Φίλε μου τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, όλοι οι καλοί χωράνε. Αν ήταν να διώξω κάποιον αυτός θα ήταν ο Πίτερς και όχι ο Μωυσής. Και αυτό, γιατί ο Πίτερς έχει παρόμοιο playstyle με Σάσα. Είπα παρόμοιο, μην πεταχτείτε κάποιοι.Leo_98 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:38 pmΠαιδιά ας κρατάμε λίγο χαμηλά τη μπάλα.
Πολλά ακούγονται, αλλά προς το παρόν κανέναν δεν έχουμε ανακοινώσει. Ούτε καν Ντόρσεϊ που ακούγεται τόσο καιρό.
Ας χαλαρώσουμε λίγο, μην προσγειωθούμε απότομα όπως πέρσι.
ΥΓ: αν έρθει ο Βεζένκοφ, πράγματι με βαριά καρδιά θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε κάποιον από την frontline. Πιθανότερο μου φαίνεται αυτός να είναι ο συμπαθέστατος Μωυσής.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1209
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:09 pmθελουμε πολλα ψωμια ακομα για να φτασουμε την μεικτη συμπαντος την δικη σας.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:07 pm
Καλά πόσους mvp έχετε ρε συ , Βεζενκοβ, Φουρνιερ,πετρουσεβ μεικτή κόσμου γίνατε
3 φουρνιερ ψωμια μη σου πω.

3
2
1

-
- Reactions: 505
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι είναι, αλλά δεν αφήνεις και εύκολα παίχτη που σε κουβάλησε την περασμένη σεζόν και ανανέωσες πρόσφατα. Εκτός βέβαια αν θελήσει ο ίδιος να φύγει.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:47 pmΦίλε μου τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, όλοι οι καλοί χωράνε. Αν ήταν να διώξω κάποιον αυτός θα ήταν ο Πίτερς και όχι ο Μωυσής. Και αυτό, γιατί ο Πίτερς έχει παρόμοιο playstyle με Σάσα. Είπα παρόμοιο, μην πεταχτείτε κάποιοι.Leo_98 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:38 pmΠαιδιά ας κρατάμε λίγο χαμηλά τη μπάλα.
Πολλά ακούγονται, αλλά προς το παρόν κανέναν δεν έχουμε ανακοινώσει. Ούτε καν Ντόρσεϊ που ακούγεται τόσο καιρό.
Ας χαλαρώσουμε λίγο, μην προσγειωθούμε απότομα όπως πέρσι.
ΥΓ: αν έρθει ο Βεζένκοφ, πράγματι με βαριά καρδιά θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε κάποιον από την frontline. Πιθανότερο μου φαίνεται αυτός να είναι ο συμπαθέστατος Μωυσής.
0
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά μάθετε λίγο να συζητάτε,να παίρνετε από χαβαλέ και να ακούτε έστω και μια διαφορετική άποψηtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pmΑρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:09 pm
θελουμε πολλα ψωμια ακομα για να φτασουμε την μεικτη συμπαντος την δικη σας.
3 φουρνιερ ψωμια μη σου πω.![]()
![]()
Αλλά εδώ θα μου πεις ειρωνεύεστε τον GK_23…
Συγνώμη απο τους υπολοιπους αλλά καπου καταντάει κουραστικό
3
2
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
διαφορετικη αποψη δεν ειναι ουτε οι ειρωνιες σας ουτε τα πορτοκαλι σας σχολια στα θεματα μεταγραφων του Ολυμπιακου, ουτε η γραμμη αντιμπαρτζωκα σε αλλα θεματα.Dakotas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:00 pmΑρχικά μάθετε λίγο να συζητάτε,να παίρνετε από χαβαλέ και να ακούτε έστω και μια διαφορετική άποψηtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pm
Αρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;![]()
![]()
Εκτος αν θελατε πατ πατ στην πλατη καθε φορα που ειρωνευοσαστε.
5
3
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
2
Έλα εγώ πλάκα κάνω γι αυτό και τα emoji στο τέλος.Dakotas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:00 pmΑρχικά μάθετε λίγο να συζητάτε,να παίρνετε από χαβαλέ και να ακούτε έστω και μια διαφορετική άποψηtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pm
Αρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;![]()
![]()
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1443
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
και οι κινγκς τον υπολογιζαν κανονικα για την νεα σεζον και μια μερα μετα τον εστειλαν στους Ραπτορς.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:20 pmhttps://www.sport24.gr/basket/reporter- ... 41963.html
Το σήριαλ καλά κρατεί...
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Σάβ Ιουν 29, 2024 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, τα ίδια έλεγε και ο GM του Sacramento και την επόμενη μέρα τον έκαναν trade.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:20 pmhttps://www.sport24.gr/basket/reporter- ... 41963.html
Το σήριαλ καλά κρατεί...
Εύκολο σίγουρα δεν είναι, αλλά όλα θα κριθούν από την επιθυμία του παίκτη.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2778
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη αλλά «κβαντοπαο» δεν θα ήταν ο πολύ μικρός (όσο μικρότερος γίνεται) Παο;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pmΑρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;![]()
![]()
6
4
1
1

-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το εσείς όχι σε μένα αγαπητέ και ούτε πνεύμα γιατί δεν ειρωνεύτηκα ποτέ την ομάδα σου ούτε την είδα κάπωςHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:11 pmδιαφορετικη αποψη δεν ειναι ουτε οι ειρωνιες σας ουτε τα πορτοκαλι σας σχολια στα θεματα μεταγραφων του Ολυμπιακου, ουτε η γραμμη αντιμπαρτζωκα σε αλλα θεματα.
Εκτος αν θελατε πατ πατ στην πλατη καθε φορα που ειρωνευοσαστε.
Σέβομαι τον Ολυμπιακό και έχω φίλους Ολυμπιακούς όπου συζητάμε για τις ομάδες μας.Σιγουρα κάνουμε και πλακα και καζούρα αλλά καλοπροαίρετη(καζούρα κάνω για την ομάδα μου αβέρτα εντωμεταξύ )
Τώρα συγνώμη που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις η δεν συμπαθούν όλοι τον μπαρτζωκα,πρέπει να υπαγορεύεις τι πρέπει να γράφει ο καθένας και που
Και μιας και μου λες για πορτοκαλί σχόλια,έχω πολύ καιρό να δω γιατί πολύ απλά δεν έχει νοημα και πίστεψε με δεν απέχει και πολύ ο σχολιασμός σου με τα πορτοκαλί σχόλια που λες συνέχεια
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι θα μπορούσεnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 6:46 pmΣυγγνώμη αλλά «κβαντοπαο» δεν θα ήταν ο πολύ μικρός (όσο μικρότερος γίνεται) Παο;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 29, 2024 5:54 pmΑρχικά δεν σου επιτρέπετε να συνομιλείς με φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας του πολυσύμπαν, ποιος είσαι εσύ που θα απευθυνθείς με αυτό το ύφος σε οπαδό του κβαντοπαο;![]()
![]()

Εγώ εννοούσα το μεγαλείο της κβαντικής φυσικής, είναι όπως το πάρει ο καθένας

0