Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2722
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 22, 2025 12:18 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 12:01 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 11:51 am

Μπορείς για αρχή να πάρεις ένα τυχαίο post του Γιώργου για τον ΔΠΓ ή δικό μου. Και άλλων λογικά απλά δεν θυμάμαι τα usernames, συγγνώμη). Αλλά όχι, καλύτερα να μπλέξουμε τις βούρτσες και να έχουμε τους κακούς Παναθηναικούς απέναντι μας γιατί μας κάνει να νιώθουμε πιο ζεστά μέσα μας και να μαζεύουμε καρδούλες <3
Αρχικά δε με ενδιαφέρει καμία αντίδραση στα ποστ μου , ούτε είμαι από αυτούς που κάνουν αναφορές για γελάκια κτλ (νομίζω ούτε εσύ βέβαια) . Επίσης αν όντως έχεις κάνει κάποιο για τον DPG το τελευταίο διάστημα να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά προσωπικά δεν το θυμάμαι . Βέβαια ακόμα και αν έχουν γίνει δε νομίζω ότι είναι με το ίδιο μένος και την ίδια επιχειρηματολογία με αυτά που είναι για τον Μπαρτζωκα .
Αν θες ανέφερε μου εσύ ένα σχόλιο είτε δικό σου είτε κάποιου αλλου για να το δούμε .
Ίσως να ήταν άστοχη η γενίκευση με το όλοι , η μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν των φίλων του ΠΑΟ, αν σε ενόχλησε αυτό.
Δεν ήθελα να ακουστώ επιθετικός, συγγνώμη. Αλλά δεν συμφωνώ ούτε με το τελευταίο. Δεν νομίζω πως η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι ομοφοβικοί φασίστες. Η κριτική που γίνεται στον ΔΠΓ από ανθρώπους που διαφωνούν με τις ιδεολογίες που εκπροσωπεί είναι απείρως πιο σκληρή από την πλάκα που κάνουμε για τα "Ω γλυκύ μου έαρ" που ψέλνει ο Μπαρτζώκας. Για αναφορές που ζητάς, καλά κάνεις αλλά είναι πολλή δουλειά. Μπορείς να ψάξεις δημοσιεύεις με keyword ΔΠΓ και author εμένα και keyword "κηροπήγια" με author yorgos.

Ενδεικτικά (σχεδόν επέτειος):
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιαν 24, 2024 12:14 am
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι συμβαίνουν και τα δυο:
- Και ο ΔΠΓ είναι ένας τοξικός σκατάνθρωπος.
- Και ο Μπρατζωκας είναι λίγο σπαστικός με την συμπεριφορά του.

Γιατί πρέπει να συμβαίνει μόνο το ένα;

0
Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιαν 22, 2025 12:49 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 12:01 pm

Αρχικά δε με ενδιαφέρει καμία αντίδραση στα ποστ μου , ούτε είμαι από αυτούς που κάνουν αναφορές για γελάκια κτλ (νομίζω ούτε εσύ βέβαια) . Επίσης αν όντως έχεις κάνει κάποιο για τον DPG το τελευταίο διάστημα να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά προσωπικά δεν το θυμάμαι . Βέβαια ακόμα και αν έχουν γίνει δε νομίζω ότι είναι με το ίδιο μένος και την ίδια επιχειρηματολογία με αυτά που είναι για τον Μπαρτζωκα .
Αν θες ανέφερε μου εσύ ένα σχόλιο είτε δικό σου είτε κάποιου αλλου για να το δούμε .
Ίσως να ήταν άστοχη η γενίκευση με το όλοι , η μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν των φίλων του ΠΑΟ, αν σε ενόχλησε αυτό.
Δεν ήθελα να ακουστώ επιθετικός, συγγνώμη. Αλλά δεν συμφωνώ ούτε με το τελευταίο. Δεν νομίζω πως η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι ομοφοβικοί φασίστες. Η κριτική που γίνεται στον ΔΠΓ από ανθρώπους που διαφωνούν με τις ιδεολογίες που εκπροσωπεί είναι απείρως πιο σκληρή από την πλάκα που κάνουμε για τα "Ω γλυκύ μου έαρ" που ψέλνει ο Μπαρτζώκας. Για αναφορές που ζητάς, καλά κάνεις αλλά είναι πολλή δουλειά. Μπορείς να ψάξεις δημοσιεύεις με keyword ΔΠΓ και author εμένα και keyword "κηροπήγια" με author yorgos.

