Αλλο αυτο.Ομαδες δεν τολμανε να φερουν ομως γιατι θα πεσει ξυλοBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:14 amΒέβαια έχουμε ουκ ολίγες ομάδες με άραβες ιδιοκτήτες (Παρί, Μ. Σίτι κλπ.).Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 9:35 amOυτε στο ποδοσφαιρο που τρελαινονται για τα πετροδολλαρα δεν εκαναν το λαθος να φερουν ομαδα απο την Αραβια στις διοργανωσεις του.Δηλαδη αν το παρει το Ντουμπαι θα λεει οτι ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης;Ξεφτιλικια.
Υπόθεση Γουόκαπ
Συντονιστής: Captains
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
1
Τις μεγαλύτερες λαλακίες σ' αυτή την υπόθεση τις έχει κάνει ο ίδιος ο Γουόκαπ. Ποιος τον συμβούλεψε δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι πως αν δεν είναι μούφα το συμβόλαιο που του δίνει η Ντουμπάι (3 εκ. το χρόνο για 3 χρόνια), τότε ο παίκτης (αν ήθελε να πάρει αυτό το συμβόλαιο που θα τον φτιάξει για τα επόμενα χρόνια του) έπρεπε να καλύψει μόνος του τη διαφορά μέχρι να καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την πώληση. Έχει γίνει πολλές φορές. Όλα λάθος τα έκανε ο Θωμάς και δεν θα του βγει σε καλό.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς. Κάποτε η ΤΣΣΚΑ έπαιρνε όποιον ήθελε ξοδεύοντας ασυστολα λέγαμε δεν είναι δίκαιο έχουν μαυρο χρήμα. Τώρα έχουν οι Ελληνικές ομάδες χρήμα και μπάτζετ και ξεπέρασαν τους πάντες και λέμε δεν θέλουμε σαλαρι καπ γιατί μας βολεύει.Αλλα δεν θυμάμαι ποτέ Ελληνική ομάδα να πήγε να πάρει εκβιαστικά παίχτη χωρίς να μιλήσει πρώτα με την ομάδα του. Τους κανόνες λίγο πολύ τους τηρούμεpan24 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:10 amΝα ξαναπώ με άλλη διατύπωση αυτό που είπα χτες.
Είναι κάπως προκλητικό ή και ειρωνικό στην Ελλάδα να λέμε ότι άλλοι λαοί είναι της νοοτροπίας "με τον παρά μου μαμω και τη κυρά μου".
Αυτό όταν βρισκόμαστε στη χώρα του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ", στη χώρα που οι ολιγάρχες μας κάνουν ότι θέλουν σε κάθε πτυχή.
Ε οι ομάδες μας δεν πάνε πίσω, εξάλλου ολιγάρχες τις έχουν και αυτές.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ακούγεται ότι ακόμα και ο Βάρλας πρακτικά έχει κάνει πίσω. Πλέον το «τρέχει» με έναν Ιταλό δικηγόρο όλο αυτό.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:36 amΤις μεγαλύτερες λαλακίες σ' αυτή την υπόθεση τις έχει κάνει ο ίδιος ο Γουόκαπ. Ποιος τον συμβούλεψε δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι πως αν δεν είναι μούφα το συμβόλαιο που του δίνει η Ντουμπάι (3 εκ. το χρόνο για 3 χρόνια), τότε ο παίκτης (αν ήθελε να πάρει αυτό το συμβόλαιο που θα τον φτιάξει για τα επόμενα χρόνια του) έπρεπε να καλύψει μόνος του τη διαφορά μέχρι να καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την πώληση. Έχει γίνει πολλές φορές. Όλα λάθος τα έκανε ο Θωμάς και δεν θα του βγει σε καλό.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα ρωτήσουμε τον γουοκαπ πως θα δυναμώσουμε την ομάδα. Πριν λίγο καιρό έκανε δηλώσεις ότι θέλει να μειωθεί ο χρόνος του για να είναι πιο φρέσκος. Καμία σχέση με τους παίχτες που ήρθαν.. απλά θέλει τα λεφτά.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:40 amΠιστευω οτι ξενερωσε που εφεραν 2 παικτες μπροστα του και με περισσοτερα χρηματα.Δεν νομιζω να τον ενδιαφερει αν μεινει κι ενα χρονο εκτος γηπεδων νομιζω.Για τετοιο ξενερωμα μιλαμε και του δινω ενα δικιο σ αυτο αν εκανε νιξη στην διοικηση και τον γραψανε κανονικα.
