Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 4:27 am
JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 am
Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.
Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.
Συγκεκριμένα τωρα για τον κάθε παιχτη. Μάλλον δεν έχεις δει ματς της τσσκα φετος αλλά ο Μπολομποι ειναι καθαρό 5αρι που υπο συνθήκες δίνει και κανα 5λεπτο στο 4 κι οχι το ανάποδο που λες εσύ. Γενικά το μπακαπ σεντερ για μια 3ετια της τσσκα των 30 εκατ μπατζετ δεν ειναι και λιγο να τον πάρει ο Ολυμπιακός, σουπερ κίνηση θα ναι! Εγώ ας πούμε τον θελω με τα χίλια στον ΠΑΟ για μπακαπ του Παπαγιαννη. Ειναι ΜΑΠ, σουπερ αμυντικός, σουπερ αθλητικός, με στοιχεία που δεν εχει ο Φαλ και καλο τριποντακι κι ολας για σεντερ.
Ο Μπεντιλ κι ολας που είναι για Γιουροκαπ σύμφωνα με σένα, τον πήρε φετος ολόκληρος Μεσινα για αντι-Μητογλου και τον έφερε σε κοτζαμ Αρμανι για βασικο 4αρι ουσιαστικά εν τελει και ανταποκριθηκε άψογα. Και στη σειρά πλειοφ στη γιουρολιγκ και στους τελικούς με Βιρτους. Πολυ καλος ριμπαουντερ, σκληρός παιχτης και φέτος σουταρε για 3ποντο με 40%, οτι πρεπει για 15 λεπτα πίσω από Σασα. Καλά τον Ζανέιρο Σαρλς ουτε που τον κοιτάει.
Ο Γκιφαι ναι είναι μια φθηνή επιλογή, παιχτης νέος σε ηλικία με προοπτικές ακομα, με σούπερ 3ποντο, που όντως έρχεται από κακη σεζον, μπορει να ανακάμψει όμως. Δεν θέλετε κάτι σουπερ εκει... έχετε στο 3 τον Παπ, λίγο από Μακισικ και λίγο από Βεζενκοφ ούτως ή άλλως. Αν σας περισσεύουν λεφτα σε ιδιο στυλ παιχτη αλλα πολυ πιο ποιοτικος είναι ο Γουιλιαμ Χαουαρντ της Βιλερμπαν (για να συνεχίσετε και τη παράδοση να παίρνετε παιχτες απο εκει). Ασύλληπτος 3ποντερ που παιζει εξίσου καλά στο 3 και στο 4.
Μην βλέπεις μεμονωμένα τους παιχτες, δες όμως ποσο ταιριάζουν και πόσο καλά θα δενανε στο ήδη καλό σας σύνολο. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε εναν τοσο ποιοτικό κορμο και δεν θέλει πολλές αλλαγές. Γιατι με το σκεπτικό σου κι από τον Μακισικ καλύτερο παιχτη μπορείτε να βρείτε, δεν ειναι βλακας όμως ο Μπαρτζωκας που δεν τον αλλάζει.
Επιμένω πως η πρόταση μου θα αποτελεί αναβάθμιση και θα βγείτε κερδισμένοι αν κάνετε αυτές τις προσθήκες (να δεχτώ να αλλάξω τον Γκιφαι με τον Χαουαρντ οκ).
Βρε φιλε μου, δεν μπορω να σας καταλαβω. Γραφω στα του Ολυμπιακου, γραφω στα του Παναθηναικου, γραφω και στα Β εθνικης που ειναι η ομαδα μου, στην Γ, μεχρι και στα μουσικα μια στις τοσες ,αφηνω τα αναπτυξιακα που ειναι η καβλα μου, και το ΝΒΑ που ειναι ο χαβαλες μου . Γιατι πρεπει να ειμαι Ολυμπιακος οταν ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και Παναθηναικος οταν ο Παναθηναικος ειναι αυτος καλυτερος με την σειρα του; Δεν υπαρχουν μονο δυο ομαδες στην Ελλαδα.
Στο ΝΒΑ με εβγαλαν Γουοριορ και τους ειπα ειμαι με τους Γουοριορς τωρα που μ αρεσει πως παιζουν , παλια γουσταρα Σαν Αντονιο. Γιατι οτι λεμε πρεπει να βαφονται με τον οπαδισμο; Πανιωνιος ειμαι ο ερμος και μη μου πεις που να το ξερω, εχει την σημαιουλα διπλα στο νικνειμ μαζι με των Γουοριορς. Χελλοοου
Ενταξει προφανως δεν μπαινεις στα αλλα που γραφω, αλλιως θα το ειχες καταλαβει.
