Γιατί νομίζεις άμα του στάξει ο ΔΠΓ πάνω στη τρέλα του κανένα μυθικό ποσό, τώρα που έχει θυμώσει το μυαλό του, θα πει όχι Σάσα ;;vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 9:41 pmΤο ότι ονειρεύεστε Βεζενκοφ οι Παναθηναϊκοί έχει πολλή πλάκα!socrates13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:42 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1205363_o-b ... tai-eyropi
Οριστε,δωστε του 3 μυρια να ερθει αλλιως βλεπω να τον παιρνει ο dpg και να βριζεται το βεζενκοβ γιατι δεν ηρθε με 2
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
θα του πει οχι. Δεν ειναι ολοι Πηλιος Γουσηςkein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 11:44 pmΓιατί νομίζεις άμα του στάξει ο ΔΠΓ πάνω στη τρέλα του κανένα μυθικό ποσό, τώρα που έχει θυμώσει το μυαλό του, θα πει όχι Σάσα ;;vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 9:41 pm
Το ότι ονειρεύεστε Βεζενκοφ οι Παναθηναϊκοί έχει πολλή πλάκα!
6
1
5

- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην εισαι τόσο σίγουρος , επαγγελματίες είναι και καλά κάνουν.
0

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τόνε βγάλαμε. Ρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν ξέρουμε καν αν θέλει να γυρίσει, πόσο μάλλον αυτό το καλοκαίρι, θα τσακωθούμε τώρα για τον dpg που τα έχει πάρει κρανίο και θα του τα σκάσει για να μπει στο μάτι μας;
Επίσης, και τρία τεσσάρια να έχει η ομάδα, στις μεγάλες ομάδες όλοι οι καλοί χωράνε. Θα βρει ο Μπαρτζώκας την άκρη αν είναι να θέλει ο Σάσα να έρθει, σιγά μην κολλήσει. Δηλαδή τι είναι καλύτερο, να πάμε με τρίτο πεντάρι τον Πετρούσεφ που, όσο να'ναι, ο άνθρωπος παίζει τη θέση μόνο κατά συνθήκη κι αυτή με βία ή να δοκιμαστεί ένας εκ των Πίτερς-Σάσα στο 3;
Αυτό πάλι που, απ' όλα τα πεντάρια, ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτει σώνει και ντε να πάρει ένα από τα δικά μας, αν δεν το λέτε απλά για καζουρα, μού μοιάζει στα όρια του εμμονικου συνδρόμου. Εδώ δεν είμαστε σίγουροι ότι θα αποδεσμεύσουμε τον τουβλαδόρο Βίκινγκ, θα περάσουμε τώρα και σε αποδεσμεύσεις κι άλλων;
Επίσης, και τρία τεσσάρια να έχει η ομάδα, στις μεγάλες ομάδες όλοι οι καλοί χωράνε. Θα βρει ο Μπαρτζώκας την άκρη αν είναι να θέλει ο Σάσα να έρθει, σιγά μην κολλήσει. Δηλαδή τι είναι καλύτερο, να πάμε με τρίτο πεντάρι τον Πετρούσεφ που, όσο να'ναι, ο άνθρωπος παίζει τη θέση μόνο κατά συνθήκη κι αυτή με βία ή να δοκιμαστεί ένας εκ των Πίτερς-Σάσα στο 3;
Αυτό πάλι που, απ' όλα τα πεντάρια, ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτει σώνει και ντε να πάρει ένα από τα δικά μας, αν δεν το λέτε απλά για καζουρα, μού μοιάζει στα όρια του εμμονικου συνδρόμου. Εδώ δεν είμαστε σίγουροι ότι θα αποδεσμεύσουμε τον τουβλαδόρο Βίκινγκ, θα περάσουμε τώρα και σε αποδεσμεύσεις κι άλλων;
1
1

-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εσύ πιστεύεις ότι θα πει ναι; Δεν ειναι όλοι Σλουκες!kein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 11:44 pmΓιατί νομίζεις άμα του στάξει ο ΔΠΓ πάνω στη τρέλα του κανένα μυθικό ποσό, τώρα που έχει θυμώσει το μυαλό του, θα πει όχι Σάσα ;;vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 9:41 pm
Το ότι ονειρεύεστε Βεζενκοφ οι Παναθηναϊκοί έχει πολλή πλάκα!
2
2