Σιγά μην ρωτήσει ο προπονητής τον γουοκαπ πως θα κάνει τον σχεδιασμό. Εδώ ήρθε ο Μοντέρο στα 23 του ως το πιο καυτό όνομα που έχει στόχο να παίξει NBA και ξέρει ότι με Μακινταιρ, Τζόσεφ και γουοκαπ δεν θα είχε την ελευθερία και τον χρόνο που είχε Βαλένθια. Ο Γουοκαπ στα 34 στη δύση της καριέρας του θα έχει πρόβλημα με τον ρόλο του?
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μιας και αναφέρθηκε, πολύ θα ήθελα να ακούσω την απάντηση του Μπι σε ερώτηση για το θέμα πάντως
Σπανίως έχω ακούσει προπονητή να εκθειάζει τόσο πολύ παίκτη, έχω τουλάχιστον 6-7 δηλωσεις του πρόχειρες(για ιστορικους του μελλοντος,για τον καλυτερο pure πλει μεικερ της λιγκας κλπ). Βασικά μόνο τον Ζοτς για τον 3D έχω ακούσει να κάνει τόσες δηλώσεις.Οποτε ενδιαφέρον θα έχει η αποψη του
Σπανίως έχω ακούσει προπονητή να εκθειάζει τόσο πολύ παίκτη, έχω τουλάχιστον 6-7 δηλωσεις του πρόχειρες(για ιστορικους του μελλοντος,για τον καλυτερο pure πλει μεικερ της λιγκας κλπ). Βασικά μόνο τον Ζοτς για τον 3D έχω ακούσει να κάνει τόσες δηλώσεις.Οποτε ενδιαφέρον θα έχει η αποψη του
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει ακριβώς ηθική στο όλο ζήτημα, υπάρχουν άτυποι κανόνες που δοκιμάζονται. Όντως, η ΤΣΣΚΑ πχ δεν θα πήγαινε σε παίχτη με συμβόλαιο τον επόμενο χρόνο να τον γλυκάνει με χρήματα. Μέχρι να εκφράσει ενδιαφέρον ώστε ο παίχτης να μην ανανεώσει έφτανε.
Αυτό όμως δεν είναι επειδή οι ολιγάρχες από την Ρωσία είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από τους ολιγάρχες στο Ντουμπάι. Είναι επειδή αυτή ήταν τόσα χρόνια η κατανόηση του πως κάνεις διαπραγματεύσεις, αυτή ήταν η ισορροπία δυνάμεων των ολιγαρχών.
Ο κόσμος αλλάζει όμως και η απόπειρα για επιθετική εξαγορά παίχτη στο μπάσκετ είναι το λιγότερο. Από όλα όσα επιθετικά εξαγοράζονται είναι το μόνο που επειδή πάει κόντρα στα συμφέροντα των δικών μας ολιγαρχών δεν χρειάζεται και να μας ανησυχεί.
Όπως βλέπουμε, παίζουν άμυνα.
Λογικά θα το πάνε στα άκρα και ο Θωμάς θα μάθει τι σημαίνει το: όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Που κολλάει τέλεια στην περίπτωση του γιατί τόσα χρόνια δεν κατάφερε ποτέ να γίνει και πρίγκιπας για τον κόσμο.
Αγωνιστικά μιλώντας, ο τύπος παραμένει τοπ άσος της λίγκας. Αυτήν την στιγμή οποιοσδήποτε ομάδα θα τον ήθελε, έχει δεν έχει κλείσει ρόστερ. Του χρόνου και μετά από αποχή ενός έτους (αν συμβεί έτσι), ποιος ξέρει.
Αυτό όμως δεν είναι επειδή οι ολιγάρχες από την Ρωσία είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από τους ολιγάρχες στο Ντουμπάι. Είναι επειδή αυτή ήταν τόσα χρόνια η κατανόηση του πως κάνεις διαπραγματεύσεις, αυτή ήταν η ισορροπία δυνάμεων των ολιγαρχών.
