2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:27 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:22 am
Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:19 am

Α καλα το banking news του Σωτηρακοπουλου. Μανατζεροδουλεια ειναι, μην ασχολεισαι.
Μα γράφουν ότι τα είπε ο ίδιος ο παίκτης!Όλη τη συνέντευξη κι όλας σε αποσιωπιτικά....Τόσο δούλεμα και θέατρο πια;
Βρε μαν μου αυτοι εγραψαν και για το 1.5 της Παρτιζαν και ειπε ο Σαβιτς πως ειπε στον Λεπενιωτη πως δεν ξερει καν το ονομα του εκπροσωπου του Ντορσευ.
https://www.bnsports.gr/basketball/arti ... atommyriou
:roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:28 am

austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:24 am
Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:19 am

Α καλα το banking news του Σωτηρακοπουλου. Μανατζεροδουλεια ειναι, μην ασχολεισαι.
τι εννοείς; ότι δε το είπε όντως ο Ντόρσεϊ ή ότι απλά είναι μιλημένος από το μάνατζερ του για να πάρει κάτι παραπάνω; και αν το δεύτερο, έχει σημασία το πού έκανε τη δήλωση;
Εννοεις πως δεν ξερεις πως οι αντζεντηδες συνεργαζονται με δημοσιογραφους και σαιτ; Δεν σε εχω για αγαθο :wink:

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:29 am

Αν είναι μανατζεροδουλειά αφού έχεις φτάσει 50% την αύξηση στις αποδοχές σου, τι το τραβάς το σχοινί κι άλλο;Για να σουν πουν bye bye και να βρεις με 1,5 plus σε καμιά άλλη;Ακόμα χειρότερο μου φαίνεται αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Καλά σοβαρά τώρα? Και εγώ διάβασα οτι εκανε δηλώσεις και φαντάστηκα οτι τις έκανε στην Nova μετα το ματς. Από το κεφάλι τπυς τα βγάζουν όλα??

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:32 am

Hipster έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:22 am

Μα γράφουν ότι τα είπε ο ίδιος ο παίκτης!Όλη τη συνέντευξη κι όλας σε αποσιωπιτικά....Τόσο δούλεμα και θέατρο πια;
Βρε μαν μου αυτοι εγραψαν και για το 1.5 της Παρτιζαν και ειπε ο Σαβιτς πως ειπε στον Λεπενιωτη πως δεν ξερει καν το ονομα του εκπροσωπου του Ντορσευ.
Βρε ναι, αλλά εδω έχει και συνέντευξη του ίδιου του παίκτη, στον Νιανιά....Εκτος κι αν ο ρεπόρτερ τα χει κάνει στη μετάφραση νιανιά τελείως..... :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:34 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Αν είναι μανατζεροδουλειά αφού έχεις φτάσει 50% την αύξηση στις αποδοχές σου, τι το τραβάς το σχοινί κι άλλο;Για να σουν πουν bye bye και να βρεις με 1,5 plus σε καμιά άλλη;Ακόμα χειρότερο μου φαίνεται αυτό.
Αυτο δεν με αφορα αν το βλεπεις χειροτερο. Ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
Μπες και τσεκαρε, δεν ασχολουμαι καν να κοιταξω. Ποιος ειναι ο δημοσιογραφος που πηρε την συνεντευξη. Μιλησε σε Νοβα, σε ΕΡΤ και δεν ειπε τιποτα. Ποιος ειναι ο θεος που πηρε την ειδησαρα;
Υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται "Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε" . Δεν παει σε σενα ο χαρακτηρισμος, μην παρεξηγηθουμε ε; :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:35 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Βρε ναι, αλλά εδω έχει και συνέντευξη του ίδιου του παίκτη, στον Νιανιά....Εκτος κι αν ο ρεπόρτερ τα χει κάνει στη μετάφραση νιανιά τελείως..... :hoho:
Ποιος ειναι ο Νιανιας :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:
Που αλλου γραφει; :hammer:

ΥΓ Παντως το καλοκαιρι θα ειναι μακρυ. Εχει παιχνιδια με την εθνικη.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Παρ Ιούλ 01, 2022 1:39 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:39 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:28 am
austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:24 am

