Προφανώς και ξέρουν και τις προθέσεις του βεζενκοφ και του Σλούκα. Άσχετα αν αυτά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μετά από κάποια συζήτηση μεταξύ τους.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ρε παιδιά εσείς πιστεύετε ότι η πλευρά της ομαδας δεν έχει εικόνα για τις προθέσεις ενός παίκτη (είτε είναι ανανέωση, είτε φυγή, είτε μεταγραφή) και περιμένει στο ραντεβού να δει τι θα γίνει όπως περιμένουμε εμείς και οι δημοσιογράφοι;
Προφανώς και ξέρουν και τις προθέσεις του βεζενκοφ και του Σλούκα. Άσχετα αν αυτά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μετά από κάποια συζήτηση μεταξύ τους.
0
- shaq7
- Reactions: 5677
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν θα το ελεγα..το ρουμ εξεπτιον του δινουν αποτι φαινεται 7.7 το χρονο για 2..sardanapalos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:53 amΜεγάλο συμβόλαιο στον Lyles με 8m τον χρόνο + bonuses, που σημαίνει ότι ρεαλιστικά θα απολαμβάνουμε και του χρόνου τον Βεζένκοβ!
Τώρα μπορώ να πω ότι ηρέμησα και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά με ή χωρίς το Σλούκα. Άντε καλό μας καλοκαίρι μάγκες!
Δεν μπορουν να παρουν καποιο μεγαλο σταρ αλλα εχουν πολλα ατομα που παιζουν 4και3..Αναλογως ποσο θελει να παει ο σασα ειναι..
0
Αυτή τη στιγμή οι kings χρειάζονται guards και η λογική λέει ότι εκεί θα ψάξουν να κινηθούν, όπως είπες κι εσύ για τον woods για παράδειγμα. Στους ψηλούς είναι καλυμμένοι και ο Bεζένκοβ θα παίζει 3ος στο rotation, άσε που αμφιβάλλω ότι θα του δίνουν 7.7, παρά το τι ακούγεται. Οι kings γενικά υποπληρώνουν παίκτες, ο Lyles θα μπορούσε να έβρισκε πάνω από 10 σε άλλη ομάδα και του δώσανε 8 (μέχρι πρότινος ούτε 3), ο Σαμπόνις είναι τρομακτικά underpaid επίσης (κάτι που διορθώνουν φέτος απ'όσο άκουσα) κ.ο.κ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο οργανισμός θα πει στον βεζένκοβ έλα με σχεδόν 8 στην πρώτη χρονιά.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:55 amδεν θα το ελεγα..το ρουμ εξεπτιον του δινουν αποτι φαινεται 7.7 το χρονο για 2..sardanapalos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 1:53 amΜεγάλο συμβόλαιο στον Lyles με 8m τον χρόνο + bonuses, που σημαίνει ότι ρεαλιστικά θα απολαμβάνουμε και του χρόνου τον Βεζένκοβ!
Τώρα μπορώ να πω ότι ηρέμησα και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά με ή χωρίς το Σλούκα. Άντε καλό μας καλοκαίρι μάγκες!
Δεν μπορουν να παρουν καποιο μεγαλο σταρ αλλα εχουν πολλα ατομα που παιζουν 4και3..Αναλογως ποσο θελει να παει ο σασα ειναι..
Για εμένα είναι 85-15 να μείνει.
Edit: Βλέπω τους περσινούς τους χρόνους και θα πω ότι θα μείνει σίγουρα. Έχουν ίδιο κορμό και δεν υπάρχει ούτε λεπτό στο rotation, ίιισως 2-3 λεπτά στο 3. Αν θέλανε πραγματικά να δώσουν ρόλο στο βεζένκοβ, δεν θα ανανέωναν με 3πλάσια χρήματα τον Lyles ή θα έβρισκαν καμιά ανταλλαγή για edwards. Αυτά λέω εγώ.