Ενδεικτικά (σχεδόν επέτειος):
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιαν 24, 2024 12:14 am
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι συμβαίνουν και τα δυο:
- Και ο ΔΠΓ είναι ένας τοξικός σκατάνθρωπος.
- Και ο Μπρατζωκας είναι λίγο σπαστικός με την συμπεριφορά του.

Γιατί πρέπει να συμβαίνει μόνο το ένα;
Για να είμαι ξεκάθαρος το ποστ δεν αναφερόταν καν σε εσένα, ούτως ή άλλως δεν είσαι από αυτούς που κάθε τρεις και λίγο αναφέρονται στη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα, για αυτό σου ζήτησα και συγγνώμη . Επίσης προφανώς και οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟ δεν είναι ομοφοβικοί ρατσιστες φασίστες ή ότι άλλο είναι ο DPG. ΠΑνηγυρτζίδες θεωρώ ότι είναι που λόγω της επιτυχίας του ΠΑΟ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν ενοχλούνται απο τη συμπεριφορά του και τόσο πολύ.
Επίσης έχεις δίκιο και με το σχόλιο που μου υπενθύμισες , αλλά πάλι αυτό το σχόλιο ξεκίνησε από συζήτηση για τον Μπαρτζώκα, δεν είναι λίγο κάπως και υπάρχει μια στρέβλωση της πραγματικότητας, δηλαδή οι οπαδοί της ομάδας με τον πιο τοξικό πρόεδρο στο ευρωπαΐκο μπάσκετ να θίγουν με κάθε ευκαιρία τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα; Εχουμε δει ποστ με βιντεάκια του Μπαρτζώκα και από κάτω του κόσμου την κουβέντα για το πόσο κομπλεξικός είναι , το πόσο κακός (προΐστάμενος) κτλ, δε θυμάμαι ρε φίλε να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ ή έστω να γίνεται με την ίδια συχνότητα για τον DPG, να ξεκινάει από αυτόν η κουβέντα δλδ.
Επισης εδώ δύο τρεις σελίδες πίσω αναφέρεται ένα άρθρο του πορτοκαλοσαιτ (που είναι ξεκάθαρο από ποιον καθοδηγείται) με αναφορά στο πάρκινγκ και αντι να καταδικαστεί από τους πειρσσότερους συνοπαδούς σου , συνεχίζεται η κουβέντα για τον Μπαρτζώκα. Δηλαδή να αναπαράγεται συνέχεια από το αντίπαλο στρατόπεδο μια τραυματική εμπειρία στο εργασιακό του περιβάλλον για έναν άνθρωπο (απο τους δικούς μας κάφρους προφανώς) είναι οκ , αλλά μας ενδιαφέρει το εργασιακό περιβάλλον του Παπ ή του Λάρε κτλ. Προσωπικά δε συμφωνώ βέβαια με τη συγκριση των ομάδων με τους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους. Είναι λίγο διαφορετική κατάσταση στο μυαλό μου.
Ξανα λέω έχεις δίκιο για το ότι ήμουν απόλυτος (με το όλοι), αλλά δε νομίζω ότι τα υπόλοιπα που γράφω απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Εδώ ο άλλος γράφει ότι είναι αντιπαραγωγικός ο Μπαρτζώκας για την ομάδα του, ο οποίος με 12εκ , 14εκ και ο κόσμος όλος αγωνιστικό μπάτζετ είχε την ομάδα του διεκδικήτρια κάθε χρόνο, πόσοι άλλοι το κάνουν αυτό; Ακόμα και το 22-23 ο Ολυμπιακός ήταν δικό του δημιούργημα ούτε του μπάτζετ ούτε των παιχταράδων κτλ, αντιπαραγωγικός;;;;;