Ο κόσμος αλλάζει όμως και η απόπειρα για επιθετική εξαγορά παίχτη στο μπάσκετ είναι το λιγότερο. Από όλα όσα επιθετικά εξαγοράζονται είναι το μόνο που επειδή πάει κόντρα στα συμφέροντα των δικών μας ολιγαρχών δεν χρειάζεται και να μας ανησυχεί.
Όπως βλέπουμε, παίζουν άμυνα.
Λογικά θα το πάνε στα άκρα και ο Θωμάς θα μάθει τι σημαίνει το: όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Που κολλάει τέλεια στην περίπτωση του γιατί τόσα χρόνια δεν κατάφερε ποτέ να γίνει και πρίγκιπας για τον κόσμο.
Αγωνιστικά μιλώντας, ο τύπος παραμένει τοπ άσος της λίγκας. Αυτήν την στιγμή οποιοσδήποτε ομάδα θα τον ήθελε, έχει δεν έχει κλείσει ρόστερ. Του χρόνου και μετά από αποχή ενός έτους (αν συμβεί έτσι), ποιος ξέρει.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να μειωθει ο ρολος του,οχι να μην παιζει καθολου.Και φυσικα θα εξηγησεις σ ενα παικτη που ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας για 5 χρονια οτι θα ερθουν αλλοι 2 μπροστα του,με περισσοτερα χρηματα και θα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.Αμφιβαλω αν εγινε αυτο και μαλιστα αν εχει μεγαλη προταση τοτε λογικη η αντιδραση του.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:44 amΔεν θα ρωτήσουμε τον γουοκαπ πως θα δυναμώσουμε την ομάδα. Πριν λίγο καιρό έκανε δηλώσεις ότι θέλει να μειωθεί ο χρόνος του για να είναι πιο φρέσκος. Καμία σχέση με τους παίχτες που ήρθαν.. απλά θέλει τα λεφτά.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:40 amΠιστευω οτι ξενερωσε που εφεραν 2 παικτες μπροστα του και με περισσοτερα χρηματα.Δεν νομιζω να τον ενδιαφερει αν μεινει κι ενα χρονο εκτος γηπεδων νομιζω.Για τετοιο ξενερωμα μιλαμε και του δινω ενα δικιο σ αυτο αν εκανε νιξη στην διοικηση και τον γραψανε κανονικα.
Σιγά μην ρωτήσει ο προπονητής τον γουοκαπ πως θα κάνει τον σχεδιασμό. Εδώ ήρθε ο Μοντέρο στα 23 του ως το πιο καυτό όνομα που έχει στόχο να παίξει NBA και ξέρει ότι με Μακινταιρ, Τζόσεφ και γουοκαπ δεν θα είχε την ελευθερία και τον χρόνο που είχε Βαλένθια. Ο Γουοκαπ στα 34 στη δύση της καριέρας του θα έχει πρόβλημα με τον ρόλο του?
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πιστεύεις ο Μπαρτζώκας που έχει δηλώσει πολλές φορές τον έρωτα του για τον γουοκαπ και ότι είναι η επιτομή του πλειμεικερ και ότι πρέπει να γραφτεί βιβλίο γι'αυτόν δεν θα τον είχε τουλάχιστον 20 λεπτά στο παρκέ? Εγώ είμαι σίγουρος ότι βασικό θά τόν ξεκινούσεKwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:52 amΝα μειωθει ο ρολος του,οχι να μην παιζει καθολου.Και φυσικα θα εξηγησεις σ ενα παικτη που ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας για 5 χρονια οτι θα ερθουν αλλοι 2 μπροστα του,με περισσοτερα χρηματα και θα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.Αμφιβαλω αν εγινε αυτο και μαλιστα αν εχει μεγαλη προταση τοτε λογικη η αντιδραση του.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:44 am
Δεν θα ρωτήσουμε τον γουοκαπ πως θα δυναμώσουμε την ομάδα. Πριν λίγο καιρό έκανε δηλώσεις ότι θέλει να μειωθεί ο χρόνος του για να είναι πιο φρέσκος. Καμία σχέση με τους παίχτες που ήρθαν.. απλά θέλει τα λεφτά.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε θα τον ρωτήσεις πως θα στήσεις την ομάδα αλλά δες το από τη δική του μεριά.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:44 amΔεν θα ρωτήσουμε τον γουοκαπ πως θα δυναμώσουμε την ομάδα. Πριν λίγο καιρό έκανε δηλώσεις ότι θέλει να μειωθεί ο χρόνος του για να είναι πιο φρέσκος. Καμία σχέση με τους παίχτες που ήρθαν.. απλά θέλει τα λεφτά.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:40 amΠιστευω οτι ξενερωσε που εφεραν 2 παικτες μπροστα του και με περισσοτερα χρηματα.Δεν νομιζω να τον ενδιαφερει αν μεινει κι ενα χρονο εκτος γηπεδων νομιζω.Για τετοιο ξενερωμα μιλαμε και του δινω ενα δικιο σ αυτο αν εκανε νιξη στην διοικηση και τον γραψανε κανονικα.