τι εννοείς; ότι δε το είπε όντως ο Ντόρσεϊ ή ότι απλά είναι μιλημένος από το μάνατζερ του για να πάρει κάτι παραπάνω; και αν το δεύτερο, έχει σημασία το πού έκανε τη δήλωση;
Εννοεις πως δεν ξερεις πως οι αντζεντηδες συνεργαζονται με δημοσιογραφους και σαιτ; Δεν σε εχω για αγαθο :wink:
μωρέ το ξέρω αυτό, απλά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική στη συγκεκριμένη περίπτωση. έβαλε ο μάνατζερ το Ντόρσεϊ να μιλήσει στο Bn sports και να πει αυτά που είπε, για ποιο λόγο; τι έχει να κερδίσει; δεν είναι ότι ασκεί πίεση στον Ολυμπιακό να αυξήσει την προσφορά, τον Ντόρσεϊ κράζει ο κόσμος που κάνει το δύσκολο όχι τους Αγγελόπουλους που δε δίνουν παραπάνω.

προφανώς ο ίδιος (ο μάνατζερ) ξέρει τι έχει πει με τον Ολυμπιακό και τι ισχύει στην πραγματικότητα.

σίγουρα πάντως είναι ύποπτο ότι το είπε μόνο στο bn sports, τι διάολο τόσοι δημοσιογράφοι από τόσα Μέσα, κανείς άλλος δε τον ρώτησε για το μέλλον του;

austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:41 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Hipster έγραψε:

άσχετο, το Νιανιάς είναι όνομα δημοσιογράφου ή παρατσούκλι τύπου Λέλος, Λαλάκης κτλ;

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:45 am

austerity_blues έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

άσχετο, το Νιανιάς είναι όνομα δημοσιογράφου ή παρατσούκλι τύπου Λέλος, Λαλάκης κτλ;
Περα απ την πλακα. Δεν παριστανω πως ξερω τι εγινε. Δεν ειδα καν το αρθρο.
Μιλαγαμε πριν κανα δυο βδομαδες για το συγκεκριμενο μεσο για ενα αποκλειστικο που ηταν λαγος απο μανατζερ μεσο ΕΟΚ. Αυτο το ξερω 100%
Δεν λεω πως δεν υπαρχει, λεω πως μονο εκει υπηρξε η διαρροη και πουθενα αλλου.
Λεω το απλο που λες και εσυ. Κανεις δεν ρωτησε, πηγε ενας Νιανιας ρωτησε τον Ντορσευ και αυτος του ανοιξε την καρδια του. :roofl:
Τι να σου πω; Εχει ηχητικο ρε παιδι μου η συνεντευξη;
Ομολογω πως οι τραπεζες για μενα ειναι ...... ουτε την γριπη μου δε τους δινω, οχι εμπιστοσυνη. Ειναι και προκατειλημμενος δηλαδη, να τα λεμε ολα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Παρ Ιούλ 01, 2022 1:58 am

austerity_blues έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Οχι, έτσι λέγεται το επίθετο του, Νιανιάς.Πρώτη φορά τον βλέπω νέος πρέπει να ναι ο άνθρωπος.Δεν μπορεί να τα γράφει κι έτσι αυτά πάντως πέρα απ τη πλάκα, να κάτσει να γράψει απ το μυαλό του λόγια παίκτη προς τον ίδιον αυτοπροσώπως που δεν έχουν ειπωθεί;Φλερτάρεις και με μηνύσεις έτσι, δεν είναι απλό.....Αν πάλι, ο παίκτης του τα λέει αυτά έτσι απλά για να πάρει κι άλλη αύξηση στο συμβόλαιο, ίσως του ρθει και μπούμερανγκ και τον χαιρετίσει ο Ολυμπιακός for ever....

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 2:20 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:58 am
austerity_blues έγραψε:

