Ολυμπιακός Μπάσκετ: Επικαιρότητα, Νέα και Σχολιασμός

Συντονιστής: Captains

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 03, 2026 10:46 am

RedEmperor έγραψε:
Παρ Ιούλ 03, 2026 1:29 am
Kostas89 έγραψε:
Παρ Ιούλ 03, 2026 12:58 am

Ο λόγος που δεν δίνανε αδεια είναι επειδή ο Μαρινάκης τα έσπασε με τον κουμπάρο του ως συνέπεια όλου αυτού είναι οι ψιλες στον τελικό με τον ανιψιό, επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό που αποσκοπεί από την στιγμή που το Καραϊσκάκη είναι του κράτους και τουλάχιστον όπως ακουγόταν δεν εξυπηρετούνταν το δάνειο της Καραϊσκάκης ΑΕ που έχει την εκμετάλλευση του γήπεδο από το 04 , προσωπική μου άποψη το μπασκετικό τμημα είναι πολύ πιο υγιές από το ποδόσφαιρικο
Από ότι έμαθα λόγο πολεοδεομικου δείκτη δεν γινόταν να γίνει μεγαλύτερο το στάδιο Καραϊσκάκης. Να ψηλώσει δηλαδή. Αλλά λόγο του πύργου στο Ελληνικό ανέβηκε ο πολεοδομικός δείκτης στην περιοχή οπότε τώρα μπορεί να ψηλώσει γι'αυτό και θέλουν να το υλοποιήσουν τώρα.
Όλα αυτά στην Ελλάδα είναι ευμετάβλητα δεν γινόταν τότε τώρα μπορούν να γίνουν... Συμφέροντα που ξεπερνούν τις ομάδες... προσωπικές κόντρες δύναμης και εξουσίας θα ήταν καλό να μην παίρνουμε μέρος εμείς σαν φίλαθλοι/οπαδοί να μην ξεχνάμε ότι Μωραλης κολλούσε την παραχώρηση του ΣΕΦ λόγω της μαρίνας άλλωστε είναι γνωστό της πάσης ότι ο Δημητριάδης(υποκλοπές) έχει πολύ καλές σχέσεις με τους αφους και δεν είναι τυχαία όλα αυτα που περίμενε την ομάδα στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και η επίσκεψη στον Μητσοτάκη. Ο Ολυμπιακός δεν εκπροσωπείται από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες παρά μόνο από τον κόσμο του καλημέρα.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Ιούλ 03, 2026 11:46 am

H IDOM πάντως δεν είναι κατασκευαστική αν κατάλαβα καλά. Cosnsulting και μελέτη κάνει.

Τώρα για το κόστος πρέπει να ξέρετε ότι το να χτίσεις πάνω σε υφιστάμενο οικοδόμημα το κόστος συνήθως είναι μεγαλύτερο από το να έχεις ένα χωράφι και να ξεκινήσεις από την αρχή. Και χρειάζεσαι και περισσότερο χρόνο.

Εμείς πχ. φτιάχνουμε τον κεντρικό σταθμό του Μονάχου, με μερικά από τα υφιστάμενα κομμάτια του να είναι διατηρητέα, και το κόστος έχει εκτιναχτεί ενώ και το χρονοδιάγραμμα πάει πολύ πίσω. Αν τον γκρεμίζαμε και ξεκινάγαμε από την αρχή το έργο θα είχε ολοκληρωθεί ήδη με τα μισά λεφτά. Το να προσαρμώσεις μια καινούρια κατασκευή πάνω σε μία υπάρουσα κάνοντας τα να δουλεύουν σαν ένα είναι και το πιο δύσκολο.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιούλ 03, 2026 2:15 pm

Ανακοινώθηκε και η Superbet με 9.2 εκ ευρώ το χρόνο (χωρίς τα μπόνους κατακτήσεων) για 6 χρόνια. Σχεδόν τα διπλά χρήματα σε σχέση με την BWin.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 03, 2026 3:26 pm

H Nike τι λεφτά θα δώσει είπανε ;

Της σουπερμπετ νορμαλ είναι αν σκεφτείς ότι όλα έχουν διπλασιαστεί απότι το 23

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 03, 2026 4:55 pm

shaq7 έγραψε:

10 για 5 είδα κάπου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Ιούλ 03, 2026 5:14 pm

Χαχα γιατί τρελαινόμαστε συνέχεια με τα φράγκα πόσα δίνουν και πόσα παίρνουμε. Λες και θα μπουνε στην τσέπη μας

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 03, 2026 5:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

10 για 5 είδα κάπου.
Είδα κι εγώ αυτο σε ενα ανεκδιηγητο άρθρο που το ύφος ηταν 10 για 5 επιπλέον του ρουχισμού (θριαμβευτικά) αλλα το λεκτικό ηταν σαν τα 10 να συμπεριλαμβάνονται το ρουχισμό