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Delpo1987 την Τετ Ιαν 22, 2025 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιαν 22, 2025 12:50 pm

redcard έγραψε:
Lapro13 έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 12:00 pm
Αν εσας τους Ολυμπιακους σας κανει η συμπεριφορα του εμας δεν μας πεφτει λογος.
Μακαρι να ισχυε οτι δε σας πεφτει λογος, θα ειχαμε ησυχια ολοι στο συγκεκριμενο θεμα και οι τελευταιες 3-4 σελιδες δεν θα υπηρχαν στο topic.

Για σενα βεβαίως προσωπικά ελπιζω να ισχυει, ελπιζω να ισχυει και για τους περισσοτερους (αμφιβαλλω) αλλα σίγουρα ισχυει για περισσοτερους απ οσους επιτρεπει η λογικη. Αυτο συζητάμε εδω, οτι υπάρχει ένα σκάλωμα που ξεκιναει απο ψηλα. Δε χρειαζέται ομως να διαχεόνται οι εμμονες ενος ανθρωπου στο πληθος, ειναι δειγμα αρρωστιας.

Ευρωλιγκα πήρατε περσι, τι αλλο θελετε για να τσιλαρετε; Η ζωή ειναι ωραια.
Δεν τελείωσε η ζωή πέρσι τι σχέση έχει αν πήρε Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός με τη συμπεριφορά Μπαρτζώκα.

Επίσης τι σχέση έχει ο DPG με τη συμπεριφορά Μπαρτζώκα και οι 2 περιπτώσεις χρίζουν ψυχιατρικής βοήθειας.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior

Τετ Ιαν 22, 2025 1:06 pm

HackerBaby έγραψε:
redcard έγραψε:

Μακαρι να ισχυε οτι δε σας πεφτει λογος, θα ειχαμε ησυχια ολοι στο συγκεκριμενο θεμα και οι τελευταιες 3-4 σελιδες δεν θα υπηρχαν στο topic.

Για σενα βεβαίως προσωπικά ελπιζω να ισχυει, ελπιζω να ισχυει και για τους περισσοτερους (αμφιβαλλω) αλλα σίγουρα ισχυει για περισσοτερους απ οσους επιτρεπει η λογικη. Αυτο συζητάμε εδω, οτι υπάρχει ένα σκάλωμα που ξεκιναει απο ψηλα. Δε χρειαζέται ομως να διαχεόνται οι εμμονες ενος ανθρωπου στο πληθος, ειναι δειγμα αρρωστιας.

Δεν τελείωσε η ζωή πέρσι τι σχέση έχει αν πήρε Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός με τη συμπεριφορά Μπαρτζώκα.

Επίσης τι σχέση έχει ο DPG με τη συμπεριφορά Μπαρτζώκα και οι 2 περιπτώσεις χρίζουν ψυχιατρικής βοήθειας.
Για χάριν τις κουβέντας ας υποθέσουμε ότι είναι ψυχικά ασθενείς και οι δύο. Η σχέση που έχει είναι ότι ασχολείστε πολύ συχνότερα και με περισσότερη ένταση με τον δικό μας ψυχικά ασθενή , παρά με τον δικό σας! Όσοι ασχολούνται για να μην παρεξηγηθώ πάλι.

