2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:19 pm

sardanapalos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:07 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:55 am

δεν θα το ελεγα..το ρουμ εξεπτιον του δινουν αποτι φαινεται 7.7 το χρονο για 2..
Δεν μπορουν να παρουν καποιο μεγαλο σταρ αλλα εχουν πολλα ατομα που παιζουν 4και3..Αναλογως ποσο θελει να παει ο σασα ειναι..
Αυτή τη στιγμή οι kings χρειάζονται guards και η λογική λέει ότι εκεί θα ψάξουν να κινηθούν, όπως είπες κι εσύ για τον woods για παράδειγμα. Στους ψηλούς είναι καλυμμένοι και ο Bεζένκοβ θα παίζει 3ος στο rotation, άσε που αμφιβάλλω ότι θα του δίνουν 7.7, παρά το τι ακούγεται. Οι kings γενικά υποπληρώνουν παίκτες, ο Lyles θα μπορούσε να έβρισκε πάνω από 10 σε άλλη ομάδα και του δώσανε 8 (μέχρι πρότινος ούτε 3), ο Σαμπόνις είναι τρομακτικά underpaid επίσης (κάτι που διορθώνουν φέτος απ'όσο άκουσα) κ.ο.κ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο οργανισμός θα πει στον βεζένκοβ έλα με σχεδόν 8 στην πρώτη χρονιά.

Για εμένα είναι 85-15 να μείνει.

Edit: Βλέπω τους περσινούς τους χρόνους και θα πω ότι θα μείνει σίγουρα. Έχουν ίδιο κορμό και δεν υπάρχει ούτε λεπτό στο rotation, ίιισως 2-3 λεπτά στο 3. Αν θέλανε πραγματικά να δώσουν ρόλο στο βεζένκοβ, δεν θα ανανέωναν με 3πλάσια χρήματα τον Lyles ή θα έβρισκαν καμιά ανταλλαγή για edwards. Αυτά λέω εγώ.
τωρα δεν ειμαι ειδικος στο ΝΒΑ και τους κανονες αλλα επειδη εβλεπα στο τουιτερ εναν σακραμεντικο αμερικανο που φαινοταν να ξερει τι λεει..οι κινγκς τον σασα μπορουνε να τον παρουν μονο με ενα εξεψιον που ειναι 7.7 τον χρονο ..δεν εχουν αλλη επιλογη,αλλα μαλλον μπορουν να την σπασουν και αυτη(εγω το λεω αυτο) και να την δωσουν σε 2 ατομα πχ..Γενικα δεν πιστευω οτι τον νοιαζει τον σασα να παρει λιγοτερα αρκει να του εχουν δωσει σοβαρο ρολο..Απο την αλλη βλεπω οτι και ο λαιλς θα παιρνει πολυ χρονο στο 4 και βαση την περσινη χρονια 10-15λ μαξ μενουν του σασα.
Σιγουρα το σκεφτεται παντως και δεν ειναι να παει με τα μπουνια ΝΒΑ ετσι οπως ειναι η φαση..Τον πιεζουν ομως ολοι να παει..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:20 pm

Εγώ θα κάνω την πρόβλεψη ότι παρά την καλή πρόταση στον Βεζε από Κινγκς, θα μείνει. :twisted:

Θα κάνω επίσης την πρόβλεψη ότι θα φύγει ο Σλούκας και θα μείνει ο Κανααν. Θα αναγκαστεί να αλλάξει Πίτερς με παίχτη που πατάει στο 5.

Τον Ντορσει, παρά το άμεσο ενδιαφέρον μόλις φύγει ο Σλούκας, δεν θα τον πάρουμε τελικά.

Αυτές είναι οι προβλέψεις μου, περιμένω καρτερικά να πάω κουβά. Καλό μήνα σε ολ@!

Edit: Ούτε Μητογλου νομίζω θα πάρουμε μέσα στον Ιούλιο. ή θα πάει άμεσα απέναντι ή αναβάλλεται το θέμα για αργότερα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:26 pm

AlexD έγραψε:
Εγώ θα κάνω την πρόβλεψη ότι παρά την καλή πρόταση στον Βεζε από Κινγκς, θα μείνει. :twisted:

Θα κάνω επίσης την πρόβλεψη ότι θα φύγει ο Σλούκας και θα μείνει ο Κανααν. Θα αναγκαστεί να αλλάξει Πίτερς με παίχτη που πατάει στο 5.