Οχι, έτσι λέγεται το επίθετο του, Νιανιάς.Πρώτη φορά τον βλέπω νέος πρέπει να ναι ο άνθρωπος.Δεν μπορεί να τα γράφει κι έτσι αυτά πάντως πέρα απ τη πλάκα, να κάτσει να γράψει απ το μυαλό του λόγια παίκτη προς τον ίδιον αυτοπροσώπως που δεν έχουν ειπωθεί;Φλερτάρεις και με μηνύσεις έτσι, δεν είναι απλό.....Αν πάλι, ο παίκτης του τα λέει αυτά έτσι απλά για να πάρει κι άλλη αύξηση στο συμβόλαιο, ίσως του ρθει και μπούμερανγκ και τον χαιρετίσει ο Ολυμπιακός for ever....
Μολις διαβασα απο περιεργεια το αρθρακι . Το ηξεις αφηξεις το ξες; Αυτο λεει.
Ειναι μπερδεμενα, τιποτα ξεκαθαρο (δεν εχει υπογραψει ακομα, κλισε εκφρασεις)
Θα παω να δω τους δικους μου , ο χρονος θα δειξει (στοκαλο να παει ο ανθρωπος εχεινα τους δει 11 μηνες λεει πιο πανω και ο χρονος παντα δειχνει)
Το καλοκαιρι θα ναι μακρυ.( Φυσικα εχει παιχνιδια αυγουστο μηνα, μακρυ θα ειναι).
Καμια μηνυση, δεν ειπα πως ο παιχτης ειναι αθωος του "αιματος". Ο Ολυμπιακος τα ιδια αντιμετωπιζει με ολους. Δεν ειναι ολοι Πριντεζης και Παπανικολαου. Το ξερουν το παραμυθι, ετσι ειναι η δουλεια.
Εσενα σε εντυπωσιαζει γιατι δεν εχεις σχεση μ αυτα και εισαι απλα οπαδος.
Ο Ολυμπιακος ειναι ΚΑΕ και ο παιχτης επαγγελματιας, οπως και ο αντζεντηςτου.
Αν μου το εφερνε εμενα ο ατζεντης μου αυτο το κειμενο να το υπογραψω θα το υπεγραφα και μετα αν με ρωταγαν θα ελεγα ναι μεν αλλα.
Οταν τοδουμε να το αναπαραγουν και αλλα μεσα το ξανασυζηταμε. Φερ ιναφ; :)
ΥΓ Ενταξει μολογα το, εχεις φαει και κολλημα πως πρεπει να μπει στο ΣΕΦ ξερω γω και να φιλησει το σημα στο κεντρο :roofl:
Δεν γινονται αυτα στο επαγγλεματικο μπασκετ, μην σου πω ουτε στο ερασιτεχνικο καν πλεον. Αμερικανος ειναι ο καθε Ντορσευ και χεσμενο τον εχει τον Ολυμπιακο. Αν του εδινε 1.8 ο Γιαννακοπουλος θα πηγαινε και με κασκολ του Παναθηναικου και μπλουζακι διαφημιστικο της ΒΙΑΝΕΞ στην φωτογραφηση.
Απο το ΝΒΑ ηρθε ο ανθρωπος οχι απο την ΕΣΚΑΝΑ. Ετσι ρολαρουν εκει :roofl:

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 01, 2022 3:42 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:02 am
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 12:48 am
Εγω εχω μια πολύ δυνατή αίσθηση πως ο Ντορσει θα μεινει στον Ολυμπιακό. Γενικης πιστεύω πως η ομαδα σας θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, είναι κελεπούρι ο τύπος.

Αν μεινει μετα θέλετε δυο κινήσεις στους ψηλους και μια προσθήκη στα φτερά. 3 παιχτες συνολο. Εγω θα έλεγα Bentil, Bolomboy, Giffey ή Howard και κλείσατε! Δεν ειναι παιχτες βόμβες αλλα θα κάνουν την ήδη καλό σας σύνολο 10 φορες καλύτερο.

Το Α και το Ω βεβαια ειναι να κρατήσετε τον Βεζενκοφ!!

SLOUKAS - WALKUP - LOUNTZIS
DORSEY - MCKISSIC - LARENTZAKIS
PAPANIKOLAOU - GIFFEY
VEZENKOV - BENTIL
FALL - BOLOMBOY
Σορυ ρε μαν, αλλα αυτες οι προτασεις ειναι στα ορια του σαμποταζ :roofl:
Ο Γκιφει απετυχε παταγωδως στην Ζαλγκιρις και ο Μπεντιλ ειναι παιχτης πιο πολυ για Γιουροκαπ παρα για Γιουρολιγκ. Αντε οκ τον Μπολομποι , αλλα κι αυτος δεν πολυ ειναι σεντερ, 4αρι ειναι που μπορει και κανα 10 λεπτο στο 5 στην αναγκη. :dribble:
Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.

Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.

Συγκεκριμένα τωρα για τον κάθε παιχτη. Μάλλον δεν έχεις δει ματς της τσσκα φετος αλλά ο Μπολομποι ειναι καθαρό 5αρι που υπο συνθήκες δίνει και κανα 5λεπτο στο 4 κι οχι το ανάποδο που λες εσύ. Γενικά το μπακαπ σεντερ για μια 3ετια της τσσκα των 30 εκατ μπατζετ δεν ειναι και λιγο να τον πάρει ο Ολυμπιακός, σουπερ κίνηση θα ναι! Εγώ ας πούμε τον θελω με τα χίλια στον ΠΑΟ για μπακαπ του Παπαγιαννη. Ειναι ΜΑΠ, σουπερ αμυντικός, σουπερ αθλητικός, με στοιχεία που δεν εχει ο Φαλ και καλο τριποντακι κι ολας για σεντερ.