0
germany96

euroleague
Reactions: 193

Τετ Ιαν 22, 2025 1:27 pm

Η όλη συζήτηση γύρω τον Μπατζώκα αυτή την φορά πιστεύω ότι μάλλον σαν θετικός αντιπερισπασμός λειτουργεί για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Αντί να ασχολείται κυρίως ο κόσμος με τις υπαρκτότατες ευθύνες του για την πνευματική προετοιμασία της ομάδας, τους αγωνιστικούς της προσανατολισμούς στο παρκέ και τις στοχεύσεις του στο ματς, πάλι ασχολούμαστε με τις εκρήξεις του που και business as usual είναι πλέον και το μικρότερο πρόβλημα του ΟΣΦΠ ήταν για το παιχνίδι της Δευτέρας.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιαν 22, 2025 1:30 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 11:50 am
Λοιδορείται ο Μπαρτζώκας για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο πιστεύω. Δημιουργεί ένταση και άγχος πιστεύω σε παίχτες. Ξεσπάει σε εύκολους στόχους τύπου Λαρεντζάκη. Μέχρι και στα χέρια μπορεί να πιαστεί.. Θα του ταίριαζε παραπάνω μια πιο επαγγελματική συμπεριφορά στον πάγκο εν ώρα αγώνα μιας και είναι μορφωμένος άνθρωπος για όσους τον ακούνε να μιλάει στις συνεντεύξεις..
Ο συγχωρεμενος Γιάννης Ιωαννίδης είχε πολύ πιο έντονες αντιδράσεις , πετούσε και μπουκάλια στους παίχτες και ήταν ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής και όλοι τον αποθέωναν. Τώρα ξαφνικά έγιναν όλοι ευαίσθητοι με την συμπεριφορά του Μπαρτζώκα. Ρε που τα πουλάτε αυτα? Παντε άλλου να πείτε το παραμυθακι σάς

2
2 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Ιαν 22, 2025 1:38 pm

HackerBaby έγραψε:
redcard έγραψε:

Θα αυτοσυγκρατηθω και θα αποφυγω την απευθειας συγκριση μεταξύ τους γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.

Σαφως και δε τελειωσε η ζωη γι αυτο και προσπαθειτε να παρετε παλι την Ευρωλιγκα και καλα κανετε. Με τον Μπαρτζωκα (εφ' οσον δεν ασχολειται με τον Παναθηναικο) ποιο ειναι το προβλημα παλι και γιατι ενοχλουνται οι Παναθηναικοι απο τις φωνες στον Παπ και τον Λαρεντζακη; Δεν εχουν ξαναδει φωνες προπονητη σε παιχτη; Να τους δειξουμε αν ειναι ετσι ενα random παχνιδι του Ομπραντοβιτς στα ντουζενια του να τους φρεσκαρουμε τη μνημη. Φυσικα τοτε δεν υπηρχε πορτοκαλι σαιτ, λουμπεν και διαβασμα χειλιων αλλα ετερον εκατερον.

Ενας παλιος youtuber το ειπε πολυ καλα και θα τον παραφρασω. Αν η μανα ενος μεσου οπαδου του Παναθηναικου πνιγοταν στη θαλασσα και την εσωνε ο Μπαρτζωκας, ο οπαδος του Παναθηναικου θα του ελεγε "γιατι τη κρατας; μηπως θες να της τη πεσεις;". Αυτο για μενα συνοψιζει αυτο που ζουμε εδω και 3 χρονια.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 22, 2025 1:42 pm

Ο Μπαρτζώκας βρίζει παναγίες ενώ ο Αταμάν που κατεβάζει καντήλια στους παίκτες μάλλον ψέλνει την ενάτη του Μπετόβεν στα τούρκικα. Απλώς δεν ξέρετε τούρκικά αγαπητοί. Το ίδιο και ο Ζοτς που έλεγε fuck you μεσ τη μούρη του άλλου ή έριχνε φάπες. Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα βγάλει πουθενά η συζήτηση αυτή αφού πάντα ο καθένας βλέπει την καμπούρα του άλλου μόνο. Επίσης θα συμφωνλησω με έναν φίλο πιο πάνω που λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Παο κάνει μόκο για dpg που είναι δηλωμένος φασίστας, ρατσιστής και σεξιστής. Ασφαλώς αυτό δε σημαίνει ότι η πλειοψηφία των φίλων του Παο είναι φασίστες και ρατσιστές αλλά σίγουρα το ανέχονται. Όπως θα έκαναν και οι του Ολυμπιακού να μην παρεξηγηθώ. Και το κάνουν δλδ στο ποδόσφαιρο. Από τις ίδιες οικογένειες και τα ίδια σχολεία βγαίνουν και οι μεν και οι δε μη τρελαθούμε τελείως με τις χαζoμάρες για μπασκετικά κοινά και κουραφέξαλα.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 939
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 22, 2025 1:54 pm

