2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions: 635
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:13 pm

shtarkws έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 9:51 pm
Dedalos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 9:42 pm

Φίλε μου καταλαβαίνω και σέβομαι ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟ και δεν θες να αποδεχθείς τη συμπεριφορά του Σλούκα.
Όμως είναι κοινό μυστικό πλέον, σε όλο το μπασκετικό κόσμο. Δεν άφησαν τα αδέλφια να φύγει ο Σλούκας. Είχε αποδεχθεί τη πρόταση του ΠΑΟ μήνες πριν
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του για τους οπαδούς του ΠΑΟ, ούτε η ψυχρή συμπεριφορά του σε διάφορους πανηγυρισμούς, ούτε η επίκληση τραυματισμού στο β τελικό, ούτε η άρνηση του να διαπραγματευτεί μέσα στη σεζόν. Αυτά τα περί χρόνου συμμετοχής είναι πρόφαση και μάλιστα κακή.
Συμφωνώ μαζί σου ότι τα αδέλφια έχουν δείξει αλαζονεία. Είναι συνυπεύθυνοι με τον προπονητή που ρίσκαραν και τελικά έχασαν τις 2 τελευταίες κούπες, όταν με μικροδιορθωσεις θα τις είχαν σηκώσει αέρα
Όπως κι ανεχομενοι το Βασίλη στα γεράματα του , χαράμισαν καλά χρόνια του Πρίντεζη και του Παπ. Τουλάχιστον από τα 35 ο Βασίλης ήταν πρόβλημα
Και φυσικά το ότι αιφνιδιάστηκαν από το Σλούκα το χρεονωνται
Ας υποθέσουμε ότι ο Σλούκας είχε όντως συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, που δεν το πιστεύω καθώς κυνηγούσε τον Πάντερ

Γιατί λοιπόν οι Αφοί και ο Μπαρτζωκας δεν του είπαν εντάξει Κώστα συμφωνούμε με τους όρους σου υπόγραψε, ώστε να τον εκθέσουν;

Ότι του πρότεινε πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός ήταν γνωστό

Φαινεται ότι τον υποτιμήσαν 2 φορές, μια επειδή δεν τον ήθελε ο κόουτς και μια επειδή δεν πίστευαν ότι τα δεχόταν να πάει στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ο κόουτς ήθελε να είναι αυτός ο ηγέτης και δικαίωμα του. Μπορεί την άνοιξη να είναι ο πρώτος μάγκας.

Το έχω δεχθεί αποδεχθεί και ξεπεράσει όταν πέρασε απέναντι ο Σπανούλης, δες τι έγραφα τότε και αν βρεις κάτι που να έχω πει εναντίον στον παίκτη έλα να μου ρίξεις μπαν
Μα πως να συμφωνήσουν;;; Να πούνε ,εντάξει Κώστα , θα δώσουμε εντολή στο Μπαρτζώκα να παίζεις όσο θέλεις κι όπως θέλεις;; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κουτοπόνηρη πρόφαση ήταν ξεκάθαρα.
Και κάτι άλλο. Είσαι σίγουρος ότι τελικά κινηγουσατε τον παντερ; Αφού λεφτά έχετε φέτος, γιατί δε του δώσατε 2,5 να έρθει τρέχοντας; Μήπως ήδη είχατε δεσμεύσει τα 3 του Σλούκα και δε θέλατε να φτάσετε 5,5 μόνο για 2 παίκτες περιφέρειας;
Είδες που όλα κολλάνε τώρα μεταξύ τους;

1
1 Εικόνα
glenrice90

senior
Reactions: 449
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:14 pm

Λολ παίρνουμε Μπιγκ Πάπα;

Το Τουίτερ έχει πάρει φωτιά με μπινελικια στον Παπαγιάννη Senior γι'αυτό:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1735824168

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:16 pm

Ήδη οι συνάδελφοιτου(όχι εγώ) έχουν κάνει μάγκα τον Μπαρτζώκα τα 2 τελευταία χρόνια..... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε το Μάη..... Έχουμε περίεργα τα πράγματα στο μυαλό μας κάποιες φορές....
Ο Μπαρτζωκας έχει κριθεί κι έχει ξανακριθει.... Είναι βέβαιο ότι Θα έχει και αποτυχίες στο μέλλον αλλά ποιος δεν έχει;;;; δεν θ αλλάξει όμως κάτι αυτό στο στάτους του....