Ο Μπεντιλ κι ολας που είναι για Γιουροκαπ σύμφωνα με σένα, τον πήρε φετος ολόκληρος Μεσινα για αντι-Μητογλου και τον έφερε σε κοτζαμ Αρμανι για βασικο 4αρι ουσιαστικά εν τελει και ανταποκριθηκε άψογα. Και στη σειρά πλειοφ στη γιουρολιγκ και στους τελικούς με Βιρτους. Πολυ καλος ριμπαουντερ, σκληρός παιχτης και φέτος σουταρε για 3ποντο με 40%, οτι πρεπει για 15 λεπτα πίσω από Σασα. Καλά τον Ζανέιρο Σαρλς ουτε που τον κοιτάει.

Ο Γκιφαι ναι είναι μια φθηνή επιλογή, παιχτης νέος σε ηλικία με προοπτικές ακομα, με σούπερ 3ποντο, που όντως έρχεται από κακη σεζον, μπορει να ανακάμψει όμως. Δεν θέλετε κάτι σουπερ εκει... έχετε στο 3 τον Παπ, λίγο από Μακισικ και λίγο από Βεζενκοφ ούτως ή άλλως. Αν σας περισσεύουν λεφτα σε ιδιο στυλ παιχτη αλλα πολυ πιο ποιοτικος είναι ο Γουιλιαμ Χαουαρντ της Βιλερμπαν (για να συνεχίσετε και τη παράδοση να παίρνετε παιχτες απο εκει). Ασύλληπτος 3ποντερ που παιζει εξίσου καλά στο 3 και στο 4.

Μην βλέπεις μεμονωμένα τους παιχτες, δες όμως ποσο ταιριάζουν και πόσο καλά θα δενανε στο ήδη καλό σας σύνολο. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε εναν τοσο ποιοτικό κορμο και δεν θέλει πολλές αλλαγές. Γιατι με το σκεπτικό σου κι από τον Μακισικ καλύτερο παιχτη μπορείτε να βρείτε, δεν ειναι βλακας όμως ο Μπαρτζωκας που δεν τον αλλάζει.

Επιμένω πως η πρόταση μου θα αποτελεί αναβάθμιση και θα βγείτε κερδισμένοι αν κάνετε αυτές τις προσθήκες (να δεχτώ να αλλάξω τον Γκιφαι με τον Χαουαρντ οκ).

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Ιούλ 01, 2022 4:27 am

JohnnyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 1:02 am

Σορυ ρε μαν, αλλα αυτες οι προτασεις ειναι στα ορια του σαμποταζ :roofl:
Ο Γκιφει απετυχε παταγωδως στην Ζαλγκιρις και ο Μπεντιλ ειναι παιχτης πιο πολυ για Γιουροκαπ παρα για Γιουρολιγκ. Αντε οκ τον Μπολομποι , αλλα κι αυτος δεν πολυ ειναι σεντερ, 4αρι ειναι που μπορει και κανα 10 λεπτο στο 5 στην αναγκη. :dribble:
Φίλε μαλλον δεν έχεις καλή εικόνα για τους παιχτες που προτείνω, θα στε 3 επίπεδα πάνω με αυτους τους ρολιστες σε σχεση με φετος. Δεν ειναι απαραίτητο να ρθει ο Μπεικον με τον Μιλουτινοφ για να ανέβετε επίπεδο.

Οι Γκιφαι/Χαουαρντ, Μπεντιλ και Μπολομποι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με Μαρτιν, Λιβιο και τους ανύπαρκτους φετος Εισι και Πριντεζη.

Συγκεκριμένα τωρα για τον κάθε παιχτη. Μάλλον δεν έχεις δει ματς της τσσκα φετος αλλά ο Μπολομποι ειναι καθαρό 5αρι που υπο συνθήκες δίνει και κανα 5λεπτο στο 4 κι οχι το ανάποδο που λες εσύ. Γενικά το μπακαπ σεντερ για μια 3ετια της τσσκα των 30 εκατ μπατζετ δεν ειναι και λιγο να τον πάρει ο Ολυμπιακός, σουπερ κίνηση θα ναι! Εγώ ας πούμε τον θελω με τα χίλια στον ΠΑΟ για μπακαπ του Παπαγιαννη. Ειναι ΜΑΠ, σουπερ αμυντικός, σουπερ αθλητικός, με στοιχεία που δεν εχει ο Φαλ και καλο τριποντακι κι ολας για σεντερ.