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλουν και «μπαγιόκο» οι παίκτες, ΔΕΝ τους αρκεί το «legacy» του ΘΡΥΛΟΥ;lefpan έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 11:09 pmΩραία όλα τούτα, αλλά τα μπικικίνια ποιός θα τα βάλει;legomat έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 11:04 pmΦίλοι μου ο Ολυμπιακος μετά από τις δυο χρονιές που πρωταγωνίστησε στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να μείνει στην λογική παιχτών πειραμάτων και στοιχημάτων. Η ομάδα είναι πια σε άλλο επίπεδο και έχει γίνει προορισμός για μεγάλους παίχτες. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγουν οι μεγάλοι μας παίχτες πρέπει να φέρουμε επίσης πρωτοκλασάτους παίχτες. Πρέπει να δωθουν λοιπόν περισσότερα χρήματα για παιχταράδες τώρα που είμαστε στην κορυφή γιατί είναι πιο εύκολο να έρθουν. Βάζοντας και την παράμετρο ότι οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό παίζει ΜΠΑΣΚΕΤ σε γήπεδα sold out και σε ομάδα που θα βρει η θα διατηρήσει το μπασκετικό του dna είναι πιο εύκολο να πειστεί με ΛΙΓΟ μικρότερα ποσά από το να πάει σε ομάδες τύπου Φενερ Μονακό κτλ. Πρόταση μου είναι
Νταριους Τόμσον αντί Σλουκα
Κλαιμπερν για 2, 3, 4
Και Μιροτις αντι Βεζενκοφ
Απλά ΟΜΑΔΑΡΑ

Υ.Γ.
Άσε που θα αθλούνται σε «ανακαινισμένο» Σ.Ε.Φ. και με τον «ΤΑΚΗ» να τους «αλλάζει» το... ΔΙΧΤΑΚΙ.

0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική λέει πως η παραμονή Βεζενκοφ σου λύνει τα χέρια. Ξέρεις πως βρέξει χιονίσει έχεις στην πεντάδα σου έναν παίκτη που και στην μέτριά του μέρα (κακές πλέον έχω ξεχάσει πότε είχε
) θα σου δώσει 16-20 PIR και θα συνεισφέρει στο spacing και το flow της κυκλοφορίας μπάλας του Μπαρτζωκα.
Στην καλή του, ε οκ…
Δεν σας κρύβω πάντως πως η απόκτηση Γκος δεν μου κολλάει τρελά. Εννοείται πως παίκτες έμπειρους, που ξέρουν τα κατατόπια και σε λογική τιμή τους χτυπάς δίχως σκέψη, απλά αυτή τη στιγμή στη θέση του ποιντ γκαρντ ο Ολυμπιακός έχει Σλουκα, Γουόκαπ και Γκος, δηλαδή 3 παίκτες που αρέσκονται να παίζουν με την μπάλα στα χέρια. Και τα 2/3 είναι και λίγο ασταθείς στο σουτ. Τέλος, δεν θεωρώ πως κάποιος από αυτούς μπορεί να δώσει τα μέγιστα ως shooting guard. Θα βλέπουμε για πολλη ώρα σχήματα με δυο χειριστές..;
Στην καλή του, ε οκ…
Δεν σας κρύβω πάντως πως η απόκτηση Γκος δεν μου κολλάει τρελά. Εννοείται πως παίκτες έμπειρους, που ξέρουν τα κατατόπια και σε λογική τιμή τους χτυπάς δίχως σκέψη, απλά αυτή τη στιγμή στη θέση του ποιντ γκαρντ ο Ολυμπιακός έχει Σλουκα, Γουόκαπ και Γκος, δηλαδή 3 παίκτες που αρέσκονται να παίζουν με την μπάλα στα χέρια. Και τα 2/3 είναι και λίγο ασταθείς στο σουτ. Τέλος, δεν θεωρώ πως κάποιος από αυτούς μπορεί να δώσει τα μέγιστα ως shooting guard. Θα βλέπουμε για πολλη ώρα σχήματα με δυο χειριστές..;
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναγκαστικά με 3 στους 4 γκαρντ να είναι χειριστές θα βλέπουμε σχήματα με 2 χειριστές. Θα υπάρχει όμως περισσότερη ευελιξία καθώς ο Σλούκας θα μπορεί να κουμπώνει εκτός από τον Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και με τον Γκος.Sharp Shooter έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:09 am
Δεν είναι τρομερός σουτέρ ο Γκος αλλά είναι καλύτερος από τον Γουόκαπ, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να του δίνουν ελεύθερα σουτ.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σλούκας γράφεται ότι έχει προτάσεις απο Παρτιζαν, Ρεάλ και Φενερ. Δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:23 amΑναγκαστικά με 3 στους 4 γκαρντ να είναι χειριστές θα βλέπουμε σχήματα με 2 χειριστές. Θα υπάρχει όμως περισσότερη ευελιξία καθώς ο Σλούκας θα μπορεί να κουμπώνει εκτός από τον Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και με τον Γκος.Sharp Shooter έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:09 am
Δεν είναι τρομερός σουτέρ ο Γκος αλλά είναι καλύτερος από τον Γουόκαπ, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να του δίνουν ελεύθερα σουτ.