που το παμε που το φερνουμε στην συμπεριφορα του μπαρτζωκα στον παγκο καταληγουμε ...βασταει καιρο το παιχνιδακι αυτο και η υποκρισια ειναι τεραστια . επιασε τους ουγκανους (προς αποφυγη παρεξηγησεων μονο στους ουγκανους αναφερομαι) που βριζουν εν χορω τη μανα του λαρεντζακη σε καθε ευκαιρια στο γηπεδο ,η ευαισθησια για τον λαρυ αν του εριξε ενα καντηλι παραπανω ο μπαρτζωκας και στεναχωρηθηκε το παιδι. δεν επικροτω εννοειται σε καμια περιπτωση το σκηνικο με τα βρισιδια αλλα ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος . ειναι σαν να βγει η θυρα 7 που ανεβοκατεβαζει τον παπαπετρου "Ιωαννα" να καταγγειλει τον Αταμαν για το σκηνικο που ειχε παιχτει μεταξυ τους πριν καποιες μερες αλλα θαφτηκε εν τη γενεσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2722
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιαν 22, 2025 1:57 pm

Delpo1987 έγραψε:
ΠΑνηγυρτζίδες θεωρώ ότι είναι που λόγω της επιτυχίας του ΠΑΟ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν ενοχλούνται απο τη συμπεριφορά του και τόσο πολύ.
Και ναι και όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον ΔΠΓ δυστυχώς. Δεν είναι εκλεγμένο μέλος. Να σταματήσω να βλέπω την ομάδα μου για έναν βλαμμένο; Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Ίσως να με κάνει ανακόλουθο αυτό, δεν ξέρω. Το να κάθομαι σε κάθε ευκαιρία να κατακρίνω τις ιδέες του σε αυτό το φόρουμ δεν νομίζω πως έχει κάποια αξία. Όταν γίνει κάτι το συζητάμε αλλά από το πουθενά να αρχίζω να κράζω νομίζω δεν προσφέρει τίποτα άλλο από το να το παίζω pick me στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Delpo1987 έγραψε:
Επίσης έχεις δίκιο και με το σχόλιο που μου υπενθύμισες , αλλά πάλι αυτό το σχόλιο ξεκίνησε από συζήτηση για τον Μπαρτζώκα, δεν είναι λίγο κάπως και υπάρχει μια στρέβλωση της πραγματικότητας, δηλαδή οι οπαδοί της ομάδας με τον πιο τοξικό πρόεδρο στο ευρωπαΐκο μπάσκετ να θίγουν με κάθε ευκαιρία τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα; Εχουμε δει ποστ με βιντεάκια του Μπαρτζώκα και από κάτω του κόσμου την κουβέντα για το πόσο κομπλεξικός είναι , το πόσο κακός (προΐστάμενος) κτλ,
