Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
iso + σκορTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 7:36 pmΓια καλό κουβάλημα ο παίχτης που θα αποκτηθεί πρέπει να έχει το χαρακτηριστικό να του δίνεις τη μπάλα και να μπορεί να παίξει 1 vs 1 1 vs 2 κλπ και να την βάλει στο καλαθι
-Σταματήστε όλοι με τα οπαδικά, έχετε κουράσει σε απίστευτο βαθμό. Το λέω εγώ που είμαι τρελός Ολυμπιακός. Αλλά να μένουμε σε φίλαθλα πλαίσια.-
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μην άφηνα το off topic να πέσει κάτω 
Το να πιστεύεις ότι η Μακάμπι θα έπρεπε να αποβληθεί δεν είναι ακραία ή περίεργη άποψη.
Βγάζει νόημα από πολλές απόψεις και μια από αυτές φαίνεται και στο φευγιό των παιχτών.
Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι χυδαίο γιατί εκφράζεται με τρόπο που αφήνει να εννοηθεί να "εξαφανιστούν" και μάλιστα έτσι αόριστα και χωρίς να βάζει κάποιο πλαίσιο αφήνοντας ανοιχτότατο τον αντισημιτησμό.
Σε κάθε περίπτωση ας κλείσω μπασκετικά, τελικά δεν τον πήραμε τον Μπόνζι και πήγε Φενέρ.

Το να πιστεύεις ότι η Μακάμπι θα έπρεπε να αποβληθεί δεν είναι ακραία ή περίεργη άποψη.
Βγάζει νόημα από πολλές απόψεις και μια από αυτές φαίνεται και στο φευγιό των παιχτών.
Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι χυδαίο γιατί εκφράζεται με τρόπο που αφήνει να εννοηθεί να "εξαφανιστούν" και μάλιστα έτσι αόριστα και χωρίς να βάζει κάποιο πλαίσιο αφήνοντας ανοιχτότατο τον αντισημιτησμό.
Σε κάθε περίπτωση ας κλείσω μπασκετικά, τελικά δεν τον πήραμε τον Μπόνζι και πήγε Φενέρ.
4
4

- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πολύ κακή η ανάρτησή σου, φίλε. Και αχρείαστη.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 4:51 pmΜάλλον κάτι σε τσίμπησε κι εσένα και τον Eddie Johnson από πάνω, σαν πολύ ευαίσθητοι έχετε γίνει μου φαίνεται οι φίλοι του οσφπ. Τσιλαρετε!
Για το μπασκετικό κομμάτι, αν εσύ εισαι ευχαριστημένος που η ομάδα σου πάει 3 σερί χρόνια στο φαιναλ 4 και γυρνάς χωρίς κούπα τι να πω, εγώ προτιμώ να πηγαίνω μια και να γυρνάω με το τρόπαιο, βέβαια ο Μποζικας είπε ότι 3 συμμετοχές είναι καλύτερες από έναν τίτλο, οπότε οκ.
Πάντως ο οσφπ δεν ειναι στη φάση που είναι για ένα σουτ, έχασε το πρωτάθλημα ενώ ήταν μπροστά για 2-0 και στους ημιτελικούς του φαιναλ 4 έφαγε 20αρα από ομάδα που τελικά δεν πήρε τον τίτλο. Οκ, χρειάζεται να δυναμώσετε θα έλεγε κανείς.
ΥΓ. Το χαμηλό μπατζετ για τον οσφπ δεν ειναι δικαιολογία, είναι το my way του Μπαρτζώκα.
Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε flame posts και να κάνουμε, αν έχουμε, καλοπροαίρετα σχόλια.
Κι άλλοι φίλοι του ΠΑΟ μπαίνουν εδώ και συζητάμε (και αντιστρόφως), αλλά εσύ παραείσαι εριστικός και δεν προσφέρεις και τίποτα.
3
3