Σε περίπτωση που υπέγραφε κάπου άλλου, θα έβλεπες έναν Τομας στη θέση του;
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω, το έχω δέσει ότι θα μείνει. Ποιον Τόμας εννοείς τον Ματ που έπαιξε σ' εσάς;Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:29 amΟ Σλούκας γράφεται ότι έχει προτάσεις απο Παρτιζαν, Ρεάλ και Φενερ. Δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:23 am
Αναγκαστικά με 3 στους 4 γκαρντ να είναι χειριστές θα βλέπουμε σχήματα με 2 χειριστές. Θα υπάρχει όμως περισσότερη ευελιξία καθώς ο Σλούκας θα μπορεί να κουμπώνει εκτός από τον Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και με τον Γκος.
Σε περίπτωση που υπέγραφε κάπου άλλου, θα έβλεπες έναν Τομας στη θέση του;
Καλύτερος σουτέρ από τον Κανάαν, έχει μέγεθος αλλά χειρότερος αμυντικός. Σαν μπασκετικό ταλέντο μ' αρέσει πολύ, αλλά σαν αντικαταστάτης του Σλούκα;
Δηλαδή σκέφτεσαι σχήματα π.χ. με Γουόκαπ-Κανάαν, Γκος-Τόμας ή Γκος-Κανάαν, Γουόκαπ-Τόμας;
Στην θεωρία δεν είναι και άσχημα, έχουμε πάντα έναν καλό ή 2 καλούς αμυντικούς, ο Γκος είναι επαρκής χειριστής και οργανωτής, θα έχουμε πάντα σουτέρ στην περιφέρεια αλλά σε σχέση με τον Σλούκα και οι 2 δεν είναι αναβάθμιση δυστυχώς και ο Μπαρτζώκας θα ήθελε από τον Τόμας και καλύτερη άμυνα απ' ότι τον έχω δει να παίζει, δεν ξέρω πόσο καλός ήταν στο παρελθόν. Δεν νομίζω να περνάει σαν σκέψη από το επιτελείο κάτι τέτοιο.
0
η δική μου πρόβλεψη : Σλούκας, Σάσα φεύγουνassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:38 amKαλο μηνα σε ολους.Νομιζω πως οι πρωτες 5 μερες του μηνα θα ειναι οι πιο κρισιμες.......μεχρι Τεταρτη θα εχουμε νεα για Σλουκα,Βεζενκοφ και Κααναν.......αντε ας κανω και μια προβλεψη,ετσι για τη χαρα του τζογου.........Σλουκας,Κααναν φευγουν και Βεζε μενει για παντα κοκκινος.........

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντα έτσι με αισιοδοξία ξεκινάς το μήνα σου;;;;;austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:45 amη δική μου πρόβλεψη : Σλούκας, Σάσα φεύγουνassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 10:38 amKαλο μηνα σε ολους.Νομιζω πως οι πρωτες 5 μερες του μηνα θα ειναι οι πιο κρισιμες.......μεχρι Τεταρτη θα εχουμε νεα για Σλουκα,Βεζενκοφ και Κααναν.......αντε ας κανω και μια προβλεψη,ετσι για τη χαρα του τζογου.........Σλουκας,Κααναν φευγουν και Βεζε μενει για παντα κοκκινος........., Κάνααν μένει

0