Τεσπα, κουραζει αυτο το θεμα με πρασινους και κοκκινους. Για μπασκετ μιλαμε. Για μενα πρασινοι και κοκκινοι καταστρεφουν τον ελληνικο αθλητισμο οπου κοντραροντε και εδω το μπασκετ, μιας και μιλαμε γι αυτο. Αλλα οταν γραφουμε για μπασκετ , δεν κοιταμε χρωματα. Εγω τουλαχιστον. ΜΙλαω τεχνικα οπως εγω το βλεπω. Μπορει και να εχω αδικο, αλλα 40 χρονια + στον χωρο κατι μου κοβει πιστευω.
Για τους παιχτες τωρα.
Τους ξερω πολυ καλα , τους εχω δει επανειλημμενα. Στον τροπο που βλεπω εγω το μπασκετ ειναι και Μπεντιλ και Γκιφαι παιχτες για κατω ζωνη Γιουρολιγκ στην καλυτερη, για τον Μπεντιλ οριακα και για Γιουροκαπ.
Ο Μεσινα τον πηρε στην μεση της χρονιας, δεν τον πηρε καλοκαιρακι. Αν ειναι τοσο καλος ας τον κρατησει και δευτερη σεζον. Μετριος ριμπαουντερ ειναι, σκληρος δεν ξερω τι σημαινει στο μπασκετ. Εγω τον βλεπω στην αμυνα να χανεται στα ροτεισον πανω απο τις μισες φορες.Δεν τον παιρνεις για να κανει πορτα.
Σουτερ ειναι αναλογα με την μερα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν του αρεσει του Μπαρτζωκα ας τον παρει, προφανως ξερει καλυτερα και πληρωνεται και για να κανει σωστα ή λαθη.
Γκιφαι , καλος σουτερ, σοφτ, μη αθλητικος, μετριος ριμπαουντερ κατω του μετριου αμυντικος , γι αυτο εφυγε απο την Αλμπα και πηγε σε ομαδα που τερματισε κατω απ αυτην φετος (αν θυμαμε καλα) . Ουτε στην Αλμπα με ενθουσιαζε. Και ο Ερικσον που πηγε στη θεση του καλος τριποντακιας ειναι , μαλλον καλυτερος, γιατι δεν τον προτεινεις; Παλι οχι θα ελεγα.
Απο τον κανενα που ειχε στο 3 πισω απο Παπανικολαου ο Ολυμπιακος βεβαια καλυτερος ειναι. Για μενα ο Ολυμπιακος ηθελε 3-4 περσυ και πηρε τον Εισι

και φετος δεν εχει κλεισει το ροστερ για να υποθεσω ακριβως τι ειδους τριαρι θελει. Αναλογα τι θα παρει στο 4 στο 4-5 και στο 5 αν γινει αλλαγη.
Κατα την αποψη μου παιχτες σαν τον Γκιφαι και τον Μπεντιλ δεν ειναι για ομαδες με φιλοδοξιες. Ειναι για να τους παρεις στην μεση της χρονιας αμα σου χτυπησει καποιος, ή αν εχεις θεση κενη και δεν διαλεγεις κανενα Εισι. Που και ο Εισι καλος ηταν στην Μακαμπι,αλλα στον Ολυμπιακο εκανε τον παγκο γυαλι
Τουλαχιστον δεν επιμενεις πως ειναι σεντερ ο Μπολομποι ,εδω τα βρηκαμε.
Και για το τριποντο που εχουν καποιοι λατρεια. Καλο ειναι το τριποντο, αλλα καλυτερο να μην εισαι τρυπα πισω και ας βαζεις μονο βολες μπροστα. Δεν ειναι το σουτ μονο το μπασκετ. Χρησιμο ειναι δεν λεω, Γουοριορς υποστηριζω, αλλα καθε ομαδα φτιαχνεται με τα συστατικα που χρειαζεται. Ο Ουοκαπ δεν ειναι καλος σουτερ αλλα επαιξε ρολο στον Ολυμπιακο. Ο Καλαθης που θες περναν ολοι απο κατω στα πικ, αλλα ειναι χρονια απο τα καλυτερα ποιντ γκαρντ στην Ευρωπη. Για μενα η ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα στο αθλημα ειναι να μην τρως πισω και οχι τι βαζεις μπροστα. Αμα δεν μπορεις εσυ θα τα βαλει αλλος, αλλα αμα δεν κοβεις πισω ουτε με βαλε κανεις δεν θα σε καλυψει. Θα σε χτυπαν ολο το βραδυ. Αυτα τα ολιγα.

Ξεχασα, και ο Χαουαρντ δευτερατζα ειναι, απο τον Γκιφαι ομως ειναι λιγο καλυτερος.