-
- Reactions: 328
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πίτερς σίγουρα δεν είναι τύπος που θα ήθελε να πάει πίσω στο rotation, θυμίζω ένα σχετικά πρόσφατο podcast στο οποίο είπε ότι πέρυσι που διάβαζε για την περίπτωση να έρθει ο Μίροτιτς ήθελε να πετάξει το κινητό στον τοίχο (ή κάτι τέτοιο).
Ας κάτσει εκεί που είναι ο Σάσα, να ξεχαρμανιάσει εντελώς και με το ΝΒΑ και από του χρόνου βλέπουμε. Προσωπικά δε θα ήθελα να φύγει κανένας από την 5άδα των ψηλών που έχουμε ήδη. Έχουμε υπερπλήρη φροντλάιν και να μη ξεχνάμε και τον Παπανικολάου που παίζει συχνά πυκνά στο 4.
Με Ντόρσεϊ, Έβανς και έναν κράχτη στο 2-3 θα είμαστε καλυμμένοι και γεμάτοι ποιότητα παντού.
Ας κάτσει εκεί που είναι ο Σάσα, να ξεχαρμανιάσει εντελώς και με το ΝΒΑ και από του χρόνου βλέπουμε. Προσωπικά δε θα ήθελα να φύγει κανένας από την 5άδα των ψηλών που έχουμε ήδη. Έχουμε υπερπλήρη φροντλάιν και να μη ξεχνάμε και τον Παπανικολάου που παίζει συχνά πυκνά στο 4.
Με Ντόρσεϊ, Έβανς και έναν κράχτη στο 2-3 θα είμαστε καλυμμένοι και γεμάτοι ποιότητα παντού.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πωωωω κινδυνεύω να παρεξηγηθω κι εγώ τώρα και είναι εντελώς οφφ τοπικ αλλά πραγματικά βρίσκω εντελώς ξεκάθαρο το context στο οποίο έκαναν το σχόλιο και σίγουρα δεν είναι ο αντισημιτισμός αλλά τα θέματα πολέμουAlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 7:48 pmΣιγά μην άφηνα το off topic να πέσει κάτω
Τεσπά
Δεν χρειαζόταν να γράψουν τίποτα, είναι πάντα μα πάντα η πιο σωστή κίνηση ( όπως πχ κι εγώ τώρα συγκεκριμένα)
Αλλά όχι , δεν βρήκα κάτι το τραγικό στο σχόλιο τους
Πάντως φίλε AlexD, μην χρησιμοποιείτε internet explorer , έχεις μείνει πίσω

2
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 57
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι αφήνεται να εννοηθεί το να "εξαφανιστούν". Χρησιμοποιούν ξεκάθαρα το ρήμα "φεύγω" που σε καμία περίπτωση δε σημαίνει εξαφανίζομαι. Όπως για παράδειγμα έφυγαν οι ρωσικές ομάδες από τη λίγκα χωρίς να εξαφανιστούν ούτε αυτές, ούτε ο ρωσικός λαός. Και καλό είναι να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη "αντισημιτισμός", όποτε κάποιος κάνει κριτική στην πολιτική του Ισραήλ.AlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 7:48 pmΣιγά μην άφηνα το off topic να πέσει κάτω
3
3

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πρέπει να πάρεις υπόψη σου ότι και ο Μιλού και ο Φαλ βγάζουν αρκετούς ψιλοτραυματισμούς στη σεζόν και επίσης (ειδικά ο Μιλού) φορτώνεται σχετικά γρήγορα με φάουλ.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:37 pmΑν κάνει τόσο μεγάλο μπασιμο φέτος ο Ολυμπιακός καλό θα είναι να φτιάξει λίγο τους ρόλους και στο 5 γιατί δεν βγαίνουν κατεμε.
Ένας από τους Μιλουτινοβ Φαλ πρέπει να φύγει. Οι άνθρωποι τρακαρουν, δεν είναι τυχαίο πως δε θυμάμαι κανένα διάστημα αγώνων που και οι 2 να είναι θετικοί ταυτόχρονα.
Με βάση αυτά πιστεύω ότι ο κόουτς θα μοιράσει όπως πρέπει τους ρόλους, περιορίζοντας αρκετά τους χρόνους του Φαλ, και στο τέλος θα χωρέσουν και οι τρεις χωρίς πρόβλημα. Εξάλλου έχουμε και τις υποχρεώσεις της Α1 και τις διαβολοβδομάδες. Μην σου πω ότι θα χρειαστεί να παίρνει χρόνο και ο Πετρούσεφ στο 5.
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά έχω αλλεργία στη λέξη "κράχτης". Ας τον πούμε "κορυφαίο παικταρά" καλύτερα. Είναι απαραίτητο να γίνουμε πιο πλήρης ομαδα, γιατί φέτος είχαμε ανύπαρκτο iso και μπούκα στη ρακέτα. Μόνο ο Μακισικ το έκανε, αλλά γέρασε.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 8:08 pmΟ Πίτερς σίγουρα δεν είναι τύπος που θα ήθελε να πάει πίσω στο rotation, θυμίζω ένα σχετικά πρόσφατο podcast στο οποίο είπε ότι πέρυσι που διάβαζε για την περίπτωση να έρθει ο Μίροτιτς ήθελε να πετάξει το κινητό στον τοίχο (ή κάτι τέτοιο).
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τον αποδεσμεύεις.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 8:08 pmΟ Πίτερς σίγουρα δεν είναι τύπος που θα ήθελε να πάει πίσω στο rotation, θυμίζω ένα σχετικά πρόσφατο podcast στο οποίο είπε ότι πέρυσι που διάβαζε για την περίπτωση να έρθει ο Μίροτιτς ήθελε να πετάξει το κινητό στον τοίχο (ή κάτι τέτοιο).
1
1