Υπάρχουν άνθρωποι (ανεξαρτήτως ομάδας) που είναι μίζεροι, κάφροι, χτυπημένοι στο κεφάλι και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να επιτίθενται στους "απέναντι". Αν ο Μπαρτζώκας ήταν στον Παναθηναικό τίποτα από αυτά δεν θα γίνονταν. Αξίζουν αυτοί την απάντηση σου;
Delpo1987 έγραψε:
δε θυμάμαι ρε φίλε να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ ή έστω να γίνεται με την ίδια συχνότητα για τον DPG, να ξεκινάει από αυτόν η κουβέντα δλδ.
Σε αυτό δεν έχεις δίκιο. Ο ΔΠΓ έχει τσιλάρει λίγο με τις μπούρδες στο IG αλλά υπήρχε μία περίοδος που κάναμε κέφι και με αυτόν. Θυμάσαι το στόρι που έκραζε την Μερσεντές; :D Ανα μονάδα χρόνου ο Μπαρτζώκας δίνει περισσότερο content, τι να κάνουμε τώρα; :D
Delpo1987 έγραψε:
Επισης εδώ δύο τρεις σελίδες πίσω αναφέρεται ένα άρθρο του πορτοκαλοσαιτ (που είναι ξεκάθαρο από ποιον καθοδηγείται) με αναφορά στο πάρκινγκ και αντι να καταδικαστεί από τους πειρσσότερους συνοπαδούς σου , συνεχίζεται η κουβέντα για τον Μπαρτζώκα.
Συγγνώμη αλλά δεν θα απαιτεί η κάθε βλακεία την προσοχή μου. Όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα του reignman να σας λέει "don't feed the trolls". Όλο αυτό συνεχίζεται γιατί και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μπορούν απλά να αγνοήσουν τέτοια posts. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τι γράφει το sdna και να κάτσω να το καταδικάσω. Απλά το αγνοώ. Να κάθομαι τα βράδια να καταδικάζω τον περίεργο που μπαίνει και βρίζει; Δεν νομίζω ότι το κάθε τι αξίζει συνεχόμενης προσοχής.
Delpo1987 έγραψε:
Εδώ ο άλλος γράφει ότι είναι αντιπαραγωγικός ο Μπαρτζώκας για την ομάδα του, ο οποίος με 12εκ , 14εκ και ο κόσμος όλος αγωνιστικό μπάτζετ είχε την ομάδα του διεκδικήτρια κάθε χρόνο, πόσοι άλλοι το κάνουν αυτό; Ακόμα και το 22-23 ο Ολυμπιακός ήταν δικό του δημιούργημα ούτε του μπάτζετ ούτε των παιχταράδων κτλ, αντιπαραγωγικός;;;;;
Οκ, έγραψε ένας κάτι. Θα το κάνουμε σημαία αντιπαράθεσης; Αν είναι κάποιος που σέβεσαι τη γνώμη του, να κάτσετε να το συζητήσετε. Αν είναι κάποιος του οποίου η γνώμη είναι κωλόχαρτο, τότε γιατί να ασχοληθείς; Πριν κάποιες μέρες είχα γράψει πάλι ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αφήνουμε πράγματα να πέσουν κάτω. Δεν μας κάνει λιγότερο "άντρες" το να διαλέγουμε προσεκτικά το που θα ξοδέψουμε φαιά ουσία. Κάποιοι από εμάς έχουμε λίγη :D

*Συνήθως όταν είναι ψιλομεγάλο το ποστ το κόβω σε κομμάτια ώστε να είναι ξεκάθαρο σε τι απαντάω.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Delpo1987

junior

Τετ Ιαν 22, 2025 2:16 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:
ΠΑνηγυρτζίδες θεωρώ ότι είναι που λόγω της επιτυχίας του ΠΑΟ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν ενοχλούνται απο τη συμπεριφορά του και τόσο πολύ.
Και ναι και όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον ΔΠΓ δυστυχώς. Δεν είναι εκλεγμένο μέλος. Να σταματήσω να βλέπω την ομάδα μου για έναν βλαμμένο; Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Ίσως να με κάνει ανακόλουθο αυτό, δεν ξέρω. Το να κάθομαι σε κάθε ευκαιρία να κατακρίνω τις ιδέες του σε αυτό το φόρουμ δεν νομίζω πως έχει κάποια αξία. Όταν γίνει κάτι το συζητάμε αλλά από το πουθενά να αρχίζω να κράζω νομίζω δεν προσφέρει τίποτα άλλο από το να το παίζω pick me στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Delpo1987 έγραψε:
Επίσης έχεις δίκιο και με το σχόλιο που μου υπενθύμισες , αλλά πάλι αυτό το σχόλιο ξεκίνησε από συζήτηση για τον Μπαρτζώκα, δεν είναι λίγο κάπως και υπάρχει μια στρέβλωση της πραγματικότητας, δηλαδή οι οπαδοί της ομάδας με τον πιο τοξικό πρόεδρο στο ευρωπαΐκο μπάσκετ να θίγουν με κάθε ευκαιρία τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα; Εχουμε δει ποστ με βιντεάκια του Μπαρτζώκα και από κάτω του κόσμου την κουβέντα για το πόσο κομπλεξικός είναι , το πόσο κακός (προΐστάμενος) κτλ,
Υπάρχουν άνθρωποι (ανεξαρτήτως ομάδας) που είναι μίζεροι, κάφροι, χτυπημένοι στο κεφάλι και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να επιτίθενται στους "απέναντι". Αν ο Μπαρτζώκας ήταν στον Παναθηναικό τίποτα από αυτά δεν θα γίνονταν. Αξίζουν αυτοί την απάντηση σου;
Delpo1987 έγραψε:
δε θυμάμαι ρε φίλε να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ ή έστω να γίνεται με την ίδια συχνότητα για τον DPG, να ξεκινάει από αυτόν η κουβέντα δλδ.
Σε αυτό δεν έχεις δίκιο. Ο ΔΠΓ έχει τσιλάρει λίγο με τις μπούρδες στο IG αλλά υπήρχε μία περίοδος που κάναμε κέφι και με αυτόν. Θυμάσαι το στόρι που έκραζε την Μερσεντές; :D Ανα μονάδα χρόνου ο Μπαρτζώκας δίνει περισσότερο content, τι να κάνουμε τώρα; :D
Delpo1987 έγραψε:
Επισης εδώ δύο τρεις σελίδες πίσω αναφέρεται ένα άρθρο του πορτοκαλοσαιτ (που είναι ξεκάθαρο από ποιον καθοδηγείται) με αναφορά στο πάρκινγκ και αντι να καταδικαστεί από τους πειρσσότερους συνοπαδούς σου , συνεχίζεται η κουβέντα για τον Μπαρτζώκα.
Συγγνώμη αλλά δεν θα απαιτεί η κάθε βλακεία την προσοχή μου. Όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα του reignman να σας λέει "don't feed the trolls". Όλο αυτό συνεχίζεται γιατί και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μπορούν απλά να αγνοήσουν τέτοια posts. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τι γράφει το sdna και να κάτσω να το καταδικάσω. Απλά το αγνοώ. Να κάθομαι τα βράδια να καταδικάζω τον περίεργο που μπαίνει και βρίζει; Δεν νομίζω ότι το κάθε τι αξίζει συνεχόμενης προσοχής.
Delpo1987 έγραψε:
Οκ, έγραψε ένας κάτι. Θα το κάνουμε σημαία αντιπαράθεσης; Αν είναι κάποιος που σέβεσαι τη γνώμη του, να κάτσετε να το συζητήσετε. Αν είναι κάποιος του οποίου η γνώμη είναι κωλόχαρτο, τότε γιατί να ασχοληθείς; Πριν κάποιες μέρες είχα γράψει πάλι ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αφήνουμε πράγματα να πέσουν κάτω. Δεν μας κάνει λιγότερο "άντρες" το να διαλέγουμε προσεκτικά το που θα ξοδέψουμε φαιά ουσία. Κάποιοι από εμάς έχουμε λίγη :D

*Συνήθως όταν είναι ψιλομεγάλο το ποστ το κόβω σε κομμάτια ώστε να είναι ξεκάθαρο σε τι απαντάω.
Συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να σχολιάζονται επιπλέον τέτοιες τοποθετήσεις , το έγραψα λίγο επιθετικά ή γενικευμένα ίσως αλλά επηρεασμένος από την πλειοψηφία . Αυτά που αναφέρεις σαν ανάξια σχολιασμού τα είπα σαν παραδείγματα προφανώς και είναι .
Αν θεωρούσα ότι τα σχόλια σου δεν έχουν να προσφέρουν κάτι , ή ότι δεν εχεις μυαλό δε θα μπαίναμε σε αυτή τη στιχομυθία .
Τεσπα όλα καλά , πάμε παρακάτω ! :D

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιαν 22, 2025 2:46 pm

nikolas_asteri έγραψε:
[
Το σκεφτόμουν αυτό για καιρό, και ναι είμαστε όλοι ανακόλουθοι. Όταν υποστηρίζουμε ενα οργανισμό που ανήκει στον DPG άμεσα και έμεσα του δίνουμε και πολιτική δύναμη και βήμα. Tο ίδιο ισχύει βέβαια για όλους τους ιδιοκτήτες ομάδων καθώς χρησιμοποιούν τις ομάδες ως εργαλείο (στρατοί οπαδών), για να αποκομήσουν κέρδος στις επιχειρήσεις τους κτλπ. Εκτός απο τις ομάδες ελέγχουν τον τύπο και τα media, και χειραγωγούν την κοινή γνώμη. Στην ουσία και την πολιτική σκηνή ελέγχουν καθώς οι πολιτικοί είναι πιόνια τους. Λιγότερα regulations η έλεγχοι για τις επιχειρήσεις τους, εξαγορά άλλων επιχειρήσεων η εκτάσεων, πολλές απο τις οποίες άνηκαν στο κράτος, απευθείας αναθέσεις, έλεγχος και του τραπεζικού κλάδου εμμέσως, άστο, μήν το πιάσουμε.
Είμαστε όλοι ανακόλουθοι. Όποιος ασχολείται ενεργά με τον επαγγελματικό αθλητισμό απλά κάνει κακό στο κοινωνικό σύνολο.

3
3 Εικόνα
NikBot

junior
Reactions: 97

Τετ Ιαν 22, 2025 3:00 pm

Λοιπόν, δεν μπορώ να περιγράψω επαρκώς πόσο σύμφωνο με βρίσκει και το τελευταίο ποστ του Elvetos. Και φυσικά δεν ισχύει μόνο για τον ΔΠΓ, αλλά για όλους τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων. Εκμεταλλεύονται την επιρροή τους και ευνοούνται σκανδαλωδώς σε πολλούς τομείς. Αποκτούν εκτάσεις φιλέτα, τους φτιάχνουν ή τους χαρίζουν γήπεδα πληρωμένα με δημόσιο χρήμα, ελέγχουν δήμους, βουλευτές, περνούν νόμους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι μόνο στον ΔΠΓ, όλα αυτά έχουν γίνει από Κόκκαλη, Μαρινάκη (για να μείνω στην ομάδα μου), και οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να πάρουν το γήπεδο με τη λογική "γιατί αυτός και όχι κι εμείς".

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε, είμαστε συνυπεύθυνοι ναι. Αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω την ομάδα μου επειδή την έχει ο Χ, απλά δεν μπορώ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τετ Ιαν 22, 2025 3:01 pm

Γιατί δεν ανοίγετε ενα τοπικ με θέμα το Μπαρτζωκα και πρέπει να διαβάζουμε πόσες σελίδες τώρα σε ένα τοπικ για το ντερμπι, για το ποιος είναι πιο ψυχακιας ανάμεσα στο Μπαρτζωκα και το Dpg?

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 22, 2025 3:34 pm

Tsilarxos έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 1:30 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Ιαν 22, 2025 11:50 am
Λοιδορείται ο Μπαρτζώκας για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο πιστεύω. Δημιουργεί ένταση και άγχος πιστεύω σε παίχτες. Ξεσπάει σε εύκολους στόχους τύπου Λαρεντζάκη. Μέχρι και στα χέρια μπορεί να πιαστεί.. Θα του ταίριαζε παραπάνω μια πιο επαγγελματική συμπεριφορά στον πάγκο εν ώρα αγώνα μιας και είναι μορφωμένος άνθρωπος για όσους τον ακούνε να μιλάει στις συνεντεύξεις..
Ο συγχωρεμενος Γιάννης Ιωαννίδης είχε πολύ πιο έντονες αντιδράσεις , πετούσε και μπουκάλια στους παίχτες και ήταν ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής και όλοι τον αποθέωναν. Τώρα ξαφνικά έγιναν όλοι ευαίσθητοι με την συμπεριφορά του Μπαρτζώκα. Ρε που τα πουλάτε αυτα? Παντε άλλου να πείτε το παραμυθακι σάς
Και ο Μπαρτζώκας θα μνημονεύεται ως ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες προπονητές. Δεν αλλάζει ότι το παρατραβάει με τη συμπεριφορά του.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”