΝΒΑ ως μβπ με 10εκ συμβολαιο εγγυημενο..ολα αυτα πριν 2 χρονια εντωμεταξυ..Στο ΝΒΑ ειχε καποια περιοδο που επαιζε και εξαιρετικα κιολας..παρολα αυτα εφαγε παγκο ,εγινε σαν μπουλης οπως και ο βεζενκοφ και με την εθνικη ηταν απλα λιγο καλυτερος αποτι ηταν ο φουρνιε με την δικη του..Ειναι 30χρονων και καποιοι λενε οτι παει περασαν τα καλα του χρονια :lol:

Εγω το συμπερασμα που βγαζω απο ολα αυτα ειναι οτι τον στεφ καρυ να φερναμε τωρα 9/10 δεν θα τον ηθελαν :roofl: ειναι μεγαλος..εχει πεσει..δεν ειναι στο πραιμ του..βαραει πολλα τριποντα..Δεν ταιριαζει με τον μπαρτζωκα..

Ντιμιτζ..να παιζει ο σασα 25λ δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα.θα παιζει παλι 30+ οποτε ο πιτερς δεν θα βρισκεται ποτε στο γηπεδο για να τα σταζει.καλυτερα να παει καπου βασικος το παιδι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 177

Δευ Μάιος 26, 2025 2:24 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:17 pm
Περσι ο φουρνιε αρεσε σε μενα και 2-3 εδω μεσα..μιλαμε τωρα για παικτη που χει βγαλει 150εκ στο ΝΒΑ..κανονικα ουτε στα ονειρα μας θα ερχοταν τετοιος παικτης..ολοι μεναν οτι επειδη δεν ειχε ρολο στο ΝΒΑ οτι ειναι ξοφλημενος και μαλιστα πολλοι κοιταγαν τα στατιστικα και τον βγαζαν ΑΣΟΥΤΟ..τον φουρνιε :roofl:

Φετος μιλαμε για τον μισιτς..ο καλυτερος ασσος που χει δει η ευρωπη τα τελευταια 5-10 χρονια..Εφυγε για το ΝΒΑ ως μβπ με 10εκ συμβολαιο εγγυημενο..ολα αυτα πριν 2 χρονια εντωμεταξυ..Στο ΝΒΑ ειχε καποια περιοδο που επαιζε και εξαιρετικα κιολας..παρολα αυτα εφαγε παγκο ,εγινε σαν μπουλης οπως και ο βεζενκοφ και με την εθνικη ηταν απλα λιγο καλυτερος αποτι ηταν ο φουρνιε με την δικη του..Ειναι 30χρονων και καποιοι λενε οτι παει περασαν τα καλα του χρονια :lol:

Εγω το συμπερασμα που βγαζω απο ολα αυτα ειναι οτι τον στεφ καρυ να φερναμε τωρα 9/10 δεν θα τον ηθελαν :roofl: ειναι μεγαλος..εχει πεσει..δεν ειναι στο πραιμ του..βαραει πολλα τριποντα..Δεν ταιριαζει με τον μπαρτζωκα..

Ντιμιτζ..να παιζει ο σασα 25λ δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα.θα παιζει παλι 30+ οποτε ο πιτερς δεν θα βρισκεται ποτε στο γηπεδο για να τα σταζει.καλυτερα να παει καπου βασικος το παιδι.
Συμφωνω απολυτα σε ολα!
Μιλαμε υπαρχει κοσμος που λεει τον Μισιτς τελειωμενο...Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
Υπαρχει και η παροιμια βεβαια, καποιου χαριζαν εναν γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια.Και ας μην μας χαριζεται αλλα νομιζω το πιασατε το νοημα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 2:26 pm

Slow horses 7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:33 pm

δηλαδη η παρτιζαν θα δωσει 4+εκατ τον χρονο στο μισιτς?
η θα κανει εκτωση κανα 2.5 για να παιξει τα συστηματα του ζελικο?
Βρε Τουλουμπα…….δεν ξέρεις ότι η Παρτίζαν και ο Ερυθρός παίρνουν ετήσια χρηματοδότηση από το Σερβικό Υπουργείο αθλητισμού??? Που κάθε χρόνο είναι και αυξανόμενο??? Με τον Μίροτιτς προ 3 ετίας που τα βρίσκανε τα φράγκα με την δική σου λογική?.?
αυτο το ξερω αλλα λογω των μπατζετ που εχουν και οι 2 θεωρω αυτονοητο οτι δεν μπορουν να δωσουν τοσα στον μισιτς

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 177

Δευ Μάιος 26, 2025 2:27 pm

ή Φενερ θα παει πιστευω ή σε μας ο Μισιτς

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague

Δευ Μάιος 26, 2025 2:29 pm

Απο την φετινη ομαδα οι μονοι που επαιξαν πανω απο τα λεφτα τους ηταν ο φουρνιε και ο γκος .