TuTiS

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 03, 2026 7:06 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Ιούλ 03, 2026 5:21 pm
nikolas_asteri έγραψε:

10 για 5 είδα κάπου.
Είδα κι εγώ αυτο σε ενα ανεκδιηγητο άρθρο που το ύφος ηταν 10 για 5 επιπλέον του ρουχισμού (θριαμβευτικά) αλλα το λεκτικό ηταν σαν τα 10 να συμπεριλαμβάνονται το ρουχισμό
Τα νούμερα αυτά είναι το minimum ποσό που θα πάρει η ομάδα. Έχει μετά ποσοστό από πωλήσεις, και πιθανά μπόνους από κατακτήσεις. Χοντρικά βγαίνει τα διπλά από το ποσό που λένε. Σίγουρα πάντως θα έχει περισσότερες πωλήσεις γιατί η Nike πωλείται παντού σε σχέση με την GSA.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:56 am

Ερώτηση για να απαντήσουν και οι κριτικοί και οι θαυμαστές του CMM. Κι εγώ τον έχω υποτιμήσει αρκετά εν όψει της σεζόν λόγω του πολύ κακού ποσοστού του στο τρίποντο (αλλά και τις βολές).

Αν δείτε κάπως πιο πίσω τα ποσοστά του είνα σταθερά εκεί στο 1/3 (από 29% μέχρι 35%). Βέβαια με αυτά τα άθλια ποσοστά σούταρε φέτος σχεδόν 5.5 προσπάθειες ανά αγώνα, πολλές από ντρίμπλα. Επίσης από τα shooting charts του φαίνεται ότι έχει κάποιες γωνίες που τα πάει πολύ καλύτερα ενώ έχει άλλες που τα ποσοστά του είναι στο 14%.

Θεωρείτε ότι (α) θα έχει τόσο high volume στην ομάδα και (β) δεν θα γίνει μια απόπειρα να βγει στις "καλές" του θέσεις; 32 χρονών είναι, νομίζω ότι έχει την εμπειρία να βελτιώσει τον εαυτό του σε αυτά; Τι λέτε;

Αντίστοιχα και ο Μοντέρο στην ACB σκόραρε κοντά στο 40% και βλέποντας τα ποσοστά του βλέπεις πολλά παιχνίδια που σούταρε 6 και 7 τρίποντα στην ΕΛ. Είναι μικρός ακόμα. Θεωρείτε ότι τα ποσοστά του του χρόνου θα είναι στο φετινό 32% ή προβλέπετε κάτι διαφορετικό;

Σίγουρα ειδικά τον Μοντέρο κανένας δεν θα τον παίξει under ακόμα και αν είναι άστοχος, αλλά θα έχει σημασία το efficiency γιατί αμφιβάλλω αν θα παίζουμε του χρόνου στις φετινές κατοχές της Βαλένθια ώστε να μας παίρνει να έχουμε τέτοια ποσοστά χωρίς πρόβλημα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:03 am

SbioTech έγραψε:
Ερώτηση για να απαντήσουν και οι κριτικοί και οι θαυμαστές του CMM. Κι εγώ τον έχω υποτιμήσει αρκετά εν όψει της σεζόν λόγω του πολύ κακού ποσοστού του στο τρίποντο (αλλά και τις βολές).

Αν δείτε κάπως πιο πίσω τα ποσοστά του είνα σταθερά εκεί στο 1/3 (από 29% μέχρι 35%). Βέβαια με αυτά τα άθλια ποσοστά σούταρε φέτος σχεδόν 5.5 προσπάθειες ανά αγώνα, πολλές από ντρίμπλα. Επίσης από τα shooting charts του φαίνεται ότι έχει κάποιες γωνίες που τα πάει πολύ καλύτερα ενώ έχει άλλες που τα ποσοστά του είναι στο 14%.

Θεωρείτε ότι (α) θα έχει τόσο high volume στην ομάδα και (β) δεν θα γίνει μια απόπειρα να βγει στις "καλές" του θέσεις; 32 χρονών είναι, νομίζω ότι έχει την εμπειρία να βελτιώσει τον εαυτό του σε αυτά; Τι λέτε;

Αντίστοιχα και ο Μοντέρο στην ACB σκόραρε κοντά στο 40% και βλέποντας τα ποσοστά του βλέπεις πολλά παιχνίδια που σούταρε 6 και 7 τρίποντα στην ΕΛ. Είναι μικρός ακόμα. Θεωρείτε ότι τα ποσοστά του του χρόνου θα είναι στο φετινό 32% ή προβλέπετε κάτι διαφορετικό;

Σίγουρα ειδικά τον Μοντέρο κανένας δεν θα τον παίξει under ακόμα και αν είναι άστοχος, αλλά θα έχει σημασία το efficiency γιατί αμφιβάλλω αν θα παίζουμε του χρόνου στις φετινές κατοχές της Βαλένθια ώστε να μας παίρνει να έχουμε τέτοια ποσοστά χωρίς πρόβλημα
Ο Μακινταιρ παιρνει προσπαθειες γενικα αλλα φετος ο Ερυθρος ηταν του iso το καγκελο με ολους τους βασικους να εχουν το ελευθερο να σουταρουν. Δεν θα σουταρει τοσα τριποντα σε εμας.

