Μα πως να συμφωνήσουν;;; Να πούνε ,εντάξει Κώστα , θα δώσουμε εντολή στο Μπαρτζώκα να παίζεις όσο θέλεις κι όπως θέλεις;; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κουτοπόνηρη πρόφαση ήταν ξεκάθαρα.shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 9:51 pmΑς υποθέσουμε ότι ο Σλούκας είχε όντως συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, που δεν το πιστεύω καθώς κυνηγούσε τον ΠάντερDedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 9:42 pm
Φίλε μου καταλαβαίνω και σέβομαι ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟ και δεν θες να αποδεχθείς τη συμπεριφορά του Σλούκα.
Όμως είναι κοινό μυστικό πλέον, σε όλο το μπασκετικό κόσμο. Δεν άφησαν τα αδέλφια να φύγει ο Σλούκας. Είχε αποδεχθεί τη πρόταση του ΠΑΟ μήνες πριν
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του για τους οπαδούς του ΠΑΟ, ούτε η ψυχρή συμπεριφορά του σε διάφορους πανηγυρισμούς, ούτε η επίκληση τραυματισμού στο β τελικό, ούτε η άρνηση του να διαπραγματευτεί μέσα στη σεζόν. Αυτά τα περί χρόνου συμμετοχής είναι πρόφαση και μάλιστα κακή.
Συμφωνώ μαζί σου ότι τα αδέλφια έχουν δείξει αλαζονεία. Είναι συνυπεύθυνοι με τον προπονητή που ρίσκαραν και τελικά έχασαν τις 2 τελευταίες κούπες, όταν με μικροδιορθωσεις θα τις είχαν σηκώσει αέρα
Όπως κι ανεχομενοι το Βασίλη στα γεράματα του , χαράμισαν καλά χρόνια του Πρίντεζη και του Παπ. Τουλάχιστον από τα 35 ο Βασίλης ήταν πρόβλημα
Και φυσικά το ότι αιφνιδιάστηκαν από το Σλούκα το χρεονωνται
Γιατί λοιπόν οι Αφοί και ο Μπαρτζωκας δεν του είπαν εντάξει Κώστα συμφωνούμε με τους όρους σου υπόγραψε, ώστε να τον εκθέσουν;
Ότι του πρότεινε πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός ήταν γνωστό
Φαινεται ότι τον υποτιμήσαν 2 φορές, μια επειδή δεν τον ήθελε ο κόουτς και μια επειδή δεν πίστευαν ότι τα δεχόταν να πάει στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ο κόουτς ήθελε να είναι αυτός ο ηγέτης και δικαίωμα του. Μπορεί την άνοιξη να είναι ο πρώτος μάγκας.
Το έχω δεχθεί αποδεχθεί και ξεπεράσει όταν πέρασε απέναντι ο Σπανούλης, δες τι έγραφα τότε και αν βρεις κάτι που να έχω πει εναντίον στον παίκτη έλα να μου ρίξεις μπαν
Και κάτι άλλο. Είσαι σίγουρος ότι τελικά κινηγουσατε τον παντερ; Αφού λεφτά έχετε φέτος, γιατί δε του δώσατε 2,5 να έρθει τρέχοντας; Μήπως ήδη είχατε δεσμεύσει τα 3 του Σλούκα και δε θέλατε να φτάσετε 5,5 μόνο για 2 παίκτες περιφέρειας;
Είδες που όλα κολλάνε τώρα μεταξύ τους;