Ο Μπεντιλ κι ολας που είναι για Γιουροκαπ σύμφωνα με σένα, τον πήρε φετος ολόκληρος Μεσινα για αντι-Μητογλου και τον έφερε σε κοτζαμ Αρμανι για βασικο 4αρι ουσιαστικά εν τελει και ανταποκριθηκε άψογα. Και στη σειρά πλειοφ στη γιουρολιγκ και στους τελικούς με Βιρτους. Πολυ καλος ριμπαουντερ, σκληρός παιχτης και φέτος σουταρε για 3ποντο με 40%, οτι πρεπει για 15 λεπτα πίσω από Σασα. Καλά τον Ζανέιρο Σαρλς ουτε που τον κοιτάει.

Ο Γκιφαι ναι είναι μια φθηνή επιλογή, παιχτης νέος σε ηλικία με προοπτικές ακομα, με σούπερ 3ποντο, που όντως έρχεται από κακη σεζον, μπορει να ανακάμψει όμως. Δεν θέλετε κάτι σουπερ εκει... έχετε στο 3 τον Παπ, λίγο από Μακισικ και λίγο από Βεζενκοφ ούτως ή άλλως. Αν σας περισσεύουν λεφτα σε ιδιο στυλ παιχτη αλλα πολυ πιο ποιοτικος είναι ο Γουιλιαμ Χαουαρντ της Βιλερμπαν (για να συνεχίσετε και τη παράδοση να παίρνετε παιχτες απο εκει). Ασύλληπτος 3ποντερ που παιζει εξίσου καλά στο 3 και στο 4.

Μην βλέπεις μεμονωμένα τους παιχτες, δες όμως ποσο ταιριάζουν και πόσο καλά θα δενανε στο ήδη καλό σας σύνολο. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε εναν τοσο ποιοτικό κορμο και δεν θέλει πολλές αλλαγές. Γιατι με το σκεπτικό σου κι από τον Μακισικ καλύτερο παιχτη μπορείτε να βρείτε, δεν ειναι βλακας όμως ο Μπαρτζωκας που δεν τον αλλάζει.