4
4 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:18 pm

glenrice90 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:14 pm
Λολ παίρνουμε Μπιγκ Πάπα;

Το Τουίτερ έχει πάρει φωτιά με μπινελικια στον Παπαγιάννη Senior γι'αυτό:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1735824168
Θα παίζει ως τεσσάρι; Γιατί που θα βρει χρόνο πίσω απο Φαλ, Μιλουτινοφ;

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:18 pm

Που θα χωρέσει ο Παπαγιάννης? Δεν είναι για τρίτος ψηλός.

0
glenrice90

senior
Reactions: 449

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:19 pm

Φίλε συμφωνώ μαζί σου, παράξενο μου φαίνεται. Και δε μου άρεσε και πότε κιόλας σα παίκτης. Απλά είπα να μοιραστώ το τζέρτζελο

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:30 pm

Καλά θα είχε πλάκα, αλλά όντως δεν χωράει... εκτός και παίζει με δίδυμους πύργους :roofl:

Στο μεταξύ ο Φαλ έχει βάλει ΝΒΑ out γιατί θα έψαχνε υποτίθεται να βρει ομάδα απέναντι αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα ευτυχώς.

0
AlexD

nba

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:33 pm

assistant77 έγραψε:
Ήδη οι συνάδελφοιτου(όχι εγώ) έχουν κάνει μάγκα τον Μπαρτζώκα τα 2 τελευταία χρόνια..... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε το Μάη..... Έχουμε περίεργα τα πράγματα στο μυαλό μας κάποιες φορές....
Ο Μπαρτζωκας έχει κριθεί κι έχει ξανακριθει.... Είναι βέβαιο ότι Θα έχει και αποτυχίες στο μέλλον αλλά ποιος δεν έχει;;;; δεν θ αλλάξει όμως κάτι αυτό στο στάτους του....
Αυτό που ξαφνικά η ομάδα είναι χωρίς οργάνωση επειδή ο Σλούκας πήγε απέναντι δυσκολεύομαι να το ξεπεράσω. Ότι ήξεραν πως δεν θέλουν τον παίχτη, αλλά ξαφνικά τώρα ψάχνονται πανικόβλητοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Τι να πεις. Με Ολίντε και Ταμιρ Μπλατ θέλω να τους γλεντήσει να δω τι θα λένε.

0
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 205

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:35 pm

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:33 pm
assistant77 έγραψε:
Αυτό που ξαφνικά η ομάδα είναι χωρίς οργάνωση επειδή ο Σλούκας πήγε απέναντι δυσκολεύομαι να το ξεπεράσω. Ότι ήξεραν πως δεν θέλουν τον παίχτη, αλλά ξαφνικά τώρα ψάχνονται πανικόβλητοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Τι να πεις. Με Ολίντε και Ταμιρ Μπλατ θέλω να τους γλεντήσει να δω τι θα λένε.
Αδερφε ποιος σου ειπε οτι η ομαδα ειναι πανικοβλητη?

0
AlexD

nba

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:39 pm

Βλέπω σύνγαυρους πανικόβλητους και κρίνουν εξ ιδίων και για την ομάδα...

Στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι έχουν κάποιο πλάνο και το ακολουθούν ήρεμοι.

0
Rice

senior
Reactions: 345

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:42 pm

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:39 pm
Βλέπω σύνγαυρους πανικόβλητους και κρίνουν εξ ιδίων και για την ομάδα...

Στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι έχουν κάποιο πλάνο και το ακολουθούν ήρεμοι.
Δυστυχώς πέφτουν θύματα της προπαγάνδας των απέναντι.Ποιοι είναι οι στόχοι της προπαγάνδας;Οι πρόεδροι και ο κοουτς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:48 pm

Τώρα από μια φωτο του πατέρα του παπαγιαννη βγαίνει ότι ίσως έρθει σε μας … σαν 4ρο5ρι; Τόσο απελπίστηκε ο μπαρτζω με τους Έλληνες ;!