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Υπερ-συμπυκνωμένη ενέργεια με ταυτόχρονη μείωση της μάζας σε ταχύτητες που προσεγγίζουν την ταχύτητα του φωτός!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:46 pmΣυγγνώμη αλλά «κβαντοπαο» δεν θα ήταν ο πολύ μικρός (όσο μικρότερος γίνεται) Παο;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pmΑρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;![]()
![]()

0
- Airman
- Reactions: 536
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Dear Sasha,
Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που κράτησες όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον ζωηρό στο μεταγραφικο παζάρι και ιδίως για εμάς τους Παναθηναικούς.
Πάμε να δούμε τώρα τα δεδομένα της μετακινησής του στην Ευρώπη....
Στην χώρα μας οι δύο κοιτάζουν κυρίως την περίπτωσή του κυρίως επειδή δεν δύνανται να κάνουν αλλιώς. Ο Vezenkov αποτελεί ένα από τα κορυφαία διαβατήρια που μπορείς να έχεις στο ρόστερ σου, είναι σε καλή ηλικία και όποιος τον αποκτήσει τώρα, θα έχει διαβατήριο υψηλότατου επιπέδου για χρόνια ακόμα. Το πρόβλημα εδώ είναι πως και οι δύο αιώνιοι είναι γεμάτοι στη θέση του αυτή τη στιγμή. Ο ερχομός του Sasha σε οποιονδήποτε από τους αιώνιους θα δημιουργήσει τριβές και traffic στα forward που θα οδηγήσει σε πειραματισμούς, εσωτερικές μετακινήσεις και θα αφήσει σίγουρα παραπονεμένους κάποιους παίκτες που την χρονιά που πέρασε, τράβηξαν κουπί για πολύ καιρό. Είτε θα πεις στον Peters αγόρι μου ΟΚ, ήσουν εξαιρετικός φέτος, σου δώσαμε νέο συμβόλαιο αλλά τώρα γυρνάς πίσω στο δεκάλεπτο... Θα πεις στον Ντίνο, μπράβο αγόρι μου , ήσουν σίγουρα ένα από τα καλύτερα 4άρια της λίγκας αλλά τώρα θα είσαι 5άρι για όλη τη σεζόν που έρχεται;
Νομίζω η σοφότερη απόφαση για τον ίδιο θα ήταν να μείνει στο ΝΒΑ αλλά η αίσθηση μου λέει ότι θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναγκαστεί να κάνει κάποιους "κακούς" συμβιβασμούς για να τον χωρέσει για την χρονιά που έρχεται, αλλά μακροπρόθεσμα θα τον βοηθήσει σε αρκετά ζητήματα με το ρόστερ, όπως τα αρχηγικά σκήπτρα από Παπανικολάου, το ότι είναι ένας top παίχτης και αναμφισβήτητα ένα πολύ πολύ καλό ελληνικό διαβατήριο.
Προσωπικά, δεν θα τον ήθελα στον Παναθηναικό, καθότι παιχτικά δεν χρειαζόμαστε τίποτα διαφορετικό από ένα καθορόαιμο 5άρι και επιπλέον φέτος είχαμε ένα αξιολογότατο δίδυμο στην θέση 4 για την λίγκα. Χαίρομαι που ο Αλέξανδρος είναι εκεί, ανάμεσα στους καλύτερους γιατί εκεί πιστεύω ότι ανήκει, μακριά από τη δική μας πραγματικότητα και από ανθρώπους τοξικούς που σε αποθεώνουν ή σε βρίζουν ανάλογα με το αν "είσαι δικός μας" ή "αλλόθρησκος", αλλά όταν γυρίζουν σπίτι τους και κλείνουν τα φώτα του οπαδισμού τους, πέφτει παντόφλα από τη γυναίκα τους, από το αφεντικό τους, από την ανύπαρκτη παιδεία τους .
Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που κράτησες όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον ζωηρό στο μεταγραφικο παζάρι και ιδίως για εμάς τους Παναθηναικούς.
Στην χώρα μας οι δύο κοιτάζουν κυρίως την περίπτωσή του κυρίως επειδή δεν δύνανται να κάνουν αλλιώς. Ο Vezenkov αποτελεί ένα από τα κορυφαία διαβατήρια που μπορείς να έχεις στο ρόστερ σου, είναι σε καλή ηλικία και όποιος τον αποκτήσει τώρα, θα έχει διαβατήριο υψηλότατου επιπέδου για χρόνια ακόμα. Το πρόβλημα εδώ είναι πως και οι δύο αιώνιοι είναι γεμάτοι στη θέση του αυτή τη στιγμή. Ο ερχομός του Sasha σε οποιονδήποτε από τους αιώνιους θα δημιουργήσει τριβές και traffic στα forward που θα οδηγήσει σε πειραματισμούς, εσωτερικές μετακινήσεις και θα αφήσει σίγουρα παραπονεμένους κάποιους παίκτες που την χρονιά που πέρασε, τράβηξαν κουπί για πολύ καιρό. Είτε θα πεις στον Peters αγόρι μου ΟΚ, ήσουν εξαιρετικός φέτος, σου δώσαμε νέο συμβόλαιο αλλά τώρα γυρνάς πίσω στο δεκάλεπτο... Θα πεις στον Ντίνο, μπράβο αγόρι μου , ήσουν σίγουρα ένα από τα καλύτερα 4άρια της λίγκας αλλά τώρα θα είσαι 5άρι για όλη τη σεζόν που έρχεται;
Νομίζω η σοφότερη απόφαση για τον ίδιο θα ήταν να μείνει στο ΝΒΑ αλλά η αίσθηση μου λέει ότι θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναγκαστεί να κάνει κάποιους "κακούς" συμβιβασμούς για να τον χωρέσει για την χρονιά που έρχεται, αλλά μακροπρόθεσμα θα τον βοηθήσει σε αρκετά ζητήματα με το ρόστερ, όπως τα αρχηγικά σκήπτρα από Παπανικολάου, το ότι είναι ένας top παίχτης και αναμφισβήτητα ένα πολύ πολύ καλό ελληνικό διαβατήριο.
Προσωπικά, δεν θα τον ήθελα στον Παναθηναικό, καθότι παιχτικά δεν χρειαζόμαστε τίποτα διαφορετικό από ένα καθορόαιμο 5άρι και επιπλέον φέτος είχαμε ένα αξιολογότατο δίδυμο στην θέση 4 για την λίγκα. Χαίρομαι που ο Αλέξανδρος είναι εκεί, ανάμεσα στους καλύτερους γιατί εκεί πιστεύω ότι ανήκει, μακριά από τη δική μας πραγματικότητα και από ανθρώπους τοξικούς που σε αποθεώνουν ή σε βρίζουν ανάλογα με το αν "είσαι δικός μας" ή "αλλόθρησκος", αλλά όταν γυρίζουν σπίτι τους και κλείνουν τα φώτα του οπαδισμού τους, πέφτει παντόφλα από τη γυναίκα τους, από το αφεντικό τους, από την ανύπαρκτη παιδεία τους .
6
6

