Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 15, 2024 6:14 pm

Ποιος είπε για επίπεδο eurocup?

Noμιζω πως γράφω ελληνικά

Υπερταλαντουχος είναι, αλλά απογοητευτικος πέρσι.Για μένα διπλή απογοήτευση διότι ήμουν σίγουρος πως θα κάνει στεπ απ με προπονητή που αφήνει ελευθερίες στα γκαρντ

Τη σύγκριση με Λαρκιν την αφήνω ασχολίαστη προφανώς

Σίγουρα στον Βιλντοζα το θέμα δεν ειναι το Ταλέντο.Τα mental skills ειναι κι εμείς το είδαμε φέτος ξεκαθαρα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Κυρ Σεπ 15, 2024 6:28 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 3:49 pm
SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 2:32 pm

Είναι η πολλοστή διοργάνωση στο Ηράκλειο που δε γεμίζει το γήπεδο. Δεν ξέρω αν φταίει ο κόσμος ή η συγκοινωνία ή το promotion.

Για να δούμε στον τελικό αν θα γεμίσει. Μιλάμε για τοπ επιπέδου παιχνίδια.
Αν είναι θα μιλήσω για μένα, δεν έχω αμάξι, έτσι μόνο η σκέψη να πάω εκεί με απωθεί. Δεν είναι καλή η συγκοινωνία, δυστυχώς. Συγγνώμη, αλλά να δώσω κάνα 20ευρο στο ταξί συν τα εισιτήρια δεν το αντέχει το πορτοφόλι μου.
τοπ επιπέδου φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα στην αρχή.
Εγώ το είχα γράψει ότι δεν θα πήγαινα με αυτές τις τιμές, βάλε ενα 10αρι για τις κακες θέσεις και ένα 15αρι για τις καλές να γεμίσει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 15, 2024 6:41 pm

Οφτοπικ
Τώρα Ολυμπιακός Παναιτωλικός στην μπάλα 30.000 κόσμος, ποια είναι η αντίστοιχη ομάδα στο μπάσκετ; Ο κολοσσός; Θα είχε 300 άτομα στο σεφ; Και μην μου πείτε για έλλειψη ενδιαφέροντος γιατί το ποσοστό νίκης του Ολυμπιακού και στα 2 αθλήματα είναι σχεδόν παρόμοιο.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Σεπ 15, 2024 7:14 pm

tokalytero3d έγραψε:
Οφτοπικ
Τώρα Ολυμπιακός Παναιτωλικός στην μπάλα 30.000 κόσμος, ποια είναι η αντίστοιχη ομάδα στο μπάσκετ; Ο κολοσσός; Θα είχε 300 άτομα στο σεφ; Και μην μου πείτε για έλλειψη ενδιαφέροντος γιατί το ποσοστό νίκης του Ολυμπιακού και στα 2 αθλήματα είναι σχεδόν παρόμοιο.
Στην Ελλάδα και στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο δημοφιλές άθλημα. Δεν ξέρω πέρα από Λιθουανία και Φιλιπίνες που αλλού είναι το μπάσκετ πιο δημοφιλές..(Δεν βάζω μέσα Αμερική, Καναδά κλπ)

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 7:21 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Οφτοπικ
Στην Ελλάδα και στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο δημοφιλές άθλημα. Δεν ξέρω πέρα από Λιθουανία και Φιλιπίνες που αλλού είναι το μπάσκετ πιο δημοφιλές..(Δεν βάζω μέσα Αμερική, Καναδά κλπ)
Εγώ το ξέρω, αν και οι διαφορές πχ Ελλάδα Ισπανία είναι μεγάλες.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Σεπ 15, 2024 8:21 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Οφτοπικ
Βαλτες, γιατι δεν τις βαζεις? :P

Στις ΗΠΑ το NBA ειναι το 3ο πιο δημοφιλες αθλημα μετα απο NFL & MLB. Στον Καναδα ειναι 8ο μετα απο Hockey, lacrosse (lmfao), ποδοσφαιρο, baseball, cricket, tennis και rugby.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Σεπ 15, 2024 8:34 pm

Το έχω γράψει και πολύ ότι δεν με πολυενδιαφέρει η δημοφιλία του. Εμένα μ' αρέσει να παρακολουθώ μπάσκετ και το απολαμβάνω συνήθως. Γιατί θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει αν είναι πρώτο, δεύτερο ή 20ο στην δημοφιλία αν αυτό που βλέπω με ικανοποιεί;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 8:49 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Σεπ 14, 2024 11:29 pm
Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνει ο Μπαρτζώκας είναι να δώσει ρόλο σε όλους αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες.
Αν δεν αποκτήσουν ρόλους όσο καλό ρόστερ και να έχεις δεν θα αναδειχθεί.

Λίγα λόγια για κάποιους παίκτες.

Φουρνιε, δεν μου άρεσε που με το που έπαιρνε την μπάλα κοιτούσε πρώτα την πάσα, δεν ξέρω αν είναι θέμα ξεμουδιασματος η Μπαρτζώκα η θέσης αλλά θέλω να τον βλέπω να κοιτάζει το καλάθι πρωτίστως.

Βιλντοζα, πάλι πολύ καλός και προσπαθεί πολύ και στην άμυνα, ίσως θα τον προτιμούσα στο 2, ειδικά απ τις γωνίες είναι φονιάς.

Ντόρσεϊ, ο ταιλερ είναι ανιωθος. Εμένα αυτό μ αρέσει. Πολύ καλός και στην άμυνα.Σίγουρα θα υπάρχουν ματς που δεν θα βάζει τίποτα. Εκεί είναι δουλειά του κοουτς να τον τραβάει έξω για να μην καταστρέφει την ομάδα

Πίτερς, σουτέρ σαν τον αλεκ δεν γίνεται να παίζει το 10λεπτο που θα ξεκουράζεται ο σασα , πρέπει να βρεθεί τρόπος και συστήματα να παίζουν μαζί.

Περρουσεφ, ο Σέρβος από πέρυσι έδειξε ότι δεν παίζει με πάθος στον Ολυμπιακό όπως πχ κάνει με την εθνική, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Πρέπει να βρεθεί λύση.

Ραιτ, ο ραιτ επιθετικά έχει τρομερές κινήσεις, αμυντικά και στα ριμπάουντ έχει θεματακια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι δείχνει μια αφέλεια φέτος που πέρυσι δεν την έβγαζε, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα κιόλας έδειχνε να έχει υψηλό μπασκετικό iq.

Βεζενκοφ αν δεν βγει mvp και φέτος τον βλέπω να βγαίνει πρώτος σκόρερ, μπορεί και τα δυο. Μου φαίνεται ακόμη πιο βελτιωμένος από τότε που έφυγε. Σίγουρα το καλύτερο 4αρι της λίγκας.

Κατά την γνώμη μου την μια ο παπ την άλλη ο Γουοκαπ πρέπει να βρίσκονται συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Αναβαθμίζεται αισθητά η άμυνα. Ταυτόχρονα μόνο σε ειδικές καταστάσεις.
Φουρνιε φάνηκε λίγο έξω απ τα νερά του επιθετικά στο 3. Πρέπει να τον χρησιμοποιεί και στο 2.

Γενικά, θετικό πρώτο σοβαρό δείγμα σήμερα.
Αυτό το διάβασε χθες και ο Μπαρτζώκας δεν εξηγείται αλλιώς :D

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Σεπ 15, 2024 8:59 pm

Πώς παίζουμε ρε παιδιά; Εμείς οι φτωχοί δεν μπορούμε να δούμε τον αγώνα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:06 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 8:59 pm
Πώς παίζουμε ρε παιδιά; Εμείς οι φτωχοί δεν μπορούμε να δούμε τον αγώνα.
Λιγο που προλαβα και είδα τα αμυντικα ριμπαουντ χανονται αρκετα ευκολα.

Εδιτ: Συγγνώμη λάθος μου, στην άμυνα είναι σαν να παιζουμε χωρις ψηλό έπρεπε να έχω πει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsoureki την Κυρ Σεπ 15, 2024 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:07 pm

Ω μοντιε το αριστερο λει απ :D

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:14 pm

Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Ολυμπιακός χωρίς Μιλουτινοφ και φαλ και είναι λογικό.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:30 pm

Τρομερή ασουτίαση. Έχουμε χάσει τουλάχιστον 5 Lay Up. Δεν έχει Ρυθμό η ομάδα. Ασύνδετη όπως και χθες. Θέλει υπομονή. Λόγω ταλέντου είμαστε κοντά στο σκορ.

Αυτός ο Σκουντης ότι χειρότερο πραγματικά. Δεν αντέχεται. Λέει και τον Μπιρτς Μπέρτς και με τσαντίζει ακόμα περισσότερο.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:37 pm

Ο Φουρνιέ θα πρέπει να βρει το σουτ του για να ρολάρει η ομάδα γενικά. Λογικά θα πάρει γύρω στα 1-2 μηνάκια για να δείξει αν μπορεί ο παίχτης. Αν δεν είναι έτοιμος μέχρι Νοέμβριο δεν ξέρω κατά πόσο δεν είναι πρώην παίχτης!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:50 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 9:37 pm
Ο Φουρνιέ θα πρέπει να βρει το σουτ του για να ρολάρει η ομάδα γενικά. Λογικά θα πάρει γύρω στα 1-2 μηνάκια για να δείξει αν μπορεί ο παίχτης. Αν δεν είναι έτοιμος μέχρι Νοέμβριο δεν ξέρω κατά πόσο δεν είναι πρώην παίχτης!
Στο μεταξύ ο Φουρνιέ έχασε μερικά σουτ από αυτά που δεν χάνονται….τι να πω θα δούμε, γενικά όσο λίγο έχω δει δεν μου πολύ αρέσει μέχρι τώρα…ελπίζω να πάρει μπρος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”