Πολύ περίεργο να ισχύει γιατί ο παο του δίνει 1,2 σιγά μην του δίνουμε εμείς πάνω από 800 ..θα ναι η πιο κουλη μεταγραφή αν γίνει .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:51 pm

Dedalos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:13 pm
shtarkws έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 9:51 pm

Ας υποθέσουμε ότι ο Σλούκας είχε όντως συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, που δεν το πιστεύω καθώς κυνηγούσε τον Πάντερ

Γιατί λοιπόν οι Αφοί και ο Μπαρτζωκας δεν του είπαν εντάξει Κώστα συμφωνούμε με τους όρους σου υπόγραψε, ώστε να τον εκθέσουν;

Ότι του πρότεινε πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός ήταν γνωστό

Φαινεται ότι τον υποτιμήσαν 2 φορές, μια επειδή δεν τον ήθελε ο κόουτς και μια επειδή δεν πίστευαν ότι τα δεχόταν να πάει στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ο κόουτς ήθελε να είναι αυτός ο ηγέτης και δικαίωμα του. Μπορεί την άνοιξη να είναι ο πρώτος μάγκας.

Το έχω δεχθεί αποδεχθεί και ξεπεράσει όταν πέρασε απέναντι ο Σπανούλης, δες τι έγραφα τότε και αν βρεις κάτι που να έχω πει εναντίον στον παίκτη έλα να μου ρίξεις μπαν
Μα πως να συμφωνήσουν;;; Να πούνε ,εντάξει Κώστα , θα δώσουμε εντολή στο Μπαρτζώκα να παίζεις όσο θέλεις κι όπως θέλεις;; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κουτοπόνηρη πρόφαση ήταν ξεκάθαρα.
Και κάτι άλλο. Είσαι σίγουρος ότι τελικά κινηγουσατε τον παντερ; Αφού λεφτά έχετε φέτος, γιατί δε του δώσατε 2,5 να έρθει τρέχοντας; Μήπως ήδη είχατε δεσμεύσει τα 3 του Σλούκα και δε θέλατε να φτάσετε 5,5 μόνο για 2 παίκτες περιφέρειας;
Είδες που όλα κολλάνε τώρα μεταξύ τους;
Δεν θέλω να σπαμαρουμε το τοπικ, θα το συνεχίσουμε σε ένα καταλληλοτερο

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Apegnosmenos
Reactions:

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:53 pm

Reaper έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 7:58 pm
eddiedimitris έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 7:29 pm
Ρε παιδια αν υποθετικά για μια διετια ο Dpg αποφασίσει να παει το budget στα 30μυρια τι σημαινει οτι πρεπει και μείς να ακολουθούμε?
Ναι.

Ο Ολυμπιακος εχει παντα στοχο τις κουπες.

Τις ευρωπαϊκες κουπες μαλιστα, ποσο μαλλον τις ελληνικες.
eddiedimitris έγραψε:
Ειστε σίγουροι οτι πχ 3 χρονια μετα θα συνεχίσει να ειναι σε αυτη τη διαθεση ο προεδρος τους και δε θα πει για τριτη φορα πουλάω την ομαδα και να βριζει τους πάντες?
Ας το κανει.

Δηλαδη να χασουμε πρωταθλημα(τα) στο ενδιαμεσο;

Ολυμπιακος ειναι εδω, οχι Αλμπα Βερολινου και Βιλερμπαν να ειμαστε ΟΚ με τα project και δεν εγινε και κατι αν χανονται και τιτλοι/ευκαιριες για ευρωκουπες.
eddiedimitris έγραψε:
Υ.Γ.Αν αντι για Μιλου ειχαμε παρει Παπαγιαννη και συν ενα διαβατηριο θα ημασταν και επικοινωνιακά θα βοηθουσε....σιγουρα ειναι υποδιαιστερος του Μιλου αλλα θα μας έλυνε τα χερια λογω διαβατηρίου
Ή να ακολουθησουμε το μοντελο Εφες και να γραψουμε τα διαβατηρια στα υποδηματα μας και να εχουμε οσους ξενους θελουμε, και στην Ελλαδα να συμπληρωνουν τη 12αδα ο Πάπας, ο Λουτζης κλπ. και να παιζουμε με ροτεισον 8-9 παικτων.

Σωστη και τεκμηριωμενη αναλυση

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:54 pm

Πόσο άθλιοι και τοξικοι όσοι γράφουν αίσχη κάτω από την ανάρτηση του πατέρα Παπαγιάννη;

Πότε θα σταματήσει αυτή η αθλιότητα του όχλου;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθούν και ποινικά μέτρα για το φαινόμενο

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”