Επιμένω πως η πρόταση μου θα αποτελεί αναβάθμιση και θα βγείτε κερδισμένοι αν κάνετε αυτές τις προσθήκες (να δεχτώ να αλλάξω τον Γκιφαι με τον Χαουαρντ οκ).
Βρε φιλε μου, δεν μπορω να σας καταλαβω. Γραφω στα του Ολυμπιακου, γραφω στα του Παναθηναικου, γραφω και στα Β εθνικης που ειναι η ομαδα μου, στην Γ, μεχρι και στα μουσικα μια στις τοσες ,αφηνω τα αναπτυξιακα που ειναι η καβλα μου, και το ΝΒΑ που ειναι ο χαβαλες μου . Γιατι πρεπει να ειμαι Ολυμπιακος οταν ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και Παναθηναικος οταν ο Παναθηναικος ειναι αυτος καλυτερος με την σειρα του; Δεν υπαρχουν μονο δυο ομαδες στην Ελλαδα.
Στο ΝΒΑ με εβγαλαν Γουοριορ και τους ειπα ειμαι με τους Γουοριορς τωρα που μ αρεσει πως παιζουν , παλια γουσταρα Σαν Αντονιο. Γιατι οτι λεμε πρεπει να βαφονται με τον οπαδισμο; Πανιωνιος ειμαι ο ερμος και μη μου πεις που να το ξερω, εχει την σημαιουλα διπλα στο νικνειμ μαζι με των Γουοριορς. Χελλοοου :)
Ενταξει προφανως δεν μπαινεις στα αλλα που γραφω, αλλιως θα το ειχες καταλαβει.
Τεσπα, κουραζει αυτο το θεμα με πρασινους και κοκκινους. Για μπασκετ μιλαμε. Για μενα πρασινοι και κοκκινοι καταστρεφουν τον ελληνικο αθλητισμο οπου κοντραροντε και εδω το μπασκετ, μιας και μιλαμε γι αυτο. Αλλα οταν γραφουμε για μπασκετ , δεν κοιταμε χρωματα. Εγω τουλαχιστον. ΜΙλαω τεχνικα οπως εγω το βλεπω. Μπορει και να εχω αδικο, αλλα 40 χρονια + στον χωρο κατι μου κοβει πιστευω.
Για τους παιχτες τωρα.
Τους ξερω πολυ καλα , τους εχω δει επανειλημμενα. Στον τροπο που βλεπω εγω το μπασκετ ειναι και Μπεντιλ και Γκιφαι παιχτες για κατω ζωνη Γιουρολιγκ στην καλυτερη, για τον Μπεντιλ οριακα και για Γιουροκαπ.
Ο Μεσινα τον πηρε στην μεση της χρονιας, δεν τον πηρε καλοκαιρακι. Αν ειναι τοσο καλος ας τον κρατησει και δευτερη σεζον. Μετριος ριμπαουντερ ειναι, σκληρος δεν ξερω τι σημαινει στο μπασκετ. Εγω τον βλεπω στην αμυνα να χανεται στα ροτεισον πανω απο τις μισες φορες.Δεν τον παιρνεις για να κανει πορτα. :wink:
Σουτερ ειναι αναλογα με την μερα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν του αρεσει του Μπαρτζωκα ας τον παρει, προφανως ξερει καλυτερα και πληρωνεται και για να κανει σωστα ή λαθη.
Γκιφαι , καλος σουτερ, σοφτ, μη αθλητικος, μετριος ριμπαουντερ κατω του μετριου αμυντικος , γι αυτο εφυγε απο την Αλμπα και πηγε σε ομαδα που τερματισε κατω απ αυτην φετος (αν θυμαμε καλα) . Ουτε στην Αλμπα με ενθουσιαζε. Και ο Ερικσον που πηγε στη θεση του καλος τριποντακιας ειναι , μαλλον καλυτερος, γιατι δεν τον προτεινεις; Παλι οχι θα ελεγα. :D
Απο τον κανενα που ειχε στο 3 πισω απο Παπανικολαου ο Ολυμπιακος βεβαια καλυτερος ειναι. Για μενα ο Ολυμπιακος ηθελε 3-4 περσυ και πηρε τον Εισι :!: :?: και φετος δεν εχει κλεισει το ροστερ για να υποθεσω ακριβως τι ειδους τριαρι θελει. Αναλογα τι θα παρει στο 4 στο 4-5 και στο 5 αν γινει αλλαγη.
Κατα την αποψη μου παιχτες σαν τον Γκιφαι και τον Μπεντιλ δεν ειναι για ομαδες με φιλοδοξιες. Ειναι για να τους παρεις στην μεση της χρονιας αμα σου χτυπησει καποιος, ή αν εχεις θεση κενη και δεν διαλεγεις κανενα Εισι. Που και ο Εισι καλος ηταν στην Μακαμπι,αλλα στον Ολυμπιακο εκανε τον παγκο γυαλι :)
Τουλαχιστον δεν επιμενεις πως ειναι σεντερ ο Μπολομποι ,εδω τα βρηκαμε.
Και για το τριποντο που εχουν καποιοι λατρεια. Καλο ειναι το τριποντο, αλλα καλυτερο να μην εισαι τρυπα πισω και ας βαζεις μονο βολες μπροστα. Δεν ειναι το σουτ μονο το μπασκετ. Χρησιμο ειναι δεν λεω, Γουοριορς υποστηριζω, αλλα καθε ομαδα φτιαχνεται με τα συστατικα που χρειαζεται. Ο Ουοκαπ δεν ειναι καλος σουτερ αλλα επαιξε ρολο στον Ολυμπιακο. Ο Καλαθης που θες περναν ολοι απο κατω στα πικ, αλλα ειναι χρονια απο τα καλυτερα ποιντ γκαρντ στην Ευρωπη. Για μενα η ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα στο αθλημα ειναι να μην τρως πισω και οχι τι βαζεις μπροστα. Αμα δεν μπορεις εσυ θα τα βαλει αλλος, αλλα αμα δεν κοβεις πισω ουτε με βαλε κανεις δεν θα σε καλυψει. Θα σε χτυπαν ολο το βραδυ. Αυτα τα ολιγα. :peace:
Ξεχασα, και ο Χαουαρντ δευτερατζα ειναι, απο τον Γκιφαι ομως ειναι λιγο καλυτερος. :dribble:

