εγω δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πηγαν σε μεγαλη ομαδα να της παρουν παικτη ετσιθελικα..μεχρι και η τσσκα που εδινε 2εκ στον μιλου πριν 10χρονια δεν το καταφερε...
Υπόθεση Γουόκαπ
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
την ντουμπαι δεν μπορουμε να την κατηγορησουμε απο την αποψη οτι ολες οι ομαδες εχουν κλεισει παικτη ενω εχει συμβολαιο..το καναμε με τζειμς πχ..αλλα εκει ειναι η διαφορα..οταν εχει συμβολαιο ο παικτης δεν μπορει να φυγει επειδη ετσι γουστασταρει..και ο τζειμς ηθελε να ρθει πηρε τα @@ του και ο φρανσισκο και ο φλυν..ενα σορο ομαδες μας ριξαν ακυρο.. ο παο πηγε να παρει τωρα τον καμπατσο..δεν ηξερε ο καμπατσο να παει στα δικαστηρια να πει εδω παιρνω 2.5 εκει μου δινουν 5?Απλα αποτι φαινεται μονο ο θωμας ειναι τοσο χαζος και θα βρεθει να μας πληρωνει τα μαλλιοκεφαλα του.
εγω δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πηγαν σε μεγαλη ομαδα να της παρουν παικτη ετσιθελικα..μεχρι και η τσσκα που εδινε 2εκ στον μιλου πριν 10χρονια δεν το καταφερε...
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε ρώτησα κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό που είπες, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες έτσι συμπεριφέρονται απέναντι στις μικρότερες.kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:36 pmΝαι ευχαριστώ που μετράς τος λέξεις μου, αλλά ακόμα δεν έχω την υποχρέωση να απαντήσω σε κάτι άσχετο με αυτό που γράφω. Κανε λίγη προσπάθεια να διαβάσεις όλη την σειρά των μηνυμάτων μου αν θες να δεις που εστιάζω και τι λέω. Αν δεν θες προσπέρασε το γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι το νόημα του ποστ. Δεν ξεχωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό για να σε βοηθήσω… έλεος ρε σύ γράφετε ότι λογικό άλμα άσε έρθει στο μυαλό και δεν κάθεστε καν να διαβάσετε το γράφει ο άλλος τυφλωμένοι από την οπαδιλαΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:28 pm
Έκανες τον κόπο και απάντησες με 28 λέξεις (!!!), ενώ θα αρκούσε μόνο μία: ένας παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος που ο Ολυμπιακός (ή και ο Παναθηναϊκός) να τον απόκτησαν έτσι καουμποϋλίδικα, όπως πάει η Ντουμπάι να πάρει τον Γουόκαπ.
Εξακολουθείς να μη λες μια περίπτωση που να λειτούργησε έτσι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.
Απλούστατα, γιατί δεν υπάρχει, και το αρχικό σου ποστάρισμα είναι άκυρο.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν παλεύεσαι φίλεΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:42 pmΣε ρώτησα κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό που είπες, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες έτσι συμπεριφέρονται απέναντι στις μικρότερες.kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:36 pm
Ναι ευχαριστώ που μετράς τος λέξεις μου, αλλά ακόμα δεν έχω την υποχρέωση να απαντήσω σε κάτι άσχετο με αυτό που γράφω. Κανε λίγη προσπάθεια να διαβάσεις όλη την σειρά των μηνυμάτων μου αν θες να δεις που εστιάζω και τι λέω. Αν δεν θες προσπέρασε το γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι το νόημα του ποστ. Δεν ξεχωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό για να σε βοηθήσω… έλεος ρε σύ γράφετε ότι λογικό άλμα άσε έρθει στο μυαλό και δεν κάθεστε καν να διαβάσετε το γράφει ο άλλος τυφλωμένοι από την οπαδιλα
Εξακολουθείς να μη λες μια περίπτωση που να λειτούργησε έτσι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
1
Εποικοδομητικότατος διάλογος!!!kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:44 pmΔεν παλεύεσαι φίλεΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 10:42 pm
Σε ρώτησα κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό που είπες, ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες έτσι συμπεριφέρονται απέναντι στις μικρότερες.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εσύ έχεις ορεξουλες για μπιφ, εγώ κάνω διακοπές και είμαι σε Μουντ άλλο για να χαλάω το χρόνο μου. Θα σε βάλω σε ιγκνορ γιατί κουράστηκα