Τον Ντορσει, παρά το άμεσο ενδιαφέρον μόλις φύγει ο Σλούκας, δεν θα τον πάρουμε τελικά.

Αυτές είναι οι προβλέψεις μου, περιμένω καρτερικά να πάω κουβά. Καλό μήνα σε ολ@!

Edit: Ούτε Μητογλου νομίζω θα πάρουμε μέσα στον Ιούλιο. ή θα πάει άμεσα απέναντι ή αναβάλλεται το θέμα για αργότερα.
Ο στεφανου το ειπε με σιγουρα παντως οτι ο μητογλου εχει κλεισει στον παο

Αν ισχυει οτι θα βρεθουνε μαζι μπαρτζωκας σλουκας αφοι το βλεπω απιθανο να φυγει ..Ειναι κινηση ματ απο μπαρτζωκα αυτη που πρεπει να ριξει τα μουτρα του για να την κανει..εγω αμφιβαλλω οτι θα το κανει αλλα αν το κανει παει να πει οτι καιγεται να μεινει ο κωστας οποτε θα του πει και αυτα που θελει να ακουσει.

αν ερθει ο μιροτιτς εντωμεταξυ παιζει και 5..ασχετο απλα επειδη εχω ακουσει να λενε οτι θα θελουμε και 4ρο5ρι μετα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:34 pm

Αφού θα είναι και ο Μπαρτζώκας στο ραντεβού η φωτογραφία ανακοίνωσης που έχω στο μυαλό μου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.Αφοι στις δύο άκρες και μπαρτζω Σλούκας στη μέση να ενώνουν και οι τέσσερις τα χέρια τους στη trademark κίνηση των ανανεώσεων...

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:39 pm

H αισιοδοξια μου για Σασα εγκειται κυριως στο γεγονος οτι οι Κινγκς γεμισαν σχετικα στα φοργουορντ ενω εχουν μεγαλυτερες τρυπες στα γκαρ και στο αναπληρωματικο 5αρι.......με τα λεφτα που εδωσαν για Λαιλς και τον Μπαρνς κι αυτα που θα δωσουν για την ανανεωση του Σαμπα δεν εχουν μεινει και πολλα στο σαλαρι-καπ....

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:41 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:26 pm
AlexD έγραψε:

Ο στεφανου το ειπε με σιγουρα παντως οτι ο μητογλου εχει κλεισει στον παο

Αν ισχυει οτι θα βρεθουνε μαζι μπαρτζωκας σλουκας αφοι το βλεπω απιθανο να φυγει ..Ειναι κινηση ματ απο μπαρτζωκα αυτη που πρεπει να ριξει τα μουτρα του για να την κανει..εγω αμφιβαλλω οτι θα το κανει αλλα αν το κανει παει να πει οτι καιγεται να μεινει ο κωστας οποτε θα του πει και αυτα που θελει να ακουσει.

αν ερθει ο μιροτιτς εντωμεταξυ παιζει και 5..ασχετο απλα επειδη εχω ακουσει να λενε οτι θα θελουμε και 4ρο5ρι μετα.
Ναι ναι με τον Μίροτιτς λογικά κρατάει Πίτερς (αν θεωρεί ότι μπορεί να τον βάλει και λίγο 3) και είναι οκ.
Το πρόβλημα θα είναι να φύγουν και οι δύο και να μπλέξουμε σε βάθος με Ντορσει/Φενερ.

Αλλά αν τελικά μείνει ο Σάσα :twisted:, μπορεί ο κόουτς να κάνει τον σχεδιασμό χωρίς κανέναν "εκβιασμό" (σε πολλά εισαγωγικά, μην παρεξηγηθώ) και ίσως ο Σλουκας έτσι και αλλιώς να μην νιώθει ηγέτης αφού στον Βεζε δώσαμε 2,5Μ για να μείνει ως... ηγέτης και να αποφασίσει να πάει αλλού (Παρτιζαν).

Δηλαδή το σκεπτικό σου με βρίσκει σύμφωνο (για το ραντεβού των τριών), αλλά αν μείνει ο Σάσα ίσως να μην αρκεί για να μείνει ο Σλουκας.