Επισης κατι που εχει δει απο παιδια του twitter που ξερουν μπασκετ οπως ο xristos ue που αναλυει τακτικα ολα τα παιχνιδια του Ολυμπιακου ειναι οτι δεν παιζουν τον Μακινταιρ τοσο under οσο νομιζει ο κοσμος. Ειναι λιγο πλασματικο αυτο.

Και για να μην καθεστε να ψαχνετε οριστε η αναλυση του

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:11 am

ο Κόντι ο Μίλλερ ο Μακιντάιρ δε παίζει να έχει τέτοιο usage στον Ολυμπιακό. ακόμη και χωρίς να αλλάξει κάτι και μόνο που δε θα παίζει τα 30 λεπτά που έπαιζε στον Αστέρα θα μειώσει τις προσπάθειες που παίρνει.

εγώ τον φαντάζομαι ως έναν εντελώς pass first pg που θα παίρνει προσπάθειες είτε ως σποτ σουτέρ (κακό αυτό) είτε με μπούκες όταν κολλάει η μόσιον και τελειώνει ο χρόνος. λίγο μεγαλύτερο usage από τον Γουόκαπ γιατί είναι πιο επιθετικός παίκτης από τη φύση του.

για Μοντέρο δε ξέρω, πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του και η εύρεση ισορροπίας ανάμεσα στο στυλ του παίκτη και το σύστημα της ομάδας. όχι ότι δε θα γίνει αλλά θα χρειαστεί χρόνος. ελπίζω να τον κολλήσουμε σε 5άδα που θα έχει ως στόχο να παίζει γρήγορα ώστε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:24 am

SbioTech έγραψε:

Είμαι σίγουρος ότι και ο CMM και ο Montero ακόμα και ο Ward θα έχουν καλύτερα ποσοστά από πέρυσι στο τρίποντο. Και ο CMM και ο Montero θα έχουν μικρότερο volume βέβαια σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα έχουν πολύ καλύτερα shots quality λόγω ότι θα έχουν δίπλα τους, τους Sasha, Evan, Dorsey όπου δημιουργούν τρελό gravity για την αντίπαλη άμυνα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 04, 2026 12:17 pm

SbioTech έγραψε:

Διαβαζα χθες ενα μπασκετικο αρθρο που μου πεταξε το fb κ εγραφε πως ο Μακινταιρ εχει χειροτερο σουτ απ τον Γουοκαπ και ειναι ερωτηματικο το πως θα παει το spacing με αυτον στο παρκε κ πως ο Μοντερο θα ειναι αρκετα διαφορετικος παικτης κ λιγοτερο επιδραστικος απ τον Μοντερο της Βαλενθια και αναρωτιονταν πως ειναι δυνατον να επηρεαστει ο ρολος κ ο χρονος του Γουοκαπ στο μπασκετ του Μπαρτζωκα απο αυτους τους δυο παικτες τουλαχιστον στο ξεκινημα της σεζον. :Amen:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 04, 2026 1:05 pm

ο μακινταιρ θα σουταρει αρκετα γιατι αυτο θα του δινουν οι αμυνες..λογικα θα κοπουν τα πολλα σουτ μετα απο τριπλα αλλα τα ελευθερα τι θα κανει δεν θα τα ριχνει?Δεν νομιζω οτι θα ναι τοσο προβλημα αυτο γιατι επιθετικα δεν θα ειναι κωνος οπως εχουμε μαθει τοσα χρονια..αυτος ειναι πολυ επιθετικος παικτης,για μενα εκει που θα κριθουν τα λεπτα που θα παιζει θα ειναι απο την αμυνα του.. εχει το κορμι να παιξει καλη αμυνα,αν δεν το κανει θα παιζει ο γουοκαπ..

του μοντερο ελπιζω να του δωθουν ελευθεριες ντορσει/φουρνιε..δεν υπαρχει λογος να τον βαλουμε σε καλουπι και να του αλλαξουμε το παιχνιδι

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Ιούλ 04, 2026 1:12 pm

Οι περιπτώσεις Μόρις και Τζόσεφ δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα καλούπι που να βάζουμε τους παίκτες. Ό,τι ελευθερία δόθηκε στον Μόρις δόθηκε και στον Τζόσεφ. Ο ένας περιορίστηκε στις ανώδυνες παράλληλες πάσες, ο άλλος πήρε πρωτοβουλίες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”