- shaq7
- Reactions: 5661
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως ο ιδιος ο σασα εχει πει οτι θεωρει οικογενεια τον ολυμπιακο οπως και τον μπαρτζωκα..οτι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να φυγει και τα σχετικα.Η αγαπη που εχει παρει απο τον κοσμο ειναι τρομερη και εδω θα παιζει με τον κολλητο του τον μιλου.. Γιατι να παει σε αλλη ομαδα αν του κανουμε καλη προταση? Να σημειωθει οτι θα ελεγε ναι σε 2.4 πριν φυγει,παρολο που μπορουσε να βρει πολλα περισσοτερα και τοτε..
Το οτι θα τρελαθει ο δπγ και θα του δωσει 5εκ?να δουμε πως θα το παρει ο σλουκας και ο ναν αυτο
Δεν λειτουργουνε ετσι οι ομαδες..Εχει ακουστει οτι ηδη εχει φαει και χιλοπιτα,κατι που αν κρινω οτι πλεον δεν τον αναφερει ο δπγ πιθανοτατα να ισχυει.
Δεν ειναι να βαλουμε και το χερι στην φωτια αλλα αν γυρισει κατα 90% στον ολυμπιακο θα ναι.
Το οτι θα τρελαθει ο δπγ και θα του δωσει 5εκ?να δουμε πως θα το παρει ο σλουκας και ο ναν αυτο

Δεν ειναι να βαλουμε και το χερι στην φωτια αλλα αν γυρισει κατα 90% στον ολυμπιακο θα ναι.
4
4

- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί τι έχουν οι Σλούκες, μια χαρά παιδιά είναιvulkanraven έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:10 amΕσύ πιστεύεις ότι θα πει ναι; Δεν ειναι όλοι Σλουκες!
0

- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική συμφωνεί μαζί σου και εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, αλλά μιλάμε για τον ΔΠΓ, και τον έχω ικανό να το κάνει μιας και το χει πει σε στορυ: μη μου κολλάτε πολύ και πάρω και τον σασα !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:17 amπαντως ο ιδιος ο σασα εχει πει οτι θεωρει οικογενεια τον ολυμπιακο οπως και τον μπαρτζωκα..οτι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να φυγει και τα σχετικα.Η αγαπη που εχει παρει απο τον κοσμο ειναι τρομερη και εδω θα παιζει με τον κολλητο του τον μιλου.. Γιατι να παει σε αλλη ομαδα αν του κανουμε καλη προταση? Να σημειωθει οτι θα ελεγε ναι σε 2.4 πριν φυγει,παρολο που μπορουσε να βρει πολλα περισσοτερα και τοτε..
Το οτι θα τρελαθει ο δπγ και θα του δωσει 5εκ?να δουμε πως θα το παρει ο σλουκας και ο ναν αυτοΔεν λειτουργουνε ετσι οι ομαδες..Εχει ακουστει οτι ηδη εχει φαει και χιλοπιτα,κατι που αν κρινω οτι πλεον δεν τον αναφερει ο δπγ πιθανοτατα να ισχυει.
Θέλω να πω ότι ει αι εντελώς απρόβλεπτος και παρορμητικός που δυνητικά μπορεί να το κάνει ! Απλά γιατί έτσι του τη βάρεσε.
0

- shaq7
- Reactions: 5661
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι δεδομενο οτι θα του κανει προταση αν δεν την εχει ηδη κανει..Σιγουρα και με καλυτερα λεφτα απο τον ολυμπιακο..απλα ο σασα εχει αποδειξει μεχρι στιγμης οτι δεν θα πουλησει την οικογενεια του οπως εχει πει για 500χιλ..Και αλλες φορες εβρισκε καλυτερα λεφτα και δεν το εκανε..kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 2:00 amΗ λογική συμφωνεί μαζί σου και εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, αλλά μιλάμε για τον ΔΠΓ, και τον έχω ικανό να το κάνει μιας και το χει πει σε στορυ: μη μου κολλάτε πολύ και πάρω και τον σασα !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:17 amπαντως ο ιδιος ο σασα εχει πει οτι θεωρει οικογενεια τον ολυμπιακο οπως και τον μπαρτζωκα..οτι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να φυγει και τα σχετικα.Η αγαπη που εχει παρει απο τον κοσμο ειναι τρομερη και εδω θα παιζει με τον κολλητο του τον μιλου.. Γιατι να παει σε αλλη ομαδα αν του κανουμε καλη προταση? Να σημειωθει οτι θα ελεγε ναι σε 2.4 πριν φυγει,παρολο που μπορουσε να βρει πολλα περισσοτερα και τοτε..
Το οτι θα τρελαθει ο δπγ και θα του δωσει 5εκ?να δουμε πως θα το παρει ο σλουκας και ο ναν αυτοΔεν λειτουργουνε ετσι οι ομαδες..Εχει ακουστει οτι ηδη εχει φαει και χιλοπιτα,κατι που αν κρινω οτι πλεον δεν τον αναφερει ο δπγ πιθανοτατα να ισχυει.
Θέλω να πω ότι ει αι εντελώς απρόβλεπτος και παρορμητικός που δυνητικά μπορεί να το κάνει ! Απλά γιατί έτσι του τη βάρεσε.
Τωρα αν του δωσει 5 θα ναι τρελος να μην παει,αλλα α) θα διαλυθει ο παο γιατι δεν γινεται ενας παικτης να παιρνει τα διπλα απο τον ναν,ο σλουκας ξαφνικα θα γινει παλι 2ος 3ος και σε συμβολαια και σε φημη οποτε θα ρχισουν οι γκρινιες και τελος ο δπγ δεν κερδισε και κανα τζοκερ..Και ταβαρες ειπε θα παρει και χεζονια και ενα σορο αλλους..και γενικα αποτι λεει αν ισχυσει 1/10 θαυμα ειναι.
Ειδικα αυτο για καθε φορα που θα με βριζεται θα σας παιρνω και εναν παικτη..επρεπε να χε παρει μεχρι και τον αρσενοπουλο με τον τολιοπουλο με τοσο βρισιδι που τρωει σε καθε ματς