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 01, 2022 5:20 am

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 01, 2022 4:27 am
JohnnyPao έγραψε:

Βρε φιλε μου, δεν μπορω να σας καταλαβω. Γραφω στα του Ολυμπιακου, γραφω στα του Παναθηναικου, γραφω και στα Β εθνικης που ειναι η ομαδα μου, στην Γ, μεχρι και στα μουσικα μια στις τοσες ,αφηνω τα αναπτυξιακα που ειναι η καβλα μου, και το ΝΒΑ που ειναι ο χαβαλες μου . Γιατι πρεπει να ειμαι Ολυμπιακος οταν ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και Παναθηναικος οταν ο Παναθηναικος ειναι αυτος καλυτερος με την σειρα του; Δεν υπαρχουν μονο δυο ομαδες στην Ελλαδα.
Στο ΝΒΑ με εβγαλαν Γουοριορ και τους ειπα ειμαι με τους Γουοριορς τωρα που μ αρεσει πως παιζουν , παλια γουσταρα Σαν Αντονιο. Γιατι οτι λεμε πρεπει να βαφονται με τον οπαδισμο; Πανιωνιος ειμαι ο ερμος και μη μου πεις που να το ξερω, εχει την σημαιουλα διπλα στο νικνειμ μαζι με των Γουοριορς. Χελλοοου :)
Ενταξει προφανως δεν μπαινεις στα αλλα που γραφω, αλλιως θα το ειχες καταλαβει.
Τεσπα, κουραζει αυτο το θεμα με πρασινους και κοκκινους. Για μπασκετ μιλαμε. Για μενα πρασινοι και κοκκινοι καταστρεφουν τον ελληνικο αθλητισμο οπου κοντραροντε και εδω το μπασκετ, μιας και μιλαμε γι αυτο. Αλλα οταν γραφουμε για μπασκετ , δεν κοιταμε χρωματα. Εγω τουλαχιστον. ΜΙλαω τεχνικα οπως εγω το βλεπω. Μπορει και να εχω αδικο, αλλα 40 χρονια + στον χωρο κατι μου κοβει πιστευω.
Για τους παιχτες τωρα.
Τους ξερω πολυ καλα , τους εχω δει επανειλημμενα. Στον τροπο που βλεπω εγω το μπασκετ ειναι και Μπεντιλ και Γκιφαι παιχτες για κατω ζωνη Γιουρολιγκ στην καλυτερη, για τον Μπεντιλ οριακα και για Γιουροκαπ.
Ο Μεσινα τον πηρε στην μεση της χρονιας, δεν τον πηρε καλοκαιρακι. Αν ειναι τοσο καλος ας τον κρατησει και δευτερη σεζον. Μετριος ριμπαουντερ ειναι, σκληρος δεν ξερω τι σημαινει στο μπασκετ. Εγω τον βλεπω στην αμυνα να χανεται στα ροτεισον πανω απο τις μισες φορες.Δεν τον παιρνεις για να κανει πορτα. :wink:
Σουτερ ειναι αναλογα με την μερα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν του αρεσει του Μπαρτζωκα ας τον παρει, προφανως ξερει καλυτερα και πληρωνεται και για να κανει σωστα ή λαθη.
Γκιφαι , καλος σουτερ, σοφτ, μη αθλητικος, μετριος ριμπαουντερ κατω του μετριου αμυντικος , γι αυτο εφυγε απο την Αλμπα και πηγε σε ομαδα που τερματισε κατω απ αυτην φετος (αν θυμαμε καλα) . Ουτε στην Αλμπα με ενθουσιαζε. Και ο Ερικσον που πηγε στη θεση του καλος τριποντακιας ειναι , μαλλον καλυτερος, γιατι δεν τον προτεινεις; Παλι οχι θα ελεγα. :D
Απο τον κανενα που ειχε στο 3 πισω απο Παπανικολαου ο Ολυμπιακος βεβαια καλυτερος ειναι. Για μενα ο Ολυμπιακος ηθελε 3-4 περσυ και πηρε τον Εισι :!: :?: και φετος δεν εχει κλεισει το ροστερ για να υποθεσω ακριβως τι ειδους τριαρι θελει. Αναλογα τι θα παρει στο 4 στο 4-5 και στο 5 αν γινει αλλαγη.
Κατα την αποψη μου παιχτες σαν τον Γκιφαι και τον Μπεντιλ δεν ειναι για ομαδες με φιλοδοξιες. Ειναι για να τους παρεις στην μεση της χρονιας αμα σου χτυπησει καποιος, ή αν εχεις θεση κενη και δεν διαλεγεις κανενα Εισι. Που και ο Εισι καλος ηταν στην Μακαμπι,αλλα στον Ολυμπιακο εκανε τον παγκο γυαλι :)
Τουλαχιστον δεν επιμενεις πως ειναι σεντερ ο Μπολομποι ,εδω τα βρηκαμε.
Και για το τριποντο που εχουν καποιοι λατρεια. Καλο ειναι το τριποντο, αλλα καλυτερο να μην εισαι τρυπα πισω και ας βαζεις μονο βολες μπροστα. Δεν ειναι το σουτ μονο το μπασκετ. Χρησιμο ειναι δεν λεω, Γουοριορς υποστηριζω, αλλα καθε ομαδα φτιαχνεται με τα συστατικα που χρειαζεται. Ο Ουοκαπ δεν ειναι καλος σουτερ αλλα επαιξε ρολο στον Ολυμπιακο. Ο Καλαθης που θες περναν ολοι απο κατω στα πικ, αλλα ειναι χρονια απο τα καλυτερα ποιντ γκαρντ στην Ευρωπη. Για μενα η ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα στο αθλημα ειναι να μην τρως πισω και οχι τι βαζεις μπροστα. Αμα δεν μπορεις εσυ θα τα βαλει αλλος, αλλα αμα δεν κοβεις πισω ουτε με βαλε κανεις δεν θα σε καλυψει. Θα σε χτυπαν ολο το βραδυ. Αυτα τα ολιγα. :peace:
Ξεχασα, και ο Χαουαρντ δευτερατζα ειναι, απο τον Γκιφαι ομως ειναι λιγο καλυτερος. :dribble:
Βρε συ καλά είσαι σίγουρα? Αν ειναι περίεργες μερες το καταλαβαίνω, ειδάλλως με μπερδεύεις. Τι πράσινοι και κόκκινοι μου λες? Τι σημασία έχει αν είσαι Πανιώνιος ή Γουοριος και τι με αφορά εμένα αυτό? Προτεινα 3 παιχτες στο τοπικ του Ολυμπιακου και μου απάντησες πως είναι σαν σαμποτάζ. Πάνω σε αυτο σου απάντησα πως θεωρώ τους παιχτες που προτείνω καλούς, ούτε είπα κάτι οπαδικο, ουτε έθιξα το τι ομαδα είσαι. Η κουβέντα γινεται γύρω απτους 3-4 αυτους παιχτες, για το αν ταιριάζουν στον οσφπ ή οχι, ανεξαρτήτως τι ομαδα ειμαστε.