Ουσιαστικά του λένε ότι από βασικός άσσος θα γίνει τρίτος.
Ταυτόχρονα ούτε του δίνουν λεφτά που να τον ικανοποιούν ώστε να το καταπιεί αλλά και για να τον αφήσουν να φύγει ζητάνε ποσό που αντιστοιχεί σε καραβασικό παίκτη οχι στον τρίτο άσσο.
Οπότε πως να μη το δει στραβά; Ανεξάρτητα από τους λάθος χειρισμούς που έχει κάνει και αυτός δε βλέπω κάτι παράλογο στο "είτε πλήρωσε με είτε αφού έτσι κι αλλιώς με υπολογίζεις για μικρό ρόλο ασε με να παω κάπου που και θα παίζω περισσότερο και θα πληρώνομαι περισσότερο".
Υ.Γ. Υπάρχει κάπου δήλωση του Γουόκαπ ότι θέλει να παίζει λιγότερο; Δεν έχω βρει τίποτα τέτοιο, μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν πει τέτοια. Και όχι ότι ζήτησε να παίζει λιγότερο αλλά ότι είναι οκ να παίζει λιγότερο γιατί κατανοεί ότι έτσι θα είναι πιο φρέσκος να αποδίδει καλύτερα κλπ. Που βέβαια λιγότερο είναι από τα 25 του βασικού άσσου να πας στα 15 του δεύτερου οχι στα ελάχιστα του τρίτου...
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τοτε δεν θα επαιρνε αλλους 2 για βασικα γραναζια και θα κρατουσε αλλο ενα για καβατζα.Πιστευω ο Μπαρτζωκας εχει τον πρωτο λογο στην συνθεση της ομαδας.Σωστα;RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 11:02 amΠιστεύεις ο Μπαρτζώκας που έχει δηλώσει πολλές φορές τον έρωτα του για τον γουοκαπ και ότι είναι η επιτομή του πλειμεικερ και ότι πρέπει να γραφτεί βιβλίο γι'αυτόν δεν θα τον είχε τουλάχιστον 20 λεπτά στο παρκέ? Εγώ είμαι σίγουρος ότι βασικό θά τόν ξεκινούσεKwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:52 am
Να μειωθει ο ρολος του,οχι να μην παιζει καθολου.Και φυσικα θα εξηγησεις σ ενα παικτη που ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας για 5 χρονια οτι θα ερθουν αλλοι 2 μπροστα του,με περισσοτερα χρηματα και θα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.Αμφιβαλω αν εγινε αυτο και μαλιστα αν εχει μεγαλη προταση τοτε λογικη η αντιδραση του.
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας ναι. Αλλά η κατάσταση αφορά και την διοίκηση.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 11:02 amΠιστεύεις ο Μπαρτζώκας που έχει δηλώσει πολλές φορές τον έρωτα του για τον γουοκαπ και ότι είναι η επιτομή του πλειμεικερ και ότι πρέπει να γραφτεί βιβλίο γι'αυτόν δεν θα τον είχε τουλάχιστον 20 λεπτά στο παρκέ? Εγώ είμαι σίγουρος ότι βασικό θά τόν ξεκινούσεKwstantino έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:52 am
Να μειωθει ο ρολος του,οχι να μην παιζει καθολου.Και φυσικα θα εξηγησεις σ ενα παικτη που ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας για 5 χρονια οτι θα ερθουν αλλοι 2 μπροστα του,με περισσοτερα χρηματα και θα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.Αμφιβαλω αν εγινε αυτο και μαλιστα αν εχει μεγαλη προταση τοτε λογικη η αντιδραση του.
