τωρα δεν ειμαι ειδικος στο ΝΒΑ και τους κανονες αλλα επειδη εβλεπα στο τουιτερ εναν σακραμεντικο αμερικανο που φαινοταν να ξερει τι λεει..οι κινγκς τον σασα μπορουνε να τον παρουν μονο με ενα εξεψιον που ειναι 7.7 τον χρονο ..δεν εχουν αλλη επιλογη,αλλα μαλλον μπορουν να την σπασουν και αυτη(εγω το λεω αυτο) και να την δωσουν σε 2 ατομα πχ..Γενικα δεν πιστευω οτι τον νοιαζει τον σασα να παρει λιγοτερα αρκει να του εχουν δωσει σοβαρο ρολο..Απο την αλλη βλεπω οτι και ο λαιλς θα παιρνει πολυ χρονο στο 4 και βαση την περσινη χρονια 10-15λ μαξ μενουν του σασα.sardanapalos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:07 amΑυτή τη στιγμή οι kings χρειάζονται guards και η λογική λέει ότι εκεί θα ψάξουν να κινηθούν, όπως είπες κι εσύ για τον woods για παράδειγμα. Στους ψηλούς είναι καλυμμένοι και ο Bεζένκοβ θα παίζει 3ος στο rotation, άσε που αμφιβάλλω ότι θα του δίνουν 7.7, παρά το τι ακούγεται. Οι kings γενικά υποπληρώνουν παίκτες, ο Lyles θα μπορούσε να έβρισκε πάνω από 10 σε άλλη ομάδα και του δώσανε 8 (μέχρι πρότινος ούτε 3), ο Σαμπόνις είναι τρομακτικά underpaid επίσης (κάτι που διορθώνουν φέτος απ'όσο άκουσα) κ.ο.κ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο οργανισμός θα πει στον βεζένκοβ έλα με σχεδόν 8 στην πρώτη χρονιά.
Για εμένα είναι 85-15 να μείνει.
Edit: Βλέπω τους περσινούς τους χρόνους και θα πω ότι θα μείνει σίγουρα. Έχουν ίδιο κορμό και δεν υπάρχει ούτε λεπτό στο rotation, ίιισως 2-3 λεπτά στο 3. Αν θέλανε πραγματικά να δώσουν ρόλο στο βεζένκοβ, δεν θα ανανέωναν με 3πλάσια χρήματα τον Lyles ή θα έβρισκαν καμιά ανταλλαγή για edwards. Αυτά λέω εγώ.
Σιγουρα το σκεφτεται παντως και δεν ειναι να παει με τα μπουνια ΝΒΑ ετσι οπως ειναι η φαση..Τον πιεζουν ομως ολοι να παει..