tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 14, 2024 11:29 pm
Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνει ο Μπαρτζώκας είναι να δώσει ρόλο σε όλους αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες.
Αν δεν αποκτήσουν ρόλους όσο καλό ρόστερ και να έχεις δεν θα αναδειχθεί.
Λίγα λόγια για κάποιους παίκτες.
Φουρνιε, δεν μου άρεσε που με το που έπαιρνε την μπάλα κοιτούσε πρώτα την πάσα, δεν ξέρω αν είναι θέμα ξεμουδιασματος η Μπαρτζώκα η θέσης αλλά θέλω να τον βλέπω να κοιτάζει το καλάθι πρωτίστως.
Βιλντοζα, πάλι πολύ καλός και προσπαθεί πολύ και στην άμυνα, ίσως θα τον προτιμούσα στο 2, ειδικά απ τις γωνίες είναι φονιάς.
Ντόρσεϊ, ο ταιλερ είναι ανιωθος. Εμένα αυτό μ αρέσει. Πολύ καλός και στην άμυνα.Σίγουρα θα υπάρχουν ματς που δεν θα βάζει τίποτα. Εκεί είναι δουλειά του κοουτς να τον τραβάει έξω για να μην καταστρέφει την ομάδα
Πίτερς, σουτέρ σαν τον αλεκ δεν γίνεται να παίζει το 10λεπτο που θα ξεκουράζεται ο σασα , πρέπει να βρεθεί τρόπος και συστήματα να παίζουν μαζί.
Περρουσεφ, ο Σέρβος από πέρυσι έδειξε ότι δεν παίζει με πάθος στον Ολυμπιακό όπως πχ κάνει με την εθνική, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Πρέπει να βρεθεί λύση.
Ραιτ, ο ραιτ επιθετικά έχει τρομερές κινήσεις, αμυντικά και στα ριμπάουντ έχει θεματακια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι δείχνει μια αφέλεια φέτος που πέρυσι δεν την έβγαζε, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα κιόλας έδειχνε να έχει υψηλό μπασκετικό iq.
Βεζενκοφ αν δεν βγει mvp και φέτος τον βλέπω να βγαίνει πρώτος σκόρερ, μπορεί και τα δυο. Μου φαίνεται ακόμη πιο βελτιωμένος από τότε που έφυγε. Σίγουρα το καλύτερο 4αρι της λίγκας.
Κατά την γνώμη μου την μια ο παπ την άλλη ο Γουοκαπ πρέπει να βρίσκονται συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Αναβαθμίζεται αισθητά η άμυνα. Ταυτόχρονα μόνο σε ειδικές καταστάσεις.
Φουρνιε φάνηκε λίγο έξω απ τα νερά του επιθετικά στο 3. Πρέπει να τον χρησιμοποιεί και στο 2.
Γενικά, θετικό πρώτο σοβαρό δείγμα σήμερα.