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου , αλλά ειδικά για τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση αν χωράει ο Σάσα και αυτό δεν αφορά αποκλειστικά το αγωνιστικό.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 8:39 pmDear Sasha,
Ο Πίτερς πράγματι έκανε πολύ καλή σεζόν και γενικά αν ρωτούσες τον οποιονδήποτε για την ενίσχυση που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, κάνεις δεν θα μιλούσε για την frontline.
Ανεξάρτητα λοιπόν από το γεγονός πως ο Βεζένκοφ είναι ξεκάθαρα πιο ολοκληρωμένος και πολυδιάστατος παίκτης από τον Πίτερς , είναι ταυτόχρονα ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλάκις και νομίζω πως όλοι γύρω από την ομάδα (κόσμος- διοίκηση κλπ) βλέπουν στο πρόσωπό του την επόμενη μεγάλη σταθερά του Συλλόγου μετά τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου.
Βέβαια δεν θα διαφωνήσω με το κλείσιμο του σχολίου σου και το συμφέρον του Σάσα να παραμείνει μακριά από την εγχώρια τοξικότητα , ταυτόχρονα όμως μην ξεχνάμε πως είναι ένα παιδί που κινδύνεψε να χάσει την καριέρα του από κάποιες λάθος επιλογές και πλέον θέλει να βρίσκετε κάπου που θα μπορεί να αγωνίζεται και θα τον πιστεύουν.
1
1