Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 19, 2026 10:38 pm

την ντουμπαι δεν μπορουμε να την κατηγορησουμε απο την αποψη οτι ολες οι ομαδες εχουν κλεισει παικτη ενω εχει συμβολαιο..το καναμε με τζειμς πχ..αλλα εκει ειναι η διαφορα..οταν εχει συμβολαιο ο παικτης δεν μπορει να φυγει επειδη ετσι γουστασταρει..και ο τζειμς ηθελε να ρθει πηρε τα @@ του και ο φρανσισκο και ο φλυν..ενα σορο ομαδες μας ριξαν ακυρο.. ο παο πηγε να παρει τωρα τον καμπατσο..δεν ηξερε ο καμπατσο να παει στα δικαστηρια να πει εδω παιρνω 2.5 εκει μου δινουν 5?Απλα αποτι φαινεται μονο ο θωμας ειναι τοσο χαζος και θα βρεθει να μας πληρωνει τα μαλλιοκεφαλα του.

εγω δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πηγαν σε μεγαλη ομαδα να της παρουν παικτη ετσιθελικα..μεχρι και η τσσκα που εδινε 2εκ στον μιλου πριν 10χρονια δεν το καταφερε...

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 19, 2026 10:42 pm

kein έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 10:36 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 10:28 pm

Έκανες τον κόπο και απάντησες με 28 λέξεις (!!!), ενώ θα αρκούσε μόνο μία: ένας παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος που ο Ολυμπιακός (ή και ο Παναθηναϊκός) να τον απόκτησαν έτσι καουμποϋλίδικα, όπως πάει η Ντουμπάι να πάρει τον Γουόκαπ.
Ναι ευχαριστώ που μετράς τος λέξεις μου, αλλά ακόμα δεν έχω την υποχρέωση να απαντήσω σε κάτι άσχετο με αυτό που γράφω. Κανε λίγη προσπάθεια να διαβάσεις όλη την σειρά των μηνυμάτων μου αν θες να δεις που εστιάζω και τι λέω. Αν δεν θες προσπέρασε το γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι το νόημα του ποστ. Δεν ξεχωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό για να σε βοηθήσω… έλεος ρε σύ γράφετε ότι λογικό άλμα άσε έρθει στο μυαλό και δεν κάθεστε καν να διαβάσετε το γράφει ο άλλος τυφλωμένοι από την οπαδιλα
Σε ρώτησα κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό που είπες, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες έτσι συμπεριφέρονται απέναντι στις μικρότερες.
Εξακολουθείς να μη λες μια περίπτωση που να λειτούργησε έτσι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.
Απλούστατα, γιατί δεν υπάρχει, και το αρχικό σου ποστάρισμα είναι άκυρο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 19, 2026 10:44 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 10:36 pm

Ναι ευχαριστώ που μετράς τος λέξεις μου, αλλά ακόμα δεν έχω την υποχρέωση να απαντήσω σε κάτι άσχετο με αυτό που γράφω. Κανε λίγη προσπάθεια να διαβάσεις όλη την σειρά των μηνυμάτων μου αν θες να δεις που εστιάζω και τι λέω. Αν δεν θες προσπέρασε το γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι το νόημα του ποστ. Δεν ξεχωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό για να σε βοηθήσω… έλεος ρε σύ γράφετε ότι λογικό άλμα άσε έρθει στο μυαλό και δεν κάθεστε καν να διαβάσετε το γράφει ο άλλος τυφλωμένοι από την οπαδιλα
Σε ρώτησα κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό που είπες, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες έτσι συμπεριφέρονται απέναντι στις μικρότερες.
Εξακολουθείς να μη λες μια περίπτωση που να λειτούργησε έτσι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.
Δεν παλεύεσαι φίλε

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τετ Αύγ 19, 2026 10:50 pm

kein έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Δεν παλεύεσαι φίλε
Εποικοδομητικότατος διάλογος!!! :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 19, 2026 10:52 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 10:50 pm
kein έγραψε:

Δεν παλεύεσαι φίλε
Εποικοδομητικότατος διάλογος!!! :D
Εσύ έχεις ορεξουλες για μπιφ, εγώ κάνω διακοπές και είμαι σε Μουντ άλλο για να χαλάω το χρόνο μου. Θα σε βάλω σε ιγκνορ γιατί κουράστηκα

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:21 pm

εντωμεταξυ βγηκε σημερα ο οσμαν και ειπε οτι ο παναθηναικος ζηταγε πολυ μεγαλο μπαι αουτ απο τις τουρκικες και ετσι δεν καταφερε να παει..επειδη ακουγαμε οτι ο παο αν θελει ο παικτης δεν θα μπει εμποδιο και τετοια..και θα ριξει τις απαιτησεις του επειδη αγαπαει τους παικτες του :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:33 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 11:21 pm
εντωμεταξυ βγηκε σημερα ο οσμαν και ειπε οτι ο παναθηναικος ζηταγε πολυ μεγαλο μπαι αουτ απο τις τουρκικες και ετσι δεν καταφερε να παει..επειδη ακουγαμε οτι ο παο αν θελει ο παικτης δεν θα μπει εμποδιο και τετοια..και θα ριξει τις απαιτησεις του επειδη αγαπαει τους παικτες του :roofl:
ο οσμαν δεν θα επαιρνε 3 εκατ απο καμια τουρκικη
ο παο φροντισε να διασφαλισει το καλυτερο ποσον για τον αθλητη :welcome:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Αύγ 19, 2026 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:35 pm