Και οχι, ο Μπολομποι σεντερ ειναι, ξεκάθαρα, μου κάνει εντύπωση που ασχολείσαι με τον χώρο 40 χρόνια όπως λες και δεν το χεις διαπιστώσει απο μόνος σου. Εκτός αν ξέρει λιγότερο μπασκετ απο σενα ο Ιτουδης που τον εβαζε στο 5 σταθερά 3 χρόνια τώρα. Καλά ο Μεσίνα σίγουρα ξέρει λιγότερο μπασκετ απο σενα δεν το συζητάω καν, πήγε και πήρε τον Μπεντιλ που ναι επιπέδου γιουροκαπ για ΒΑΣΙΚΟ 4αρι και του βγήκε κι ολας, μπαα μάλλον θα μπερδεύτηκε κι αυτος. Ενώ θα μπορούσε να πάρει οποιον γουστάρει, πηρε τον Μπεντιλ, κοίτα να δεις... πλάκα θα χει να τον κρατήσει κι ολας.

Ο Χαουαρντ δευτερατζα? Μάλιστα, εσύ τι επιπέδου παιχτη θες για ΠΙΣΩ απο τον Παπανικολάου, σε μια θέση που όπως ειπα βοηθάει και ο Μακισικ και ο Σασα? Πες μας εσυ ενα ροστερ που προτείνεις για τον Ολυμπιακό. Οχι με παιχτες πλεμπες που προτείνω εγώ, με τους καλούς που ξέρεις εσύ που ασχολείσαι 40 χρόνια με τον χώρο.

ΥΓ. Τον Ερισκον δεν τον πρότεινα γιατί έχει συμβόλαιο και γιατί ο οσφπ θελει 3αρι να κατεβαίνει και στο 4, οχι να ανεβαίνει στο 2.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”