1
1

-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Σάσα θα γυρίσει και θα ψάξει ένα καλό προτελευταίο συμβόλαιο. Και νομίζω ότι εύκολα θα βρει κάπου 3.5 το χρόνο. Είναι διατεθειμένοι οι Αφοί για τέτοια υπαρβαση? Γιατί τα 2.5 Απού ακούγονται σε σχέση με τα 3.5 στην τετραετία είναι 4 εκ διάφορα. Καλές οι οικογένειες αλλά οι άνθρωποι επαγγελματίες είναι και καλά κανουν
1
1

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα σκάσουν τρελά φράγκα και οι Αγγελόπουλοι γιαυτόν.. Δεν θα κολλήσουν σε 2-3 εκατομμύρια για τέτοια επικοινωνιακή ήττα.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 2:00 amΗ λογική συμφωνεί μαζί σου και εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, αλλά μιλάμε για τον ΔΠΓ, και τον έχω ικανό να το κάνει μιας και το χει πει σε στορυ: μη μου κολλάτε πολύ και πάρω και τον σασα !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 1:17 amπαντως ο ιδιος ο σασα εχει πει οτι θεωρει οικογενεια τον ολυμπιακο οπως και τον μπαρτζωκα..οτι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να φυγει και τα σχετικα.Η αγαπη που εχει παρει απο τον κοσμο ειναι τρομερη και εδω θα παιζει με τον κολλητο του τον μιλου.. Γιατι να παει σε αλλη ομαδα αν του κανουμε καλη προταση? Να σημειωθει οτι θα ελεγε ναι σε 2.4 πριν φυγει,παρολο που μπορουσε να βρει πολλα περισσοτερα και τοτε..
1 εκατομμύριο γιαυτούς είναι σαν να ποντάρουμε εμεις 5 ευρώ στο στοίχημα
0
- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι γιατί για εμάς δεν νομίζω ότι είναι καλό σενάριο να δώσουμε τόσο μεγάλη υπεραξία. Γιατί αφενός υπάρχει ο μητογλου στη θέση του και Έλληνας, αφετέρου υπάρχει περίπτωση να μπλέξει τα πράγματα στις σχέσεις των παιχτών, αν το συμβόλαιο είναι τρελή υπεραξία. Προσωπικά θα ήθελα καλύτερα να πάρει ένα καλό πεντάρι και έναν παίχτη στη θέση του Βιλντόζα. Στο 4 είμαστε μια χαρά με Μητο και Χουάντσο. Μακάρι να περάσει η τρικυμία στο κεφάλι του προέδρου μας.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 3:51 amΘα σκάσουν τρελά φράγκα και οι Αγγελόπουλοι γιαυτόν.. Δεν θα κολλήσουν σε 2-3 εκατομμύρια για τέτοια επικοινωνιακή ήττα.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 2:00 am
Η λογική συμφωνεί μαζί σου και εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, αλλά μιλάμε για τον ΔΠΓ, και τον έχω ικανό να το κάνει μιας και το χει πει σε στορυ: μη μου κολλάτε πολύ και πάρω και τον σασα !
1 εκατομμύριο γιαυτούς είναι σαν να ποντάρουμε εμεις 5 ευρώ στο στοίχημα
0

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οι ομάδες μπάσκετ δεν είναι σαν τις άλλες εταιρείες. Απ' ότι φάνηκε πέρυσι το καλοκαίρι όλοι τα χρήματα κοιτάνε πρώτα και τώρα που πήρε την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός δεν έχουν λόγω να μην πάνε. Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Αν είναι μικρή η διαφορά το πιθανότερο είναι να έρθει σε μας ο Σάσα, να δούμε βέβαια αν όντως θα φύγει από το ΝΒΑ και δεν πάει σε άλλη ομάδαeddiedimitris έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 8:11 amΌταν μιλάμε για τόσο μεγάλα ποσά εσάς ρε παιδιά δε θα σας ενδιέφερε στην εταιρία που θα πάτε ασχέτως χρημάτων ο ιδιοκτήτης να είναι σταθερός ,λογικός κλπ;
Μόνο το χρήμα;Αν αυτό είναι υπέρογκο ότι μπορεί να έχετε αλλά προβλήματα με ασταθείς συμπεριφορές δε σας περνάει απ' το μυαλό;
0