και μεις ζηταμε 3 απο τον θωμα γιατι δεν θελουμε να παει σε τοσο κακο κλιμα.για την υγεια του το κανουμε :welcome:

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Αύγ 19, 2026 11:40 pm

shaq7 έγραψε:
και μεις ζηταμε 3 απο τον θωμα γιατι δεν θελουμε να παει σε τοσο κακο κλιμα.για την υγεια του το κανουμε :welcome:
ΕΕΕ ΕΕΕ ΕΕΕ (σόρυ έπαθα ΟΑΚΑ) , δεν θα μας τας χαλάσεις εσύ τώρα τόση δουλειά ρίξαμε εννοώ έριξε για να φύγει ο άνθρωπος.
Για την υγεία του πρέπει να πάει αμέσως στο Ντουμπάι !

Υπογραφή
Ο Γιατρός

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:41 pm

εχει ασμα δεν κανει να παει σε σκονες :sorry:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:43 pm

shaq7 έγραψε:
γιαυτο σας τρεχει στα δικαστηρια τωρα :sorry:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:44 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 11:41 pm
εχει ασμα δεν κανει να παει σε σκονες :sorry:
η εστρελλα δεν εχει ομως :cool:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 19, 2026 11:48 pm

Δε μπορώ να καταλάβω γτ επιμένετε να συγκρίνετε περιπτώσεις στις οποίες η μόνη ομοιότητα είναι πως κ οι 2 ζήτησαν buy out.Μεχρι εκεί σωστά ,ο μοιάζουν

Από εκεί κ πέρα
-Το ποσο είναι διαφορετικό
-οι ενδιαφερόμενοι ήταν 3(άρα μεγαλύτερη ευελιξια) στη μία περιπτωση-ενας στην αλλη
-Τον έναν παίκτη η ομάδα τον ήθελε να τον κρατήσει, τον άλλον δε πολυ καιγοταν

Και το βασικότερο
-η σχέση του παίκτη με τη πρώην ομάδα του ήταν/και είναι στη μία περίπτωση καλή (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις μεταξύ τους συνομιλιες) στην άλλη ο παίκτης δε θέλει ούτε να έχει σχέση με την ομάδα (επίσης με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το τι έχει συμβεί στις μεταξύ τους συνομιλίες εκατερωθεν)

Όπως έχω ξαναπεί, στη μία περίπτωση υπήρχε βάση συνομιλιας/διαπραγμάτευσης κ καλές σχέσεις,στην άλλη όχι

Οπότε όταν συγκρίνουμε περιπτώσεις καλό είναι να τις συγκρίνουμε εν συνόλω (+ ότι κατ εμέ κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γενικα)

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:55 pm

big_lebowski έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω γτ επιμένετε να συγκρίνετε περιπτώσεις στις οποίες η μόνη ομοιότητα είναι πως κ οι 2 ζήτησαν buy out.Μεχρι εκεί σωστά ,ο μοιάζουν

γιατι πρεπει κατι να γραψουν ωστε να προσπαθησουν να δικαιολογησουν την αποφαση της ομαδας του

οποτε βαζουν ασχετα τελειως παραδειγματα που το μονο κοινο εχουν οτι ειναι και οι 2 παιχτες μπασκετ ξερω γω

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 11:59 pm

big_lebowski έγραψε:

Από εκεί κ πέρα
-Το ποσο είναι διαφορετικό
-οι ενδιαφερόμενοι ήταν 3(άρα μεγαλύτερη ευελιξια) στη μία περιπτωση-ενας στην αλλη
-Τον έναν παίκτη η ομάδα τον ήθελε να τον κρατήσει, τον άλλον δε πολυ καιγοταν

Και το βασικότερο
-η σχέση του παίκτη με τη πρώην ομάδα του ήταν/και είναι στη μία περίπτωση καλή (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις μεταξύ τους συνομιλιες) στην άλλη ο παίκτης δε θέλει ούτε να έχει σχέση με την ομάδα (επίσης με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το τι έχει συμβεί στις μεταξύ τους συνομιλίες εκατερωθεν)

Όπως έχω ξαναπεί, στη μία περίπτωση υπήρχε βάση συνομιλιας/διαπραγμάτευσης κ καλές σχέσεις,στην άλλη όχι

Οπότε όταν συγκρίνουμε περιπτώσεις καλό είναι να τις συγκρίνουμε εν συνόλω (+ ότι κατ εμέ κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γενικα)
Ξεχνάς και άλλο παράγοντα. Ο Οσμάν έπιανε θέση ξένου ενώ ο γουοκαπ έχει το πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο. Αυτό ανεβάσει κατά πολύ την τιμή του buy out από μόνο του. Προφανώς και σωστά πράττει ο Ολυμπιακός

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”