Είναι και κάτι άλλο που ξεχνάμε. Το ότι έβγαινε από τον ίδιο ότι έχει ταλαιπωρηθεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήθελε να κάνει πίσω στο ροτεισιο όσο να υπάρχει αξιόπιστη λύση στην θέση του. Όταν δεν είναι καλά και πονάει να μην αναγκάζεται να παίζει με ενέσεις πχ, ενώ ότι θα πρέπει και αυτό να αποτιμηθεί σε νέο συμβόλαιο. Δεν μπορεί να βλέπει ότι η διαφορά χρημάτων του συμβολαίου του από του Ντιλικίνα είναι μερικές χιλιάδες, από των πρωτοκλασάτων 1-2M και παράλληλα να μην γίνεται να μείνει εκτός όταν πονάει επειδή δεν μπορεί να τρέξει άλλος την ομάδα. Ούτε μπορεί να παίρνει το ρίσκο με την μέση για χάρη της ομάδας και εκείνη να μην του προτείνει από μόνη της κιόλας ανανέωση με αύξηση αποδοχών.
Αυτό που είδε λοιπόν ο Θωμάς είναι ότι τόσα χρόνια τον έχουμε βασικό και αναντικατάστατο (αρέσει δεν αρέσει στον κόσμο, ήταν απαραίτητος για τον κόουτς) και όταν έμεινε στο +1 μετά από χρόνια και χρονιά που τα έδωσε όλα δεν του προτείναμε τελικά ανανέωση την ώρα που κάναμε σχεδιασμό ο οποίος έδειχνε ότι μπορεί και απλά να τον αφήσουμε να φύγει του χρόνου.
Και εδώ λέω ότι για να τρελάθηκε τόσο πολύ ο παίχτης, κάποιος έκανε μαλακία. Ίσως του είπαν άκομψα ότι δεν αξίζει πια μεγάλο συμβόλαιο; Ίσως του είχαν τάξει ανανέωση το καλοκαίρι και τελικά σφύριζαν αδιάφορα; Πάντως δεν τρελάθηκε έτσι να τα θεωρεί όλα τόσο άδικα χωρίς να έχει γίνει κάτι, απλά επειδή θέλει τα λεφτά ή καλύτερο ρόλο.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα μας τρελανετε? Τι να δουμε απο την δικη του την μερια? Εχει ενεργο συμβολαιο χωρις buy out ναι η οχι? Οταν υπεγραφε το 23 οντας 30 χρονων δεν πιστευε οτι καποια στιγμη σε αυτη την τετραετια θα επρεπε να κανει πισω παικτικα?
Ναι καιε γω θεωρω οτι η δοικηση θα επρεπε να τον καλεσει για αυξηση στα 1.9-.2.1 μυρια πανω κατω. Μπορει να το εκανε, μπορει και οχι. Αλλα αυτα το "δες το και αποτ ην δικη του μερια" για παικτη με ολοκληρο χρονο συμβολαιο ακομα ειναι αστεια? Ναι μεν θελουμε κλειστα συμβολαια να ειμαιστε εξσφαλισμενοι αλλα θελουμε και εγγυησεις οτι επι 4 χρονια θα εχουμε τον ιδιο ρολο? Απο που και ως που?
Ναι καιε γω θεωρω οτι η δοικηση θα επρεπε να τον καλεσει για αυξηση στα 1.9-.2.1 μυρια πανω κατω. Μπορει να το εκανε, μπορει και οχι. Αλλα αυτα το "δες το και αποτ ην δικη του μερια" για παικτη με ολοκληρο χρονο συμβολαιο ακομα ειναι αστεια? Ναι μεν θελουμε κλειστα συμβολαια να ειμαιστε εξσφαλισμενοι αλλα θελουμε και εγγυησεις οτι επι 4 χρονια θα εχουμε τον ιδιο ρολο? Απο που και ως που?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο