Ολυμπιακός Μπάσκετ: Επικαιρότητα, Νέα και Σχολιασμός

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:42 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 6:28 pm
Jeight έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 6:26 pm

Ενταξει παρε μια Nike του Σασα και προσποιησου οτι ειναι απο το 25-26 :D :D
Το θεμα ειναι οτι εχω καμια 15αρια φανελες στα συρταρια-ντουλαπες μου απο τις οποιες η μια ειναι χειροτερη απ την αλλη. Αν θες οταν παρεις nike, ανταλλαζουμε! :roofl:
Ναι αλλα θα μου δωσεις 3 gsa για μια Nike. Ας ειναι και του Ντιλικινα, ειμαι καλοβολος :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:44 pm

Γιατί πιστεύετε πήγε τόσο άκλαυτη η εταιρία αυτή; Είναι θέμα μάρκετινγκ που ότι και να έκανε θα ήταν καταδικασμένη απέναντι σε Νike Adidas? Είναι θέμα ποιότητας; Είναι θέμα στυλ; Έκανε την προσπάθεια της η εταιρία με Οσφπ Ζαλγκίρις και φέτος με Εφες αλλά δεν καθιερώθηκε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:46 pm

λογω ποιοτητας ξεκαθαρα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:47 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 6:42 pm
εγω τις συλλεκτικες τις εχω βαλει σε καδρα οποτε δεν φαινεται το χαλι τους..ηθελε πολυ προσπαθεια να κανουν τοσο κακες ποιοτικα φανελες..σαν ιδεες καλες ειχαν αλλα το υλικο τους και η εφαρμογη τους ειναι αγιας βαρβαρας.Ειδικα αυτο το καινουριο το hydro hyper πως διαολο το λενε μονο για ξεσκονοπανο.
Οι συλλεκτικες και η 100ετιας ηταν νομιζω ελαφρως καλυτερες. Το μεγαλο χαλι ειναι στις ετησιες αγωνιστικες. Πηρα μια τωρα με το patch του F4 να βαλω κι αυτη σε καδρο και το ονομα πισω γερνει προς τα κατω το μισο σχεδον ακουμπαει στο FMS και το patch του F4 ειναι στραβο.. @#$@#$@$!@
110 ευρω φανελα....

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:48 pm

Χάλια χάλια αλλα όλοι της τα ακουμπήσατε.

Ενώ Lacta Nike Tarlac αθάνατη, τη φοράω ακόμα στα μονακια, και παίζει οτι μυρίζει Cajoline και την επόμενη.

Οι αγαπημένες μου φανέλες είναι όλες 90ς. Εχω μια DreamTeam2 Reggie Miller champion και μια celtics 33 1991 επισης σκυλιά του πολέμου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Τετ Ιούλ 01, 2026 6:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:51 pm

α δεν εχω παρει τετοια..η τελευταια που πηρα αγωνιστικη ηταν η μαυρη με το together we fight η οποια ειναι η καλυτερη gsa μακραν,μετα την πηρε ο διαολος..δεν περιμενα οτι υπαρχει και χειροτερα :lol: την 100ρα μου τα καναν δωρο αλλιως δεν θα την επαιρνα μιας και την ειχα δει την ποιοτητα απο πριν..τα ραμματα στο σημα ειναι λες και τα εκανε 5χρονο..φαντασου που λες οτι υπαρχουν και χειροτερες

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:51 pm

golitog7 έγραψε:
Γιατί πιστεύετε πήγε τόσο άκλαυτη η εταιρία αυτή; Είναι θέμα μάρκετινγκ που ότι και να έκανε θα ήταν καταδικασμένη απέναντι σε Νike Adidas? Είναι θέμα ποιότητας; Είναι θέμα στυλ; Έκανε την προσπάθεια της η εταιρία με Οσφπ Ζαλγκίρις και φέτος με Εφες αλλά δεν καθιερώθηκε
Δεν ξέρω τα οικονομικά για να ξέρω αν ήταν καταδικασμένη αλλά δεν βοήθησαν πολύ τους εαυτούς τους σε κανένα κομμάτι. Η ποιότητα ήταν χάλια (οι άσπρες εμφανίσεις ήταν σαν βαμβακερό βρακί από μινέρβα) και το στυλ ήταν επίσης χάλια (οι "χρυσές" εμφανίσεις ήταν ένα εντελώς διαρροι-ί χρώμα). Για τα patches κλπ δεν έχω άποψη αλλά απ'ότι λένε εδώ τα παιδιά ήταν σα να έβαλες τον Νιλικινά να τα κάνει. Πραγματικά, καλά ξεκουμπίδια. Nike θα είναι *τουλάχιστον* καλύτερη ποιότητα.

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:53 pm

golitog7 έγραψε:
Θα σου πω γιατι εχω ασχοληθει με το θεμα κ ειχα μιλησει και με ανθρωπο στην gsa μια φορα που ειχα κανει 4 απανωτες φορες αλλαγη φανελας και καθε φορα μου ερχοταν και μια ελαττωματικη.
Θεωρω πως ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημα.
1) Δεν ειχαν την δυνατοτητα και την τεχνογνωσια να αναλλαβουν ενα τοσο μεγαλο συμβολαιο.
2) Δεν ειχαν καταλληλο εξοπλισμο ουτε επενδυσαν ωστε να τον αποκτησουν. Τα patches και τις σταμπες η nike κ η addidas τα βαζουν με λειζερ, αυτοι τα βαζουν με το ματι. Για αυτο αν παρεις 5 φανελες και τις βαλεις μπροστα σου διπλα διπλα σε καμια η τοποθετηση δεν ειναι στο ιδιο σημειο.
3) Δεν υπαρχει κανενας ποιοτικος ελεγχος ή αν υπαρχει ειναι απολυτως basic με υψηλα περιθωρια λαθους. ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ βγει οσο ελαττωματικο και ναναι το πουλανε , ισως γιατι θεωρουν οτι ο ελληνας φιλαθλος ειναι ουγκανος και αγοραζει τη φανελα για την ομαδα του και δεν τον νοιαζει αν θα ξηλωσει ή θα ειναι στραβες οι σταμπες.

Απο την αλλη, ειχα μαθει οτι το υφασμα το συγκεκριμενο ηταν επιλογη της ΚΑΕ και οχι της GSA.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:54 pm

SbioTech έγραψε:

Ενώ Lacta Nike Tarlac αθάνατη, τη φοράω ακόμα στα μονακια, και παίζει οτι μυρίζει Cajoline και την επόμενη.
το θεμα ειναι οτι πεσαν πανω σε αποχωρισεις σπανουλη πριντεζη 100χρ κτλ..που νταξει κλεινεις τα ματια και τις παιρνεις..αλλιως θα τρωγαν μεγαλη φολα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:57 pm

shaq7 έγραψε:
SbioTech έγραψε:

το θεμα ειναι οτι πεσαν πανω σε αποχωρισεις σπανουλη πριντεζη 100χρ κτλ..που νταξει κλεινεις τα ματια και τις παιρνεις..αλλιως θα τρωγαν μεγαλη φολα.
Ναι βρε συ το καταλαβαίνω. Τρολαρω. Πάντως οι 90ς champion είναι άπαιχτες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 6:59 pm

εντωμεταξυ εχω μια ασπρη του πριντεζη απο τοτε που τις υπεγραφαν ..και επανω εχει μαυρες δαχτυλιες οπως την επιασε να την υπογραψει :lol: νταξει εμενα δεν με ενοιαξε γιατι την κρεμασα και δεν φαινεται αλλα το quality control ηταν ανυπαρκτο.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 7:00 pm

SbioTech έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 6:57 pm
shaq7 έγραψε:

Ναι βρε συ το καταλαβαίνω. Τρολαρω. Πάντως οι 90ς champion είναι άπαιχτες
Οτιδηποτε το συγκρινεις με τη δεκαετια του 90 μαλλον η ποιοτητα θα ειναι χειροτερη σημερα. Ομως εδω περα δεν μιλαμε απλα για κακη ποιοτητα αλλα για ενα αθλιο αποτελεσμα. Ηταν λες και κοροιδευουν τον κοσμο.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2026 7:04 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 6:59 pm
εντωμεταξυ εχω μια ασπρη του πριντεζη απο τοτε που τις υπεγραφαν ..και επανω εχει μαυρες δαχτυλιες οπως την επιασε να την υπογραψει :lol: νταξει εμενα δεν με ενοιαξε γιατι την κρεμασα και δεν φαινεται αλλα το quality control ηταν ανυπαρκτο.
Αυτο ειναι ευθυνη της μπουτικ και οχι της GSA και η μπουτικ εχει πολυ κακο ποιοτικο ελεγχο και πουλαει πραγματα που δεν θα επρεπε να πουλαει. Πουλουσε καδρα με 300-350 ευρω υπογεγραμμενες φανελες και υπηρχαν καδρα που κατεληξαν σε κοσμο και ελειπε καποια υπογραφη ή ηταν μιση καποια υπογραφη επειδη μαλλον δεν πατησε ο μαρκαδορος ή ηταν χαλασμενη η κλειδαρια στο καδρο. Πραγματα που δεν περιμενεις σε προιον 300-350 ευρω. Αλλα τουλαχιστον με τη μπουτικ στο μπασκετ βγαζεις ακρη και γενικα παντα προσπαθουν να εξυπηρετησουν.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιούλ 01, 2026 7:19 pm

Τέλος η GSA και να μην μας ξανάρθει. Χθες που έψαχνα στο πατάρι είδα την φανέλα της σεζόν 2015-2016 την Nike με τον DJ Strawberry. Τι φανελάρα, ξεχειλίζει ποιότητα. Άντε να ξαναδούμε αντίστοιχη φανέλα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 01, 2026 7:29 pm

Περιμένω με χαρά να έρθω Ελλάδα και να τσιμπήσω μια Nike Fournier , αντε να δουμε τα σχεδια

αρχικά ήθελα να πάρω τη φετινή γιατί μου είχνα κάνει δώρο επετειακη Σπανούλη του Φ4 2012 και σκεφτηκα να έχω και μια Φουνριε 2026 λόγω του ευρωπαικού αλλά κι εγώ λόγω ποιότητας το αποφεύγω (ήθελα και Πρίνεζη επετειακή γιατί οκ, Αγιος Γεώργιος είναι must) .

Το ποιντ μου ειναι ότι το να θες να τα σκάσεις και να σε αποθαρρύνει η εταιρεία είναι και το μεγαλύτερο πάράσημο αμπαλίασης

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”