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο οσμαν δεν θα επαιρνε 3 εκατ απο καμια τουρκικηshaq7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 11:21 pmεντωμεταξυ βγηκε σημερα ο οσμαν και ειπε οτι ο παναθηναικος ζηταγε πολυ μεγαλο μπαι αουτ απο τις τουρκικες και ετσι δεν καταφερε να παει..επειδη ακουγαμε οτι ο παο αν θελει ο παικτης δεν θα μπει εμποδιο και τετοια..και θα ριξει τις απαιτησεις του επειδη αγαπαει τους παικτες του![]()
ο παο φροντισε να διασφαλισει το καλυτερο ποσον για τον αθλητη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Αύγ 19, 2026 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε μπορώ να καταλάβω γτ επιμένετε να συγκρίνετε περιπτώσεις στις οποίες η μόνη ομοιότητα είναι πως κ οι 2 ζήτησαν buy out.Μεχρι εκεί σωστά ,ο μοιάζουν
Από εκεί κ πέρα
-Το ποσο είναι διαφορετικό
-οι ενδιαφερόμενοι ήταν 3(άρα μεγαλύτερη ευελιξια) στη μία περιπτωση-ενας στην αλλη
-Τον έναν παίκτη η ομάδα τον ήθελε να τον κρατήσει, τον άλλον δε πολυ καιγοταν
Και το βασικότερο
-η σχέση του παίκτη με τη πρώην ομάδα του ήταν/και είναι στη μία περίπτωση καλή (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις μεταξύ τους συνομιλιες) στην άλλη ο παίκτης δε θέλει ούτε να έχει σχέση με την ομάδα (επίσης με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το τι έχει συμβεί στις μεταξύ τους συνομιλίες εκατερωθεν)
Όπως έχω ξαναπεί, στη μία περίπτωση υπήρχε βάση συνομιλιας/διαπραγμάτευσης κ καλές σχέσεις,στην άλλη όχι
Οπότε όταν συγκρίνουμε περιπτώσεις καλό είναι να τις συγκρίνουμε εν συνόλω (+ ότι κατ εμέ κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γενικα)
Από εκεί κ πέρα
-οι ενδιαφερόμενοι ήταν 3(άρα μεγαλύτερη ευελιξια) στη μία περιπτωση-ενας στην αλλη
Και το βασικότερο
-η σχέση του παίκτη με τη πρώην ομάδα του ήταν/και είναι στη μία περίπτωση καλή (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις μεταξύ τους συνομιλιες) στην άλλη ο παίκτης δε θέλει ούτε να έχει σχέση με την ομάδα (επίσης με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το τι έχει συμβεί στις μεταξύ τους συνομιλίες εκατερωθεν)
Όπως έχω ξαναπεί, στη μία περίπτωση υπήρχε βάση συνομιλιας/διαπραγμάτευσης κ καλές σχέσεις,στην άλλη όχι
Οπότε όταν συγκρίνουμε περιπτώσεις καλό είναι να τις συγκρίνουμε εν συνόλω (+ ότι κατ εμέ κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γενικα)
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεχνάς και άλλο παράγοντα. Ο Οσμάν έπιανε θέση ξένου ενώ ο γουοκαπ έχει το πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο. Αυτό ανεβάσει κατά πολύ την τιμή του buy out από μόνο του. Προφανώς και σωστά πράττει ο Ολυμπιακόςbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 11:48 pmΔε μπορώ να καταλάβω γτ επιμένετε να συγκρίνετε περιπτώσεις στις οποίες η μόνη ομοιότητα είναι πως κ οι 2 ζήτησαν buy out.Μεχρι εκεί σωστά ,ο μοιάζουν
Από εκεί κ πέρα
Και το βασικότερο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεχνάτε όλοι κάτι βασικό που ανεβάζει την τιμή. Το Ελληνικό διαβατήριο που θα χάσει ο Ολυμπιακός. Ούτε ο Τζέιμς ούτε ο Ναν έχουν. Ξένο αν δώσεις και πάρεις ξένο είσαι στα ίδια. Αν όμως χάσεις Ελληνικό διαβατήριο δεν είναι το ίδιο. Οπότε λογικά τα 3.000.000 που ζητάει από μια ομάδα που δίνει 3.000.000 το χρόνο για τριετές στον 34χρονο γουοκαπqspock έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:54 pmΤο θεμα εφτασε στο Ζελικο, ο οποιος δεν ηθελε ουτε να ακουσει κατι τετοιο γατι υπολογιζει στον Γρκαντ. Και εληξε εκει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:48 pmη καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη
ο τζειμς και ο ναν δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με τον γουοκαπ
ο θωμας ειναι το 5ο γκαρντο 3ος ασσος που παιρνει 1 εκατ τον χρονο και το συμβολαιο του ληγει σε λιγους μηνες
ειναι τελειως διαφορετικο να σου πει θλεω να φυγω το 5ο γκαρντ και αλλιως το πρωτο
η αντιστοιχια θα ηταν αν επεμενε να φυγει οσο ο θωμας ο γκραντ θα τον αφηνε ο παο με μπαι αουτ εκει γυρω στο εκατ?η απαντηση ειναι ναι
Μπραβο στο Ζελικο και μπραβο στον Γκραντ που τιμησε το συμβολαιο του. Βεβαια, δε θα του προτειναν και 3 μυρια οπως ο παλαβος ο Τσαβι και οι Αραβες που εχουν φαει κολλημα...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο