nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 12:18 pm
Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 12:01 pm
Αρχικά δε με ενδιαφέρει καμία αντίδραση στα ποστ μου , ούτε είμαι από αυτούς που κάνουν αναφορές για γελάκια κτλ (νομίζω ούτε εσύ βέβαια) . Επίσης αν όντως έχεις κάνει κάποιο για τον DPG το τελευταίο διάστημα να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά προσωπικά δεν το θυμάμαι . Βέβαια ακόμα και αν έχουν γίνει δε νομίζω ότι είναι με το ίδιο μένος και την ίδια επιχειρηματολογία με αυτά που είναι για τον Μπαρτζωκα .
Αν θες ανέφερε μου εσύ ένα σχόλιο είτε δικό σου είτε κάποιου αλλου για να το δούμε .
Ίσως να ήταν άστοχη η γενίκευση με το όλοι , η μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν των φίλων του ΠΑΟ, αν σε ενόχλησε αυτό.
Δεν ήθελα να ακουστώ επιθετικός, συγγνώμη. Αλλά δεν συμφωνώ ούτε με το τελευταίο. Δεν νομίζω πως η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι ομοφοβικοί φασίστες. Η κριτική που γίνεται στον ΔΠΓ από ανθρώπους που διαφωνούν με τις ιδεολογίες που εκπροσωπεί είναι απείρως πιο σκληρή από την πλάκα που κάνουμε για τα "Ω γλυκύ μου έαρ" που ψέλνει ο Μπαρτζώκας. Για αναφορές που ζητάς, καλά κάνεις αλλά είναι πολλή δουλειά. Μπορείς να ψάξεις δημοσιεύεις με keyword ΔΠΓ και author εμένα και keyword "κηροπήγια" με author yorgos.
Ενδεικτικά (σχεδόν επέτειος):
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 12:14 am
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι συμβαίνουν και τα δυο:
- Και ο ΔΠΓ είναι ένας τοξικός σκατάνθρωπος.
- Και ο Μπρατζωκας είναι λίγο σπαστικός με την συμπεριφορά του.
Γιατί πρέπει να συμβαίνει μόνο το ένα;
Για να είμαι ξεκάθαρος το ποστ δεν αναφερόταν καν σε εσένα, ούτως ή άλλως δεν είσαι από αυτούς που κάθε τρεις και λίγο αναφέρονται στη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα, για αυτό σου ζήτησα και συγγνώμη . Επίσης προφανώς και οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟ δεν είναι ομοφοβικοί ρατσιστες φασίστες ή ότι άλλο είναι ο DPG. ΠΑνηγυρτζίδες θεωρώ ότι είναι που λόγω της επιτυχίας του ΠΑΟ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν ενοχλούνται απο τη συμπεριφορά του και τόσο πολύ.
Επίσης έχεις δίκιο και με το σχόλιο που μου υπενθύμισες , αλλά πάλι αυτό το σχόλιο ξεκίνησε από συζήτηση για τον Μπαρτζώκα, δεν είναι λίγο κάπως και υπάρχει μια στρέβλωση της πραγματικότητας, δηλαδή οι οπαδοί της ομάδας με τον πιο τοξικό πρόεδρο στο ευρωπαΐκο μπάσκετ να θίγουν με κάθε ευκαιρία τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα; Εχουμε δει ποστ με βιντεάκια του Μπαρτζώκα και από κάτω του κόσμου την κουβέντα για το πόσο κομπλεξικός είναι , το πόσο κακός (προΐστάμενος) κτλ, δε θυμάμαι ρε φίλε να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ ή έστω να γίνεται με την ίδια συχνότητα για τον DPG, να ξεκινάει από αυτόν η κουβέντα δλδ.
Επισης εδώ δύο τρεις σελίδες πίσω αναφέρεται ένα άρθρο του πορτοκαλοσαιτ (που είναι ξεκάθαρο από ποιον καθοδηγείται) με αναφορά στο πάρκινγκ και αντι να καταδικαστεί από τους πειρσσότερους συνοπαδούς σου , συνεχίζεται η κουβέντα για τον Μπαρτζώκα. Δηλαδή να αναπαράγεται συνέχεια από το αντίπαλο στρατόπεδο μια τραυματική εμπειρία στο εργασιακό του περιβάλλον για έναν άνθρωπο (απο τους δικούς μας κάφρους προφανώς) είναι οκ , αλλά μας ενδιαφέρει το εργασιακό περιβάλλον του Παπ ή του Λάρε κτλ. Προσωπικά δε συμφωνώ βέβαια με τη συγκριση των ομάδων με τους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους. Είναι λίγο διαφορετική κατάσταση στο μυαλό μου.
Ξανα λέω έχεις δίκιο για το ότι ήμουν απόλυτος (με το όλοι), αλλά δε νομίζω ότι τα υπόλοιπα που γράφω απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Εδώ ο άλλος γράφει ότι είναι αντιπαραγωγικός ο Μπαρτζώκας για την ομάδα του, ο οποίος με 12εκ , 14εκ και ο κόσμος όλος αγωνιστικό μπάτζετ είχε την ομάδα του διεκδικήτρια κάθε χρόνο, πόσοι άλλοι το κάνουν αυτό; Ακόμα και το 22-23 ο Ολυμπιακός ήταν δικό του δημιούργημα ούτε του μπάτζετ ούτε των παιχταράδων κτλ, αντιπαραγωγικός;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Delpo1987 την Τετ Ιαν 22, 2025 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.