Η κανονική ροή είναι αυτή που λες, φεύγει ο Σάσα κανονικά και τα δίνουμε όλα για να μείνει ο Σλου. Και μένει.

Ναι ναι για Μητογλου το λένε οι απέναντι με τόση σιγουριά, σταθερά εδώ και μήνες που θα μου έκανε εντύπωση να μην ισχύει. Ούτε αφού ήρθε ο Αταμαν λένε κάτι άλλο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 01, 2023 12:49 pm

its the final countdown η αλλιως τιρινινιιιι

τωρα λογικα ξερει ο στεφανου τι αποφασισε..και στην ομαδα φυσικα..να δουμε αν φτιαχνουν βιντεακι παραμονης η αποχωρησης....

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:12 pm

Θεωρώ αυτονόητο και θεμιτό ο Βεζένκοφ να θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Αν δεν ήθελε να πάει θα είχε ανανεώσει ήδη και θα έλεγε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Ο Σταύρου αντιθέτως είπε ότι ζήτησε 2ετες συμβόλαιο για να έχει την δυνατότητα να ψάξει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο στο μέλλον. Άρα είναι στις φιλοδοξίες του να το κυνηγήσει

Εφόσον η πρόταση τον καλύπτει οικονομικά είναι δεδομένο ότι θα την δεχθεί. Σε κάποια δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρθηκε ότι πιέζεται και από την οικογένεια του αλλά και από το περιβάλλον του στην Βουλγαρία γενικότερα καθώς θα είναι μεγάλη υπόθεση και για την χώρα να έχει έναν ΝΒΑερ.

Ούτε είναι τυχαίο ότι δεν βγαίνει κάποιο δημοσιεύμα πως από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει στρατηγική πίεσης για να μείνει, ότι επιχειρήματα υπάρχουν είναι από φιλάθλους. Θεωρώ ότι οι συνθήκες είναι συγκεκριμένες.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:17 pm

23,1 εκ για τρία χρόνια, ή 15,4 εκ για δυο

απο ιωαννου

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:17 pm

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:27 pm

Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα μιλάμε για πάνω από 3,5 καθαρά τον χρόνο συν το ότι θα έχει την ευκαιρία να σταθεί εκει.

Αν είναι εγγυημένο, κλειστό συμβόλαιο για 3 χρόνια με αυτό το ποσό πολύ πολύ δύσκολα να μην το δεχθεί κάποιος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:29 pm

shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:12 pm
Θεωρώ αυτονόητο και θεμιτό ο Βεζένκοφ να θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Αν δεν ήθελε να πάει θα είχε ανανεώσει ήδη και θα έλεγε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Ο Σταύρου αντιθέτως είπε ότι ζήτησε 2ετες συμβόλαιο για να έχει την δυνατότητα να ψάξει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο στο μέλλον. Άρα είναι στις φιλοδοξίες του να το κυνηγήσει
Το άκουσα και εγώ αυτό από τον Σταύρου και από τη στιγμή που το Sacramento του δίνει την επιλογή να διαλέξει μεταξύ διετούς και τριετούς συμβολαίου σημαίνει ότι τον πιστεύουν. Επίσης μετά τις υπογραφές Barnes-Lyles και την αποτυχία των Kings να υπογράψουν κάποιο ηχηρό όνομα για τις θέσεις των forwards (Middleton, Kuzma), o Vezenkov θα έχει κάποιον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής που μπορεί να αυξηθεί εφόσον ο ίδιος παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

Είναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικής φιλοδοξίας η απόφαση του. Νομίζω ότι οι Kings του έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση, τόσο από οικονομική όσο και από αγωνιστική άποψη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:31 pm

λενε οτι το συμβολαιο ειναι εγγυημενο
και καθαρα περιπου 3.7

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:37 pm

ο ιωαννου ειναι πιωμενος..τωρα λεει 13εκ ..αμεσως αμα βαλεις και τα 750 σχεδον τα ιδια λεφτα που του δινει και ολυμπιακος..

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:40 pm

Δεν ειναι δυνατόν να πάρει κάποιος σοβαρά τον Ιωάννου.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”