Ο πιτερς ηταν επισης αρκετα καλος αλλα δεν επαιρνε χρονο συμμετοχης .

Καποιοι αλλοι ηταν απλα οκ και καποιοι αλλοι ηταν απο υπεραξιες μεχρι πεταμενα λεφτα .

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 2:29 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:34 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:17 pm
Εγώ πάντως θα σας το χαλάσω λίγο …….Με ξέρετε ότι δεν ανήκω ούτε στους insiders , ούτε στους Σταλεγάκηδες!!! Όταν κάτι είναι guarantee όμως, σας το λέω:
1) Σας είχα πει εδώ και ένα δίμηνο για Ward??? Έγινε…..
2) Σας έχω πει για το Σεφ??? Θα είχε γίνει εδώ και ένα δίμηνο, αλλά ο Μεγάλος θέλει και την ΚΑΕ και με μπροστάρη τον γνωστό αυτοδιοικητικό κάνει να μην πω τι…..θα γίνει όμως η παραχώρηση και μάλιστα σύντομα!!!!
Να ξέρετε λοιπόν ότι με τον Μίσιτς το θέμα δεν είναι ούτε καν σε φιλολογικό επίπεδο, διότι ο ΜΠΙ έχει υποβάλλει ήδη την παραίτηση του αλλά προσπαθούν οι πρόεδροι να του αλλάξουν άποψη!!! Φαβορί μέχρι στιγμής για τον Βάσα είναι πρώτα η Φενερμπαχτσέ και μετά η Παρτίζαν, πράγματα που είμαι σίγουρος δεν τα διαβάσατε από κανέναν!!! Ο ίδιος όμως σε ένα κουαρτέτο κολοτούμπας και αλισβερισίου που έγινε στα Η.Α.Ε μεταξύ των ατζέντηδων, είπε μπροστά σε πράσινους δημοσιογράφους, που ως συνήθως κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, ότι επιθυμεί η νέα του ομάδα να φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!!! Τα συμπεράσματα δικά σας……..
Καλά, δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να είναι έτσι, χωρίς προφανώς να ξέρω που το άκουσες. Έχω αηδιάσει από εχθές πραγματικά από οχετούς που διαβάζω στα social από Ολυμπιακές και καλά σελίδες κατά του Μπαρτζώκα. Καταλαβαίνω την κριτική και την αγανάκτηση κι όλα, όπως άλλωστε και εγώ ασκώ κριτική. Αυτός ο κανιβαλίσμος σε στυλ σδνα δεν αξίζει σε κανέναν, πόσο μάλλον στον Μπαρτζώκα που μας έχει προσφέρει τα μέγιστα, με όλα τα συν και τα πλην εννοείται. Το βρίσκω λογικό οπότε να θέλει και να απεμπλακεί για να διασφαλίσει την υγεία του, πιθανόν και το οικογενειακό του περιβάλλον αυτό να του λέει να κάνει.
Οι οχετοί που διαβάζουμε είναι κατευθυνόμενοι από τα γνωστά παράκεντρα της Ελληνικής αθλητικής και προπάντων αντικειμενικής και αδέσμευτης δημοσιογραφίας…….εδώ ο τουλάχιστον αφελής, γνωστός προπαγανδιστής του πορτοκαλί σάιτ, Κύριος Γ. Κ , έκραζε τον Μπαρτζώκα για την μη χρησιμοποίηση του Dorsey στο Kaunas……..που τότε ανήκε στην Φενέρμπαχτσε!!! Τί ψάχνεις τώρα???
Σαφώς και τελείωσε κατ’ έμε η εποχή του Γιώργαρου, αλλά είναι ένας από εμάς και δεν θα πάψει να ισχύει ποτέ αυτό, που πρόσφερε πάρα πολλά και οφείλουμε να τον χαιρετίσουμε με τον τρόπο που του αρμόζει και όχι με τον τρόπο που θα μας υποδείξει ο κύριος Dpg με τις πένες που πληρώνει…….ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ!!!

4
4 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Δευ Μάιος 26, 2025 2:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 2:26 pm
Slow horses 7 έγραψε:

αυτο το ξερω αλλα λογω των μπατζετ που εχουν και οι 2 θεωρω αυτονοητο οτι δεν μπορουν να δωσουν τοσα στον μισιτς
Ε τώρα σόρρυ δηλαδή, αλλά άμα το ξέρεις το ένα, ξέρεις και το άλλο, δηλαδή προ 3ετίας μπορούσαν να δώσουν τα 3,7 του Μίροτιτς και δεν μπορούν τώρα με την αυξημένη κρατική χρηματοδότηση να βρουν τα 4 με 4,5??? Το ένα που λες αναιρεί το άλλο και στο λέω τελείως φιλικά…….

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”